Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ: «ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ».










ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

  1. 1000 ΕΥΓΕ ΖΗΝΩΝΑ ΠΑΠΑΖΑΧΕ
    ΕΙΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΛΑΣ.

    Ένας αναγνώστης έγραψε στο Facebook: «Νομίζω ότι καταρρίφθηκε ο συγκεκριμένος ισχυρισμός και έρευνες DNA δείξανε ότι οι Καλάς, δεν έχουνε καμία σχέση με Έλληνες».

    Απάντηση: Οι έρευνες είναι αμφισβητούμενες. Έγιναν με μη επιστημονικό τρόπο και χρηματοδοτήθηκαν από ύποπτα συμφέροντα. Ανάλογες «έρευνες» DNA σε εργαστήρια της Νέας Υόρκης «απέδειξαν» ότι οι ρωσοεβραίοι είναι καθαρόαιμοι απόγονοι του Μωυσή και μάλιστα αυτοί που έχουν το επίθετο Κοέν, είναι γνήσιοι απόγονοι της ιερατικής φυλής των ιουδαίων και καθαροί απόγονοι του Λευί. Δεν υπάρχουν ανεπηρέαστες γενετικές έρευνες. Να κοιτάζετε πάντοτε ποιος τις χρηματοδοτεί και για ποιόν λόγο. Για τους Έλληνες Μακεδόνες Καλάς, αλλά και για τους Χούνζα και τις άλλες ορεσίβιες φυλές της κεντρικής Ασίας, Έλληνες γενετιστές, με ισχυρή χρηματοδότηση, χρησιμοποιώντας πολλούς δείκτες DNA για επιστημονική εγκυρότητα των αποτελεσμάτων, θα αποκαλύψει την αναμφισβήτητη Ελληνική καταγωγή τους.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...