Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ


Θα μπορούσε να είναι και η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με τόσες ελληνικές σημαίες που κρατούν οι μεταφορείς στην πορεία τους προς τη Βουλή.
Στα ευρηματικά συνθήματα και πανό τους κυριαρχεί ο... πεινασμένος υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος "χαίρει άκρας εκτίμησης" και τιμάται δεόντως από τους απεργούς διαδηλωτές.
Η συμμετοχή στη συγκέντρωση και την επικείμενη πορεία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων είναι πραγματικά μαζική. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως στο βήμα, που πρόχειρα στήθηκε στην οδό Πειραιώς, ανέβηκε και ένας παλαίμαχος του επαγγέλματος, ο οποίος πραγματικά αποθεώθηκε από τους συναδέλφους του.
Σήμερα, όλη η Αθήνα πρέπει να είναι μαζί με τους απεργούς - διαδηλωτές. Είναι μοναδική ευκαιρία να ακουστεί η φωνή όλων, απέναντι στην απάνθρωπη και παράλογη τροϊκανή πολιτική που εφαρμόζει ο πρωθυπουργεύων (σαφώς επί των εξωτερικών) Γιώργος Παπανδρέου. Οι "κασσάνδρες" φωνάζουν για "αναγκαστικό αδιέξοδο", ξεχνώντας πως ποτέ δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που επιβάλλουν αδιέξοδα. Και τα επιβάλλουν όποτε μπορούν, όποτε τους δοθεί η ευκαιρία.
Δυστυχώς, η τραγική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ανίκανη να αντιμετωπίσει πολιτικά τα προβλήματα της χώρας και συνεπικουρούμενη από τα ΜΜΕ, τους μεγαλοεκδότες, τους καναλάρχες και -φυσικά- από το τραπεζικό σύστημα, τολμά να συγκρουστεί με τον λαό, καταργώντας του το δικαίωμα στην ζωή, στην ευπρέπεια και στην ελπίδα. Οι σύγχρονοι "Τσολάκογλου" παραδίδουν στους "τοκογλύφους δανειστές" και στους οικονομικούς μας τρομοκράτες, σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, τσακίζοντας το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, υποθηκεύοντας την εθνική κυριαρχία και ξεπουλώντας την δημόσια - εθνική περιουσία.
Η σημερινή διαδήλωση είναι -ίσως- η τελευταία ευκαιρία που έχουν οι πολίτες, για να εκφράσουν την δική τους γνώμη, για το δικό τους μέλλον.
Η μία και μόνη συντεχνία που θέλει αποψίλωση και αποξήλωση αμα και εν ταυτώ, είναι η συμμορία των μαυρογιαλούρων. Η «συντεχνία» των φορτηγατζήδων θα αντικατασταθεί από τα μονοπωλιακά καρτέλ των πολυεθνικών.
Όποιος δεν βλέπει αυτή την εξώφθαλμη πραγματικότητα ή χαζός είναι ή έχει ατομικιστικό συμφέρον και γι αυτό λειτουργεί πονηρά και σε βάρος της πατρίδας.
 
Κωνσταντίνος

ΠΗΓΗ

2 σχόλια :

  1. πολλα ευγε στα παιδια των φορτηγων , εδωσαν δυναμικο παρων κασι με συγκινησε που κατεβηκαν με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΨΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ...παλι καλα που τα καναλια δεν τους χαρακτηρισαν και αυτους φασιστες και ακροδεξιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως να προβούν σε χαρακτηρισμούς αφού η εικόνα μιλούσε από μόνη της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...