Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η Σαρία έρχεται και έχει στόχο... τις γυναίκες!


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη 

Οι περισσότεροι οπαδοί του Ισλάμ ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μια ειρηνική θρησκεία και οι πράξεις βίας αποτελούν μόνο μέρος των φανατικών ομάδων όπως ISIS και Al Nusra. Παρακάτω θα δούμε μια από τις «μετριοπαθείς» ισλαμικές χώρες , την Ινδονησία, η οποία είναι και η αγαπημένη χώρα της Χίλαρι Κλίντον, όπου εφαρμόζεται μια χαρακτηριστική μορφή του νόμου της Σαρίας.
Ακρωτηριασμοί, ραβδισμοί, δημόσιοι λιθοβολισμοί και ακόμα σκληρότερες τιμωρίες αποτελούν πλέον τον νόμο μια μουσουλμανικής επαρχίας Άτσεχ στην Ινδονησία. Οι μουσουλμάνοι τιμωρούν με τον «τρόπο» τους όλους όσους πίνουν αλκοόλ, χαρτοπαίζουν, είναι ομοφυλόφιλοι, ή κάνουν εξωσυζυγικές σχέσεις. Στην αρχή βλέπουμε μια γυναίκα να μαστιγώνεται επειδή είχε λάθος «κώδικα» ντυσίματος και έναν άντρα για χαρτοπαίξιμο.

Ο καπετάνιος Ibrahim Latif είναι υπεύθυνος της Σαρία-αστυνομίας του Άτσεχ και θέλει να εφαρμοστούν ακόμη σκληρότερες τιμωρίες. «Εννιά χτυπήματα με το μπαστούνι είναι πολύ επιεική τιμωρί», λέει ο ίδιος.

Ένας ρεπόρτερ κάνει μια έρευνα διαπιστώνοντας ότι η αστυνομία της Σαρίας ελέγχει την περιοχή. Η πραγματική τιμωρία του Ισλάμ για σχέση μεταξύ ενός παντρεμένου άντρα και μιας παντρεμένης γυναίκας είναι… θάψιμο στο δρόμο!

Όπως λέει ο Ibrahim Latif, ο άντρας θάβεται μέχρι τη μέση ενώ η γυναίκα μέχρι το λαιμό και όποιος περνάει θα πρέπει να τους ρίχνει μια πέτρα μέχρι να θανατωθούν. Ωραία δικαιοσύνη για τους... προοδευτικούς ισλαμολάγνους!

Η εικόνα (δίπλα δεξιά) δείχνει χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο οι πέτρες θα πρέπει να είναι μεσαίου μεγέθους έτσι ώστε να μην σκοτώνουν τον μοιχό από την πρώτη στιγμή!!!

Η εφαρμογή της δικαιοσύνης σε αυτήν την περιοχή δεν είναι όπως τη γνωρίζουμε αλλά όλα γίνονται στο όνομα του Αλλάχ.

Ibrahim Latif: «Σαν μουσουλμάνος έχω την ευθύνη μπροστά στο Θεό και είναι δουλειά μου να ενθαρρύνω το καλό και να εμποδίζω το κακό.»
Μάλιστα!

Είναι η πρώτη φορά που ο Ibrahim Latif επέτρεψε κάμερες να τον ακολουθήσουν αυτόν και την Σαρία-αστυνομία του, τόσο κοντά.

Στο δρόμο οι αστυνομικοί της Σαρίας σταματούν τις νεαρές κοπέλες για να ερευνήσουν αν συμμορφώνονται με τον κώδικα ντυσίματος της Σαρία. Οι γυναίκες αστυνομικίνες ανακρίνουν όσες γυναίκες δεν έχουν σωστό ντύσιμο κάνοντας υποδείξεις τι πρέπει να διορθώσουν.

«Οι καμπύλες του σώματός τους μπορούν να ξεσηκώσουν τον αντρικό πόθο», λέει η γυναίκα αστυνομικός. «Στην πραγματικότητα, το έγκλημα γίνεται επειδή εμείς το προκαλούμε. Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να βγουν έξω!» Μάλιστα!

Ο νόμος αυτός ισχύει για όλες τις γυναίκες από τη στιγμή που αρχίζει η περίοδος τους, ανεξαρτήτου ηλικίας ακόμη και αν είναι 9 χρονών.

Ibrahim Latif: «Όσο για τους άντρες ο νόμος ισχύει από τη στιγμή που θα αρχίσουν να έχουν… «υγρά» όνειρα.»

Αν τολμήσεις να παρακούσεις τον νόμο της Σαρίας του Ibrahim Latif, οι τιμωρίες είναι αρκετά βαριές.

Το μαστίγωμα είναι η πιο συνηθισμένη τιμωρία. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις αυτοί που θεωρούνται ένοχοι μπορεί να λάβουν ως και 100 βουρδουλιές. Μερικά εγκλήματα συνοδεύονται με φυλάκιση περισσότερο από 3 χρόνια. Μερικοί διαφεύγουν τη φυσική τιμωρία αλλά πληρώνουν ένα πρόστιμο μέχρι 800 γραμμάρια χρυσού.

Ibrahim Latif: «Αν έχουν κάνει εξωγαμιαία σχέση, ζητούμε από τις οικογένειές τους να τους παντρέψουν νόμιμα. Αν αρνηθούν, τότε πάμε ακόμη παραπέρα. Η γυναίκα θα τιμωρηθεί με μαστίγωμα.»
Είπαμε να κρατιέται ο γάμος εν παρθενία, αλλά αυτό…

Αν και στο ρεπορτάζ βλέπουμε μια εφαρμογή επιπρόσθετων νόμων Σαρίας, κυρίως από την ομάδα του Ibrahim Latif, δεν παύουν να εφαρμόζονται μαζί με την κυρίως νομοθεσία της Σαρία. Ο κύριος Ibrahim Latif δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχουν και άλλοι σαν αυτόν σε όλη την Ινδονησία όπως ισχυρίζεται και το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αυτά μπορεί ναα συμβούν αύριο και στις δικές μας χώρες αν δεν αντιδράσουμε καθώς ο θεοκρατικός νόμος της Σαρία θα κυριαρχήσει έναντι των δικών μας νομοθεσιών με αποτέλεσμα να έρθουν και σε εμάς διάφοροι Latif για να μας επιβάλλουν κτηνώδεις κανονισμούς σαν τους ανωτέρω.


Πηγή NikosXeiladakis


http://kostasxan.blogspot.gr/2016/01/blog-post_238.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/vhzE+(%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...