Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Τώρα και στην γειτονιά σας!..

 Διαβάστε επίσης: 

 '' Θέλετε έναν βολικό σκλάβο για τις βαριές δουλειές του σπιτιού και του κήπου;
     Χρειάζεστε βοηθό για τα ψώνια;
     Έχετε ανάγκη από μιά κοπέλα να σας ανακουφίζει;
     Βρείτε αυτό που θέλετεστο στρατόπεδο συγκέντρωσης (Hot Spot)της γειτονιάς σας!
     Hot Spot!
     Αυτό που θέλετε, τώρα
και στην γειτονιά σας!
     Hot Spot!
     Ένα, σύντομα κοντά σας! '' 

     Αυτή θα είναι μία πετυχημένη διαφήμιση του πολύ κοντινού μας μέλλοντος,


     ..αφού συνδυάζει όλα τα στοιχεία του Καταναλωτικού δυτικού Πολιτισμού,
     ..με την νοσταλγία που προκαλούν στην λαϊκή συνείδηση μηνύματα που θυμίζουν εκείνο το αλήστου μνήμης της χούντας: '' κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο! '',

     ..και αφού οι δικοί μας ιθύνοντες (που επίσης θυμίζουν χούντα) βάλθηκαν να αποδείξουν στους κουτόφραγκους πόσο λάρτζ και ώπα είμαστε:
     '' Πέντε στρατόπεδα μας υποχρεώνετε να φτιάξουμε εσείς;  Άλλα πέντε θα φτιάξουμε εμείς, έτσι, επειδή γουστάρουμε. Θα τ' αραδιάσουμε στον άξονα από Αθήνα Θεσσαλονίκη να φαίνονται ακόμη κι απ' το διάστημα! Σινικό Τείχος οι κινέζοι; Non stop hot spots εμείς! 
     Κι άμα μας ζορίσετε θα φτιάξουμε κι άλλα είκοσι!  Ένα σε κάθε πόλη. Και σε κάθε νησί. Και όπου θέλουμε. Τ' αφεντικό τρελάθηκε και τά 'βαλε τζάμπα! ''

     Και μάλιστα χωρίς ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και τρίχες κατσαρές.
     Από μόνοι μας και τα μυαλά στα κάγκελα!
     Και προμήθειες υλικού με απ' ευθείας αναθέσεις, να κονομήσουν κι οι εθνικοί προμηθευτές και εργολάβοι μας, τώρα που τους παίρνουμε (;) τα κανάλια για τα μάτια του κόσμου.

     Πέρα όμως απ' τα αστεία, η υπόθεση εξελίσσεται σε εθνική τραγωδία.
     Το σχέδιο της ναζιστικά Ενωμένης Ευρώπης για μετατροπή της χώρας μας σε χωματερή ψυχών και σωμάτων, ντόπιων και εισαγόμενων, επιταχύνεται.
     Αν δεν είναι ένα κακόγουστο τρικ για να δείξουν στους έλληνες ιθαγενείς πόσο τυχεροί είναιαυτοί με όλα τους τα μνημόνια και την κατοχή που ζούνε,
     ..σε σχέση με κάποιους άλλους που τους ανάγκασαν κακήν-κακώς να εγκαταλείψουν πατρίδες, περιουσίες, ανήμπορους συγγενείς για να τους φυτεψουν σε κάποια στρατόπεδα συγκέντρωσης μιάς άλλης χώρας,

     ..αν δεν είναι όλο αυτό ένα κακόγουστο αστείο (που δεν είναι), τότε πρόκειται για ένα διεθνές έγκλημα εναντίον των λαών αυτών και εναντίον της χώρας μας.
     Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα με όλα τα μέσα.
     Η παραμονή μας πλέον μέσα σ' αυτή την οιονεί φασιστική Ευρώπη αποτελεί κίνδυνο για την ύπαρξη του έθνους και της πατρίδας.
     Πρέπει να αναγκάσουμε τους κυβερνώντες να ορθώσουν όχι το δικό τους το ανύπαρκτο ανάστημα, αλλά το δικό μας, του λαού, απέναντι στους διεθνείς δολοφόνους.

     Αν όλοι δεν συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα των στιγμών και δεν εξαναγκάσουμε την κυβέρνηση σε ανυπακοή στα σχέδια των δολοφόνων της Νέας Τάξης,
     ..όλοι μαζί θα χαθούμε..


http://mandatoforos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...