Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: «Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»


(Η  ειδησεογραφία  ελήφθη  από: Π. Σπαγόπουλος  -  Pronews)
Η Γαλλία βρίσκεται στα πρόθυρα εμφύλιου πολέμου, ο οποίος μπορεί να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή προειδοποίησε σήμερα ο αρχηγός των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών.
Ο Patrick Calvar επικεφαλής της DGSI (Direction générale de la sécurité intérieure) της διεύθυνσης εσωτερικής ασφάλειας της Γαλλίας (ίδιων αρμοδιοτήτων με την βρετανική MI5) δήλωσε πως η κατάσταση στη Γαλλία είναι τόσο τεταμένα επικίνδυνη όπου ακόμη και το παραμικρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές μετανάστες μπορεί να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο. 


Πιο συγκεκριμένα ο Calvar μιλώντας σε επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης δήλωσε πως «μια ακόμη τρομοκρατική επίθεση εναντίον Γάλλων, ή ένα κύμα σεξουαλικών επιθέσεων  τύπου Κολωνίας θα οδηγήσουν σε ένα τεράστιο κύμα αντιποίνων από την άκρα δεξιά, το οποίο με τη σειρά του θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».
«Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός εμφύλιου πολέμου» είπε χαρακτηριστικά στα μέλη της επιτροπής.
Μάλιστα όπως  αναφέρει και η Daily Mail o ο ίδιος φαίνεται να προεξοφλεί μια τέτοια γενικευμένη σύρραξη εντός της Γαλλίας: «Αυτή η αντιπαράθεση νομίζω ότι τελικά θα γίνει. Με μόνο μια ή δύο επιθέσεις θα γίνει, Επομένως η δική μας αποστολή είναι να παρακολουθούμε και να σταματήσουμε αυτές τις επιθέσεις εν τη γενέσει», συμπλήρωσε.

Ο  ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ  ΓΑΛΛΙΑΣ  ΔΗΛΩΝΕΙ  ΤΟ  ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: 
«ΝΑ  ΜΑΘΟΥΜΕ  ΝΑ  ΖΟΥΜΕ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ»  (!)
Ο Γάλλος πρωθυπουργός  Manuel Valls μιλώντας σήμερα το πρωί και αναφερόμενος στο τρομοκρατικό κτύπημα της Νίκαιας είπε μεταξύ άλλων: «Οι καιροί έχουν αλλάξει και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την τρομοκρατία». 


Ο  ΚΟΚΚΙΝΟΣ  ΟΥΡΑΝΟΣ  ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ  ΚΑΤΙ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ  ΑΠΟ  ΑΥΤΑ  ΤΟΥ  ΓΑΛΛΟΥ  ΣΙΩΝΙΣΤΗ  ΒΑΝΣ   

10 βήματα που πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που δεχθεί η  πόλη σας τρομοκρατικό χτύπημα



·  Ζωγραφίστε σπαραξιάρικα σκίτσα

·  Βάλτε φίλτρο με σημαιούλα στην σελίδα σας στο facebook

·  Κλάψτε ζωντανά στην τιβί
·  Φωταγωγήστε τα κτίρια – σύμβολα της πόλης σας
·  Διοργανώστε ολονυκτία με κεράκια 
·  Δεχθείτε περισσότερους πρόσφυγες
·  Αποκαλέστε αυτούς που θέλουν να σταματήσει αυτό «ρατσιστές» και «μισαλλόδοξους»
·  Περιμένετε την επόμενη επίθεση
·  Επαναλάβετε τα παραπάνω
·  Μην κάνετε απολύτως τίποτε
 




Εχθές 11 Ιουλίου μια μυστική γερμανική αναφορά που διέρρευσε στον Τύπο ανέφερε πως τουλάχιστον 1200 γυναίκες υπέστησαν σεξουαλικές επιθέσεις από μουσουλμάνους στην Γερμανία την πρωτοχρονιά.
Το έγγραφο της γερμανικής Αστυνομίας αναφέρει ακόμη ότι τουλάχιστον 2000 μουσουλμάνοι, από τη βόρεια Αφρική, στην πλειοψηφία τους ήταν αναμεμειγμένοι στις επιθέσεις αυτές, με τις περισσότερες από αυτές να συμβαίνουν στην Κολωνία και το Αμβούργο, σε 600 και 400 περιπτώσεις αντίστοιχα.
Από τους 2000 αλλοδαπούς οι 120 έχουν αναγνωριστεί και περίπου οι μισοί από αυτούς ήταν με ξένα διαβατήρια έχοντας φτάσει στην Γερμανία μόλις πρόσφατα.
Η προειδοποίηση του Calvar είναι μόλις η τελευταία σε μια σειρά παρόμοιων προειδοποιήσεων από διάφορους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας σε όλη την Ευρώπη.  
Τον περασμένο Μάιο ο πρωην επικεφαλής της βρετανικής MI6 Richard Dearlove είχε πει πως η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει σύντομα μια επανάσταση των πολιτών της εάν οι κυβερνήσεις δεν πάρουν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.
Το ίδιο και στη Γερμανία όπου υπεύθυνοι ασφάλειας είχαν προειδοποιήσει την Γερμανίδα καγκελάριο ότι όλο και περισσότερο πολίτες από τη μεσαία τάξη ριζοσπαστικοποιούνται εξαιτίας της πολιτικής  της των ανοικτών συνόρων. Ακόμη της είχε διαμηνυθεί ότι μπορεί να οδηγήσει σε γενικευμένο κύμα αναταραχών.

Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Όλη πρακτικά η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού από το πρωτοφανές αυτό κύμα αλλοδαπών εκτός της Ελλάδας. Στην Αθήνα η κυβέρνηση είναι ίσως από τις ελάχιστες ή και η μόνη η οποία δεν βλέπει κανένα κίνδυνο από τις αθρόες παράνομες εισόδους αλλοδαπών,  αντίθετα αυτοεπαινείται δηλώνοντας πως δίνει μάχη «ανθρωπιάς».
Η  μοναδική  υπάρχουσα  στην  Ευρώπη  εβραιοκομμουνιστική  "κυβέρνηση",  ουσιαστικά  μία  μορφή  εγκληματικής  συμμορίας  με  ιδεολογία  και  περιεχόμενο ταλμουδικής - καμπαλιστικής  σέχτας,  ανέλαβε,  από  συγκεκριμμένες  στοές,  την  βασική  αποστολή  της: να  εξαφανίσει  αυτό  που  ονομάζει  με  ταλμουδικό  μίσος  "καθαρή  Ελληνική  ράτσα". 

Ο  ΠΟΘΟΣ  ΚΑΙ  Η  ΧΑΙΡΕΚΑΚΗ  ΕΛΠΙΔΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ

Είναι  τόσο  ολοφάνερος  ο  πόθος  και  η  χαιρέκακη  ελπίδα  του  Τσίπρα  (έχει η  θάλασσα  σύνορα;),  του  Φίλη  
(Προσωπική δήλωσή Φίλη:  «τέτοια περιστατικά δυσχεραίνουν την θέση των προσφύγων». Για τους πολίτες που έχασαν την ζωή τους ούτε λόγος), και  όλων  αυτών  που  συνθέτουν  το
εβραιοταλμουδικό  μόρφωμα  ΣΥΡΙΖΑ,  με  την  προωθούμενη λαθροεισαγωγή  αλλόφυλων  στοιχείων,  να  δημιουργήσουν  διαφυλετικές  και  οικογενειακές  συγγένειες  τέτοιας  μορφής  και  τέτοιου  μεγέθους,  να  μπασταρδεύσουν  έτσι  τον  Ελληνικό  λαό,  έτσι  ώστε να μην  υπάρχει  δυνατότητα  επιστροφής.  Θα  επιτύχουν  έτσι  και  αυτό  που  λένε  οι  εβραιογάλλοι  σύντροφοι: " Η  Λεπέν  δεν  θα  μπορεί  να  βγει  για  δημογραφιούς  λόγους".  Η  αποστολή  τους  έτσι  θα  είναι  επιτυχημένη.  Ο  συνειδητοποιημένος  Ελληνικός  λαός  θα  έχει  εξαφανισθεί.     



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΕΜΦΥΛΙΟΣ = Πόλεμος στον οποίο και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές ανήκουν στο ίδιο έθνος (φυλή).

Η Γαλλία αλλά και όλη η Ευρώπη κινδυνεύει από γενικευμένη σύρραξη (όχι  εμφύλιοαλλά  εισβολή)  διότι κάποιοι (Ρότσιλντ,  Σόρος,  Ροκφέλερ)  προσπαθούν "παρά φύση" και παράνομα να αλλοιώσουν τα ήθη, τα έθιμα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις των Ευρωπαίων.-



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ








4 σχόλια :

  1. Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ.
    ΓΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΖΩΗ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    «Αυτό που είναι ασυνήθιστο έχει να κάνει με τον πραγματικό ανήκουστο λήθαργο του εθνικά γαλλικού πληθυσμού, του πληθυσμού που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του έθνους μας.

    Το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία λαϊκή αντίδραση οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτούσε την άμεση λογοδοσία αυτής της κυβέρνησης των προδοτών, ή εισβολή σε κάθε ένα από τα γκέτο που είναι γνωστό ότι έχουν διαβρωθεί μέχρι τον πυρήνα από τον Σαλαφισμό και την μαφία των ναρκωτικών: τερατώδεις εκτάσεις αναπαραγωγής που γεννούν αυτούς τους εκτοπισμένους τζιχαντιστές που μας επιτίθενται.

    Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αντίποινα εναντίον εκείνων που προωθούν αυτή την κατάσταση: ούτε από εκείνους στις υψηλές θέσεις, ούτε από εκείνους κάτω, είναι το καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην εισβολή, μια συναίνεση - πρέπει να ειπωθεί - στην εξαφάνιση του γαλλικού έθνους.

    Στη Νίκαια, παιδιά κονιορτοποιήθηκαν. Ο τζιχαντισμός σκοτώνει; Το ίδιο κάνει και η ευγένεια. Και αν ο πρώτος είναι αγενής, η δεύτερη είναι υποτακτική στον πρώτο, είναι σκέτη ντροπή.

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.

    Όπως σημείωσε πρόσφατα ο Renaud Camus, η τρομερή ειρωνεία είναι ότι η εποχή μας, ανίκανη να παράγει ένα έργο τέχνης, μια σκέψη, μια αυθεντική πνευματικότητα, κάτι εξαιρετικό που να δίνει αξία στη ζωή των ανθρώπων, είναι σε θέση να διατηρήσει, από τις αυστηρές απαιτήσεις του πολιτισμού, μόνο εκείνο που μας απαγορεύει να τον προστατεύσουμε.

    Η τελική μορφή που έλαβε η ευρωπαϊκή σκέψη είναι, σε μια παράλογη μεταστροφή, αυτή που την καθιστά αδύνατη να αμυνθεί ενάντια στις δυνάμεις που επιδιώκουν τον αφανισμό της».
    Άρθρο της πατριωτικής γαλλικής ιστοσελίδας Polémia, μετά την σφαγή στη Νίκαια, του Ulysse (Οδυσσέα), ενός «μη πολιτικά ορθού» Γάλλου.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.

    "Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ) ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ". "Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη, εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη". "Η CIA, οι τραπεζίτες και οι μεγάλες εταιρείες, όπως, π.χ., η Shell, κανονίζουν, ποιοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν τα ρεπορτάζ, τα οποία συνήθως ήταν πλουσιοπάροχα καλυμμένα με πεντάστερα ξενοδοχεία, δωρεάν μετακινήσεις με ελικόπτερα, πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο και φαγητά στα καλύτερα εστιατόρια, συν τα δώρα (χρηματικά ή άλλα, όπως πανάκριβα ρολόγια) στο τέλος της αποστολής»…«Για κάθε «καλό ρεπορτάζ» και ανάλογα με το πόσο αυτό επηρεάζει την κοινή γνώμη, ο Αμερικανός πρέσβης στην Γερμανία πληρώνει από 3.670 μέχρι και 14.700 ευρώ τους δημοσιογράφους». Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).
    ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΣΑΝΤ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΣ 8/2/2010:
    «Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής. Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες. Ελληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια».-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;‏

    Νορβηγός «αριστερός πολιτικός» βιάστηκε από Σομαλό. Τώρα έχει τύψεις που τον απέλασαν. Οι «δημοσιογράφοι» έδειξαν να «κατανοούν» την στάση του Νορβηγού «αριστερού πολιτικού».
    Η κοινωνία παρακολουθεί απαθής, σαν μια εκφυλισμένη αγελάδα.

    AYTOI EINAI OI «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    Ας πάμε 100 χρόνια πίσω. Αν γινόταν ανάλογο επεισόδιο στην Ευρώπη, ποιος θα ήταν ο χειρισμός του 1. από τον παθόντα και 2. Από την κοινωνία.
    1. Ο παθών θα βρισκόταν σε βαθειά οδύνη, ντροπή, απόγνωση και θυμό με λύσσα. Το πιθανότερο θα έψαχνε να σκοτώσει με σκληρό τρόπο τον βιαστή του και όλους τους ομοίους του. Μετά βέβαια θα αυτοκτονούσε. Πως μπορεί να ζήσει κανείς με τέτοια ντροπή. Πιθανόν να ανατιναζόταν, παίρνοντας μαζί του όσους περισσότερους από την ράτσα και θρησκεία του βιαστή μπορούσε.
    2. Η γνώμη της κοινωνίας θα ήταν ανάλογη. Θα ξεσπούσαν αιματηρές ταραχές σε βάρος της ράτσας των βιαστών. Χιλιάδες θα σφάζονταν. Η κοινή γνώμη θα αισθάνονταν ανακούφιση από την αυτοκτονία του βιασμένου.
    Σήμερα τέτοιες αντιδράσεις φαίνονται «βαρβαρικές». Σήμερα συμπονούμε τους βιαστές και δολοφόνους, είναι θύματα της κοινωνίας. Σήμερα οι «διανοούμενοι» γράφουν, ότι φταίει το θύμα.
    Σήμερα, όπως σε αγγλοεβραϊκή ταινία ειπώθηκε από αγγλοεβραίο, είμαστε το εκφυλισμένο απόθεμα και θέλουμε «θερμοπυρηνική αποστείρωση».
    Ετσι ακριβώς.
    Σε κινηματογραφική ταινία (εβραϊκών συμφερόντων) επιστημονικής φαντασίας, που περιγράφει το κοντινό μέλλον, οι (10 εκατομμύρια) κάτοικοι του Λονδίνου αποκαλούνταν «εκφυλισμένο απόθεμα» και προτάθηκε να εξολοθρευτούν με «θερμοπυρηνική αποστείρωση».
    Φανταστείτε πως μας βλέπουν οι διάφοροι Ρότσιλντ και τι μέλλον προετοιμάζουν για μας, αφού βέβαια μας μετατρέψουν όλους πρώτα σαν τον Νορβηγό «αριστερό πολιτικό», ένα πράγματι εκφυλισμένο απόθεμα για σφαγή και απόσυρση.-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

    Έως σήμερα υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει 10 εκατομμύρια χημικές ουσίες και ο αριθμός αυτός κάθε χρόνο αυξάνεται. Πολλές από τις χημικές αυτές ουσίες μιμούνται τη δράση των ορμονών που παράγει το ανθρώπινο σώμα, και ονομάζονται «ξενοοιστρογόνα», τα οποία επιφέρουν σοβαρά γενετικά και αναπαραγωγικά προβλήματα.

    Ένα ζώο, ο αρσενικός κροκόδειλος, παρουσιάζει σημαντικές γενετικές ομοιότητες με τον άνδρα. Ο αρσενικός κροκόδειλος της περιοχής Τάμπα στη Φλόριντα κολυμπώντας σε περιοχές με αστικά απόβλητα, απέκτησε- τις τελευταίες τρεις δεκαετίες- ομοφυλοφιλικές τάσεις και θηλυκά χαρακτηριστικά.

    Ο καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης λέει: «Άνδρες και κροκόδειλοι παρουσιάζουν σήμερα σχεδόν τους ίδιους γενετικούς εκφυλισμούς. Στην περίπτωση των κροκοδείλων της Τάμπα, οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι σε βιομηχανικά απόβλητα, παρατηρούμε πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, σμίκρυνση του μεγέθους των όρχεων και αδιαφορία στις προκλήσεις των θηλυκών για αναπαραγωγή».

    Τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος γονιμοποίησης του ανδρικού σπέρματος φθίνει. Μελέτες στατιστικής έχουν δείξει ότι μειώνεται ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ανά εκσπερμάτιση και η μέση κινητικότητα αυτών, ενώ συγκριτικά με 40 χρόνια πριν ο μέσος αριθμός παραγόμενων σπερματοζωαρίων είναι περίπου ο μισός. Όσο μεγαλύτερη είναι η επαφή ενός αρσενικού με τα ψευδοοιστρογόνα, τόσο περισσότερο μειώνεται η επιθυμία για το άλλο φύλο, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άντρες να παρουσιάζουν ουδετερότητα.-
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...