Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙKΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

ΚΑΝΕΙΣ  ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΨΕ  ΠΟΤΕ  ΤΟΥ
Ο  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ  ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ  ΤΟ  ΚΑΛΟ  ΤΩΝ  ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

Ο πρόεδρος του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης,  σε  σύσκεψη  όλων  των  αχρείων  «ελλήνων»  πολιτικών  αρχηγών   έβαλε το θέμα των εξετάσεων για την ιθαγένεια των αλλοδαπών, τονίζοντας το παράλογο  βαθμό δυσκολίας.  Έφερε ως παράδειγμα ένα ζευγάρι που ζει σε ένα νησάκι του Αιγαίου. Το ζευγάρι  πήγε στη Ρόδο να δώσει εξετάσεις και τους ρώτησαν το όνομα κάποιου αναπληρωτή υπουργού.

Ο  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕΙ

 Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος  Μητσοτάκης είπε ότι  είναι απαράδεκτο, στο οποίο συμφώνησαν όλοι.


Υπογράμμισαν πως  «πρέπει  να αλλάξουν το νόμο για τις εξετάσεις, με σκοπό να επικεντρώνονται οι ερωτήσεις στα βασικά»


Όλοι  οι  «έλληνες  πολιτικοί  αρχηγοί»  τόνισαν  ότι  αυτή τη στιγμή είναι... δύσκολο ένας αλλοδαπός να λάβει την ελληνική ιθαγένεια.

Ακόμα και με το νομοθέτημα του Σύριζα, που ουσιαστικά δίνει την ιθαγένεια στους πάντες, οι διεφθαρμένοι  πράκτορες   θεωρούν ότι η διαδικασία είναι...αργή και... δύσκολη.

Αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι ότι την αρχή της συζήτησης την έκανε ο  Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά  ο πρώτος που συμφώνησε σε αυτή ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Από τους 300 της Βουλής, οι 280 δεν  έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους.  Από το 1974 έως σήμερα, όλοι σχεδόν  οι βουλευτές  είναι  ανεπάγγελτοι  πράκτορες.

Ο  Μητσοτάκης  λέγεται  ότι   «δούλεψε»  σαν  αργόμισθος στα Δ.Σ. όλων των μεγάλων εταιρειών του χρηματιστηρίου και τραπεζών. Το ίδιο και τα περισσότερα παιδιά  από όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου».
Οι αργομισθίες αυτές (δεν  πηγαίνουν  ποτέ  ούτε  στα Δ.Σ.) τις γράφουν στα βιογραφικά τους σαν εργασιακή εμπειρία.




 ΑΝΤΩΝΗΣ  ΣΑΜΑΡΑΣ,  Ο  ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ  «ΑΞΙΟΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ».

Ας  πάρουμε  για  παράδειγμα  το  «βιογραφικό»  ενός  από  τους  πιο   άχρηστους και ανεπάγγελτους   πρωθυπουργούς   όλων των εποχών.

 Γεννήθηκε το 1951 από μπαμπά  ιατρό  και διευθυντή του Ευαγγελισμού.
– Από την πλευρά του πατέρα του, είναι ανιψιός του παλιού βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ, Γεωργίου Σαμαρά.
– Από την πλευρά της μητέρας του, είναι εγγονός του παλιού βενιζελικού βουλευτή Θεσσαλονίκης και υπουργού Αλέξανδρου Ζάννα.
– Είναι δισέγγονος της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα και τρισέγγονος του Εμμανουήλ Μπενάκη.
– Η γιαγιά του, Βιργινία Ζάννα, διεκδίκησε τον τίτλο της πρώτης ελληνίδας βουλευτού.
– Αποφοίτησε το 1969 από το Κολλέγιο Αθηνών (συνιδρυτής του κολλεγίου ήταν ο Στέφανος Δέλτα, σύζυγος της Πηνελόπης Δέλτα και προγιαγιάς του).

– Μετά το Κολλέγιο Αθηνών  τον   έστειλαν  στο Άμχερστ της Μασαχουσέτης όπου και σπούδασε Οικονομικά και έπειτα στο Χάρβαρντ όπου και έκανε μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (κάπου μέσα σε αυτή την χρονική περίοδο βρίσκεται και η πολυσυζητημένη πιτσαρία και οι πίτσες).  Τότε  συνάντησε  και  την  άλλη  κορυφή,  την  ιδιοφυΐα  της  πολιτικής,  τον  εξ  ίσου  δουλευταρά  Γιωργάκη  Παπανδρέου. 

– Το 1975 και σε ηλικία 24 ετών, επιστρέφει στην Ελλάδα από την Αμερική και γίνεται από τα ιδρυτικά μέλη της ΟΝΝΕΔ.
– Το 1977 και σε ηλικία 26 ετών εκλέγεται βουλευτής και γίνεται ο νεώτερος  μέχρι  τότε  βουλευτής στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου.
– Παραμένει βουλευτής για 19 συνεχόμενα έτη!   Από το 1977 έως το 1996.

– Από το 1996 έως το 2004 δεν κάνει τίποτα και απλά κάθεται στο σπίτι του εξαιτίας της γνωστής διένεξης με τον Μητσοτάκη που τον οδήγησε εκτός Νέας Δημοκρατίας, και αφού στις εκλογές του 1996 το κόμμα που ίδρυσε, η Πολιτική Άνοιξη, δεν κατορθώνει να μπει στη βουλή.
– Το 2004 επιστρέφει στην ΝΔ και διορίζεται ευρωβουλευτής μέχρι το 2007.
– Το 2007  ξαναεκλέγεται βουλευτής, και το 2009 γίνεται από τον Καραμανλή Υπουργός Πολιτισμού.
– Την ίδια χρονιά εγκαινιάζει το Μουσείο Ακρόπολης ως Υπουργός Πολιτισμού όπου και διορίζει σε αυτό την μισή Μεσσηνία στο γνωστό σκάνδαλο.-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




6 σχόλια :

  1. Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ.
    ΓΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΖΩΗ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    «Αυτό που είναι ασυνήθιστο έχει να κάνει με τον πραγματικό ανήκουστο λήθαργο του εθνικά γαλλικού πληθυσμού, του πληθυσμού που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του έθνους μας.

    Το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία λαϊκή αντίδραση οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτούσε την άμεση λογοδοσία αυτής της κυβέρνησης των προδοτών, ή εισβολή σε κάθε ένα από τα γκέτο που είναι γνωστό ότι έχουν διαβρωθεί μέχρι τον πυρήνα από τον Σαλαφισμό και την μαφία των ναρκωτικών: τερατώδεις εκτάσεις αναπαραγωγής που γεννούν αυτούς τους εκτοπισμένους τζιχαντιστές που μας επιτίθενται.

    Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αντίποινα εναντίον εκείνων που προωθούν αυτή την κατάσταση: ούτε από εκείνους στις υψηλές θέσεις, ούτε από εκείνους κάτω, είναι το καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην εισβολή, μια συναίνεση - πρέπει να ειπωθεί - στην εξαφάνιση του γαλλικού έθνους.

    Στη Νίκαια, παιδιά κονιορτοποιήθηκαν. Ο τζιχαντισμός σκοτώνει; Το ίδιο κάνει και η ευγένεια. Και αν ο πρώτος είναι αγενής, η δεύτερη είναι υποτακτική στον πρώτο, είναι σκέτη ντροπή.

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.

    Όπως σημείωσε πρόσφατα ο Renaud Camus, η τρομερή ειρωνεία είναι ότι η εποχή μας, ανίκανη να παράγει ένα έργο τέχνης, μια σκέψη, μια αυθεντική πνευματικότητα, κάτι εξαιρετικό που να δίνει αξία στη ζωή των ανθρώπων, είναι σε θέση να διατηρήσει, από τις αυστηρές απαιτήσεις του πολιτισμού, μόνο εκείνο που μας απαγορεύει να τον προστατεύσουμε.

    Η τελική μορφή που έλαβε η ευρωπαϊκή σκέψη είναι, σε μια παράλογη μεταστροφή, αυτή που την καθιστά αδύνατη να αμυνθεί ενάντια στις δυνάμεις που επιδιώκουν τον αφανισμό της».
    Άρθρο της πατριωτικής γαλλικής ιστοσελίδας Polémia, μετά την σφαγή στη Νίκαια, του Ulysse (Οδυσσέα), ενός «μη πολιτικά ορθού» Γάλλου.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.

    "Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ) ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ". "Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη, εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη". "Η CIA, οι τραπεζίτες και οι μεγάλες εταιρείες, όπως, π.χ., η Shell, κανονίζουν, ποιοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν τα ρεπορτάζ, τα οποία συνήθως ήταν πλουσιοπάροχα καλυμμένα με πεντάστερα ξενοδοχεία, δωρεάν μετακινήσεις με ελικόπτερα, πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο και φαγητά στα καλύτερα εστιατόρια, συν τα δώρα (χρηματικά ή άλλα, όπως πανάκριβα ρολόγια) στο τέλος της αποστολής»…«Για κάθε «καλό ρεπορτάζ» και ανάλογα με το πόσο αυτό επηρεάζει την κοινή γνώμη, ο Αμερικανός πρέσβης στην Γερμανία πληρώνει από 3.670 μέχρι και 14.700 ευρώ τους δημοσιογράφους». Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).

    ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΣΑΝΤ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΣ 8/2/2010:

    «Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής. Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες. Ελληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια».-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ»

    Αυτό που μας έχει απομείνει από τον Κήπο του Ακάδημου, από την Cultura Animi (Καλλιέργεια Ψυχής) των Tusculanae Disputations, από το De Trinitate, είναι το πολύτιμο προνόμιο να αφήσουμε τους εαυτούς μας να σφαγιαστούν από τον πρώτο σαλαφιστή που θα έρθει, στον οποίο προηγουμένως θα έχουμε χορηγήσει άδεια για την κατασκευή τζαμιού, άδεια για να έχει δώδεκα παιδιά, να βάζει τη σύζυγό του κάτω από ένα κηροσβέστη, να στέλνει όλα τα χρήματά του σε μια ξένη χώρα και να ζει εις βάρος του συστήματος κοινωνικής μας πρόνοιας. Ο τζιχαντισμός είναι βάρβαρος, το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά ένας λαός που μόνο προμηθεύεται από το κατάστημα της αλήθειας όπλα για να καταστρέψει τον εαυτό του, που χρησιμοποιεί τα μέσα του πολιτισμού ενάντια στον πολιτισμό, δεν είναι λιγότερο βάρβαρος. Η ξενοφιλία μας και η ειδωλολατρία του «Άλλου», δεν είναι παρά διαμορφώσεις του αυτο-μίσους και καθρέφτες του μίσους που οι ισλαμιστές αισθάνονται για εμάς.



    Αν δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι μετά τη σφαγή στη Νίκαια, οι κυβερνήτες μας συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν μηχανικά το ίδιο ποίημα «δικαιολογιών», δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο λαός δεν έχει την αντοχή να προκαλέσει την παραμικρή εξέγερση, ή ακόμα πιο συγκρατημένα, απλά να αμφισβητήσει τους θεσμούς που έκαναν δυνατή μια τέτοια σφαγή.



    Στο τέλος, είναι το αποδομητικό πνεύμα του 1968 που κέρδισε και ο Διαφωτισμός που συνεχίζει να προπαγανδίζει τις τελευταίες αντιφατικές τρέλες του: όταν ολόκληροι λαοί εισβάλουν και μας σκοτώνουν, και εμείς βλέπουμε μόνο «μετανάστες» και «ψυχιατρικές περιπτώσεις» (αιώνια ετικέτα των μέσων μαζικής ενημέρωσης)».
    Άρθρο της πατριωτικής γαλλικής ιστοσελίδας Polémia, μετά την σφαγή στη Νίκαια, του Ulysse (Οδυσσέα), ενός «μη πολιτικά ορθού» Γάλλου.


    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;‏

    Νορβηγός «αριστερός πολιτικός» βιάστηκε από Σομαλό. Τώρα έχει τύψεις που τον απέλασαν. Οι «δημοσιογράφοι» έδειξαν να «κατανοούν» την στάση του Νορβηγού «αριστερού πολιτικού».
    Η κοινωνία παρακολουθεί απαθής, σαν μια εκφυλισμένη αγελάδα.

    AYTOI EINAI OI «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    Ας πάμε 100 χρόνια πίσω. Αν γινόταν ανάλογο επεισόδιο στην Ευρώπη, ποιος θα ήταν ο χειρισμός του 1. από τον παθόντα και 2. Από την κοινωνία.
    1. Ο παθών θα βρισκόταν σε βαθειά οδύνη, ντροπή, απόγνωση και θυμό με λύσσα. Το πιθανότερο θα έψαχνε να σκοτώσει με σκληρό τρόπο τον βιαστή του και όλους τους ομοίους του. Μετά βέβαια θα αυτοκτονούσε. Πως μπορεί να ζήσει κανείς με τέτοια ντροπή. Πιθανόν να ανατιναζόταν, παίρνοντας μαζί του όσους περισσότερους από την ράτσα και θρησκεία του βιαστή μπορούσε.
    2. Η γνώμη της κοινωνίας θα ήταν ανάλογη. Θα ξεσπούσαν αιματηρές ταραχές σε βάρος της ράτσας των βιαστών. Χιλιάδες θα σφάζονταν. Η κοινή γνώμη θα αισθάνονταν ανακούφιση από την αυτοκτονία του βιασμένου.
    Σήμερα τέτοιες αντιδράσεις φαίνονται «βαρβαρικές». Σήμερα συμπονούμε τους βιαστές και δολοφόνους, είναι θύματα της κοινωνίας. Σήμερα οι «διανοούμενοι» γράφουν, ότι φταίει το θύμα.
    Σήμερα, όπως σε αγγλοεβραϊκή ταινία ειπώθηκε από αγγλοεβραίο, είμαστε το εκφυλισμένο απόθεμα και θέλουμε «θερμοπυρηνική αποστείρωση».
    Ετσι ακριβώς.
    Σε κινηματογραφική ταινία (εβραϊκών συμφερόντων) επιστημονικής φαντασίας, που περιγράφει το κοντινό μέλλον, οι (10 εκατομμύρια) κάτοικοι του Λονδίνου αποκαλούνταν «εκφυλισμένο απόθεμα» και προτάθηκε να εξολοθρευτούν με «θερμοπυρηνική αποστείρωση».
    Φανταστείτε πως μας βλέπουν οι διάφοροι Ρότσιλντ και τι μέλλον προετοιμάζουν για μας, αφού βέβαια μας μετατρέψουν όλους πρώτα σαν τον Νορβηγό «αριστερό πολιτικό», ένα πράγματι εκφυλισμένο απόθεμα για σφαγή και απόσυρση.-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

    Έως σήμερα υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει 10 εκατομμύρια χημικές ουσίες και ο αριθμός αυτός κάθε χρόνο αυξάνεται. Πολλές από τις χημικές αυτές ουσίες μιμούνται τη δράση των ορμονών που παράγει το ανθρώπινο σώμα, και ονομάζονται «ξενοοιστρογόνα», τα οποία επιφέρουν σοβαρά γενετικά και αναπαραγωγικά προβλήματα.

    Ένα ζώο, ο αρσενικός κροκόδειλος, παρουσιάζει σημαντικές γενετικές ομοιότητες με τον άνδρα. Ο αρσενικός κροκόδειλος της περιοχής Τάμπα στη Φλόριντα κολυμπώντας σε περιοχές με αστικά απόβλητα, απέκτησε- τις τελευταίες τρεις δεκαετίες- ομοφυλοφιλικές τάσεις και θηλυκά χαρακτηριστικά.

    Ο καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης λέει: «Άνδρες και κροκόδειλοι παρουσιάζουν σήμερα σχεδόν τους ίδιους γενετικούς εκφυλισμούς. Στην περίπτωση των κροκοδείλων της Τάμπα, οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι σε βιομηχανικά απόβλητα, παρατηρούμε πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, σμίκρυνση του μεγέθους των όρχεων και αδιαφορία στις προκλήσεις των θηλυκών για αναπαραγωγή».

    Τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος γονιμοποίησης του ανδρικού σπέρματος φθίνει. Μελέτες στατιστικής έχουν δείξει ότι μειώνεται ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ανά εκσπερμάτιση και η μέση κινητικότητα αυτών, ενώ συγκριτικά με 40 χρόνια πριν ο μέσος αριθμός παραγόμενων σπερματοζωαρίων είναι περίπου ο μισός. Όσο μεγαλύτερη είναι η επαφή ενός αρσενικού με τα ψευδοοιστρογόνα, τόσο περισσότερο μειώνεται η επιθυμία για το άλλο φύλο, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άντρες να παρουσιάζουν ουδετερότητα.-
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ CIA, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ;

    «Υπήρξα δημοσιογράφος επί 25 χρόνια. Είχα σπουδάσει για να γράφω ψέματα, να προδίδω τις αρχές μου και να μην λέω την αλήθεια στον κόσμο. Αποφάσισα να σηκωθώ όρθιος και να πω ότι δεν είναι σωστό εκείνο που έχω κάνει στο παρελθόν: Να χειραγωγήσω τους ανθρώπους. Δεν είναι σωστό αυτό που έχουν κάνει συνάδελφοί μου στο παρελθόν, επειδή δωροδοκήθηκαν για να προδώσουν τον λαό, όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη».
    «Μια ημέρα, η BND (η γερμανική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών) ήρθε στο γραφείο μου στην εφημερίδα “Frankfurter Allgemeine”. Και να θυμάστε ότι η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών, ή BND έχει δημιουργηθεί απευθείας από τη CIA. Παρά το γεγονός ότι ουδεμία είχα ιδιαίτερη πληροφορία ή ειδήσεις για τον Καντάφι, ήθελαν να γράψω ένα άρθρο για τον συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι και τη Λιβύη… Μου έδωσαν όλες τις μυστικές πληροφορίες και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν να υπογράψω το άρθρο». Την άλλη ημέρα δημοσιεύθηκε στην Frankfurter Allgemeine, αλλά ήταν εξ ολοκλήρου το έργο της BND, είπε ο Ulfkotte στην RT. Το άρθρο αναφερόταν στα σχέδια του Καντάφι να κατασκευάσει μυστικά εργοστάσιο παραγωγής δηλητηριωδών αερίων στην Rabtha. «Η είδηση την επομένη είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Μπορείτε να το θεωρήσετε αυτό δημοσιογραφία;».

    Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...