Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΧΡΥΣΟ ΤΟ 2016; ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΧΡΥΣΟ. ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;


     ΟΙ  ΕΒΡΑΪΚΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΚΑΙ     ΡΟΚΦΕΛΕΡ  ΣΕ  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

" Ακόμα  δεν  το  έχετε  καταλάβει  ότι  άνθρωποι  σαν  τους  Ροκφέλερ  και  τους  Ρότσιλντ κυριαρχούν σε  όλες  τις Ηπείρους;  Αυτές  οι  οικογένειες  αυξάνονται  από  το  1827,  κάνοντας  πέντε  γιούς  η  κάθε  μία,  που  επεκτείνονται  και  αυτοί  με  την  σειρά  τους". 
 Ηθοποιός  Jean-Claude Van Damme


Οι  Ρότσιλντ  δεν είναι «επίσημα» στην κορυφή της λίστας των «πιο πλούσιων»  οικογενειών  του  κόσμου. 


Αυτό συμβαίνει επειδή οι Ρότσιλντ έχουν γίνει δεξιοτέχνες στο να κρύβουν τον πλούτο τους για αιώνες.


Όταν ο προπάππος του Jacob, Mayer Amschel Rothschild, πέθανε το 1812, στην διαθήκη του ανέφερε ρητά ότι «καμία δημόσια απογραφή της περιουσίας του δεν έπρεπε να δημοσιευθεί» και ότι «καμία νομική δράση δεν έπρεπε να ληφθεί σε σχέση με την αξία της κληρονομίας».
Οι Ρότσιλντ χρησιμοποιούν ιδιωτικές, μη καταγεγραμμένες, ετερόρρυθμες εταιρίες για να συσσωρεύουν πλούτο (όπως  όλα αυτά στα Panama Papers).

Μέχρι το τέλος του 19ου αιώνα, είχε εκτιμηθεί ότι η οικογένεια Rothschild ήλεγχε το μισό πλούτο του κόσμου.

Κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει, φυσικά, αλλά φαίνεται πιθανό.



Μπορείτε να δείτε τα ίχνη τους σε πολλά τρέχοντα γεγονότα.

Στην πραγματικότητα, η οικογένειά αυτή έχει πιθανότατα προκαλέσει και χρηματοδοτήσει και τις δύο πλευρές σχεδόν σε κάθε πόλεμο και έχει τον έλεγχο σε κάθε κεντρική τράπεζα.

Όταν Jacob Rothschild λέει ότι αγοράζει χρυσό, επειδή οι κεντρικές τράπεζες  του κόσμου  είναι εκτός ελέγχου, θα πρέπει να γελάσουμε.

Ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν τον έλεγχο των κεντρικών τραπεζών του όλου  του  κόσμου για αιώνες  τώρα.

Ωστόσο  ο  ίδιος  αγοράζει χρυσό.



Σε  μία  ημι-ετήσια ομιλία του προς τους μετόχους της RIT Capital Partners , ο Jacob Rothschild, ανακοίνωσε ότι σημειώθηκε μείωση της χρηματιστηριακής αγοράς και έκθεση του νομίσματος και γι αυτό αύξησαν τα διαθέσιμα τους σε χρυσό.  Ταυτόχρονα  προειδοποιεί ότι ο κόσμος είναι τώρα σε «αχαρτογράφητα νερά» και ότι οι συνέπειες είναι «αδύνατο» να προβλεφθούν.


Ο  Ρότσιλντ  δήλωσε:


«Στους έξι μήνες υπό επιτήρηση  οι κεντρικοί τραπεζίτες έχουν δει να επιβεβαιώνεται, ότι αυτό είναι σίγουρα το μεγαλύτερο πείραμα της νομισματικής πολιτικής στην ιστορία του κόσμου. 

Είμαστε λοιπόν σε αχαρτογράφητα νερά και είναι αδύνατο να προβλέψουμε τις ακούσιες συνέπειες των πολύ χαμηλών επιτοκίων, με περίπου το 30% του παγκόσμιου δημόσιου χρέους σε αρνητικές αποδόσεις, σε συνδυασμό με την ποσοτική χαλάρωση σε μαζική κλίμακα».



ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ  ΣΥΝΤΡΙΒΗ  ΤΟΥ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;



Οι οικονομικές καταστροφές ακολουθούν  ορισμένα  χρονοδιαγράμματα και ο  Rothschild  ξέρει τα πάντα γύρω από αυτά.

Αυτά είναι που μας λέει  με  τις  παραπάνω  εξειδικευμένες  δηλώσεις  του  ο  «ειδικός»  Rothschild.

Καταφθάνει  μία γιγαντιαία συντριβή.





Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να προβλέψει τι πρόκειται να συμβεί γιατί ο ίδιος και οι άλλοι της ελίτ της παγκοσμιοποίησης  έχουν δημιουργήσει το χρονοδιάγραμμα της καταστροφής.
 

Και αυτός έκανε σαφές ότι αυτό το χρονοδιάγραμμα της καταστροφής προχωρεί.
Για τους παρατηρητές ο  ίδιος ο  Ρότσιλντ  δηλώνει το προφανές.

Και άλλοι το  έχουν  κάνει σαφές.

Πολλοί  δισεκατομμυριούχοι  μας  «προειδοποιούν»  ότι τα πράγματα πάνε φρικτά  και στραβά. Αυτοί  που κατέχουν όλο τον πλούτο και  την  τραπεζική  και  χρηματιστηριακή αγορά,  σπεύδουν  οι  ίδιοι  σαν  τρελοί  το  τελευταίο  έτος,  στην αγορά χρυσού.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο George Soros πριν από λίγους μήνες άρχισε να κινείται σε μεγάλο βαθμό προς τον χρυσό και το ίδιο έκανε και ο φίλος του Crispin Odey.

Και τώρα ο ίδιος ο Jacob Rothschild κινείται πρός τον χρυσό …
Όλοι  ξέρουν  ότι  αυτοί  κατέχουν ήδη τεράστια ποσά χρυσού… αλλά αγοράζουν ακόμη περισσότερα τώρα τις τελευταίες μέρες  του  2016.


Ο  Ρότσιλντ   θέλει να πιστέψουμε ότι ανησυχεί για την κατάσταση αυτή.

Δεν είναι ανήσυχος.

Προσποιείται ότι ανησυχεί.

Ξέρει τι πρόκειται να συμβεί.

Το έχει σχεδιάσει.

Μας  κοροϊδεύει  με  μια θεατρική πράξη.





Ο Rothschild, για παράδειγμα, επισημαίνει ότι, παρά την  εκτύπωση χρήματος από την κεντρική τράπεζα,  για ενίσχυση των χρηματιστηριακών αγορών, η αύξηση αυτή είναι αποκομμένη από την πραγματική οικονομία.

Στην πραγματικότητα, αυτός  μας  "προειδοποιεί",  ότι  ουσιαστικά  τα  τελευταία  χρόνια  τα επιτόκια 0% ,  έχουν καταστρέψει  τις  οικονομίες σε όλο τον κόσμο.

Αυτό όπως καταλαβαίνουμε, δεν είναι μόνο κερδοσκοπία.

Δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Οι παγκοσμιοποιητικές οικονομικές ελίτ   σπεύδουν προς τον χρυσό. 


Έχουν τα μέσα για να το κάνουν, αλλά, δυστυχώς, οι υπόλοιποι όχι.


Εκτιμάται ότι 0,5% του χαρτοφυλακίου του μέσου Αμερικανού έχει έκθεση σε πολύτιμα μέταλλα.

Και αυτό είναι ίσως το μόνο που θα του έχει απομείνει εφ όσον οι Rothschild ετοιμάζονται να καταστρέψουν το σύστημα που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει με σκοπό να αγοράσουν τα πάντα με πενταροδεκάρες δολαρίου, όπως έκαναν το 1929.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ:

ΒΓΑΛΕΤΕ  (ΑΝ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ)  ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΣΑΣ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ  ΧΡΥΣΟ.



Αν δεν έχετε αρχίσει να βγάζετε ένα σημαντικό μέρος των περιουσιακών στοιχείων σας  έξω από το χρηματοπιστωτικό σύστημα (τις τράπεζες, τρέχον νόμισμα και τη συνολική χρηματιστηριακή αγορά με εξαίρεση τα αποθέματα χρυσού), είσαστε   προετοιμασμένοι για να παίξετε το θύμα  των  διεθνών  τοκογλύφων.



Ο Rothschild  ανακοινώνει ότι  η  καταστροφή  έρχεται  σαν  τσουνάμι.  

Ο  ίδιος  κινείται προς τον χρυσό  γιατί  το δικό του διεθνές  κεντρικό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε «άγνωστα νερά» στο «μεγαλύτερο πείραμα της νομισματικής πολιτικής στην ιστορία του κόσμου».

Οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους της παγκοσμιοποιητικής ελίτ  κινούνται προς τα πολύτιμα μέταλλα και τα αποθέματα εξόρυξης  και έξω από τις συνολικές αγορές χρηματιστηριακών  μετοχών.

Αν  θέλουμε  να  σωθούμε  θα πρέπει να είμαστε  ακριβώς πίσω τους  ή ακριβώς μπροστά από αυτούς. 


Είμαστε  πολύ κοντά σε ένα μαζικό θανατηφόρο  «γεγονός».-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...