Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Νέο Πολίτευμα στὴν Ἑλλάδα: Φεουδαρχικὴ Δημοκρατία.

1000 άτομα: 300 εκλεγμένοι, ένας πρόεδρος 120 μεγαλοεπιχειρηματίες, ένα σύστημα διαπλοκής και μία αυλή από θεσμικούς άνδρες και τυχάρπαστους οσφυοκάμπτες  πλούσια αμειβόμενους  έχουν  συστήσει  μια ιδιότυπη αριστοκρατία  και έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα ένα νέο Πολίτευμα: την Φεουδαρχική Δημοκρατία.
Καταληστεύουν το εισόδημα  Ελλήνων πολιτών, διαλύουν το κράτος, αδιαφορούν προκλητικά για τους χιλιάδες αυτόχειρες, θύματα της απληστίας τους και παραδίδουν την χώρα αύτανδρη σε άπληστους αλλοδαπούς  και ημεδαπούς εκμεταλλευτές.

Αδιαφορούν για το Σύνταγμα, κάμπτουν τους νόμους, διαβιούν πολυτελώς  και επιβάλλουν κατά το δοκούν εφιαλτικές  αποφάσεις, αντίθετες με την επιθυμία του «κυρίαρχου λαού» την κοινή λογική και  ηθική.
Πολλοί από τους οποίους αν και υπαίτιοι για τα δεινά που βιώνει η χώρα και οι πολίτες, εμφανίζονται σήμερα ως σωτήρες…
Η Ελλάς έχει γίνει φέουδο ολίγων, οι οποίοι ενεργούν ή επιτρέπουν, την υποδούλωση της χώρας σε αυτούς που από της ίδρυσης του Ελληνικού Κράτους διακαώς το επιθυμούν

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...