Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ


Στα  τελευταία  πενήντα   χρόνια  στην  δυτική  κοινωνία επικράτησε  η  σεξουαλική  ασυδοσία.  Το  αποτέλεσμα:  σύμφωνα με μία  μελέτη  της  εφημερίδας  Independent  «οι επονομαζόμενοι Millennials (εκείνοι που γεννήθηκαν από τις αρχές του '80)  είναι  η πρώτη καταγεγραμμένη γενιά που κάνει λιγότερο σεξ από ότι οι γονείς τους στην ίδια ηλικία.


Οι Millennials ή η Generation Y, είναι η γενιά που έφτανε στην ενηλικίωση περίπου το 2000. Υπάρχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν: άρχισαν να εργάζονται στην περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και έζησαν την έκρηξη του ίντερνετ.

 Ωστόσο, έρχεται να προστεθεί σε αυτά τα χαρακτηριστικά και το εξής ένα: δεν κάνουν συχνά σεξ.

Μια πρόσφατη αμερικανική έρευνα βρήκε ότι μόνο το 44% των έφηβων κοριτσιών είχαν κάνει σεξ, τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό για τις έφηβες πριν 25 χρόνια ήταν 58%. Για τα αγόρια το μοτίβο είναι περίπου το ίδιο: από τα αγόρια των Millennials μόνο το 47% είχε κάνει σεξ στην εφηβεία, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για την προηγούμενη γενιά (των γονιών τους δηλαδή) ήταν 69%.

Σε μια άλλη έρευνα, της Dr Jean Twenge από το San Diego State University, βρήκε επίσης ότι οι millennials, εκτός από λιγότερο σεξ, έχουν και λιγότερους σεξουαλικούς παρτενέρ, συγκριτικά με την γενιά των γονιών τους.

Όπως είπε στον Independent, υπάρχουν κάποιοι λόγοι που εξηγούν αυτό το φαινόμενο. Μετά την παγκόσμια κρίση, οι millennials αναγκάζονται να δουλεύουν περισσότερες ώρες, σε λιγότερο εξασφαλισμένες θέσεις εργασίας. Επίσης είναι πιθανό να μένουν με άλλους, που σημαίνει λιγότερο προσωπικό χώρο.

Πορνό

Η μεγάλη επαφή με το πορνό είναι ένας ακόμη λόγος. Όπως λέει η ίδια, πολλοί νεαροί άνδρες της έχουν παραδεχτεί ότι το πορνό τους δυσκολεύει να κάνουν σεξ με μια πραγματική γυναίκα.

Και όπως εξηγεί η Rebecca Reid, δημοσιογράφος που ασχολείται με θέματα σεξ και σχέσεων, όταν κάποιος αισθάνεται σεξουαλική διέγερση, του είναι πιο εύκολο στην εποχή μας να το βρει μέσω sex toys και πορνό, παρά να ψάξει έναν αληθινό παρτενέρ.ΟΙ  ΧΗΜΙΚΕΣ  ΟΥΣΙΕΣ

Έως σήμερα υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει 10 εκατομμύρια χημικές ουσίες και ο αριθμός αυτός κάθε χρόνο αυξάνεται. Πολλές από τις χημικές αυτές ουσίες μιμούνται τη δράση των ορμονών που παράγει το ανθρώπινο σώμα, και ονομάζονται «ξενοοιστρογόνα», τα οποία επιφέρουν σοβαρά γενετικά και αναπαραγωγικά προβλήματα.

Ένα ζώο,  ο  αρσενικός  κροκόδειλος,  παρουσιάζει σημαντικές γενετικές ομοιότητες  με τον άνδρα. Ο  αρσενικός  κροκόδειλος   της περιοχής Τάμπα στη Φλόριντα  κολυμπώντας σε περιοχές με αστικά απόβλητα, απέκτησε- τις τελευταίες τρεις δεκαετίες- ομοφυλοφιλικές τάσεις και θηλυκά χαρακτηριστικά.

  Ο  καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης λέει: «Άνδρες και κροκόδειλοι παρουσιάζουν σήμερα σχεδόν τους ίδιους  γενετικούς εκφυλισμούς. Στην περίπτωση των κροκοδείλων της Τάμπα, οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι σε βιομηχανικά απόβλητα, παρατηρούμε πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, σμίκρυνση του μεγέθους των όρχεων και αδιαφορία στις προκλήσεις των θηλυκών για αναπαραγωγή».

Τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος γονιμοποίησης του ανδρικού σπέρματος φθίνει. Μελέτες στατιστικής έχουν δείξει ότι μειώνεται ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ανά εκσπερμάτιση και η μέση κινητικότητα αυτών, ενώ συγκριτικά με 40 χρόνια πριν ο μέσος αριθμός παραγόμενων σπερματοζωαρίων είναι περίπου ο μισός.  Όσο μεγαλύτερη είναι η επαφή ενός αρσενικού με τα ψευδοοιστρογόνα, τόσο περισσότερο μειώνεται η επιθυμία για το άλλο φύλο, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άντρες να παρουσιάζουν ουδετερότητα.
ΜΠΟΡΕΙ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ   ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ  ΤΩΝ  ΑΝΔΡΩΝ  ΤΩΝ  ΔΥΤΙΚΩΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ  ΝΑ  ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΑΠΑΘΕΙΑ  ΠΟΥ  ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ  ΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ  ΛΑΟΙ;


Στην πατριωτική γαλλική ιστοσελίδα Polémia, μετά την σφαγή στη Νίκαια, ένας «μη πολιτικά ορθός» Γάλλος που διατηρεί λογαριασμό στο Twitter, υπό το όνομα Ulysse (Οδυσσέας),  γράφει  τα  ακόλουθα:

«Αυτό που είναι ασυνήθιστο   έχει να κάνει με τον πραγματικό ανήκουστο λήθαργο του εθνικά γαλλικού πληθυσμού, του πληθυσμού που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του έθνους μας.

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία λαϊκή αντίδραση οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτούσε την άμεση λογοδοσία αυτής της κυβέρνησης των προδοτών, ή εισβολή σε κάθε ένα από τα γκέτο που είναι γνωστό ότι έχουν διαβρωθεί μέχρι τον πυρήνα από τον Σαλαφισμό και την μαφία των ναρκωτικών: τερατώδεις εκτάσεις αναπαραγωγής που γεννούν αυτούς τους εκτοπισμένους τζιχαντιστές που μας επιτίθενται.

 Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αντίποινα εναντίον εκείνων που προωθούν αυτή την κατάσταση: ούτε από εκείνους στις υψηλές θέσεις, ούτε από εκείνους κάτω, είναι το καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην εισβολή, μια συναίνεση - πρέπει να ειπωθεί - στην εξαφάνιση του γαλλικού έθνους.

 Στη Νίκαια, παιδιά κονιορτοποιήθηκαν. Ο τζιχαντισμός σκοτώνει; Το ίδιο κάνει και η ευγένεια. Και αν ο πρώτος είναι αγενής, η δεύτερη είναι υποτακτική στον πρώτο, είναι σκέτη ντροπή.

 Όπως σημείωσε πρόσφατα ο Renaud Camus, η τρομερή ειρωνεία είναι ότι η εποχή μας, ανίκανη να παράγει ένα έργο τέχνης, μια σκέψη, μια αυθεντική πνευματικότητα, κάτι εξαιρετικό που να δίνει αξία στη ζωή των ανθρώπων, είναι σε θέση να διατηρήσει, από τις αυστηρές απαιτήσεις του πολιτισμού, μόνο εκείνο που μας απαγορεύει να τον προστατεύσουμε.

Η τελική μορφή που έλαβε η ευρωπαϊκή σκέψη είναι, σε μια παράλογη μεταστροφή, αυτή που την καθιστά αδύνατη να αμυνθεί ενάντια στις δυνάμεις που επιδιώκουν τον αφανισμό της. 

Αυτό που μας έχει απομείνει από τον Κήπο του Ακάδημου, από την Cultura Animi (Καλλιέργεια Ψυχής) των Tusculanae Disputations, από το De Trinitate, είναι το πολύτιμο προνόμιο να αφήσουμε τους εαυτούς μας να σφαγιαστούν από τον πρώτο σαλαφιστή που θα έρθει, στον οποίο προηγουμένως θα έχουμε χορηγήσει άδεια για την κατασκευή τζαμιού, άδεια για να έχει δώδεκα παιδιά, να βάζει τη σύζυγό του κάτω από ένα κηροσβέστη, να στέλνει όλα τα χρήματά του σε μια ξένη χώρα και να ζει εις βάρος του συστήματος κοινωνικής μας πρόνοιας. Ο τζιχαντισμός είναι βάρβαρος, το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά ένας λαός που μόνο προμηθεύεται από το κατάστημα της αλήθειας όπλα για να καταστρέψει τον εαυτό του, που χρησιμοποιεί τα μέσα του πολιτισμού ενάντια στον πολιτισμό, δεν είναι λιγότερο βάρβαρος. Η ξενοφιλία μας και η ειδωλολατρία του «Άλλου», δεν είναι παρά διαμορφώσεις του αυτο-μίσους και καθρέφτες του μίσους που οι ισλαμιστές αισθάνονται για εμάς.

Αν δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι μετά τη σφαγή στη Νίκαια, οι κυβερνήτες μας συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν μηχανικά το ίδιο ποίημα «δικαιολογιών», δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο λαός δεν έχει την αντοχή να προκαλέσει την παραμικρή εξέγερση, ή ακόμα πιο συγκρατημένα, απλά να αμφισβητήσει τους θεσμούς που έκαναν δυνατή μια τέτοια σφαγή.


Στο τέλος, είναι το αποδομητικό πνεύμα  του  1968 που κέρδισε και ο Διαφωτισμός που συνεχίζει να προπαγανδίζει τις τελευταίες αντιφατικές τρέλες του: όταν ολόκληροι λαοί εισβάλουν και μας σκοτώνουν, και εμείς βλέπουμε μόνο «μετανάστες» και «ψυχιατρικές περιπτώσεις» (αιώνια ετικέτα των μέσων μαζικής ενημέρωσης)».-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ   Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...