Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Παπανδρέου στην Αθήνα.Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους.

...Ολιγοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή, μετά από πρόσκληση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου.
Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν στις ΗΠΑ όπου είχε διαβουλεύσεις με πολλούς επισήμους της Αμερικανικής κυβέρνησης όπως ο αντιπρόεδρος κ. Τζό Μπάιντεν.

Εν τω μεταξύ, η επίσκεψη Παπανδρέου έχει προκαλέσει την αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς και άλλων οργανώσεων που καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα, ακτιβιστές κρέμασαν την σημαία του ΠΑΜΕ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Ο κ. Παπανδρεόυ, τον οποίο θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο,ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, θα καταλύσει στο κεντρικό αθηναικό κτίριο του Μεγάρου Μαξίμου και το απόγευμα θα συναντηθεί με τον κ. Ραγκούση για ολιγόωρες διαβουλεύσεις.

Το βράδυ, ο Ελληνας πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί στην Ακρόπολη και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε δείπνο, που θα του παραθέσει ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.

Για τις ανάγκες της επίσκεψης του Ελληνα πρωθυπουργού έχει ήδη επιστρατευθεί η μπάντα του Δήμου Αθηναίων ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσονται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε συνεργασία με τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες που έχουν αναλάβει και την φύλαξη του Ελληνα πρωθυπουργού κατά την παραμονή του στη χώρα μας.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...