Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ BIG BANG

«…Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες,
τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται
με το Σπαθί…»

Περικλής Γιαννόπουλος


Όταν τίποτα δεν κινείται εθνικά (που σημαίνει ότι κάποιοι καλοπερνάνε και αρνούνται να δουν πως καταστρέφεται, πως χάνεται ένα ολόκληρο βαθύτατα ιστορικό Έθνος εξ’αιτίας τους), τότε να περιμένουμε πως αργά ή γρήγορα κάποιοι εξοργισμένοι Έλληνες Πολίτες θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Και γνωρίζοντας πως η απάθεια και η τρυφηλότητα είναι που καταδικάζει μια κοινωνία (και κυρίως την Ελληνική) στην αποδόμηση και την διάλυση ενώ αντιθέτως οι ακραίες (πολεμικές) συνθήκες βγάζουν στην επιφάνεια το ένστικτο αυτοσυντήρησης του Έθνους, εύκολα συμπεραίνουμε ποια θα είναι η επόμενη πράξη του έργου.

Πάντα αυτό δεν συνέβαινε άλλωστε σ’ αυτόν τον τόπο;

Κάποιοι πήγαν να μας μετατρέψουν σε Πέρσες. Δεν το πέτυχαν.
Μετά κάποιοι πήγαν να μας κάνουν Ρωμαίους. Ούτε αυτοί το πέτυχαν.
Κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να μας κάνουν Σλαβοβούλγαρους. Απέτυχαν και τούτοι.
Μετά, κάποιοι άλλοι αργότερα επιχείρησαν να μας μετατρέψουν σε Οθωμανούς. Απέτυχαν κι αυτοί.
Ταυτόχρονα με τους δύο προηγούμενους η Φραγκιά πάντα προσπαθούσε επίμονα να μας εκλατινίσει. Με πλήρη αποτυχία κι εκείνοι.
Σήμερα κάποιοι προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε Αγγλοσαξονική, Αμερικανική, πολυπολιτισμική κοινωνία χωρίς εθνικό (και δη Ελληνικό) χαρακτήρα.

Θα πετύχουν άραγε εκεί που απέτυχαν όλοι οι προηγούμενοι; Θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες.

Ο ένας είναι η Εθνική Πατριωτική Παιδεία του λαού μας.

Όσο αυτή είναι ισχυρή, τόσο πεισματική θα είναι και η Εθνική Αντίσταση του λαού των Ελλήνων. Όσο αυτή θα είναι υποτονική και θα ωχριά μπροστά στην απάτριδα προδοτική φιλοσοφία και προπαγάνδα της Κεντροαριστεράς, τόσο το έθνος θα χάνεται.

Δεν αρκεί όμως μόνον αυτή η «Άμυνα». Δεν αρκεί μόνον η «επικοινωνία», τα «γραπτά» και η «πένα». Χρειάζεται – πάνω απ’ όλα – το «Σπαθί»...

Όπως πάντα κάποιοι έπαιρναν την πρωτοβουλία της Εθνικής Αντίστασης δημιουργώντας τις απαραίτητες εκρηκτικές πολεμικές συνθήκες που συμπαρέσυραν κατόπιν και την υπόλοιπη κοινωνία ξυπνώντας τις κοιμισμένες πολεμικές της δυνάμεις, έτσι και τώρα, εκεί είναι που θα κριθεί και ο Νέος Απελευθερωτικός Αγώνας του σήμερα.

Και προτού οι διάφοροι «απέναντι καλοθελητές» βγούν και πουν τα γνωστά τους «επίκεινται ακροδεξιές επιθέσεις», ξεκαθαρίζω πως ότι εμπεριέχεται στο παρόν σημείωμα είναι «σχήματα θεωρητικών εκτιμήσεων και ιστορικών συσχετισμών και προβλέψεων». Και τίποτε παραπάνω.
Ο Άγνωστος – πλην επικείμενος – «Χαοτικός Καταλύτης»

Άραγε υπάρχει «πολεμικός πυρετός» στην Ελληνική κοινωνία;

Προφανώς όχι.

Συνεπώς, το ερώτημα θα πρέπει να γίνει πιο “light”:

«…Τελικά συμβαίνουν "πολλά" ή "τίποτα" στο «Πατριωτικό Ζήτημα»;

Ανάλογα από ποιά πλευρά το βλέπει κανείς, θα πει ίσως κάποιος βαθυστόχαστα και "Πυθιακά". Αναλόγως, σε ποιό σημείο της "Πυραμίδας της Εξουσίας" (ή της «τροφικής αλυσίδας» ή «Της Ελίτ της πληροφορίας», διαλέξτε και πάρτε) βρίσκεται.

Οι "πολύ κάτω" βλέπουν μια απέραντη "ακινησία".
"Προκλητική ακινησία".

Οι "πολύ πάνω" πιθανόν να "βλέπουν αλλιώς" τα πράγματα. Ίσως βλέπουν αλλιώς την (όποια) "κινητικότητα των πραγμάτων".

Πιθανότατα – και παριστάνοντας τους Εθνικούς Αμύντορες κατά το αλαζονικό «Έχουν γνώσιν οι Φύλακες» - να ισχυρίζονται ότι «βεβαίως και υπάρχει Εθνική κινητικότητα» την οποία όμως είναι αδύνατον να διακρίνει ο «απλός όχλος».

Ξέρετε κάτι;

Κουράστηκα από όλη αυτή την "μυστικοπάθεια" των πάνω στρωμάτων της πυραμίδας.
Κουράζομαι, ενοχλούμε κι εξοργίζομαι.
Και δεν νομίζω πως είμαι ο μόνος.
Κι όταν συμβαίνει αυτό - όταν το παρακάνουν τα "πάνω διαζώματα" με την μυστικοπάθεια" - κάποιοι από τα "κάτω" αποφασίζουν να πάρουν "πρωτοβουλίες".

Κι εκεί είναι που χάνεται η μπάλα.
πχ μπαίνει μια σημαία στα Ίμια και παρ' ολίγον να ξεκινήσει πόλεμος.ή μια βόμβα ενίοτε.ή μια εκτέλεση ή μια οποιαδήποτε αψυχολόγητη ενέργεια του οποιουδήποτε οργισμένου, ή φαντασιόπληκτου ή τρελλαμένου ή...ή...ή χαρακτηρίστε τον όπως θέλετε και τινάζεται το σύμπαν στον αέρα...

Κι όλα αυτά γιατί τα "πάνω διαζώματα" των "ενημερωμένων ελίτ" νομίζουν πως ελέγχουν τα πάντα και πως η "βάση" του απλού λαουτζίκου δεν έχει ούτε την ευφυία, ούτε τη γνώση ούτε την ικανότητα κι εντέλει την δυνατότητα να προκαλέσει την παραμικρή διαταραχή στο σύστημα...

Κι όμως...

Η θεωρία του Χάους άλλα λέει...
Ο "Χαοτικός Καταλύτης" μπορεί να ενδυθεί το πιο απίθανο ένδυμα...
 Ακόμη κι ενός "ζητιάνου"...
Που κανείς δεν γνωρίζει τι κουβαλάει στο μυαλό του...ή στις μίζερες σακούλες του….        Σταματήστε πια να παίζετε με την "βάση της πυραμίδας" όλοι εσείς οι «γεωστρατηγικοί (δήθεν) ειδήμονες»....


Γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε και ποιός θα μετατραπεί σε "χαοτικό καταλύτη"...


«Καταλαβαινόμαστε», έτσι;

Μονοπάτια για να μεταλλαχθούν σε στρατιωτικοποιημένες οι όποιες «παρέες» των εθνικά ευαισθητοποιημένων οργισμένων πολιτών υπάρχουν πολλά.

Σκεφτήκατε πχ πως – βοηθούσης και της οικονομικής κρίσης – κάποιοι από αυτούς ίσως επιλέξουν το «Μονοπάτι του Κοινού Ποινικού Δικαίου» (βλ. Οργανωμένο Έγκλημα) προκειμένου «έμμεσα» να επιτύχουν αυτήν ακριβώς την «στρατιωτικοποίησή» τους ;

Λέμε τώρα. Όπως και να το κάνεις, ιστορικά (και ανά την υφήλιο) αυτό ήταν άλλωστε και το πιο «σύντομο και αποτελεσματικό μονοπάτι στρατιωτικοποίησης πολιτών». Άσχετα αν εμπεριείχε πάντα ακόμη και συμβόλαια με τον Διάβολο, ανέκαθεν έπρεπε κάποιος να γίνει «Κλέφτης» προτού γίνει «Αρματωλός».
Περιμένοντας τους «Νέομαμελούκους»

Στην άλλη όψη του δια ταύτα:

Για ποια υπαρκτή Εθνική κινητικότητα μιλάνε οι «επαϊοντες υποστηρικτές του Συστήματος» όταν πχ η διαρροή των Ελλήνων Αξιωματικών έχει προσλάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας;

Προφανώς κάποιοι θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ποιοι άραγε; Κι είναι μόνον εξωτερικοί εχθροί αυτοί;

Κάποιοι εξ’ αυτών λένε βεβαίως:
«…δεν πειράζει, ας φύγουν οι Έλληνες. Θα αναλάβουν μετανάστες Μισθοφόροι Αξιωματικοί τις θέσεις των Ελλήνων παραιτηθέντων ή διωχθέντων…».

Μουσουλμάνοι δηλαδή – αφού αυτοί είναι η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών
 που κατακλύζουν τη χώρα. Νεομαμελούκοι δηλαδή.

Μέχρι που μια μέρα θα ανεβάσουν και τον δικό τους Μεμέτ Αλή στην Ηγεσία του τόπου – προς χαράν της γειτόνου βεβαίως.

Οι κινήσεις που ανεβάζουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων καμιά φορά είναι πολύ απλές.
Μια «επέμβαση που στέφεται με επιτυχία» ήταν πάντα η κορυφαία «Ατραπός» για την επίτευξη αυτού του στόχου.

 
Αλλά ποιος να κάνει επέμβαση;

Αυτοί που φοβούνται να συνειδητοποιήσουν ότι επίφοβος στρατός είναι μόνον ο στρατός που δηλώνει ενεργό και αποτελεσματική παρουσία σε οποιοδήποτε μέτωπο;

Αυτοί που σε λίγο θα αρχίσουν να στέλνουν στα μέτωπα του ΝΑΤΟ νοσοκόμες αντί για μάχιμους;

Εν πάση περιπτώσει, πριν και ξέχωρα απ’ αυτό, πολλές είναι οι «μικροκινήσεις» που «περνάνε τα κατάλληλα μηνύματα ισχύος».

Να, πως για παράδειγμα η Τουρκία άρχισε τις Νεοοθωμανικές αυτοκρατορικές ναυτικές περιπολίες στη Μεσόγειο;

Ή πως παράλληλα εγκατέστησε Φρουρά στην Αλβανία;

Λογικά σκεπτόμενος θα περίμενε κανείς μια ισοδύναμη (αν όχι πολλαπλάσια) αντίδραση από την Ελλάδα.

Κανονικά και στα πλαίσια της Εθνικής Ασφάλειας - όπως και ευθυγραμμισμένοι με το αυτονόητο Δόγμα της ισοδυνάμου ανταπόδοσης - θα όφειλε και η Ελλάδα να επιδιώξει να εγκαταστήσει "Αποσπάσματα Στρατιωτικής Συνεργασίας" (πχ από 1000 άνδρες το καθένα) σε Αρμενία και Ιρακ (Κουρδιστάν).
 
Αλλά ποιοί να τα κάνουν αυτά;

Εκείνοι που μεθοδεύουν την καντονοποίηση της Ελλάδας και την εντέλει ανάθεση της Άμυνάς της σε ξένες Δυνάμεις;

Υπομονή....Υπομονή....Υπομονή...Υπομονή....Υπομονή....Υπομονή...Υπομονή....Υπομονή...Υπ
ομονή...Υπομονή...Υπομονή.............

Ακριβώς...

Είναι ενοχλητικό να σου επαναλαμβάνουν διαρκώς αυτή την λέξη...χώρια που υποβιβάζει τη νοημοσύνη σου.

Στο τέλος καταντάει άνευ περιεχομένου και ουσίας...
Για να μην πω καταντάει μπούμερανγκ στα χέρια των επιτηδείων...

Παραφράζοντας το γνωστό δόγμα της δράσης ας αναλογιστούμε τα παρακάτω :
"...όταν νοιώθεις τα πράγματα να βαλτώνουν και να αργοσέρνονται εναντίον σου, σημαίνει πως έπεσες μέσα στην περιδίνηση μιας αυτοκτονικής αδράνειας. Σ' έπιασαν τα νύχια της και σε πνίγουν λίγο λίγο. Και το μόνο που ίσως νοιώθεις για το κρίσιμο της κατάστασής σου είναι πιθανόν κάποια αόριστη διαίσθηση. Μια κάποια αμφιβολία για το στέρεο της θέσης σου. Κι αν έχεις αμφιβολίες τότε Δράσε. Οποιαδήποτε Δράση είναι απείρως προτιμότερη απο την αυτοκτονική στασιμότητα. Δράσε λοιπόν κοιμισμένε ραγιά. Δράσε, κουνήσου, ξύπνα, χτυπήσου μέσα στον εφιάλτη σου μπας και πέσεις από το κρεβάτι σου και ξυπνήσεις έστω και την τελευταία στιγμή..."

Αν έχεις αμφιβολίες Δράσε. Τ’ ακούς μωρέ;
Αν δεν έχεις, τότε αυτοί οι λίγοι που έχουν θα πρέπει να αναθεωρήσουν την άποψή τους περί "Υπομονής" και "Νηφαλιότητας"...Προτού είναι αργά για όλους...

 
Αποδέξου την Φύση σου…

Ποιος είπε ότι ο Πόλεμος έχει μόνον ένα πρόσωπο; Σφαλερή και ύποπτη θεωρία.

Γιατί και η Ειρήνη ένα είδος Πολέμου είναι. Και μάλιστα το χειρότερο. Γιατί είναι συγκεκαλυμμένη και μονόπλευρη. Γιατί στον πόλεμο έχουν όλοι όπλα, μικροί και μεγάλοι καθώς και το συνακόλουθο δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, τα αγαθά τους και την ελευθερία τους. Ενώ στην ειρήνη, ο μόνος που είναι οπλισμένος και με δικαίωμα χρήσης αυτής της υπεροπλίας είναι ο «προνομιούχος». Η Ελίτ. Οικονομική, Πολιτική, Γραφειοκρατική, Πνευματική.

Υπάρχουν Φυλές Πολέμου και Φυλές Ειρήνης στην Ιστορία. Ας μην διστάζουμε να το συνειδητοποιήσουμε.

Οι Έλληνες είναι Φυλή Πολέμου. Έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι κι έτσι θάναι. Κάποιοι μπορούν να λειτουργήσουν (δηλ. πονηρά, χαμερπά και ικανά) στα πλαίσια της Ειρήνης και κάποιοι όχι. Οι Έλληνες δεν μπορούν.

Κάποιοι είναι φτιαγμένοι για το ένα και κάποιοι για το άλλο.
Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση.
Κάποιοι είναι φτιαγμένοι να δημιουργούν και να χτίζουν Μεγαλεία στον Ξεκάθαρο έντιμο Πόλεμο. Εκεί που άλλες ράτσες δειλιάζουν και καταστρέφονται.
 
Ο Έλληνας απέδειξε ιστορικά ότι μπορεί να λειτουργήσει και να μεγαλουργήσει κυρίως σε καιρό και συνθήκες «Ξεκάθαρου Πολέμου». Μεταμορφώνεται τότε. Αλλάζει. Βγαίνουν στην επιφάνεια δημιουργικές ιδιότητες και δυνάμεις της Φυλής που μοιάζουν ανύπαρκτες την περίοδο της «Πονηρής Ειρήνης».

Αυτή είναι η Ελληνική Φυλή. Έτσι κατόρθωσε να επιβιώσει για χιλιάδες χρόνια.

Και η απάρνηση αυτής της «Πολεμικής» ταυτότητας είναι που βυθίζει ταχύτατα το Έθνος στην άβυσσο των εξαφανισμένων εθνών.
 
Γιατί αυτή είναι η μοίρα που μας περιμένει εάν συνεχίσουμε να απαρνούμαστε τη φύση μας. Η εξαφάνιση του λαού μας.

Όσο είναι για λίγο ακόμη καιρός θα πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την βασική πλευρά της εθνικής μας ταυτότητας και να την αναδείξουμε όπως της πρέπει σε κορυφαία έκφραση του λαού μας και της δράσης του.
 
Όποια πολεμική πέτρα κι αν σηκώνει κάποιος στον Πλανήτη, η Ελληνική Φυλή θα πρέπει να είναι από κάτω.

Ότι κι αν σημαίνει τούτο.

Γεράκι του Αιγαίου

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ''Στόχος'' στις 9/9/2010
egersis
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...