Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Πως λέγεται η Νέμεσις στα γαλλικά;

Οι πολλές αναλύσεις για το χθεσινοβραδινό μακελειό στο Παρίσι είναι περιττές.
 Έγινε απλά το αυτονόητο. Οι φανατικοί έσφαξαν τους μαλθακούς.
 Έτσι γινόταν πάντα, έτσι γίνεται και έτσι θα γίνεται σε όλη την πορεία του ανθρωπίνου είδους.
Τα υπόλοιπα είναι μπουρδολογίας το ανάγνωσμα.

 Θα πρέπει επιτέλους οι βουτυρομπεμπέδες Ευρωπαίοι να καταλάβουν ότι τον αλλόφυλο φανατισμό δεν τον αντιμετωπίζεις με ευχολόγια, ανεκτικότητα, "κατανόηση" και προσπάθειες κατευνασμού.
 Τον αντιμετωπίζεις με πρόληψη, σιδηρά πυγμή και μηδενική ανοχή σε κάθε επίπεδο.

 Όσο δεν αντιλαμβάνονται τα παραπάνω προφανή και μένουν προσκολλημένοι στις αντιρατσιστικές και πολυπολιτισμικές ιδεοληψίες τους, τόσο θα τους σφάζουν σαν τα κουνέλια.


 Και μετά οι χαροκαμμένοι συγγενείς και φίλοι θα κλαίνε και θα οδύρονται, θα διοργανώνουν ειρηνικές (προπάντων!!!) πορείες διαμαρτυρίας, θα ανάβουν κεράκια και στο τέλος θα καταλήξουν λέγοντας: "δεν είναι όλοι οι μετανάστες τρομοκράτες", "να μην δώσουμε την ευκαιρία στους φασίστες να εκμεταλλευτούν την κατάσταση" και άλλα τέτοια ωραία και χαρωπά...
 Διότι πάνω απ'όλα είναι δημοκράτες, φιλήσυχοι νοικοκυραίοι και -τι άλλο;- αντιρατσιστές.

 Εντωμεταξύ οι φανατικοί ισλαμογυφτοπίθηκοι θα ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημά τους.
Γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Αφού έχουν πάρει χαμπάρι ότι έχουν να κάνουν με ΔΕΙΛΟΥΣ και ΑΒΟΥΛΟΥΣ.
 Και ως γνωστόν, όταν απ΄την μία πλευρά έχεις ένα συρφετό παρηκμασμένων γηρασμένων δημοκρατικών αντιρατσιστών χέστηδων και απ΄την άλλη έχεις μία δυναμική μειοψηφία (που σε λίγο δεν θα είναι και τόσο μειοψηφία) φανατικών νέων που είναι έτοιμοι να πεθάνουν, τότε η εξέλιξη της σύγκρουσης είναι προδιαγεγραμμένη.

 Ιδιαίτερα οι Γάλλοι θα πρέπει να προβούν σε αυστηρή αυτοκριτική, διότι φέρουν τεράστια ευθύνη για την σημερινή παρακμή της λευκής δυτικής Ευρώπης. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την γαλλική επανάσταση των στοών και των μυστικών λεσχών; Τον Μάιο του ΄68 της εθνομηδενιστικής αντιρατσιστικής αριστεράς; Το πόσο εύκολα ανέχτηκαν την εθνολογική τους αλλοίωση;
 Ακόμα και στο δευτερεύον ζήτημα των αθλητικών εκδηλώσεων, οι Γάλλοι ήταν πρωτοπόροι στην προώθηση πολυπολιτισμικών και αντιρατσιστικών προτύπων καθώς οι εθνικές τους ομάδες θυμίζουν εν πολλοίς μεικτές Αφρικής.

 Ήγγικεν λοιπόν η ώρα για τους ανεκτικούς και πολυπολιτισμικούς Γάλλους να περάσουν απ΄το ταμείο της Ιστορίας για μία πρώτη πληρωμή των γραμματίων. Προφανώς έπονται και άλλες δόσεις...
 Έτσι πάνε αυτά...
Αντιρατσισμό και "ανεκτικότητα" έσπειρες; Βόμβες, σφαίρες και "Αλλάχ αλ ακμπάρ" θα θερίσεις...

 Η Νέμεσις είναι ωμή, αμείλικτη και διόλου ανεκτική...



http://istoriakatoxis.blogspot.gr/2015/11/blog-post_14.html

3 σχόλια :

  1. ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ "1922",ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,ΚΙ ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΑΛΛΟΙ(ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΕΣ 'Η ΓΑΛΑΤΕΣ)ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ,Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΚΙ ΑΠΕΙΛΕΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....

    ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΧΤΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΦΑΞΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΙ ΧΑΖΟΤΖΙΧΑΝΤΗΔΕΣ ΤΑ ΓΑΛΛΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.

    ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΙΒΥΚΑ/ΣΑΡΚΟΖΙΚΑ+ΣΥΡΙΑΚΑ/ΟΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.....ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΑΛΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΙΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΚΟΥΝ ΔΩΡΟΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑ-ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ....

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΟΛΩΜΕΝΟΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ "ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΜΗΛΟΥ",ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΗΓΓΙΚΕΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ Η ΕΡΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΕΞΟΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΑΥΤΗ.
    Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΡΜΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ 1204 ΚΙ ΕΔΟΘΕ,Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ.
    ΠΡΙΝ 5 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛ.ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΑ ΓΑΛΛΑΚΙΑ+ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΘΥΜΑΣΤΕ;

    ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΩΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ανατρέποντας τα καθεστώτα που δε τον βόλευαν.Κι εσύ τώρα τι λες να γίνει σκληρότερος?ΠΟιος μωρε ο δολοφονος Ιμπεριαλιστης Ευρωαντλαντιστής να γίνε ισκληρότερος?

    Αυτά τα γεγονότα είναι άσχετα με το ''αντιρατσιστικό''...τα αντιρατσιστικά είνα ιγια να προστατευονται κα ινα γλύφουμε τον κώλο των Εβραίων,είνα ιάλλο κεφάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...