Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ – ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA

Ο  ΜΑΝΟΥΕΛ  ΜΠΑΡΟΖΟ 
ΜΑΟΪΚΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ  
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ  ΤΗΣ  CIA
Η Κομισιόν εγκρίνει σήμερα  την πρόσληψη του 
κομμουνιστή  Μπαρόζο από την Goldman
Sachs.      
Το «σκοτεινό παρελθόν» και τη διασύνδεση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Μανουέλ Μπαρόζο «αποκάλυψε» προχθές  η...κομμουνιστική  γαλλική εφημερίδα "Ουμανιτέ"  που  ανήκει  στους...Ρότσιλντ.


Ο Μανουέλ Μπαρόζο ξεκίνησε  την πολιτική του καριέρα στα 18, σε μια πολιτική οργάνωση μαοϊκών  κομμουνιστών  στην  Πορτογαλία,  (ακριβώς  όπως  πολλοί  γνωστοί  "Έλληνες"  πολιτικοί,  δημοσιογράφοι  και  επιχειρηματίες),  αμέσως μετά την επανάσταση των γαρύφαλλων  στην  Πορτογαλία. Έτσι  ανέλαβε την ηγεσία του Μαοϊκού  κομμουνιστικού  εργατικού κόμματος της  Πορτογαλίας(MRPP).


Τον Νοέμβριο του 1975, μια ετερόκλητη συμμαχία που πήγαινε από την  δεξιά  ως τους  κομμουνιστές,   με τη στήριξη του κόμματος του Μπαρόζο (MRPP),  προωθούσε  τον… καπιταλισμό  στην  Πορτογαλία. Ο ίδιος γι΄ αυτό δηλώνει αργότερα «ξυπνούσα από ένα όνειρο ή έναν εφιάλτη, επανερχόμουν στον φυσικό μου χώρο, αυτόν των μικροαστών».Η αλήθεια για κείνον σηκώνει πολλές διευκρινίσεις: Ο τότε πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Πορτογαλία Franck Carlucci, που είχε εντολή από την Ουάσιγκτον να φέρει στον… ίσιο δρόμο τον Μπαρόζο, δεν είναι άσχετος με αυτή τη μεταστροφή.Υψηλού επιπέδου πράκτορας της CIA, ο Carlucci χειραγωγούσε και χρηματοδοτούσε το κομμουνιστικό  μαοϊκό  κόμμα του Μπαρόζο. Έβλεπε στον νέο Mανουέλ έναν ταλαντούχο πολιτικό με μέλλον. Ακολουθώντας τις συμβουλές του προστάτη του ο Μπαρόζο μπήκε στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα το (PSD) και ανέβηκε όλα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας. Έφτασε να γίνει και πρωθυπουργός. Η ΕΕ μπορεί λοιπόν να συγχαρεί τον εαυτό της που είχε για επικεφαλής μέχρι σήμερα έναν πολιτικό φτιαγμένο και προωθημένο κατευθείαν από τη CIA.
(Σημείωση:  πόσο  μοιάζει  αυτή  η  σταδιοδρομία  του  Μπαρόζο  με  ατελείωτους  Έλληνες  προοδευτικούς  της  γενιάς  του  Πολυτεχνείου). 
Η Κομισιόν εγκρίνει σήμερα  την πρόσληψη

του κομμουνιστή  Μπαρόζο από την Goldman

Sachs.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε σήμερα ότι από νομικής άποψης η απόφαση του τέως προέδρου Μπαρόζο να εργαστεί στην Goldman Sachs είναι συμβατή προς την κοινοτική νομοθεσία
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε σήμερα πως -από νομικής απόψης- η απόφαση του τέως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαροζο να εργαστεί στην αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs είναι συμβατή τόσο προς την κοινοτική νομοθεσία όσο και προς τον κώδικα δεοντολογίας που ορίζει τις υποχρεώσεις των μελών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μετά τη λήξη της θητεία τους.
Ωστόσο, όπως ανέφερε, η Επιτροπή θα παρακολουθεί τις δραστηριότητες του τέως προέδρου της σε σχέση με την εφαρμογή του κώδικα δεοντολογίας κατά τη διάρκεια της εργασίας του στην τράπεζα, ενώ εξήγησε ακόμη ότι πριν ανακοινώσει τη νέα εργασιακή σχέση του ο Μπαρόζο είχε ενημερώσει επί του θέματος τηλεφωνικά τον νυν πρόεδρο της Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ.
 

ΟΙ  ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ
(στο  χωριό  μου  λέμε  την  παροιμία:  "συμπέθερε, συμπέθερε, να  σε  πάρει  ο  διάολος  που  σ' έφερε").


Ο ΑΓΓΛΟΣ Πρίγκιπας Γουλιέλμος, Δούκας του Κέιμπριτζ που  παντρεύτηκε την ΕΒΡΑΙΑ  Kάθριν 
Ελίζαμπεθ  Μίντλετον (Catherine Elizabeth Middleton).   κυρα Catherine, (Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον),  Δοκισσα το Cambridge, η σζυγος το πργκιπος William, δουκς το Cambridge, χει γονες της τος: Michael Francis Middleton  και  Carole Elizabeth Middleton.
 
 Η  ΕΒΡΑΙΑ  ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ,  Η  ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ  ΤΟΥ  ΚΑΡΟΛΟΥ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ  ΤΗΣ  ΑΓΓΛΙΑΣ
Η  Carole Elizabeth Middleton  είναι  θυγατέρα  του  Ronald John James Goldsmith και  της Dorothy Goldsmith – Ηarrison. Το  όνομα  Goldsmith σημαίνει χρυσοχος και πράγματι από  πολύ  παλιά  η  
οικογένεια ασχολούνταν  με τις  τράπεζες και  τον χρυσό. 
οκογνεια Goldsmith, οκογνεια τς μητρς τς λαδης,  εναι, κατ κοιν παραδοχ, σκεναζ βραοι.     ΕΝΑΣ ΒΑΛΤΟΣ  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ                    
 ΤΟ  ΔΡΑΜΑ  ΚΑΙ  Η  ΚΩΜΩΔΙΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ.  ΕΝΑΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΤΕΛΕΙΩΣ  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ,  ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ  ΤΥΠΟΣ  ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ  ΒΛΑΚΑ,  ΜΕ   ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ  ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ  ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. 
ΘΑ  ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ  ΔΗΜΙΟΣ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ;
"Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.  Να καταστρέψεις τα βιβλία του,  την κουλτούρα του, την ιστορία του.  Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.  Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα".


Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης).Ο  ΓΙΟΥΝΚΕΡ


ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (4Η ΔΙΕΘΝΗ)


ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ  ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ  ΓΙΑ  18 ΧΡΟΝΙΑ


ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ  ΤΗΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ  NSA


Ο Γιούνκερ πάλι ο ακίνητος πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου από το 1995 έως το 2013, λυσσαλέος προστάτης της χώρας του ως φορολογικό παράδεισο, υποχρεώθηκε σε παραίτηση υστέρα από την εμπλοκή του σε μια απίθανη υπόθεση κατασκοπείας.Οι περισσότεροι/ες μάρτυρες έχασαν τη λαλιά τους, όταν διαρροές στον Τύπο άφηναν να εννοηθεί ότι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και η ΝSA διατηρούσαν και εξακολουθούν να διατηρούν διακριτικές σχέσεις με τον Γιούνκερ, ο οποίος κατά δήλωση του φλέρταρε στο παρελθόν με τη 4η διεθνή και το τροτσκιστικό κίνημα.
O ΣΑΡΚΟΖΙ  Ο  ΣΑΓΙΑΝ


 
Το  2007  η  γαλλική  εφημερίδα  ΦΙΓΚΑΡΩ ,  σε αποκαλυπτικό άρθρο της,   ανέφερε ότι ο Σαρκοζί  εργάστηκε για μια φορά - και ίσως να εξακολουθούσε να το κάνει, όπως άφησε να εννοηθεί – για λογαριασμό της  ισραηλινής  αντικατασκοπίας ως Sayan (στα εβραϊκά σημαίνει ‘βοηθός’), ένας από τους χιλιάδες Εβραίους πολίτες άλλων χωρών που βρίσκονται εκτός του Ισραήλ, οι οποίοι συνεργάζονται με τους ‘katsas’ (αξιωματικοί της Μοσάντ).

Οι  εβραϊκές  ρίζες του Σαρκοζί (και της Μπρούνι!). 
Ο  Σαρκοζί  είναι  ο  γιος  του Pál IstváErnő Sárközy de Nagy-Bócsa, Ούγγρου αριστοκράτη  και της Andrée Jeanne"DaduMallah (γεν. στο Παρίσι, στις 12 Οκτωβρίου 1925), της οποίας ο πατέρας ήταν Εβραίος της Ελλάδας που ασπάστηκε τον καθολικισμό για να παντρευτεί τη Γαλλίδα καθολική γυναίκα του.
Ο παππούς του Σαρκοζί, ονόματι Benico Mallah, ήταν  εβραίος  από τη Θεσσαλονίκη, που έφυγε για τη Γαλλία για να γίνει γιατρός. Ο Benico ήταν ο γιος του Mordechai Mallah, ενός από τους οκτώ γιους του Ααρών Μαλλάχ, ιδρυτή της ραβινικής σχολής της Θεσσαλονίκης.


ΕΝΑ  ΠΡΩΟΘΟΥΜΕΝΟ  ΙΝΔΑΛΜΑ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΕΠΟΧΗΣ.  Η  "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ"  ΜΑΝΤΟΝΑ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΓΙΟ  ΤΗΣ  ΠΟΥ  ΦΟΡΑΕΙ  ΚΙΠΑ.
         Η γυναίκα του Σαρκοζί, Carla Bruni, γεννήθηκε ως Tedeschi, ένα όνομα μιας εβραϊκής οικογένειας από τη βόρεια περιοχή του Πιεμόντε της Ιταλίας.
Σύμφωνα με την αδελφή της Κάρλα, ηθοποιού Valerie-Bruni Tedeschi, ο παππούς της από την πλευρά του πατέρα της, έφυγε από τον Ιουδαϊσμό και έγινε καθολικός κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ως αποτέλεσμα του γάμου του με μια Καθολική γυναίκα, η οικογένεια έχασε κάθε επαφή με την εβραϊκή κοινότητα του Τορίνο.
          Πρώην  σύντροφοι της Κάρλα, είναι  ο Arno Klarsfeld,  γιος του διάσημου εβραιογάλλου δικηγόρου και κυνηγού των  Ναζί Serge  Klarsfeld  και ο Jean-Paul Enthoven, καθώς και ο γιος του Ραφαήλ, (η Μπρούνι  ΕΙΧΕ  ΣΧΕΣΗ  ΜΕ  ΠΑΤΕΡΑ  ΚΑΙ  ΓΙΟ – αρχαία  συνήθεια  των  εβραιοχαλδαίων  μάγων,  τύπου  Αβραάμ),  είναι και οι δύο Εβραίοι διανοούμενοι.
         Ο Raphael  Enthoven, με τον οποίο η Κάρλα Μπρούνι έχει  ένα γιο, τον Aurélien, στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την συγγραφέα Justine Lévy, κόρη του ιουδαίου  συγγραφέα και φιλοσόφου Μπερνάρ-Ανρί Λεβί.

Kάποτε,  οι  πράκτορες  "Έλληνες  πολιτικοί"  που  ήθελαν  να  γίνουν  πρωθυπουργοί  του  ανόητου  ελληνικού  λαού,  επισκέπτονταν  την  αγγλική  πρεσβεία.  Αργότερα  η  στέψη  γινόταν  στην  αμερικανική  πρεσβεία.  Τα  τελευταία  χρόνια  οι  "ξύπνιοι  Έλληνες  πολιτικοί"  έμαθαν  καλά  το  μάθημά  τους.  Παρακάμπτουν  κατ' ευθείαν  το  δευτεροκλασάτο  υπηρετικό προσωπικό  και  παίρνουν  την  στέψη  του  πρωθυπουργού  από  τα  ίδια  τα  αφεντικά,  στη  φωλιά  του  θηρίου.  
        
Η γαλλική  εφημερίδα  «ΦΙΓΚΑΡΩ»  ανήκει  στον  γάλλο  μεγαλοβιομήχανο  ΝΤΑΣΩ  (όπως  και  η  υπεραριστερή «ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ»     ανήκει  στον…  Ρότσιλντ), ο  οποίος  είναι  και  ο  ιδιοκτήτης  της αεροπορικής  βιομηχανίας  ΝΤΑΣΩ,  που   μας  πουλάει  τα αεροπλάνα  ΜΙΡAΖ  και   ιδιοκτήτης  πολλών  τηλεοπτικών  σταθμών  και  πολλών  άλλων  εφημερίδων.  Ο  ΝΤΑΣΩ   ήταν  ιουδαϊκού  θρησκεύματος  με  πραγματικό  όνομα  Μπλόχ,  αλλά  βαπτίσθηκε  χριστιανός  καθολικός  και  βρίσκεται,  ορισμένες  φορές,  σε  προστριβή  με  τους  ιουδαίους,  όπως  είχε  συμβεί  και  με  τον  διάσημο  αμερικανό  ραββίνο  ΦΡΙΝΤΜΑΝ,  που  είχε  βαπτισθεί  χριστιανός,  είχε  αναλύσει  σε  βιβλία  του  το  ΤΑΛΜΟΥΔ  και  καταδιώχθηκε  αγρίως  από  τους  αμερικανοεβραίους.


ΜΕΡΚΕΛ: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".

Η Μέρκελ σε  δηλώσεις  της  σήμερα  έδωσε  συγχαρητήρια  στον  Τσίπρα  και  ανέφερε  τον Ελλάδα ως παράδειγμα  στην υποδοχή «προσφύγων».
Μάλιστα  επετέθηκε  ταυτόχρονα  στον  Ούγγρο  πρωθυπουργό  λέγοντας  ότι  «δεν  πρέπει  να  συμπεριφερόμαστε άσχημα στους πρόσφυγες, όπως πράττει η Ουγγαρία».-ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 1 σχόλιο :


 1. Ο ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ «ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ» AΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΕΙΠΕ: «ακόμη 500.000 Έλληνες θα φύγουν μετανάστες ως το 2019».

  Δραματικά είναι τα νέα στοιχεία από την αθρόα μετανάστευση, κυρίως νέων, Ελλήνων προς το εξωτερικό, σύμφωνα με νέα έρευνα.
  Ο «καθηγητής» - στην Ελλάδα πήξαμε από κομμουνιστές – ταλμουδιστές «καθηγητές» - Αλέξης Μητρόπουλος, πρόεδρος της «ένωσης για την υπεράσπιση της εργασίας και του κοινωνικού κράτους», τρομάρα μας, ήταν αποκαλυπτικός.
  Μιλώντας σε εκπομπή τόνισε ότι «Δεν έχει υπάρξει χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που να έχει ζήσει αυτό το κύμα, σε ένταση και σε έκταση, πρωτοφανούς νεανικής μετανάστευσης που στο τέλος του προγράμματος, προσδιορίζουμε σύμφωνα με τον ανεξάρτητο φορέα μας την ΕΝΥΠΕΚΚ, ότι θα διπλασιαστεί. Δηλαδή, τον Δεκέμβριο του 2019 το κύμα αυτό θα αγγίξει το ένα εκατομμύριο».
  Ο κ. Μητρόπουλος συνέχισε: «ένα εκατομμύριο κόσμου, τα πιο προικισμένα, ταλαντούχα εξειδικευμένα στελέχη, απόφοιτοι πανεπιστημίων κατά 75% θα φύγουν για να στηρίξουν παραγωγικές και κρατικές δομές ξένων εθνικών οντοτήτων. Άρα, δεν είναι μόνο τα 50 δισ. ευρώ ο παραγόμενος πλούτος που αυτά τα στελέχη μέχρι τώρα έχουν παραγάγει σε άλλες οικονομίες. Δεν είναι τα 8 δισ. ευρώ που έχει ξοδέψει η ελληνική κρατική διοίκηση για να τα εκπαιδεύσει, είναι και τα 3,5 με 4 δισ. ευρώ που έχουν ξοδέψει οι οικογένειες τους για να τα σπουδάσουν».
  Ο Αλέξης Μητρόπουλος εκτίμησε ότι από το νέο κύμα νεανικής μετανάστευσης που υπολογίζεται σε άλλους 500.000 Έλληνες έως τον Δεκέμβριο του 2019 θα χαθεί «τουλάχιστον το μισό ελληνικό ΑΕΠ».
  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...