Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Τι είναι η οργάνωση SKULL AND BONES

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Σύλληψη και επιτόπιο ηλεκτροσόκ σε φοιτητή επειδή έκανε λάθος ερώτηση στον ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ, Tζόν Kέρυ !!



 Φοιτητής, μέσα σε κατάμεστη αίθουσα ομιλίας, ρωτάει τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζόν Κέρι αν ανήκει στην μασονική αδελφότητα Κρανίο και Οστά (Skull n' Bones).

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί -από το 1:45 και μετά- την ΒΙΑ και το ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ που υπέστη μέσα στην ΙΔΙΑ την ΑΙΘΟΥΣΑ και μάλιστα ενώπιον των συμμαθητών του!!!



Τι είναι η οργάνωση SKULL AND BONES 


Οι μυστικές λέσχες υπάρχουν και λειτουργούν εδώ και πάνω από έναν αιώνα, και ακόμα...
περισσότερο σε διάφορα σημεία του πλανήτη, και ακριβώς για τον λόγο ότι είναι μυστικές έχουν προξενήσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων ανθρώπων ερευνητών, ιστορικών, δημοσιογράφων, συγγραφέων κ.τ.λ. να ασχοληθούν μαζί τους.
Και βέβαια το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερων ανθρώπων να μάθουν το τι συμβαίνει σε αυτές τις λέσχες.

Τα μέλη αυτών των μυστικών οργανώσεων συνεδριάζουν πάντα μυστικά, πάντα σε κλειστό κύκλο μυημένων και πάντα με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ολη αυτή η μυστικοπάθεια είναι που προκαλεί τις υποψίες, κυρίως κακοπροαίρετες.

Οι πιο γνωστές από αυτές τις οργανώσεις είναι οι ILLUMINATI (Πεφωτισμένοι), Λέσχη BILDERBERGΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, κ.τ.λ. Ολες αυτές οι οργανώσεις φέρονται να έχουν σχέση με μασονικές στοές και οργανώσεις του διεθνούς σιωνισμού.

Κατά την γνώμη μου υπογείως συνδέονται μεταξύ τους και δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό. Την παγκόσμια κυριαρχία (βλέπε εδώ). Ολες αυτές οι μυστικές λέσχες κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνες και έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς ιστορικούς ως αναμεμειγμένες σε γεγονότα που σημάδεψαν το ρου της ιστορίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ίδιες βέβαια, αρνούνται τις όποιες κατηγορίες.

Αν όλες οι παραπάνω λέσχες χαρακτηρίζονται επικίνδυνες τότε η οργάνωση SKULL AND BONES (κρανίο και οστά) θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται η πλέον επικίνδυνη. Η αδελφότητα του θανάτου ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, όπως έχει χαρακτηριστεί, ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο του YALE στις ΗΠΑ, από τον William Huntington Russell, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Γερμανία και μυήθηκε στους ILLUMINATI που είχε ιδρύσει οAdam Weishaupt.



Σύμβολο της οργάνωσης είναι μια νεκροκεφαλή με δύο κόκκαλα χιαστί, και από κάτω ο μυστικός αριθμός 322 (στον οποίο θα αναφερθούμε πιο κάτω) και τα μέλη της ονομάζονται «σκελετάνθρωποι».
Η οργάνωση συνεδριάζει σε ένα ειδικό κτίριο στο προαύλιο του πανεπιστημίου του ΥΑLE τον οποίο ονόμαζαν «ο τύμβος» (THE TUMB), ο οποίος δεν έχει καθόλου παράθυρα, δείγμα του πόσο απόκρυφα πράγματα λάμβαναν χώρα εκεί μέσα.

Με το πέρασμα των χρόνων έφθασαν στο φως της δημοσιότητας και άλλα στοιχεία για αυτή την σκοτεινή οργάνωση, από ανθρώπους που προσπάθησαν να ξεσκεπάσουν τα μυστικά της.

Μέλη, αποδεδειγμένα της οργάνωσης «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» υπήρξαν ο George Bous ο νεότερος καθώς και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του.



Επίσης και ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri. Μέλη επίσης της οργάνωσης φέρονται άνθρωποι της οικογένειας Rockfeller, των γνωστών μεγιστάνων του πλούτου και υπερτραπεζιτών. Αυτά είναι μερικά από τα ονόματα. Ακολουθούν διάσημοι πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες κ.τ.λ. που φέρονται να έχουν περάσει μέσα από τον «τύμβο».

Όλη την λίστα με τους μυημένους μπορείτε να την βρείτε εδώ:
 en.wikipedia.org/List_of_Skull_and_Bones_members

Με λίγα λόγια άνθρωποι που κατέχουν θέσεις κλειδιά και κινούν τα νήματα παγκοσμίως και επηρεάζουν τις ζωές όλων των λαών της γης.

Όσον αφορά τον αινιγματικό αριθμό 322 δόθηκαν διάφορες ερμηνείες από πολλούς συγγραφείς. Άλλοι είπαν ότι συμβολίζει το 3 κεφάλαιο 22 εδάφιο από το βιβλίο «Γένεσις» της Παλαιάς Διαθήκης, άλλοι ότι συμβολίζει κωδικοποιημένη αριθμολογικά έννοια ή ακόμη και στο ότι σχετίζεται με την ημερομηνία θανάτου του γνωστού ρήτορα Δημοσθένη που πέθανε το 322 π.Χ

Οι «σκελετάνθρωποι» φέρονται να έχουν ανάμειξη παρασκηνιακά στο μεγάλο οικονομικό κραχ που έπληξε τις ΗΠΑ το 1929 κι όλο τον δυτικό κόσμο (οι όποιοι συσχετισμοί με την μεγάλη οικονομική κρίση του 2008 δικοί σας).

- Την βλέπουν πίσω από την βύθιση του υπερωκεάνιου «LOUSITANIA» που υπήρξε η αφορμή για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
- Η εμπλοκή επίσης των ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο φέρεται να έχει σχέση με την οργάνωση
- Μέλη της φέρονται να βρίσκονται πίσω από δολοφονίες πολιτικών, τραπεζιτών κ.τ.λ. στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Τα περισσότερα στοιχεία προέρχονται από ερευνητές όπου πολλές φορές έχουν αφιερώσει ακόμη και τη ζωή τους στην αναζήτηση της εξακριβωμένης δράσης αυτών των κύκλων που κρύβονται κάτω από τα μεγαλόσχημα προσωπεία των μελών τους κατορθώνοντας να τα επιβάλλουν στην επικρατούσα κοινωνική αντίληψη.

Στην προσπάθεια απαξίωσης της αλήθειας και διαστρέβλωσης της εγκυρότητας των αποκαλύψεων οι ερευνητές αυτοί από τα κέντρα προπαγάνδας σκωπτικά ονομάζονται "συνομωσιολόγοι" και οι πραγματείες τους "συνομωσιολογίες".

Επιμέλεια: logiosermis.net
Πληροφορίες απο: ramnousia.com, releasegreece.compentapostagma.gr



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/10/t-k.html#ixzz2mFsyiscw

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...