Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΒΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



«Η Ελλάδα είναι σε οικονομικό χάος. Γιατί;  Γιατί όλα τα λεφτά είναι στη Γενεύη και τη Ζυρίχη».

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ  ΜΠΙΡΚΕΝΦΕΛΝΤ 


O  Bradley Charles Birkenfeld  είναι ένας Αμερικανός τραπεζίτης  ΠΟΥ  «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ»  μία  μεγάλη  απάτη  της ελβετικής τράπεζας   UBS.  O  Birkenfeld  έλαβε γι  αυτό,   βραβείο  104 εκατομμυρίων  δολαρίων  από  τις  ΗΠΑ.



Καταγγέλθηκε  ότι  ο  σημερινός  βασικός  οικονομικός  σύμβουλος  του  Μητσοτάκη  Χρήστος Σκλαβούνης, έχει  διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος της ελβετικής UBS και αργότερα είχε τοποθετηθεί πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, την περίοδο από τον Μάιο του 2013 μέχρι το Μάρτιο του 2015, οπότε και παραιτήθηκε μόλις ανέλαβε ο Σύριζα.

Οι  ΗΠΑ  μετατρέπονται  γρήγορα  από  τον  Ρότσιλντ  σαν   η νέα Ελβετία των διεθνών τραπεζών. 


Η διαδικασία της μετακίνησης τεράστιων ποσοτήτων του διεθνούς κεφαλαίου από τους  διεθνείς  φορολογικούς  παραδείσους,  στις  ΗΠΑ,  καθοδηγείται από ένα γνωστό όνομα στον κόσμο των διεθνών χρηματαγορών,  την  Rothschild & Co.

Το  χρηματοπιστωτικό  ίδρυμα   Rothschild,  που διαχειρίζεται τον πλούτο πολλών από τις πιο πλούσιες οικογένειες του κόσμου, έχει συμβάλει τα  τελευταία  χρόνια  στην  μετακίνηση  αυτού   του  πλούτου,  από τους  παραδοσιακούς  φορολογικούς παραδείσους, όπως οι  Μπαχάμες, η Ελβετία και οι  Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι,  προς  τις ΗΠΑ.



Για δεκαετίες, η Ελβετία ήταν η παγκόσμια πρωτεύουσα των μυστικών τραπεζικών λογαριασμών. Αυτό σήμερα,  αποφάσισε  ο  Ρότσιλντ,  θα  αλλάξει.

 Το 2007,   ένας  αμερικανοεβραίος  τραπεζίτης της UBS AG,  ο  Bradley Birkenfeld,   ανατίναξε  ουσιαστικά  το  πιστωτικό  σύστημα  της  Ελβετίας. Οι  Ελβετικές τράπεζες  (περισσότερες από 80 τράπεζες της Ελβετίας, συμπεριλαμβανομένης της UBS και η Credit Suisse AG),  έχουν συμφωνήσει να πληρώσουν περίπου 5 δισεκατομμύρια  δολάρια   στις ΗΠΑ σε κυρώσεις και πρόστιμα.

Οι ΗΠΑ  ψήφισαν  ένα νόμο το 2010, περί «Φορολογικής Συμμόρφωσης Εξωτερικών Λογαριασμών ή FATCA», που απαιτεί  από  τις  διεθνείς  χρηματοπιστωτικές εταιρείες να αποκαλύπτουν τους  ξένους λογαριασμούς που τηρούνται από τους πολίτες των ΗΠΑ..

Εμπνευσμένο από τον  νόμο  FATCA, ο ΟΟΣΑ συνέταξε ακόμη πιο σκληρά  πρότυπα για να βοηθήσει άλλες χώρες από τους φοροφυγάδες.
Η  μόνη  χώρα  που  δεν  επωφελήθηκε  από  τις  εξελίξεις  αυτές  ήταν  η  διεφθαρμένη  Ελλάδα. 
Από το 2014, 97 χώρες έχουν συμφωνήσει να επιβάλουν  νέες απαιτήσεις γνωστοποίησης για τους τραπεζικούς λογαριασμούς, που κατέχονται από διεθνείς πελάτες.


ΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:  ΟΙ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΝΕΒΑΔΑ.

Η ώθηση για τους πλούσιους του  κόσμου  (εβραίους  και  μη)  για να τοποθετήσουν τα χρήματά τους στις ΗΠΑ είναι η υπόσχεση του απορρήτου.


Τα λόγια του Ανδρέα Penney, διευθύνοντα  σύμβουλο της Rothschild & Co, είναι εξαιρετικά σαφή  στους  διεθνείς επενδυτές.  Ο  εκπρόσωπος  του  Ρότσιλντ  σε μια παρουσίαση στο Σαν Φρανσίσκο  ανέφερε:

  «οι ΗΠΑ είναι τώρα ο μεγαλύτερος φορολογικός παράδεισος του κόσμου».



Ο  Penney, 56  ετών,  είναι  σήμερα  διευθύνων  σύμβουλος με  έδρα το Λονδίνο για  την  Rothschild Wealth Management & Trust, η οποία διαχειρίζεται περίπου 23 δισ $ για 7.000 πελάτες από γραφεία όπως το Μιλάνο, η  Ζυρίχη  και το Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με το Bloomberg Business.

Πριν από μερικά χρόνια,  ο  εκπρόσωπος  των  Ρότσιλντ,   είχε ψηφιστεί  σαν  ο  «διαχειριστής της Χρονιάς» από μια  "ειδική"  ομάδα  βρετανών  συμβούλων  πλούτου.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



















2 σχόλια :

  1. 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2.000.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    Πολύ ακριβά πληρώνει η χώρα μας τη φυγή ταλέντων και επιστημόνων στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τελευταία έρευνα, από την έναρξη της κρίσης του 2008, η Ελλάδα έχει χάσει δυνητικά 50 δισεκατομμύρια ευρώ από το ΑΕΠ της.
    Σύμφωνα με στοιχεία από τις χώρες υποδοχής και εγχώριες έρευνες, η εκτιμώμενη φυγή ανθρώπινου κεφαλαίου από τον Ιανουάριο 2008 μέχρι σήμερα είναι μεταξύ 350.000 με 500.000 Έλληνες επιστήμονες.
    Βάσει υπολογισμών την Endeavor, οι άνθρωποι αυτοί, κυρίως ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης, συνεισφέρουν ετησίως €12,9 δισ. στο ΑΕΠ των χωρών υποδοχής (κυρίως Γερμανία και Αγγλία) και €9,1 δισ. σε φορολογικά έσοδα, εκ των οποίων €7,9 δισ. σε φόρους εισοδήματος και εισφορές και €1,2 δισ. σε ΦΠΑ. Αθροιστικά, από το 2008 μέχρι και σήμερα, οι Έλληνες που έφυγαν έχουν παραγάγει περισσότερα από €50 δισ. ΑΕΠ στις νέες «πατρίδες» τους.
    Είναι ενδιαφέρον στοιχείο ότι το ποσό που έχει δαπανήσει το ελληνικό κράτος για την εκπαίδευση των ανθρώπων αυτών υπολογίζεται στα €8 δισ.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ «ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ» AΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΕΙΠΕ: «ακόμη 500.000 Έλληνες θα φύγουν μετανάστες ως το 2019».

    Δραματικά είναι τα νέα στοιχεία από την αθρόα μετανάστευση, κυρίως νέων, Ελλήνων προς το εξωτερικό, σύμφωνα με νέα έρευνα.
    Ο «καθηγητής» - στην Ελλάδα πήξαμε από κομμουνιστές – ταλμουδιστές «καθηγητές» - Αλέξης Μητρόπουλος, πρόεδρος της «ένωσης για την υπεράσπιση της εργασίας και του κοινωνικού κράτους», τρομάρα μας, ήταν αποκαλυπτικός.
    Μιλώντας σε εκπομπή τόνισε ότι «Δεν έχει υπάρξει χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που να έχει ζήσει αυτό το κύμα, σε ένταση και σε έκταση, πρωτοφανούς νεανικής μετανάστευσης που στο τέλος του προγράμματος, προσδιορίζουμε σύμφωνα με τον ανεξάρτητο φορέα μας την ΕΝΥΠΕΚΚ, ότι θα διπλασιαστεί. Δηλαδή, τον Δεκέμβριο του 2019 το κύμα αυτό θα αγγίξει το ένα εκατομμύριο».
    Ο κ. Μητρόπουλος συνέχισε: «ένα εκατομμύριο κόσμου, τα πιο προικισμένα, ταλαντούχα εξειδικευμένα στελέχη, απόφοιτοι πανεπιστημίων κατά 75% θα φύγουν για να στηρίξουν παραγωγικές και κρατικές δομές ξένων εθνικών οντοτήτων. Άρα, δεν είναι μόνο τα 50 δισ. ευρώ ο παραγόμενος πλούτος που αυτά τα στελέχη μέχρι τώρα έχουν παραγάγει σε άλλες οικονομίες. Δεν είναι τα 8 δισ. ευρώ που έχει ξοδέψει η ελληνική κρατική διοίκηση για να τα εκπαιδεύσει, είναι και τα 3,5 με 4 δισ. ευρώ που έχουν ξοδέψει οι οικογένειες τους για να τα σπουδάσουν».
    Ο Αλέξης Μητρόπουλος εκτίμησε ότι από το νέο κύμα νεανικής μετανάστευσης που υπολογίζεται σε άλλους 500.000 Έλληνες έως τον Δεκέμβριο του 2019 θα χαθεί «τουλάχιστον το μισό ελληνικό ΑΕΠ».
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...