Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ

Ο εθνομηδενιστής και κομμουνιστής πρόεδρος της “Κυπριακής Δημοκρατίας” Δημήτρης Χριστόφιας, ξαναχτύπησε…


Από του βήματος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πρότεινε την από κοινού ματαίωση των στρατιωτικών ασκήσεων στην κυπριακή επικράτεια, εξισώνοντας τη νόμιμη στρατιωτική δραστηριότητα της Κύπρου με αυτή του ψευδοκράτος και των στρατευμάτων κατοχής!

Κι όλα αυτά την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η προετοιμασία της άσκησης «Νικηφόρος 2010»…

Εδώ όλα δείχνουν προσυνεννόηση με την ελλαδική πλευρά, καθώς όπως άφησαν να εννοηθεί Ελλαδίτες στρατιωτικοί, προς ματαίωση οδεύει και η άσκηση «Τοξότης» στην ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου, με πολύ αρνητικές επιπτώσεις για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Και αυτό γιατί την περιοχή διεκδικεί η Τουρκία, έχοντας μάλιστα προχωρήσει έμπρακτα στην αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή…


Συμπαιγνία Αθηνών και Λευκωσίας

Άλλη μια υποχώρηση λοιπόν, από τις εθνομηδενιστικές κυβερνήσεις της Αθήνας και της Λευκωσίας, που στην ουσία αρνούνται να κατακυρώσουν στον Ελληνισμό μια τεράστια και ζωτική για τα εθνικά μας συμφέροντα, περιοχή! Βέβαια, η άσκηση «Νικηφόρος» ματαιώνεται συνεχώς από το 2002, ενώ όπως επισημαίνει ο κυπριακός Τύπος, ελληνικά μαχητικά έχουν να πετάξουν πάνω από την Κύπρο από το 1996.

Φαίνεται ότι το σύνθημα «Ελλάς, Ελλάς, σκέπασε και εμάς», δεν συγκινεί πλέον κανέναν στις κυβερνήσεις της Λευκωσίας και της Αθήνας.

Το δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου έχει στην ουσία αδρανοποιηθεί, ενώ είναι φανερό ότι μεθοδεύεται η κατάργησή του…

Στελέχη του ΔΗΚΟ, γκρινιάζουν στους δημοσιογράφους, όμως την ίδια ώρα μετέχουν δια της συμμετοχής τους στην κυβέρνηση στο ξεπούλημα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...