Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ο Σόιμπλε προειδοποιεί τους Γερμανούς...


"Το ΔΝΤ μπορεί να φύγει από την Ελλάδα" είπε ο Σόιμπλε στους γερμανούς βουλευτές!

Είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιείται μια τοποθέτηση ενός από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Ευρωζώνης, έστω και με διαρροή!
Σύμφωνα με μαρτυρία του χριστανοδημοκράτη βουλευτή Μίχαελ Φουκς, ο οποίος συμμετείχε στην πρωινή ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CDU/CSU από τον Σόιμπλε, ανέφερε ότι ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας είπε ότι ο κίνδυνος αποχώρησης του ΔΝΤ από το πρόγραμμα της Ελλάδας είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός!

Αυτό έρχεται λίγες ώρες μετά το Eurogroup στο οποίο συνεχίστηκε η ισχυρή κόντρα ΕΕ – ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του χρέους, με τον Σόιμπλε να εκτιμά, σύμφωνα με τον κ. Φουκς, ότι αν δεν βρεθεί λύση, το ΔΝΤ θα αποχωρήσει.

Το είχαμε γράψει και προ ημερών: Το ΔΝΤ ζητά από την Ευρώπη το αυτονόητο, όχι επειδή το έπιασε ξαφνικά ο πόνος για την Ελλάδα, αλλά επειδή ξέρει ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και θέλει να σώσει το όνομά του.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...