Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ......

Στον πρωθυπουργό Γ. Α. Παπανδρέου θα απονεμηθεί φέτος (3 Οκτωβρίου) το πολιτικό και κοινωνικό βραβείο της Γερμανίας “Quadriga”, "για την κοινωνική του προσφορά, την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας"!.

Όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία, ο επικεφαλής της Ντόιτσε Μπανκ, Γιόζεφ Άκερμαν θα εκφωνήσει πανηγυρικό λόγο και θα μιλήσει για την προσωπικότητα του πρωθυπουργού. Η Ντόϊτσε Μπανκ μόλις πρόσφατα ανέλαβε αξιολογητής των ελληνικών κρατικών τραπεζών μαζί με την ... Lazard (βλέπε ΕΝΑΕ και υποβρύχια) και την HSBC.

Και βέβαια, εκτός από την παραπάνω αιτία, ο πανηγυρικός του προέδρου της γερμανικής τράπεζας θα είναι ... εκ βάθους καρδίας, αφού αν ζητούσε άμεσα αναδιάρθρωση χρέους για την ανακούφιση της χώρας ο Γ.Παπανδρέου, η Ντόϊτσε Μπανκ θα έχανε αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ...

Το βραβείο “Quadriga”, το οποίο απονέμεται από το 2003 σε προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και του πολιτισμού για την προσφορά τους στην καλύτερη διασφάλιση του μέλλοντος της κοινωνίας, έχει απονεμηθεί έως τώρα, μεταξύ άλλων, στους πρώην Καγκελάριους Χέλμουτ Κολ και Γκέρχαρντ Σρέντερ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ. Μ. Μπαρόζο, κλπ

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...