Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ «HOT-SPOTS», ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.

Ο  ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΘΕΛΕΙ  ΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΚΑΙ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ  ΔΗΛΩΝΕΙ:  «ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ». 

ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΤΩΝ  «HOT-SPOTS», ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ  ΠΟΛΥΒΟΛΑ.  Η  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ  ΚΑΙ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΠΡΟΧΩΡΕΙ  ΣΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΚΑΛΛΕΡΓΗ.

ΤΑ «ΕΠΙΠΛΑ» ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ   ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΜΙΑ  ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΑΡΧΕΣ  ΕΧΟΥΜΕ  ΠΛΗΡΗ   Σ Ι Ω Π Η.  ΟΙ  ΣΦΑΙΡΕΣ  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ  «ΕΠΙΠΛΑ» ΕΙΝΑΙ   ΜΑΡΚΑΣ   «YAVEX».






Ο Τούρκος υπουργός Δασών και Υδάτινων Υποθέσεων, Βεϊσέλ Έρογλου, χαρακτήρισε την επανίδρυση και αναδημιουργία την Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέχρι το 2053 ως εφικτή, στο ίδιο μήκος κύματος με τον τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ζητά αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης.

«Αυτό που κάνουμε τώρα (στη Συρία) με στην επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη είναι απαραίτητο να το κάνουμε και στη Μοσούλη. Η Τουρκία δεν είναι πια μια χώρα που σκύβει το κεφάλι, είναι μια χώρα που έχει προγραμματισμό και από το 2023 έως το 2053, ίσως και το 2071, θα έχει πετύχει τους στόχους της με την θέληση του Αλλάχ», ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός, αφήνοντας να εννοηθεί πως η εκ νέου κατάκτηση της ελεύθερης Ελλάδας είναι εντολή Γιαχβέ.

«Τώρα ο στρατός μας είναι ισχυρότερος από ποτέ. Ήταν αναγκαία η επιχείρηση ‘Ασπίδα του Ευφράτη’, όπως είναι αναγκαία και η επιχείρηση της Μοσούλης», ανέφερε.

«Το τουρκικό είναι ένα ευγενές έθνος και είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτό το επικό έθνος. Επική δεν είναι μόνο η ιστορία μας αλλά αποτελεί παράδειγμα για όλους τους καταπιεσμένους λαούς», κατέληξε.


Ο  ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΘΕΛΕΙ  ΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα εδάφη στα οποία γεννήθηκαν οι ιδρυτές του σημερινού κράτους έμειναν εκτός των συνόρων μας. Ξέρετε πού και τι εννοώ» είπε χαρακτηριστικά

Η Τουρκία σέβεται τα γεωγραφικά σύνορα όλων των χωρών, ακόμη και αν αυτό “βαραίνει την καρδιά” των Τούρκων, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στη Μοσούλη, την ιρακινή πόλη που κάποτε αποτελούσε τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο Ερντογάν έκανε το σχόλιο αυτό αφού ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χάιντερ αλ Αμπάντι αρνήθηκε την πρόταση της Άγκυρας να συμμετάσχουν οι τουρκικές δυνάμεις στη μάχη για την εκδίωξη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους από τη Μοσούλη. Η Τουρκία ήθελε να συμμετάσχει στην επιχείρηση καθώς εξακολουθεί να θεωρεί ότι η Μοσούλη βρίσκεται εντός της σφαίρας επιρροής της.

“Κάποιοι αδαείς έρχονται και λένε «τι σχέση έχετε εσείς με το Ιράκ;». Αυτές οι γεωγραφίες για τις οποίες μιλάμε σήμερα είναι μέρος της ψυχής μας”, είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε μια ομιλία του.

“Ακόμη και αν αυτό πλακώνει την καρδιά μας, σεβόμαστε τα γεωγραφικά σύνορα όλων των χωρών”, πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Τα σύνορα αυτά δεν τα αποδεχθήκαμε ελαφρά την καρδία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα εδάφη στα οποία γεννήθηκαν και μεγάλωσαν ηγετικές μορφές, που ίδρυσαν το σημερινό κράτος, έμειναν εκτός των συνόρων του νέου κράτους. Ξέρετε πού και τι εννοώ» είπε κάνοντας έμμεση μα σαφή αναφορά στη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



1 σχόλιο :

  1. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η «ΜΑΥΡΗ» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    Η Άγκυρα ετοιμάζει ψυχολογικά τον τουρκικό πληθυσμό για επίθεση στην Ελλάδα: Νέο τουρκικό σίριαλ δαιμονοποιεί τους Έλληνες.
    Ο Ερντογάν και οι βουλευτές τους αμφισβητούν τη Συνθήκη της Λωζάνης, την ελληνικότητα των ακριτικών νησιών και την ίδια την Θεσσαλονίκη, αφού «οι Εθνοπατέρες μας γεννήθηκαν έξω από τα σύνορά μας» όπως είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας και προχωρούν με άκρατη προπαγάνδα στην δημιουργία πολεμικού κλίματος και δαιμονοποίησης των Ελλήνων με ένα νέο τουρκικό σίριαλ στο οποίο οι Έλληνες παρουσιάζονται ως «αιμοσταγείς» και «σατανικοί».
    Είναι το σίριαλ με τίτλο Vatanim Sensin, που σημαίνει "Εσύ είσαι η πατρίδα μου", που κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη (27.10.2016), παραμονή της ελληνικής Εθνικής Επετείου του μεγάλου «ΟΧΙ» στο τουρκικό κανάλι Kanal D.
    Πρωταγωνιστεί ο Χαλίτ Εργκέντς, που έγινε πασίγνωστος στην Ελλάδα από το σίριαλ "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" αφού εκατομμύρια Ελλήνων του έκαναν την χάρη να τον παρακολουθούν.
    Το Vatanim Sensin περιγράφει την περίοδο λίγο πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή του ’22 και τη σφαγή των Ελλήνων και τα παρουσιάζει όλα ανάποδα, όπως συμφέρει την τουρκική πλευρά: Έλληνες στρατιώτες δολοφονούσαν, εκτελούσαν και φυλάκιζαν τους Τούρκους και κατέστρεφαν τις περιουσίες των Τούρκων.
    Η πολυδάπανη παραγωγή, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα στη Σμύρνη, παρουσιάζει κυρίως τη ζωή του Cevdet (Χαλίτ Εργκέντς) ο οποίος φυλακίζεται από τους "κακούς" Έλληνες και στη συνέχεια γίνεται ο «τιμωρός» τους και ο «εκδικητής» για λογαριασμό του «πολύπαθου» τουρκικού λαού!
    Δεν είναι τυχαία η προπαγάνδα αυτή με όλα τα πρόσφατα σκηνικά που στήνει η Άγκυρα για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης και των συνόρων με την Ελλάδα.
    Για να γίνει όμως η όποια αναθεώρηση πρέπει ένας λαός να πειστεί ότι ο άλλος λαός είναι κακός, δαιμονικός και ότι του «χρωστάει» αν και συμβαίνει το αντίθετο.
    Η προπαγάνδα ιστορικά αναπτύσσεται σε βαριά «μαύρη» εκδοχή λίγο πριν από ένα μεγάλο πολεμικό επεισόδιο για όσους δεν το γνωρίζουν.

    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ (ΜΕΓΑ, ΑΝΤΕΝΑ, ΣΤΑΡ, ΣΚΑΪ, ΑΛΦΑ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΠΑΧΥΜΕΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ;

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...