Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΟΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ! ΒΙΝΤΕΟ


"Εκεί ψηλά στον Υμηττό ....υπάρχει κάποιο μυστικό".Η "Μυστική βάση" στον Υμηττό, χωρίς το "συννεφάκι".... 



Υπάρχει μία μεγάλη περιοχή που βρίσκεται καλά κρυμμένη στο ανάγλυφο του Υμηττού.
Εντοπίζεται περίπου στο ύψος Λ. Βουλιαγμένης, Βάρης και Κορωπίου...

Η πρόσβαση είναι διακριτικά ελεγχόμενη και μόλις πλησιάσεις γίνεται αμέσως απαγορευτική.

Έχει εντοπιστεί μέσω του Google Earth, αν και πάντα υπάρχει ένα σύννεφο πάνω από την επίμαχη περιοχή ώστε να την κρύβει.
Σε αυτή την περιοχή βρίσκεται μία εγκατάσταση μέσα σε έναν τεράστιο θόλο στον οποίο μπορεί να κρύβονται πολλά. Κρύβεται επίσης πίσω από μία είσοδο 31Χ46 μέτρα και μία θωρακισμένη
πόρτα 9 μέτρων από το έδαφος, με διαστάσεις ύψους 20Χ5,8 μέτρα πλάτους.


Τι κρύβουν αυτές οι εγκαταστάσεις; Πότε κατασκευάστηκαν; Ποιος πηγαίνει εκεί; Είναι στρατιωτικές; Είναι Νατοϊκές; Είναι κάτι άλλο; Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε και με άλλα ακόμα περισσότερα μπορούμε να το συνδέσουμε σε ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή.










"Κατάφερα" και "φωτογράφισα" την "βάση" -δεν είχε  "συννεφάκι"....και μου μοιάζει με τέντα σε στυλ ομπρέλας ....που της έχει μείνει μόνον ο σκελετός ....τα σίδερα(;)

Λέτε να ήταν εκεί κάποτε κάποια μεγάλη "πέργκολα" ....
για να το απολαμβάνουν ....υψηλότατα και  αφ' υψηλού ....την θέα ;
 



ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. 

Το θέμα δημοσιεύεται στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" 

πηγη


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/12/blog-post_9263.html#ixzz2nCVPKV3i

4 σχόλια :

  1. Ο Παρθενώνας, οι Στήλες του Ολυμπίου Διός και ο Υμηττός βρίσκονται σε μια ευθεία που το γεωμαγνητικό τους πεδίο έχει μεγάλη σημασία για την Αττική Γη.
    Στις 2 πρώτες, Παρθενώνα και Στήλες του Ολυμπίου Διός, υπάρχουν οι Αρχαιολογικοί χώροι που προστατεύονται από όλες τις Συνθήκες, μα και δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα επίγεια καθότι και θα έδιναν ¨στόχο¨, οπότε τους έμεινε μόνο ο Υμηττός.
    Λέγετε ότι παλαιά στη περιοχή του Υμηττού, και στους πρόποδες του από τη πλευρά της Καισαριανής όταν σουρούπωνε τα βράδια όποιος κυκλοφορούσε είχε την αίσθηση μιας απερίγραπτης ανησυχίας και ότι ένιωθε ότι έβλεπαν περίεργα φαινόμενα και όντα… κάτι που με τα χρόνια το απέφυγαν. Αφήστε που σε εκείνες τις εποχές που η συνείδηση του κόσμου για κάτι το διαφορετικό και το μεταφυσικό ήταν του σατανά και το φοβόντουσαν ξορκίζοντάς το.
    Πέραν αυτού, η βάση φιλοξενεί και ένα από τα κοντέινερ που ήρθαν στην Ελλάδα επί της 23ώρου επισκέψεως Κλίντον στην εποχή κυβέρνησης Καραμανλή, για την διττή δράση του να 1ον εμποδίζει επικοινωνίες, ανώτερες συχνότητες που έρχονται από το διάστημα περνώντας από τους διαύλους των Αρχαίων Ναών και 2ον να χρησιμοποιεί υπόηχους για τον έλεγχο μαζών και όχι μόνο. …
    Το πρόγραμμα τους ήταν λειτουργικό για πολλά χρόνια, μα η ισορροπία αποκαθίσταται …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα είχα την απορία γιατί στην καλοπούλα απαγορεύεται η είσοδος μετά την δύση,έχεις κανένα στοιχείο γιαυτό αδερφέ;

      Διαγραφή
  2. Τον Νοέμβριο του 1983 σε εκείνο το σημείο υπήρχε στρατιωτική βάση με Αμερικάνο Διοικητή. Το ξέρω διότι τότε ήμουν νεοσύλλεκτος στην Αυλώνα και μας φόρτωσαν εμένα και μερικούς ακόμη και μας πήγαν γιά επιθεώρηση από τον Αμερικάνο διοικητή! Υποτίθεται ότι εμείς είμασταν η φρουρά της βάσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΒΑΣΗ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ AΠΛΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΑΔΙΟΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΛΊΑΣ ΤΥΠΟΥ VOR ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 114.40ΜΗΖ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΑΤV.
    TO VOR EINAI ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΟ ΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ Η ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...