Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Να δικαστεί στο Ισραήλ ζητά ο Πλεύρης σε επιστολή του!!!

Με αφορμή την αναβολή της πρώτης δίκης κατά των μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, που αναβλήθηκε ξανά για τις 6 Δεκεμβρίου, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται κατά της Δικαιοσύνης στη χώρα μας. Αφορμή η αθώωση του Κώστα Πλεύρη στην περιβόητη δίκη για το γνωστό βιβλίο του. Η ανακοίνωση αυτή είναι μια πρωτοφανής προσπάθεια επηρεασμού των δικαστών, καθώς ζητείται μέχρι και η αποστολή "διεθνών παρατηρητών". Επιπρόσθετα, επιστολή έστειλαν και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας του να "εκφραστεί εναντίον της δίκης". Ο Κώστας Πλεύρης, μέσα από τις σελίδες του "ΕΚ", δίνει τη δική του απάντηση στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο...

Απευθύνομαι προς εσάς, που με ανακοίνωσίν σας, με συκοφαντείτε. Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί, επειδή κάθε ύβρις των εβραίων εναντίον μου αποτελεί δι' εμέ τιμήν. Εκείνο που με ενοχλεί είναι που υβρίζετε την Ελληνικήν Δικαιοσύνην, ότι τάχα προσβάλλει τας θεμελιώδεις ευρωπαϊκάς αξίας. Επ' αυτού θέλω να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:
1. Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει παράδοσι χιλιετιών και δεν συγκρίνεται με καμμίαν δικαιοσύνην του κόσμου. Άλλως τε από αρχαιοτάτων χρόνων εμείς οι Έλληνες εσεβόμεθα τόσον την Δικαιοσύνην, ώστε την είχαμε θεοποιήσει στο πρόσωπον της Θέμιδος.
2. Όσον αφορά στας θεμελιώδεις ευρωπαϊκάς αξίας σας πληροφορώ: πρώτον, ότι σεις οι εξωευρωπαίοι μεσανατολίται σημίται εβραίοι δεν έχετε την παραμικράν σχέσιν με τας ευρωπαϊκάς αξίας και δεύτερον όλαι αι ευρωπαϊκαί αξίαι είναι δημιούργημα του Ελληνικού Πολιτισμού, όπως το όνομα και το εννοιολογικόν περιεχόμενον της Ευρώπης το πρώτον διατυπωθέντα, στον διάλογον μεταξύ Θεμιστοκλέους και Ευρυβιάδου μετά την νίκην της Σαλαμίνος. Επομένως δεν έχετε το ηθικόν ανάστημα να κρίνετε την Ελληνική Δικαιοσύνην, ούτε τους Έλληνας και Ελληνίδας δικαστάς απογόνους του Σόλωνος, Λυκούργου κλπ κι' όχι του Αυνάν, Κάιν κλπ. Επίσης επιθυμώ να σας τονίσω, ότι η αποστολή της ανακοινώσεώς σας εναντίον μου στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, στον πρωθυπουργόν Γ. Παπανδρέου και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με αφήνει παντελώς αδιάφορον, διότι αφ' ενός μεν οι προαναφερθέντες δεν δικαιούνται να επέμβουν στην Δικαιοσύνην, καθόσον εδώ δεν είναι Ισραήλ, αφ' ετέρου δε, εγώ ενεργώ κατά συνείδησιν και ουδένα φοβούμαι.
Τέλος, προς αντιμετώπισιν των απόψεών μου και του περιεχομένου του βιβλίου μου "Οι Εβραίοι - όλη η αλήθεια", σας προκαλώ εις δημόσιον διάλογον (δαπάναις μου) στην τηλεόρασιν εν Ελλάδι, διά να αποδειχθή ποιός λέγει την αλήθεια και ποιός ψεύδεται. Εάν έχετε το θάρρος συμφωνήσατε στον διάλογόν μας. Εκτός και αν προτιμάτε να μονολογείτε, επειδή προφανώς έχετε άδικον. Ακόμη σας καλώ να μου εξασφαλίσετε VISA να μεταβώ στο Ισραήλ, διά να δικασθώ εκεί. Ούτε αυτό θα τολμήσετε να κάνετε; Εάν απορρίψετε ρητώς ή σιωπηρώς τα ανωτέρω αιτήματά μου, θα με αναγκάσετε να κυκλοφορήσω νέον βιβλίον μου διά την θρησκείαν σας και τα εβραϊκά εγκλήματα με στοιχεία, φωτογραφίας, επιχειρήματα κλπ προς διαφώτισιν όσων παρεσύρθησαν από την εβραϊκήν προπαγάνδα διά τα παραμύθια σας.


Με ελληνικούς χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος Πλεύρης

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...