Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

«ΜΗ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΒΡΑΙΕ».

 

  Ο  ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ  ΡΑΜΣΑΟΥΕΡ  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ     ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ  ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα προχθές στο Μέγαρο Μαξίμου,  στην  κατοικία  του  τραβεστί  κομμουνιστή  Τσίπρα,   κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του Γερμανού  αντικαγκελάριου  Γκάμπιελ  (Γαβριήλ),  μαζί με κουστωδία εβραιογερμανών  υπουργών και επιχειρηματιών για να αγοράσουν  από  τον  Τσίπρα  και  το  ΣόροςΣύριζα την Ελλάδα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα  του  Σόρος και  του  Σύριζα  «Αυγή», κατά τη στιγμή της φωτογράφισης του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο φωτογράφος έσπρωξε τον πρώην υπουργό, Πέτερ Ραμσάουερ, ο οποίος του επιτέθηκε, λέγοντάς του: «Μη μ' αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!», στα γερμανικά αλλά και στα αγγλικά.



Αν ο ρεπόρτερ ήταν της «Αυγής», δηλαδή συριζαίος, οφείλουμε να πούμε ότι η δήλωση του Γερμανού είναι κατά το ήμισυ σωστή, αφού γνωστή είναι η συνεργασία των συριζαίων με τους βρωμερούς  άπλυτους.  Όχι, όμως, και να τον αποκαλέσει... Έλληνα.
Τώρα  όσον  αφορά  την  νοοτροπία  και  την συμπεριφορά  του  ελληνικού  δημοσιογραφικού  κόσμου,  όλη  γνωρίζουν  την  ποιότητά  του.  Πιθανόν  το φέρσιμο  του  φωτογράφου  να  ήταν  πραγματικά  απαράδεκτο.  Η  γνωστή  έλλειψη  καλής  συμπεριφοράς,  η  αγένεια,  η  έλλειψη  σεβασμού,  η  έλλειψη  του  αισθήματος  των  ιστορικών  στιγμών  και  του  μεγαλείου,  το  γνωστό ανατολίτικο  γύφτικο  και  άτσαλο  άρπα  κόλλα  φέρσιμο,  ακόμη  και  στις  πιο  σοβαρές  στιγμές,  είναι  χαρακτηριστικά  των  εκπροσώπων  των  ελληνικών  ΜΜΕ.
Η αισχρή  όμως  απόκριση του γερμανού πρώην υπουργού φανερώνει το αίσθημα του επικυρίαρχου που βιώνουν οι γερμανοί ενώπιον των προσκυνημένων «ελλήνων»  πολιτικάντηδων.
Ενδεικτικό αυτού που λέμε ήταν η αντίδραση των Σοροσυριζαίων που έσπευσαν να αποσιωπήσουν το γεγονός για να μην χαλάσουν οι... μπίζνες. Περιορίστηκαν μονάχα σε μία... χλιαρή διαμαρτυρία και σε ένα μονόστηλο στην «Αυγή».
Την  επομένη  οι  αντιδρασεις  των  «ελλήνων»  δημοσιογράφων  στο  τερατώδες  αυτό  γεγονός  ήταν  επίσης  χλιαρές.  Ο  κομμουνιστής  Ευαγγελάτος,  απόφοιτος  της  σχολής  του  εβραίου  Βεντούρα  ΚΝΕ,  πρότεινε  να  τον  κεράσουμε  ένα  μπουκάλι  ελληνικό  κρασί.
Μία τέτοια προσβολή εναντίον σύσσωμου του Ελληνικού Λαού από έναν αξιωματούχο ξένης χώρας θα έπρεπε να έχει προκαλέσει ΑΜΕΣΗ διακοπή της συναντήσεως και στην απέλαση του ή ακόμα καλύτερα στην ποινική δίωξή του βάσει του εβραιορατσιστικού νόμου,  από  την  ανεξάρτητη  ελληνική  δικαιοσύνη.


«ΜΗ  ΜΕ  ΑΓΓΙΖΕΙΣ  ΒΡΩΜΙΑΡΗ  ΕΒΡΑΙΕ».

   Ας  υποθέσουμε  ότι  ο  Γερμανός  αυτός  ήταν  στο  Ισραήλ,  στο  Τελ  Αβίβ,  στο  γραφείο  του  Νετανιάχου. 



ΘΑ  ΤΟΛΜΟΥΣΕ  ΕΝΑΣ  ΓΕΡΜΑΝΟΣ,  ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  ΑΝ  ΕΙΧΕ  ΔΙΚΑΙΟ,  ΝΑ  ΠΕΙ  ΤΕΤΟΙΑ  ΛΟΓΙΑ;

ΚΑΙ  ΑΝ  ΛΕΓΟΤΑΝ  ΑΝΑΛΟΓΑ  ΡΗΜΑΤΑ,  ΠΟΙΑ  ΘΑ  ΗΤΑΝ  Η  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ  ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ;



Το  πιθανότερο:  ο  Γερμανός  υπουργός  θα  έβγαινε  από  το πρωθυπουργικό γραφείο  τσαλακωμένος,  με σπασμένα  δόντια,  δαρμένος  σαν  σκυλί.  Η  Μέρκελ  θα  ζητούσε  ταπεινά συγγνώμη.  Τα  διεθνή  εβραϊκά  ΜΜΕ  θα  είχαν  το θέμα  σε  επικαιρότητα  για  3  μήνες  καταδικάζοντας  τις  εκφράσεις  του  ξυλοδαρμένου  Γερμανού  υπουργού.  Η  ανεξάρτητη  εβραϊκή  δικαιοσύνη  θα  προχωρούσε  σε  σύλληψη  του  Γερμανού  υπουργού  και  θα  τον  καταδίκαζε  συνοπτικά  με  ένα  σωρό  κατηγορίες.  Θα  ζητούσαν  και  μεγάλη  χρηματική  αποζημίωση. 
ΚΑΙ  ΠΟΛΛΑ  ΑΛΛΑ.     

      
(Σημείωση:  Ο  μασόνος  «πρόεδρος  της  δημοκρατίας»  Παυλόπουλος, πριν  μερικά  χρόνια,  ύπανδρος και μεστός ηλικιακά, συνευρίσκετο εξωσυζυγικώς στην Κυψέλη με ώριμη επίσης νυμφευμένη κυρία. Τους συνέλαβε στα πράσα ο απατημένος σύζυγος, ξυλοκόπησε τον εραστή  Παυλόπουλο, τον έστειλε με δύο δόντια λιγότερα για ρεκτιφιέ σε ιδιωτική κλινική φίλου του στο Περιστέρι  (γναθοχειρουργική  πλαστική), και αν δεν επενέβαιναν οι φρουροί για να αποτρέψουν τα χειρότερα, τότε η υπόθεση θα γινόταν από πρώτη είδηση έως ερωτική ταινία. Το δυσάρεστο για τον ίδιο, όπως διοχετεύεται και στο Διαδίκτυο, είναι ότι κατά την επάνοδό του στο υπουργείο του,  ο  σεξουαλικά υπερδραστήριος και δαρθείς υπουργός, υπέστη  νέα χειροδικία από...αντίζηλο ερωμένη με την οποία επίσης διατηρεί ερωτικές σχέσεις).


 
 Ο  ομοφυλόφιλος  γερμανός  υπουργός  εξωτερικών  της  Μέρκελ  Βαίστερβέλε  όταν  ήθελε  διακοπές,  έπαιρνε  τον  επιβήτορά  του  και  τριγυρνούσε  μεθοκοπώντας  στα  μπαρ  του  Τελ  Αβίβ. 


Η  ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

   Μια άκρως απόρρητη Κρατική Συνθήκη που υπογράφηκε στις 21 Μαΐου 1949 για να περιορίσει την κρατική κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως το 2099.
 «Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο». Στο έγγραφο αυτό καθορίστηκαν οριστικά οι βασικές επιφυλάξεις των νικητών για την κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας μέχρι το έτος 2099, κάτι το οποίο σήμερα κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς. Η συμφωνία αυτή προέβλεπε ότι:

1. Ο κάθε καινούριος καγκελάριος έχει υποχρέωση να υπογράψει µε τις ΗΠΑ τη λεγόμενη Κάντσλερακτε, ένα απόρρητο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει κανένας.

2. Οι ΗΠΑ θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ όπως: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις και ακόµα τηλεφωνικές επικοινωνίες, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, εκπαιδευτικά προγράµµατα κλπ. μέχρι το… 2099!

3. Όλα τα αποθέματα χρυσού της  Γερμανίας  θα φυλάσσονται στις ΗΠΑ, στα υπόγεια της FED!


Το German Marshall Fund είναι  ένα αμερικανικό λόμπι που ιδρύθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ τους πιο «κατάλληλους» πολιτικούς που θα αναλάμβαναν ηγετικές θέσεις στην Γερμανία και για να τους εποπτεύει.


«ΟΙ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ  ΚΑΤΩ»

Ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Λόρδος Ismay, διατύπωσε  λακωνικά  το  βασικό  δόγμα  του  ΝΑΤΟ:  «το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε για να κρατά τους Ρώσους έξω, τους Αμερικανούς μέσα και τους Γερμανούς κάτω».

«ΓΕΡΜΑΝΟΙ=  ΔΕΜΕΝΑ  ΣΚΥΛΙΑ»

Ο εβραίος Richard Cohen, αρθρογράφος της «Washington Post», δήλωσε στις 18 Ιουλίου 1990  λίγο  διαφορετικά  το  κεντρικό  δόγμα  του  ΝΑΤΟ: «Δεν πρέπει να θεωρούμε το ΝΑΤΟ ως μια αμοιβαία συμμαχία. Στην πραγματικότητα, είναι σαν ένα ΛΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ με το οποίο κρατιούνται τα ηνία της Γερμανίας. Καταλαβαίνετε σίγουρα τι εννοώ».

ΤΑ  ΜΜΕ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Τα  τελευταία  χρόνια  τα  ΜΜΕ  της  Γερμανίας,  
(που  όλοι  ξέρουν  ότι  είναι  σε εβραϊκά  χέρια),  ξέρασαν  χιλιάδες  τόνους  κακίας  και  
ανθελληνισμού  στην  Γερμανία. 
Το ίδιο συνέβη στην  Αγγλία,  στις  ΗΠΑ,  στο  Ισραήλ,  στην  Τουρκία.  
Τον  ελληνικό  λαό, διεφθαρμένο  τον  ανεβάζουν  
και  διεφθαρμένο  τον  κατεβάζουν.  
Τα  διεθνή  ιουδαϊκά  ΜΜΕ δημιούργησαν  
ένα  ιδιότυπο  ανθελληνικό  ρατσισμό  σε  όλο  τον  κόσμο,  
κατασκευάζοντας το ρατσιστικό πρότυπο  ενός  έλληνα  
πονηρού,  ανίκανου  και  τεμπέλη,  που  αξίζει  τον χλευασμό  και  την  αιώνια  
τιμωρία.  

ΟΙ  ΔΥΟ  ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ  ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ  ΣΚΕΨΗΣ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΚΑΙ  ΟΙ  ΔΥΟ  ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ
Μια δεξαμενή σκέψης στη Γερμανία είναι η Atlantik-Brücke (Atlantic Bridge – Ατλαντική Γέφυρα).
Βασικά  μέλη  της  είναι: ο πρώην υπουργός Άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg, ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Christian Wulff και  ο  αντίπαλός  υποψήφιος του για την προεδρεία Gauk.
Ταμίας της Ατλαντικής Γέφυρας είναι ο σιωνιστής τραπεζίτης Max M. Warburg. 
     Karl-Theodor zu Guttenberg 
Πρώην  υπουργός  άμυνας  της  Γερμανίας,  στενός  φίλος  του  (βρωμιάρη  Έλληνα)  Ραμσάουερ  και  μέσα  σε  όλα  τα  σιωνιστικά  ιδρύματα  της  Γερμανίας.
 
Άλλη  σημαντική οργάνωση είναι η Deutsche Gesellschaft für auswärtige Politik
(DGAP) η Γερμανική Εταιρεία Εξωτερικής Πολιτικής.

 Εκεί θα βρείτε ονόματα όπως η Angela Merkel, ο Wolfgang Schäuble, ο Eckart von Klaeden, ο Karl-Theodor zu Guttenberg, ο Peter Ramsauer,
Η DGAP ενισχύεται οικονομικά από την σιωνιστική τράπεζα Oppenheim, από το σιωνιστικό Ίδρυμα Oppenheim-Stiftung, από την Deutsche Bank (επικεφαλής της οποίας ήταν μέχρι τώρα ο σιωνιστής Josef Ackermann). 




Οι  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ  ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΙ
         

      Από  τους  8  μεταπολεμικούς  Γερμανούς
 καγκελάριους  (Αντενάουερ,  Έρχαρντ,  Κίζινγκερ,   Μπραντ,  Σμιτ,  Σρέντερ,  Κολ,  Μέρκελ), 
που  διόρισαν  οι  κατακτητές  εβραιοαμερικανοί  στην  

Γερμανία, τουλάχιστον  οι  τρεις  ήταν  εβραίοι. 




ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ  (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ)  ΒΙΛΥ  ΜΠΡΑΝΤ
 
Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΒΙΛΛΥ  
ΜΠΡΑΝΤ  (ΕΛΙΑΣ  ΦΑΡΑΑΜ). Μπήκε  στην  πατρίδα  του  με  
στολή  ξένου  κατακτητή.  
(Ανάλογη  κατάσταση στην  Ελλάδα  το  1941 - οι  δοσίλογοι  προδότες  πρωθυπουργοί  της  εποχής εκείνης.  
Οι  εβραιοκομμουνιστές  κατηγορούσαν  το  1944  τον  Γεώργιο Παπανδρέου 
ότι  τον  τοποθέτησαν  σαν  πρωθυπουργό  οι  Άγγλοι  και  είχαν
βέβαια  δίκαιο).
Ο  εβραίος καγκελάριος της Γερμανίας  Βίλλυ  Μπραντ  (πραγματικό  όνομα Ελίας 
Φαραάμ)  μπήκε  το  1945  στην Γερμανία (στην  δήθεν  πατρίδα  του) με  την  
στολή  του  αμερικανού  αξιωματικού του  στρατού  κατοχής,  των αμερικανών  
κατακτητών της Γερμανίας, σφάζοντας, λεηλατώντας  και βιάζοντας γερμανίδες.  
Μετά 20 περίπου χρόνια  οι Αμερικανοί  τον διόρισαν  
καγκελάριο  (Γκαουλάιτερ)  της  Γερμανίας. 



ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ  (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ)  ΧΕΛΜΟΥΤ  ΣΜΙΤ.

Αφού είδαν το γενεαλογικό  δένδρο του  Σμιτ οι  εβραιοαμερικανοί 
κατακτητές, τον επέβαλαν  σαν  καγκελάριο  της δυτικής Γερμανίας.

 

Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΣΜΙΤ:«Όποιος  έχει  
(άλλο) όραμα,  να  πάει  σε  ψυχίατρο». 
 Ένα είναι  το  όραμά  μας:  ο Coudenhove  Kalergi.  



ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ  (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ)  ΑΝΓΚΕΛΑ  ΜΕΡΚΕΛ
Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο «Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της», στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν  Kazmierczak.
Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε Kasner. Ο δημοσιογράφος δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, και οι λόγοι, είναι μάλλον προφανείς. Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας, γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα. Πολλοί Ιουδαίοι λοιπόν της Πολωνίας έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας.
 

Εδώ  και  πολλά  χρόνια  οι  πράκτορες  και  "ευφυείς"  έλληνες δημοσιογράφοι,  ξεσήκωσαν  μία  (ψεύτικη  και  χαζή)  αντιγερμανική καμπάνια,  
για  την  πολιτική  της  Εβραιοπολωνέζας  Μέρκελ,  εναντίον  της χώρας  μας.  
Κάνουν  πως  δεν   καταλαβαίνουν  ότι  ο  Γερμανικός  λαός,
μετά  την  ήττα  του  το  1945,  δεν  είναι  ελεύθερος,
δεν  ορίζει  ο  ίδιος  την μοίρα  του  και  η  διορισμένη
Εβραιοπολωνέζα   Μέρκελ,  είναι  στην  θέση της  Καγκελαρίου  από  τους εβραιοαμερικανούς  για  δύο  λόγους: 
  α.  για  να  υπερασπίζεται  την  σταθερότητα  του χρηματιστηριακού  
και  οικονομικού – τραπεζικού κεφαλαίου.  (Τσώρτσιλ:  Θα  κάνουμε  την  Γερμανία  μία  παχιά χήνα,  αλλά  ανίκανη  χήνα).
   β.  για  να  συνεχίσει  και  να  επιταχύνει   την  καταστροφή  της  γενετικής  κληρονομιάς  του  γερμανικού  λαού   μέσω της  ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...