Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Επενδυτής αγόρασε 4 δισ. ελληνικών ομολόγων



1 σχόλιο :

  1. Ανεκτιμήτου αξίας βίντεο που πήραμε από το αποψινό (Δευτέρα 2 Δεκέμβρη 2013, ώρα 7.20 μ.μ.) Δελτίο Ειδήσεων του «Άλφα». Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα ο πάμπλουτος Αρμενικής καταγωγής Εβραίος μεγαλοχρηματιστής Πώλ Καζαριάν

    http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_B._...

    Ιδιοκτήτης της γιγαντιαίας επενδυτικής εταιρείας Japonica. Τον Πώλ Καζαριάν έκανε παγκοσμίως γνωστό τον περασμένο Ιούνιο η Wall Street Journal, αποκαλύπτοντας ότι αγοράζει μανιωδώς το Ελληνικό Χρέος και θησαυρίζει.

    http://blogs.wsj.com/moneybeat/2013/0...

    Ακούστε προσεκτικά τα όσα λέει στον δημοσιογραφίσκο του "Αλφα" Θάνο Δημάδη ο κορυφαίος Εβραίος χρηματιστής και συνοψίζονται στο εξής: Η αποβλακωμένη από τον Ιησού Χριστό Ελλάς θα έπρεπε να βαθμολογήται με 3Α από τους Εβραϊκούς Οίκους Αξιολογήσεως, αλλά αυτό περιέργως δεν γίνεται.
    Ο Καζαριάν ουδέποτε έχει πέσει έξω στις εκτιμήσεις του, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην Wikipedia, η οποία πάντως αποκρύπτει την Εβραϊκή Καταγωγή του.Λέει απλώς η Wikipedia, ότι ο Καζαριάν είναι σημαίνον στέλεχος της Εβραϊκής Υπερτράπεζας Goldman Sachs, λές και δεν ξέρουμε πως απαξάπαντα τα στελέχη της Goldman Sachs είναι Εβραίοι Σιωνισταί και ουχί αποβλακωμένοι Χριστιανοί που μοιράζουν την περιουσία τους στους φτωχούς, επειδή τους το διέταξε πριν 20 αιώνες ο αποσυνάγωγος Εβραίος Ραββίνος Τζέζους Μπέν Γιοζέφ

    http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/o-hazaroebraios-kazarian-poshs-axias-omologa-ehei-agorasei-me-4d.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...