Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Τα παιδιά ως «διαβατήριο»

Διαβάστε επίσης: Η ΕΕ ομολογεί: “Πάνω από το 60% των λαθρομεταναστών δεν είναι πρόσφυγες”


Europol: Πάνω από 10.000 προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί. Παιδιά από τη Συρία εξαφανίζονται στην Ευρώπη. Στα σύνορα κάθε ενδιάμεσης χώρας οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες χρησιμοποιούν τα ανήλικα παιδιά ως «διαβατήριο». Τα σηκώνουν στα χέρια τους...

Europol: Πάνω από 10.000 προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί
Εξαφανισμένα Παιδιά
Εφιαλτικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτονται κάτω από το ξεδίπλωμα μιας ακόμη πτυχής της προσφυγικής τραγωδίας, μετά και από την «ομολογία» ανώτατου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας πως περισσότερα από 10.000 μικρά παιδιά που έφτασαν χωρίς συνοδεία από τις ζώνες του πολέμου, έχουν εξαφανιστεί. Τα στοιχεία ταυτότητας των συγκεκριμένων
παιδιών έχουν ήδη καταγραφεί από την Europol, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Αθηναϊκό Πρακτορείο, και πλέον, αποτελεί σχεδόν βεβαιότητα πως, εφόσον εξακολουθούν να βρίσκονται εν ζωή, τα περισσότερα έχουν πέσει θύματα οργανωμένων εγκληματικών συμμοριών που τα εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο.
Μιλώντας στον βρετανικό Observer ο Brian Donald, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «μόνο στην Ιταλία αγνοούνται περίπου 5.000 ενώ ακόμη 1.000 έχουν εξαφανιστεί από το έδαφος της Σουηδίας», διατυπώνοντας ταυτόχρονα την εκτίμηση πως πρέπει να έχουν αναπτυχθεί εγκληματικές υποδομές που έχουν θέσει ως αποκλειστικό τους στόχο το πιο ευάλωτο αυτό τμήμα των προσφύγων. «Δεν είναι εκτός πραγματικότητας να πούμε ότι αναζητούμε περισσότερα από 10.000 παιδιά. Δεν έχουν πέσει όλα θύματα εγκληματικής εκμετάλλευσης. Ορισμένα μπορεί να είναι με μέλη της οικογένειάς τους. Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται, τι κάνουν και με ποιους είναι» σημείωσε ο ίδιος. Σύμφωνα με την οργάνωση Save the Children, εκτιμάται ότι 26.000 ασυνόδευτα παιδιά εισήλθαν πέρυσι στην Ευρώπη. Η Europol πιστεύει ότι το 27% των αφίξεων στην Ευρώπη ήταν ανήλικοι. «Είτε έχουν καταγραφεί είτε όχι, μιλάμε για 270.000 παιδιά. Δεν είναι όλα ασυνόδευτα, αλλά έχουμε ενδείξεις ότι μεγάλο ποσοστό αυτών είναι» είπε ο αξιωματούχος της Europol.
Όπως σημειώνει ο Observer, τον Οκτώβριο αξιωματούχοι στο Τρέλεμποργκ της νοτίου Σουηδίας αποκάλυψαν ότιαγνοείται η τύχη περίπου 1.000 ασυνόδευτων παιδιών που είχαν φτάσει στο λιμάνι τον προηγούμενο μήνα. Την Τρίτη, άλλη έκθεση από την Σουηδία, ανέφερε ότι πολλά ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί και ότι υπάρχουν «ελάχιστες πληροφορίες για το τι συμβαίνει μετά την εξαφάνισή τους». Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στη Βρετανία ο αριθμός των προσφυγόπουλων που εξαφανίζονται λίγο μετά την άφιξή τους στη χώρα διπλασιάστηκε το προηγούμενο έτος, αυξάνοντας τους φόβους ότι τα παιδιά-πρόσφυγες πέφτουν θύματα εγκληματικών οργανώσεων.
Ο Brian Donald επιβεβαίωσε ότι η Europol διαθέτει στοιχεία ότι κάποια από τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ο ίδιος είπε ότι σε Γερμανία και Ουγγαρία έχουν συλληφθεί αρκετά άτομα για εκμετάλλευση προσφύγων: «Υπάρχουν φυλακές στη Γερμανία και την Ουγγαρία, όπου η πλειοψηφία των ατόμων που συλλαμβάνονται και κρατούνται εκεί σχετίζονται με εγκληματική δραστηριότητα που αφορά την μεταναστευτική κρίση» σημείωσε. Δήλωσε, μάλιστα, ότι φαίνεται να υπάρχει μία ανησυχητική σύνδεση μεταξύ των οργανώσεων εμπορίας λευκής σαρκός και των οργανώσεων παράνομης μεταφοράς προσφύγων στην Ευρώπη.
terrapapers.com_immigrant children (14)
Τα μικρά παιδιά γίνονται εισιτήρια των “προσφύγων” προς την Ευρώπη.

Ο ανθρωπισμός εξαφανίζεται στα κυκλώματα δουλεμπόρων.
Ο 32χρονος που συνελήφθη την Πέμπτη στο Βερολίνο με την κατηγορία ότι απήγαγε και σκότωσε ένα προσφυγόπουλο τεσσάρων ετών ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει και ένα άλλο παιδί έξι ετών, το οποίο είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο, όπως ανακοίνωσε ο Στέφαν Ρέντλιχ, εκπρόσωπος της αστυνομίας της γερμανικής πρωτεύουσας. Πρόκειται για δύο δολοφονίες με «σεξουαλικά» κίνητρα, μετέδωσε από την πλευρά του το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, χωρίς να αναφέρει τις πηγές του, κάτι το οποίο δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιώσει η αστυνομία και η εισαγγελία του Βερολίνου.
Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο εισέρχονται περίπου 3.500 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες και μετανάστες, που χρήζουν ειδικής βοήθειας, φροντίδας και προστασίας, αυτούς που βλέπεις να κρατούν παιδιά δεν σημαίνει ότι είναι δικά τους. Αν και τα προηγούμενα χρόνια τα περισσότερα ανυνόδευτα ανήλικα προέρχονταν από το Αφγανιστάν, τους τελευταίους μήνες υπάρχει σημαντική αύξηση παιδιών που έρχονται από τη Συρία. «Δυστυχώς στην πλειονότητα των περιπτώσεων η διαχείριση των ασυνόδευτων ανηλίκων από το ελληνικό κράτος πολλαπλασιάζει τις τραυματικές εμπειρίες τους, ενώ ο κύκλος της βίας δεν σπάει για τα παιδιά αυτά περνώντας τα σύνορα ενός ευρωπαϊκού κράτους» είναι η βασική εμπειρική διαπίστωση από τα ερευνητικά προγράμματα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγους μήνες στη χώρα μας προτού ακόμη κορυφωθεί το φαινόμενο των ορφανών προσφύγων.
Στην Ελλάδα σήμερα λειτουργούν εννέα δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων χωρητικότητας περίπου 500 ατόμων. Ελάχιστα είναι, όμως, τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που επιλέγουν να παραμείνουν στη χώρα μας, με την πλειοψηφία τους «να δηλώνουν ενήλικοι είτε μέλη οικογενειών, για να μην κολλήσουν στην Ελλάδα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει εθελόντρια που εργάζεται στον άτυπο προσφυγικό καταυλισμό της Ειδομένης.
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, οι διωκτικές αρχές, οι εθελοντές ή απλοί ιδιώτες που εντοπίζουν ασυνόδευτους ανήλικους ενημερώνουν το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), υπηρεσία του υπουργείου Εργασίας, το οποίο αναλαμβάνει να διανείμει τα προσφυγόπουλα στις υπάρχουσες δομές φιλοξενίας, δηλαδή σε ξενώνες είτε κρατικών υπηρεσιών είτε κοινωνικών οργανώσεων και ΜΚΟ. Σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία η συντριπτική πλειονότητα των «ασυνόδευτων ανηλίκων» συνεχίζει τη διαδρομή της προσφυγιάς διά μέσου των Βαλκανίων με προορισμό τη Γερμανία και τις σκανδιναβικές χώρες.
Όσον αφορά τη Γερμανία, οι επίσημες εκτιμήσεις των Υπηρεσιών Ανηλίκων για το 2015 κάνουν λόγο για «έως και30.000 αφίξεις παιδιών από περιοχές πολέμου και κρίσεων χωρίς τους γονείς τους ή άλλα συγγενικά πρόσωπα». Η γερμανική κυβέρνηση έχει προβλέψει γι’ αυτά τα άτομα, που βάσει του γερμανικού δικαίου χρήζουν ειδικής προστασίας, επιπρόσθετη χορήγηση 350 εκατομμυρίων ευρώ για την υποδοχή, τη στέγαση και τη μέριμνά τους χωρίς, όμως, κανείς να διασφαλίζει την ασφάλεια αυτών των παιδιών, μιας και, όπως οι γερμανικές αρχές παραδέχονται, «είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουμε σε αυτήν την προσέλευση μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».
Αντίστοιχα είναι τα προβλήματα που καταγράφονται τους τελευταίους μήνες και στην Σουηδία όπου οι αρμόδιες υπηρεσίες καταγράφουν την είσοδο περίπου 700 ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων στη χώρα επισημαίνοντας πως πολλά από τα παιδιά αυτά είναι «τραυματισμένα από ατυχήματα, άλλα με τα σωματικά και ψυχικά τραύματα που τους άφησαν οι ξυλοδαρμοί και οι βιασμοί από τους διακινητές τους». Στη Σουηδία καταλήγει και περίπου το ένα τρίτο όλων των ασυνόδευτων ανηλίκων που φτάνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον αριθμό τους να αναμένεται ότι θα διπλασιαστεί φέτος και θα φτάσει τις 12.000. Την ώρα που χιλιάδες ασυνόδευτα και ορφανά παιδιά ακολουθούν το ανθρώπινο ποτάμι που κινείται από την Λέσβο έως το Μάλμε της Σουηδίας, ο εθνικός εισηγητής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων Ηρακλής Μοσκώφ επισημαίνει τους κινδύνους trafficking και σεξουαλικής ή εργασιακής εκμετάλλευσης των παιδιών αυτών ως μια αθέατη πλευρά της ανθρωπιστικής αυτής κρίσης.
Παιδιά από τη Συρία εξαφανίζονται στην Ευρώπη
Τα όσα γίνονται στην Συρία με τους τζιχαντιστές και τις διάφορες συμμορίες που καταστρέφουν τη χώρα και σφάζουν αδιακρίτως (στο όνομα του Αλλάχ), είναι ένα τραγικό γεγονός, αφού πρόκειται για έναν πόλεμο του οποίου οι σκοπιμότητες και οι λεπτομέρειες θα αναδειχθούν επαρκώς από τους ιστορικούς. Όμως σε αυτόν τον πόλεμο, πέρα από τις αισχρότητες που έχουν δημοσιοποιηθεί (σε βίντεο από τους πρωταγωνιστές αποκεφαλιστές τζιχαντιστές), υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που παρά την δραματικότητά τους δεν έχουν κατορθώσει να συγκινήσουν τους ανά τον κόσμο επαγγελματίες ανθρωπιστές (βλ. ΜΚΟ) ή τους δημοσιογράφους των μεγάλων ΜΜΕ, που είτε υπηρετούν, είτε εξυπηρετούν σχέδια ισχυρών δυτικών κρατών.
Η πρώτη αναφορά αίσχους αφορούσε τους Γεζίντι και συγκεκριμένα τις απαγωγές γυναικών και παιδιών από τζιχαντιστές και την μετέπειτα πώλησή τους προς πάσα χρήση. Υπήρξαν μερικά πρωτοσέλιδα κροκοδείλιων δακρύων, κάποιες αναφορές μερικών δευτερολέπτων (ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πολύ ακριβός) ευαίσθητων δημοσιογράφων και, κάποιες ομιλίες σε πλούσιες κυρίες της Δύσης, μέχρι εκεί και η τραγικότητα της ιστορίας, η αισχρότητα των υπανθρώπων, συνεχίστηκε απρόσκοπτα.
Η δεύτερη αναφορά αίσχους αφορούσε την εξαφάνιση περισσότερων από 20.000 παιδιών στη Συρία, τα οποία απήχθησαν από «επαναστάτες» (τζιχαντιστές, συμμορίτες κ.α.) και εξαφανίσθηκαν από το πρόσωπο της γης, έως ότου κάποια πτώματα ανήλικων, που ταυτοποιήθηκαν ως «ασυνόδευτοι πρόσφυγες από τη Συρία», άρχισαν να βρίσκονται σε διάφορες πόλεις της νοτιο-ανατολικής Τουρκίας. Λεπτομέρεια, που φαίνεται δεν έθιξε τις ευαίσθητες χορδές των μεγάλων ΜΜΕ, είναι πως τα πτώματα αυτών των παιδιών βρέθηκαν χωρίς εσωτερικά όργανα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους ύπαρξης και λειτουργίας οργάνωσης που δρα μεταξύ Τουρκίας και Συρίας και εμπορεύεται ανθρώπινα όργανα. Όμως, ο συνολικός αριθμός των 20.000 απαχθέντων παιδιών και το τι συνέβη σε αυτά, παραμένει ένα “μυστήριο” και μία ερώτηση που φαίνεται πως δεν θέλησε να απαντήσει κανείς.
Κι ενώ όλοι όσοι παρακολουθούν την εξέλιξη των ειδήσεων για την Μέση Ανατολή, άρχισαν να νιώθουν πως «φαινόμενα» σχετιζόμενα με τις εξαφανίσεις ανήλικων σύριων είτε περιορίστηκαν είτε αντιμετωπίστηκαν ως εσωτερικές υποθέσεις του Ισλαμικού Κράτους (των τζιχαντιστών), ξαφνικά, από το πρώτο τρίμηνο του 2015, άρχισε «η μεγάλη απόβαση» των «προσφύγων» στα ελληνικά νησιά. Στα «αποβατικά κύματα» παρατηρήθηκε πως υπήρχε μία επανάληψη που αποκτούσε τα χαρακτηριστικά «ταυτότητας δράσης» (συναισθηματικό εσταντανέ). Σχεδόν σε κάθε βάρκα που ερχόταν (και έρχεται) στην Ελλάδα, υπήρχαν 2-3 γυναίκες και 2-4 μικρά παιδιά (έως και βρέφη), ενώ οι υπόλοιποι μεταφερόμενοι ήταν (και είναι) άντρες, οι περισσότεροι με ηλικίες μεταξύ 18 και 28 ετών και ελάχιστοι με ηλικίες άνω των 40 ετών,  στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε πως οι φωτογράφοι των διαφόρων ΜΚΟ που αποθανατίζουν τις «αποβάσεις» των «προσφύγων» επιλέγουν να φωτογραφίζουν τις γυναίκες και τα παιδιά, ενώ αποφεύγουν συστηματικά να αποθανατίζουν τους υπόλοιπους επιβαίνοντες πρόσφυγες, ιδιαίτερα όταν οι λαστιχένιες φουσκωτές βάρκες αποτελούνται μόνο από νεαρούς άντρες.
Μετά τον υποτιθέμενο πνιγμό του μικρού Αϊλάν (προπαγανδιστική τακτική έμοιαζε απ’ την αρχή) και τις εντυπώσεις που προκάλεσε στη διεθνή κοινότητα το κορμάκι του στην τουρκική ακτή, κι ενώ ήδη άρχισαν να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τα δρομολόγια μεταφοράς λαθρομεταναστών και προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα, ξαφνικά παρατηρήθηκε μία αλλαγή στο «μοτίβο μεταφοράς». Οι διακινητές και τα αφεντικά τους, διαπίστωσαν πως η συναισθηματική φόρτιση είναι άριστο εργαλείο που διευκολύνει στην ανεμπόδιστη μεταφορά του «εμπορεύματός» τους προς τα ελληνικά νησιά.
Τότε, λοιπόν, παρατηρήθηκε η αύξηση των νεκρών πνιγμένων παιδιών, (σκόπιμα ή μη) που σε καθημερινή βάση έχαναν (και συνεχίζουν να χάνουν) τη ζωή τους στα νερά του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, πέθαιναν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Ευρώπη, στον πολιτισμό και να ξεφύγουν από τον θάνατο, την μιζέρια και την καταστροφή, γράφουν οι «εξειδικευμένοι» δημοσιογράφοι και λοιποί επαγγελματίες άνθρωποι των ΜΚΟ. Ταυτόχρονα, άρχισαν να γίνονται οι πρώτες αναφορές, από κατοίκους ελληνικών νησιών, για ασυνόδευτα παιδιά, τα οποία εγκαταλείπονταν μετά την είσοδό τους στην Ελλάδα!
Η απάντηση που δόθηκε από τους “ειδικούς” και επαγγελματίες ανθρωπιστές των ΜΚΟ, ήταν πως πρόκειται για παιδιά των οποίων οι γονείς πέθαναν στην Συρία ή στο Ιράκ και συγγενείς τα αποστέλλουν σε άλλους συγγενείς στην Ευρώπη. Η δικαιολογία αυτή αποδείχθηκε μύθευμα, αφού στην Ευρώπη τώρα καταγράφονται “ασυνόδευτα ανήλικα” δηλαδή, δεν υπήρξαν συγγενείς να τα παραλάβουν, τεράστια μερίδα των οποίων έχουν εξαφανιστεί.
Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι το γεγονός πως οι θάνατοι των ανήλικων παιδιών συνεχώς αυξάνονται, όσο αυξάνεται και η δυτική δυσαρέσκεια για την συνέχιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν μειωθεί καθόλου τα “δρομολόγια” (όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω χειμώνα και κακών καιρικών συνθηκών) προς την Ελλάδα. Το αιτιολογικό για την διατήρηση της (σχεδόν) σταθερής ροής μετακίνησης από την Τουρκία προς την Ελλάδα είναι ότι έχουν μειωθεί οι τιμές (στα 500 ευρώ από 1500 που ήταν) των δρομολογίων, αλλά και πως οι “πρόσφυγες” εκβιάζονται από τους τούρκους διακινητές, οι οποίοι τους λένε ότι “η Ελλάδα ανά πάσα στιγμή θα κλείσει τα σύνορα”
Να σημειώσουμε πως αυτή η δικαιολογία αφορά “πρόσφυγες” και λαθρομετανάστες, απολύτως ενημερωμένους, αφού μέσω των υπερσύγχρονων smarth phones που διαθέτουν, ενημερώνονται με χάρτες, διαδρομές, καιρικές συνθήκες, ειδήσεις κ.α. που τους ενδιαφέρουν άμεσα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις διαμαρτύρονται για το αργό Internet που υπάρχει στην Ελλάδα.
Η εμφάνιση των παιδιών στα σημεία ελέγχου, επαναλαμβάνεται έντονα στην μετακίνηση αυτών των λαθρομεταναστευτικών και προσφυγικών ροών προς τις χώρες της Ευρώπης. Στα σύνορα κάθε ενδιάμεσης χώρας οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες χρησιμοποιούν τα ανήλικα παιδιά ως «διαβατήριο». Τα σηκώνουν στα χέρια τους και τα επιδεικνύουν για να μπορέσουν να συγκινήσουν και να περάσουν από τους συνοριακούς ελέγχους. Το μοτίβο αυτό είναι συνεχές, αν και υπήρξε (τουλάχιστον μία) περίπτωση, στην οποία διαπιστώθηκε πως ο «πατέρας» παιδιού ήταν τζιχαντιστής, αλλά κανένας επώνυμος δημοσιογράφος και μεγάλο δυτικό ΜΜΕ δεν έδωσε σημασία στην αποκάλυψη … αν κι όλοι ασχολήθηκαν με την δημοσιογράφο που έχασε τη δουλειά της επειδή προσπάθησε να τον ρίξει στο έδαφος βάζοντάς του τρικλοποδιά!
Η πορεία της φρίκης και της εκμετάλλευσης, όμως, γι αυτά τα παιδιά δεν τελείωσε με την είσοδό τους στην Ευρώπη, αφού ένας σημαντικός αριθμός από αυτά φαίνεται πως, σύμφωνα με την Europol, έχει εξαφανιστεί, δίνοντας έτσι σοβαρή τροφή για σκέψεις σχετικές με παιδεραστία και εμπόριο οργάνων. Εφιαλτικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτονται κάτω από το ξεδίπλωμα μιας ακόμη πτυχής της προσφυγικής τραγωδίας, μετά και από την «ομολογία» ανώτατου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας πως περισσότερα από 10.000 μικρά παιδιά που έφτασαν χωρίς συνοδεία από τις ζώνες του πολέμου, έχουν εξαφανιστεί. Τα στοιχεία ταυτότητας των συγκεκριμένων παιδιών έχουν ήδη καταγραφεί από την Europol και πλέον, αποτελεί σχεδόν βεβαιότητα πως, εφόσον εξακολουθούν να βρίσκονται εν ζωή, τα περισσότερα έχουν πέσει θύματα οργανωμένων εγκληματικών συμμοριών που τα εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο. Φυσικά όταν επίσημα είναι 10.000 τα εξαφανισμένα παιδιά,ανεπίσημα μπορεί το νούμερο να αυξηθεί κατακόρυφα.
Μιλώντας στον βρετανικό Observer ο Brian Donald, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Δεν είναι εκτός πραγματικότητας να πούμε ότι αναζητούμε περισσότερα από 10.000 παιδιά. Δεν γνωρίζουμε που βρίσκονται, τι κάνουν και με ποιους είναι» σημείωσε ο ίδιος. Στην Βρετανία ο αριθμός τω παιδιών που εξαφανίζονται λίγο μετά την άφιξή τους στη χώρα διπλασιάστηκε το προηγούμενο έτος, αυξάνοντας τους φόβους ότι τα παιδιά-πρόσφυγες πέφτουν θύματα εγκληματικών οργανώσεων. Αυτα συμβαίνουν πριν την έναρξη της νέας περιόδου, της Άνοιξης του 2016, χρονιά που αναμένεται να φέρει 3 έως τέσσερα εκατομμύρια “πρόσφυγες” και λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, οι περισσότεροι από τους οποίους θα εξαναγκαστούν να μείνουν στην Ελλάδα να λιαστούν.
Ο Τσοπάνης -με δημοκρατικές διαδικασίες (sic) – ανανεώνει το κοπάδι του.
Όλοι μιλούν για εγκληματικές οργανώσεις, παιδοφιλίες και σεξουαλικά εγκλήματα αλλά κανείς δεν τολμάει να μιλήσει για ΦΑΓΗΤΟ για ΤΡΟΦΗ. Δεν φαντάζομαι να θέλεις να στο εξηγήσω !! Άλλωστε κι ΕΣΥ τα μικρά παιδιά των ζώων σουβλίζεις στις θρησκευτικές σου γιορτές, αρνάκι γάλακτος σουβλίζεις και γουρουνάκι γάλακτος στολίζει το τραπέζι σου. Τι φαντάζεσαι ότι συμβαίνει στα δικά σου παιδιά, ανθρώπινο ζώο; Ακόμη πιστεύεις στο παραμύθι που σου εμφύτευσαν οι παπάδες σου, ότι βρίσκεσαι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας; Κούνια που σε κούναγε! Είναι εντελώς αδύνατον να χαθεί κάποιος, ακόμη και όλες οι εγκληματικές οργανώσεις μαζί να δραστηριοποιηθούν, τόσα πολλά παιδιά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ. Να το επαναλάβω Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν. Επίσης είναι αδύνατον οι Τουρκοι να μην μπορούν να ελέγξουν ένα τσούρμο ομοίους τους. Απλώς δεν θέλουν, άλλωστε εντολές άνωθεν, ακολουθούν τα μεμέτια.
Η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν οι γυναίκες και τα παιδιά στην Σερβία κάνουν τα καθεστώτα των Χίτλερ και Στάλιν να φαντάζουν ασήμαντα. Στον πόλεμο της Σερβίας “χάθηκε” ένα ολόκληρο χωριό 80.000 ανθρώπων !!! κι όχι μόνο ένα κι όχι μόνο μια φορά.
ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ 250.000 ΠΑΙΔΙΑ;
ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ;
ΓΙΑΤΙ;
Ρητορικές οι ερωτήσεις, οι απαντήσεις είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ για όποιον μπορεί να τις δει.
@Ιων Μαγγος / πληροφορίες – φωτογραφίες guardian

http://terrapapers.com/?p=36755&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29


3 σχόλια :

 1. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ "ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΜΑΣΚΑ",ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ,ΤΙΤΛΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΥΓΕΝΕΙΑΣ,ΚΑΣΤΡΟΣΠΙΤΑ,ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΙΛΗΜΕΝΟ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΗ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ....ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ....

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΜΑΣ...
  ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΑΓΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΥΝΕ!!!!

  ΒΡΩΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ....
  Ο ΖΕΥΣ ΛΕΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΒΡΩΣΙΝ ΗΜΩΝ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.
  ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΕΖΙΝΤΙ ΤΕΚΝΑ(ξανθα+γαλανοματικα προτιμητεα) ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΨΕΥΔΟΒΑΣΙΛΕΙΣ+ΨΕΥΔΟΕΜΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.Ο ΣΑΟΥΝΤ ΚΙ Ο ΑΛ ΘΑΝΙ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝΕ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΟΛΟΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΨΗΤΑ ΜΩΡΑ ΚΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΩΣ ΟΙΝΟΝ!
  ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΗΔΕΣ 10.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΦΙΔΟΕΙΔΕΙΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ!

  Ο ΙΩΝ ΜΑΓΓΟΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ.Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΙ ΕΠΩΔΥΝΗ;
  ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑ ΟΙ ΜΠΟΥΣ ΠΑΤΗΡ+ΥΙΟΙ ΠΡΟΣΗΡΧΟΝΤΟ ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ ΚΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΕΡΒΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΜΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ "ΘΕΩΝ ΔΡΑΚΩΝ";
  'Η ΘΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΣΑΝ ΧΑΖΕΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ;;;;

  ΕΛΛΗΝΑ;ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ,,,ΕΡΕΥΝΑ!!!!!

  ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ'ΡΘΕΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ΑΛ ΘΑΝΙ ΣΤΙΣ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!!!

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΣΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ..

  ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΑΡΧΙΔΡΑΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΙΩΠΗ.ΜΗΝΥΜΑ ΗΤΑΝΕ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΟΡΔΩΝ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΟΤΕ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;ΕΛΠΙΖΩ.
  ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΤΟ ΚΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΕΘΝΑΡΧΗ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ'ΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΙ ΕΝΥΜΦΕΥΘΗ ΕΡΠΕΤΙΚΙΑ ΜΗΤΗΡ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ....ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ "ΦΑΝΕ" ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ/ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΑ/ΑΣΣΥΡΟΠΟΥΛΑ,Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ/ΑΡΠΑΓΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ/ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ/ΚΑΙ ΤΡΟΦΗΣ ΕΡΠΕΤΩΝ.ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ....

  ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ, ΔΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ε;ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.....
  ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ....ΤΟ ΦΟΛΙΔΟΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ....
  Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ "ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ" ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΟΝ "ΚΡΗΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΙΑΣ ΜΑΡΙΚΑΣ!
  Ο ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΕΥΓΕ ΤΟΥ!
  ΥΠΕΡΕΥΦΥΗΣ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΘΑΡΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την τελευταία φράση. Δεν συμφωνώ όμως με όλες τις θεωρήσεις του Μάγγου. Μήπως όμως πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτά τα παιδιά διαμελίζονται από εμπόρους οργάνων ή ότι τα αρπάζουν για να τον στρατό των στυγερών δολοφόνων που ήδη έχει στρατοπεδεύσει στην Ευρώπη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑΙ,ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.
  ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΑ,ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟ FBI ΑΡΧΙΡΡΑΒΙΝΩΝ ΤΗΣ NEW YORK, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΜΠΙΖΝΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
  ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ-ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ-Ο ΡΟΚΕΦΕΛΕΡ ΔΑΥΪΔ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ!ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΔΙ ΚΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...
  ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 18.000 ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΡΙΩΝ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΟΗΕ,ΟΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΛΙ Ο ΡΟΚΕΦΕΛΕΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ...

  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΣΣΑΣΙΝΟΥ....
  Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.

  ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΜΟΙΡΑ ΟΡΦΑΝΑ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ/ΙΣΣΩΝ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.

  O ΚΕΒΙΝ ΑΝΕΤ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ,Ο ΡΑΤΖΙΝΓΚΕΡ(ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΚΑΝΤΟΛΦΟ)ΚΙ Ο ΧΑΡΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ,ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 50.000 ΙΝΔΙΑΝΟΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΔΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ!

  ΔΕΣ ΤΟ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΣΤΡΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΘΗΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΒΕΡΝΑΡΔΟ,ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ,ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ,ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΓΥΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΒΕΑΤΡΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ!!!
  ΒΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΓΥΜΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ=BESTIALITY,ΝΑ ΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΑ=ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ,ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΡΙΤΤΕΙΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

  http://itccs.org/

  ΠΑΕΙ ΒΑΘΕΙΑ Η ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΤΗΣ....
  ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΚΟΓΙΜ=ΖΩΑ ΧΑΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...