Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ...

Ο Πολεμιστής είναι ένας ΑΨΟΓΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ που κυνηγάει τη ΔΥΝΑΜΗ∙ δεν είναι ούτε μεθυσμένος, ούτε τρελλός και δεν έχει ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να μπλοφάρει, να πει ψέμματα στον εαυτό του ή να κάνει λανθασμένες κινήσεις. 

Οι φιλοδοξίες του βρίσκονται πολύ ψηλά για κάτι τέτοιο. Οι φιλοδοξίες του είναι Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΖΩΗ του, που του πήρε τόσο χρόνο να την ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ και να την ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ. Δεν είναι διατεθειμένος να τα "κλωτσήσει" όλα με κάποιον ανόητο χειρισμό, εκλαμβάνοντας κάτι για κάτι άλλο...

Το ΟΝΕΙΡΟ είναι πραγματικό για τον Πολεμιστή διότι μέσα σ’ αυτό μπορεί να δρα συνειδητά, μπορεί να εκλέγει και ν’ απορρίπτει, μπορεί να επιλέγει από μια ποικιλία πραγμάτων εκείνα που οδηγούν στη δύναμη, και στη συνέχεια έχει την δυνατότητα να τα επεξεργάζεται και να τα χρησιμοποιεί, ενώ στο συνηθισμένο όνειρο δεν μπορεί να δράσει σκόπιμα...

Στο ΟΝΕΙΡΟ διαθέτεις δύναμη∙ μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα∙ μπορείς να βρεις αναρίθμητους κρυμμένους παράγοντες∙ μπορείς να ελέγξεις ό,τι θέλεις.

ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΣΤΑΝΕΔΑ
«Ταξείδι στο Ιξτλάν»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...