Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;


 ΠΟΙΟΙ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  ΣΗΜΕΡΑ  ΤΗΝ                    ΜΟΣΧΑ  ΤΟΥ  ΠΟΥΤΙΝ; 
      Ο  αρχιραββίνος στην Μόσχα δήλωσε προσφάτως:  «Οι εβραίοι στη Μόσχα είμαστε 500.000 άτομα, εμείς ορίζουμε τις τύχες της Μόσχας και σύντομα θα ανοίξουμε πάνω από 500 συναγωγές, μόνο μέσα στην Μόσχα».
     Ανώνυμος


ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΗΝΩΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ "ΔΩΡΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.


ΟΙ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ  ΣΧΕΣΕΙΣ  ΠΟΥΤΙΝ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ.    Η  ΑΝΔΡΙΚΗ ΦΙΛΙΑ  ΕΝΟΣ  "ΡΩΣΟΥ"  ΜΕ  "ΤΟΥΡΚΟ".

Για   πολλά  χρόνια,  ήδη  από  το  2003,  που  ανέλαβε  την  εξουσία  ο  Ερντογάν  στην  Τουρκία,  η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών (Πούτιν  και  Ερντογάν)  είναι  στενή και φιλική.  Πολλοί  κάνουν  λόγο για «ανδρική φιλία».  

ΟΙ  ΓΝΗΣΙΟΙ  ΡΩΣΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΤΗΝ  «ΥΨΗΛΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ»  ΤΟΥ  ΠΟΥΤΙΝ;

Πέρυσι  τον  Νοέμβριο  οι Τούρκοι  κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ:  Σκύλευσαν το σώμα του νεκρού Ρώσου πιλότου και του αφαίρεσαν ως και το μενταγιόν με τον Χριστό και την Παναγία.  Τον βασάνισαν έως θανάτου ήδη τραυματισμένο και τον λιντζάρισαν ή τον αποκεφάλισαν νεκρό ή ζωντανό.

Σήμερα  ο  «ορθόδοξος» και  "υπερασπιστής"  των  ορθοδόξων  λαών  Πούτιν, πραγματοποιεί  επίσημη  επίσκεψη   (10/10/2016)  στην Τουρκία  του  Ερντογάν,  που  του  σκύλευσε  τον  πιλότο.

Ο  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ  ΤΩΝ  ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ


Ο  ΠΟΥΤΙΝ  ΕΣΩΣΕ  ΤΟΝ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ενημερώθηκε η MIT ότι επίκειται πραξικόπημα λίγες ώρες πριν την εκδήλωσή του

Οι Ρώσοι άκουσαν εντολή στρατιωτικών για σύλληψη ή δολοφονία του Ερντογάν

Ακούγεται απίστευτο, όμως το ρωσικό πρακτορείο Sputnik επικαλούμενο ιρανικά ΜΜΕ, ισχυρίζεται πως ο Τούρκος Πρόεδρος ειδοποιήθηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες για το πραξικόπημα που επρόκειτο να εκδηλωθεί λίγες ώρες αργότερα, πριν δηλαδή τα τανκς βγουν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας το βράδυ της Παρασκευής.

Την περασμένη βδομάδα ο ρωσικός στρατός υπέκλεψε επικοινωνίες του τουρκικού στρατού, που έδειχναν πως οργανωνόταν πραξικόπημα κατά της τουρκικής κυβέρνησης, σύμφωνα με το ιρανικό “Fars News”. Η πληροφορία μεταφέρθηκε αμέσως στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (MIT), λένε διπλωματικές πηγές.

Ανάμεσα στις υποκλαπείσες συνομιλίες υπήρχε και το μήνυμα που στάλθηκε από ένα ελικόπτερο και καλούσε τους στρατιώτες να συλλάβουν ή να σκοτώσουν τον Ταγίπ Ερντογάν στο θέρετρο της Μαρμαρίδας.
Η  ΜΙΤ  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ
Την ώρα που καμία από τις δύο κυβερνήσεις δεν έχει σχολιάσει την σχετική φημολογία, μια επίσημη ανακοίνωση του τουρκικού στρατού την Τρίτη, άφηνε να εννοηθεί πως η ΜΙΤ έλαβε σχετική προειδοποίηση χωρίς να αναφέρεται η πηγή.

 Ο  ΠΟΥΤΙΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΣΤΗΝ  ΠΥΡΗΝΙΚΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τελευταία γίναμε μάρτυρες της επαναπροσέγγισης  Ρωσίας-Τουρκίας.

Μια νέα συμμαχία δημιουργείται. Οι ρωσικές επενδύσεις στην Τουρκία που είχαν παγώσει λόγω της κρίσης στις σχέσεις επανενεργοποιούνται. Οι επενδύσεις αυτές αφορούν ακόμα και σε κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ακούγιου, στον τουρισμό, στις κατασκεύες , στις εισαγωγές τουρκικών αγροτικών προιόντων στην Ρωσία.

Δεκάδες νέοι Τούρκοι επιστήμονες εκπαιδεύονται στην Ρωσία επάνω σε αντικείμενα που αφορούν την παραγωγή ενέργειας από πυρηνικούς σταθμούς.
Ο  ΠΟΥΤΙΝ  ΘΑ  ΔΩΣΕΙ  ΣΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ   S500
Η Ρωσία σκέφτεται ακόμα και την πώληση των πιο εξελιγμένων αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων στην Τουρκία, για τα οποία οι ΗΠΑ και η Δύση δεν μπορούν ακόμα να παρατάξουν αξιόπιστα αντίμετρα. Στο μέτωπο της Συρίας η Ρωσία δείχνει αξιοσημείωτη ευελιξία και υπομονή στις πονηριές  της Τουρκίας η οποία αφού ακύρωσε την δημιουργία Κουρδικού κράτους στην βόρεια Συρία ετοιμάζεται για εισβολή στο βόρειο Ιράκ. Όπου υπάρχει τουρκικός στρατός σήμερα στην βορειοανατολική Συρία δεν έχει ενοχληθεί από τον ρωσικό.  Μόνο στα δυτικά και στο Χαλέπι οι Ρώσοι  συνεχίζουν να υποστηρίζουν με την γνωστή αποφασιστικότητα το καθεστώς Άσαντ αλλά εκεί δεν υπαρχει τακτικός τουρκικός στρατός ή τουλάχιστον προσπαθεί να μην φαίνεται. Μια νέα συμμαχία λοιπόν ανατέλλει.


Οι εβραϊκές ρίζες και η φιλοϊουδαϊκή πολιτική του Πούτιν


Ο παππούς του Πούτιν από την πλευρά της μητέρας του ήταν Εβραίος ο οποίος έλαβε μέρος στη Μπολσεβικική Επανάσταση και ο παππούς του από την πλευρά του πατέρα του εργάστηκε όλη τη ζωή του ως μάγειρος για τον Λένιν και τον Στάλιν. Το πατρικό όνομα της μητέρας του Πούτιν ήταν Σαλομόβιτς (Shalomovitch), το οποίο είναι προδήλως εβραϊκό, αν και ο Πούτιν, στη δεύτερη έκδοση της αυτοβιογραφίας του, φρόντισε να τροποποιηθεί το επώνυμό της σε Σελομόβα (Shelomova), ίσως προς ‘απάλυνση’ της εβραϊκής της ταυτότητάς της. Ο παππούς του Πούτιν από την πλευρά του πατέρα του, ο Σπιρίντον Ιβάνοβιτς Πούτιν (Spiridon Ivanovich Putin, 1879–1965), εργάστηκε στη ντάτσα (εξοχική βίλα) του Λένιν στο Γκόρκι ως μάγειρος και μετά από τον θάνατο του Λένιν, το 1924, συνέχισε να εργάζεται για τη χήρα του Λένιν, Nadezhda Krupskaya. Στη συνέχεια, ο Σπιρίντον μαγείρευε για τον Στάλιν όποτε επισκεπτόταν κάποια από τις ντάτσες του στη Μόσχα, καθώς και σε μια ντάτσα που ανήκε στην Επιτροπή Πόλης του Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης στη Μόσχα. Ο άλλος του παππούς ήταν ουκρανοεβραϊκής καταγωγής Μπολσεβίκος ακτιβιστής.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υποστηρίχθηκε από την Ομοσπονδία Εβραϊκών Οργανώσεων Ρωσίας. Ο Εβραίος πρόεδρος αυτής της οργάνωσης, ονόματι Αμπράμοβιτς (Abramovich), δήλωσε, σε μια συνέντευξή του, το 2005, ότι ο Πούτιν είχε τις προϋποθέσεις να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα ως εθνοτικώς Ιουδαίος και ότι η μητέρα του ήταν Εβραία.

 ΤΑ  ΜΜΕ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ  ΑΓΑΠΟΥΝ  ΠΟΛΥ  ΤΟΝ  ΠΟΥΤΙΝ

    Επιπλέον, ο Πούτιν, στην παιδική ηλικία του, στο Λένινγκραντ, νυν Αγία Πετρούπολη, περνούσε μεγάλο μέρος του χρόνου του (καθότι μάλιστα απουσίαζαν πολύ οι γονείς του απ’ το σπίτι) στο σπίτι μιας θρησκευόμενης εβραϊκής οικογένειας που ζούσε στο ίδιο οικοδομικό μπλοκ με τον ίδιο. Αυτό το ανέφερε ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφορήθηκε το 2000. Γενικότερα, πολλοί άνθρωποι εμπιστοσύνης του Πούτιν και ο μέντοράς του στο τζούντο ήταν Εβραίοι. Εξού και τα ΜΜΕ του Ισραήλ είναι παραδοσιακά φιλικά διακείμενα στον Πούτιν.


    Ο Πούτιν όχι μόνο ανέτρεψε την αρνητική πολιτική της παλαιάς σοβιετικής ελίτ εναντίον του Ιουδαϊσμού και ειδικώς του Σιωνισμού, αλλά ακόμη, επί προεδρίας Πούτιν, η οργάνωση των Χασιδιστών Εβραίων FJCR απέκτησε μεγάλη επιρροή και ο Πούτιν ευνόησε τη δημιουργία ιουδαϊκών συναγωγών στη Ρωσία. Ο ίδιος επισκέφθηκε την ιουδαϊκή συναγωγή της Μόσχας και συμμετείχε στην τελετή αφής της Χανουκά σε ιουδαϊκές συναγωγές στη Ρωσία.


    Ο Μιχαήλ Χλενόφ (Mikhail Chlenov), υπό την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Ευρασιατικού Ιουδαϊκού Κονγκρέσου (Euro-Asian Jewish Congress), έχει επισημάνει ότι η φιλοϊουδαϊκή στάση τού Πούτιν είναι μια από τις βασικές αιτίες για τις οποίες τα κρούσματα αντισημιτισμού είναι σχετικά σπάνια στη Ρωσία. Για παράδειγμα, το 2013, το Ρωσικό Ιουδαϊκό Κονγκρέσο επεσήμανε και κατήγγειλε μόλις δέκα περιστατικά αντιεβραϊκών επιθέσεων, σε σύγκριση με δεκάδες που σημειώθηκαν την αντίστοιχη περίοδο στη Γαλλία.


Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ  ΕΒΡΑΪΚΑ  ΜΟΥΣΕΙΑ


    Ο ραβίνος Μπαρούχ Γκόριν (Baruch Gorin), βοηθός του Αρχιραβίνου της Ρωσίας Μπερέλ Λαζάρ (Berel Lazar) και πρόεδρος του Εβραϊκού Μουσείου και Κέντρου Ανεκτικότητας (Jewish Museum and Tolerance Center) στη Μόσχα, το οποίο έχει μια περιουσία άνω των πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων, αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή του Πούτιν για τη δημιουργία και την κρατική χρηματοδότηση αυτού του ιδρύματος, που άρχισε να λειτουργεί το 2012. Σε αυτό το μουσείο μάλιστα, ο Πούτιν δώρισε συμβολικά έναν μηνιαίο μισθό του.
Επίσης, το 2012, ο Αρχιραβίνος της Ρωσίας Μπερέλ Λαζάρ ξενάγησε προσωπικά τον Πούτιν στο Δυτικό Τείχος της Ιερουσαλήμ.


ΟΙ  ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ  ΤΗΣ  ΜΟΣΧΑΣ  ΤΟΥ  ΠΟΥΤΙΝ  ΣΗΜΕΡΑ

Ο  αρχιραββίνος στην Μόσχα δήλωσε προσφάτως:

 «Οι εβραίοι στη Μόσχα είμαστε 500.000 άτομα, εμείς ορίζουμε τις τύχες της Μόσχας και σύντομα θα ανοίξουμε πάνω από 500 συναγωγές, μόνο μέσα στην Μόσχα».

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, που να μην εντυπωσιάζεται από το γεγονός, ότι ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ στην Ρωσία το 1990 (ΟΛΟΙ πλέον ξέρουν ποιοί και γιατί τον φτιάξανε και γιατί τον γκρεμίσανε, δεν τους εξυπηρετούσε αρκετά σήμερα), χιλιάδες - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ - υποτίθεται φτωχοί προλετάριοι εβραίοι της Ρωσίας, βρέθηκαν το 1990, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, πάμπλουτοι  εκατομμυριούχοι και σήμερα αγοράζουν ελληνικά νησιά.

ΑΣ  ΔΟΥΜΕ  (ΜΕΡΙΚΟΥΣ)  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ,  (ΛΙΓΟΥΣ,  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΑΦΘΟΝΟΙ), ΚΑΙ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. 





Σύμβουλος του Πούτιν και δημιουργός RT  


 



  Putin και Lesin




O πλουσιότερος άνθρωπος στην Ρωσία

 



  Putin και Vekselberg


 


Iδιοκτήτης της εταιρείας φυσικού αερίου Novatek


 



  Putin και  Michelson






Πρόεδρος της Polyus Gold , της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής χρυσού στη Ρωσία



  Putin και Prokhorov


 

  Viatcheslav Moshe Kantor

Ιδιοκτήτης του ομίλου Acron, ενός από τους κορυφαίους ομίλους παραγωγής ορυκτών λιπασμάτων στον κόσμο και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου



  Putin και Moshe Kantor


 


Πρόεδρος της En + Group και Διευθύνων Σύμβουλος της United Company Rusal, , της μεγαλύτερης εταιρείας αλουμινίου στον κόσμο



  Putin και Deripaska





  Sergey Kiriyenko  επικεφαλής της Rosatom



  Putin και Kiriyenko





Προσωπικός φίλος του Πούτιν



  Putin και Igorevich



 

  Mikhail Yefimovich Fradkov επικεφαλής Υπηρεσίας Πληροφοριών



  Putin και Yefimovich



Ο εβραίος ολιγάρχης Boris Spiegel Isaacovich ιδρυτής της οργάνωσης: World Without Nazism.



  Boris Spiegel και Μεντβέντεφ 

περισσότερα εδώ



  Ο εβραίος ολιγάρχης  Mikhail Maratovich Fridman (Михаи́л Мара́тович Фри́дман)



  Mikhail Fridman και Putin
Περισσότερα εδώ

  Ο εβραίος ολιγάρχης Yury Valentinovich Kovalchuk ( Юрий Валентинович kовальчук ), προσωπικός τραπεζίτης του Πούτιν.


  Yuri Kovalchuk και Putin 
περισσότερα εδώ

  Ο εβραίος ολιγάρχης Vladimir Ivanovich Yakunin (Владимир Иванович Якунин) επικεφαλής των ρωσικών Σιδηροδρόμων


  Vladimir Yakunin και Putin

περισσότερα εδώ


  Ο εβραίος ολιγάρχης Arkadi Romanovitch Rotenberg. Τραπεζίτης, ιδιοκτήτης της Ντιναμό Μόσχας, έχει στην ιδιοκτησία του και τη λέσχη τζούντο της Πετρούπολης Yavara-Neva, στην οποία ο Πούτιν είναι επίτιμος πρόεδρος. Είναι ιδιοκτήτης της Stroygazmontazh, που παράγει σωλήνες για τους αγωγούς της Gazprom και η οποία συμμετέχει στην κατασκευή του ρωσικού πετρελαϊκού αγωγού της Βαλτικής Nord Stream . Είναι ακόμα μέτοχος στην κατασκευαστική Mostotrest, που ανέλαβε έργα στο Σότσι. 


  Arkadi Rotenberg και Putin

περισσότερα εδώ


 


  O εβραίος ολιγάρχης  Vladislav Yuryevich Surkov ( Владисла в Юрьевич Сурков ) "επιχειρηματίας" και πολιτικός. θεωρείται ως ο κύριος αρχιτέκτονας του σημερινού ρωσικού πολιτικού συστήματος. Είναι επίσης ο άνθρωπος που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό την εκλογική νίκη του Βλαντιμίρ Πούτιν το 2004.



  Vladislav Surkov και Putin

Περισσότερα εδώ


 

O εβραίος ολιγάρχης Leonid Eduardovich Slutskii (Леонид Эдуардович Слуцкий) Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας.



  Ο Leonid Slutsky
περισσότερα εδώ



 Ο εβραίος ολιγάρχης Len Blavatnik ( Леонид Валентинович Блаватник, Leonid Valentinovich Blavatnik) πρόεδρος της  Access Industries.

περισσότερα εδώ



  O εβραίος ολιγάρχης Vladimir Leonidovich Bogdanov  (Βладимир Леонидович Богданов) μεγιστάνας του πετρελαίου.



  Vladimir Bogdanov και Putin

περισσότερα εδώ

 

  Ο εβραίος ολιγάρχης Anatoly Borisovich Chubais ( Анатолий Борисович Чубайс ) 


  Anatoly Chubais και Putin

περισσότερα εδώ



 Berel Lazar και Putin
περισσότερα για τον Shlomo Dovber Pinchas Lazar εδώ



Περισσότερα για τους εβραίους ολιγάρχες

 της  Ρωσίας  του  Πούτιν  μπορείτε να

δείτε και  εδώ και εδώ.






«Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που κυβέρνησαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Αυτό  δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαές και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι και  σήμερα  στα χέρια των δραστών».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ 
(1918 - 2008)




ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




3 σχόλια :

  1. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ
    Ο Πούτιν συζητά με την Τουρκία καθαρά εχθρική ενέργεια εις βάρος της Ελλάδας.
    Την πληροφορία ότι οι πρόεδροι Ρωσίας και Τουρκίας, Βλάντιμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συζήτησαν για πιθανή προμήθεια ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις επιβεβαίωσε το Κρεμλίνο.
    Οι σχέσεις των δύο χωρών, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία, έχουν βελτιωθεί σημαντικά, ενώ από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι τότε είχαν βρεθεί στο ναδίρ, λόγω της κατάρριψης ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους πάνω από τη συροτουρκική μεθόριο από την τουρκική αεροπορία.
    Εάν η Ρωσία πουλήσει S-300 ή S-400 στην Τουρκία θα πρόκειται για ξεκάθαρα εχθρική ενέργεια της Μόσχας κατά της Ελλάδας.-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΛΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    Η Τουρκία αγοράζει S-400 Triumf από τον Πούτιν. Η Ρωσία και η Τουρκία μίλησαν και για άλλα αντιαεροπορικά συστήματα όπως τα Pantsir-S1…
    Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ν.Πεσκόφ είπε ότι:
    «Πράγματι τα πράγματα που σχετίζονται με την στρατιωτική και τεχνική συνεργασία ήταν στην ατζέντα των επαφών μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας. Έγινε αναφορά σε διάφορα αντιαεροπορικά συστήματα. Αν η Τουρκία εκφράσει την επιθυμία της, (εννοεί επίσημη πρόταση) η Ρωσία θα σκεφτεί την πιθανότητα παράδοσης αντιαεροπορικών συστημάτων στην Τουρκία. Αλλά αυτό είναι ένα καθαρά εμπορικό κομμάτι, μια ευαίσθητη περιοχή συνεργασίας» τόνισε.

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ «ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ» ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ».

    "H Tουρκία είναι εταίρος μας στην προσπάθεια ειρήνευσης στην Συρία, μέρος της συνολικής λύσης και μετείχε μαζί με εκπροσώπους της Συρίας και του Ιράκ στην άτυπη συνάντηση που οργάνωσαν οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν για επίλυση της συριακής κρίσης" δήλωσε ο Ρώσος αντιπρόεδρος που ηγείται της επιτροπής Αμυνας και Ασφάλειας της ρωσικής Ανω Βουλής, Frantsa Klintsevic διαψεύδοντας ταυτόχρονα κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη να κτυπούν τουρκικούς στόχους σήμερα στην Συρία.-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...