Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η σημερινή (σ. Δευτέρα 20/9) εκδήλωση στην πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα, ενάντια στην λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα την οποία οργάνωσαν οι κάτοικοι αλλά και πλαισίωσε ο πατριωτικός χώρος.

Πάνω από χίλια άτομα βρέθηκαν στην πλατεία για να ζητήσουν το αυτονόητο. Το δικαίωμα σε μια ήρεμη ζωή, δίχως να έχουν κάθε ημέρα αν αντιμετωπίζουν βίαια επεισόδια και γενική υποβάθμιση της καθημερινότητάς τους. Αν μη τι άλλο, υπήρξε ένα απόγευμα που η πλατεία τους, μύριζε Ελλάδα, γέμισε με ελληνικές σημαίες και πρόσωπα Ελλήνων! Η εκδήλωση που ξεκίνησε στις έξι περίπου το απόγευμα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα δίχως καθόλου επεισόδια ή παρατράγουδα, καθώς αυτή την φορά δεν εμφανίστηκαν τίποτε "εργολάβοι" της αριστεράς, μετά το στραπάτσο της Κυριακής. Ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας, που σύμφωνα όμως με κατοίκους της περιοχής προσπάθησε κατά κάποιο τρόπο να τρομοκρατήσει τους κατοίκους, με τον αριθμό της αφού μιλάμε για επάνω από επτά κλούβες των ΜΑΤ και άλλες δυνάμεις στον περίγυρο της περιοχής. Σύμφωνα με όλους πρόκειται για την μακράν πιο επιτυχημένη εκδήλωση που έχει διοργανωθεί όχι μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά γενικότερα σε κάποια περιοχή της Αθήνας καθώς τόσο ο όγκος όσο και ο παλμός ήταν εντυπωσιακοί.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η ομιλία του ιερωμένου του ναού, ο οποίος υποσχέθηκε στους κατοίκους ότι θα είναι δίπλα τους, κλείνοντας κατά κάποιο τρόπο την αντιπαράθεση που υπήρχε εδώ και καιρό.
Παρόλο που παρόντα στην εκδήλωση ήταν τηλεοπτικά συνεργεία, στις ειδήσεις δεν ακούστηκε τίποτε για την εκδήλωση αυτή. Φαίνεται ότι δίχως φωτιές και αίμα, η διαμαρτυρία των κατοίκων δεν πρέπει να ακουστεί, διότι ξεφεύγει από τα "στερεότυπα" που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν περί "ξενοφοβικών" και "ρατσιστών" Ελλήνων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ήπιο κλίμα και δίχως επεισόδια, διότι απογυμνώνει την προπαγάνδα αυτή των ΜΜΕ. Και αν τα κανάλια το "θάψουν" είναι βέβαιο ότι η αλήθεια θα ακουστεί με πολλούς τρόπους. Αλλά περισσότερο από όλα εδραιώνεται η ελπίδα στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ότι υπάρχει ελπίδα για τον αγώνα τους.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Μορφή χιονοστιβάδας καθημερινά οι καταγγελίες όλο και περισσότερων αστυνομικών που υπηρετούν στο Α.Τ. Ομονοίας, Ακροπόλεως, Κυψέλης και Αγίου Παντελεήμονα, ότι υψηλόβαθμοι από την ΓΑΔΑ, επισκέπτονται αυτά τα τμήματα και απευθύνονται στους κρατούμενους ρωτώντας με ζήλο και αγωνία αν έχουν καταπατηθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα τους.
Αυτές οι επισκέψεις γίνονται σε εβδομαδιαία βάση όπου αντί να επαινέσουν τον υπεράνθρωπο αγώνα που καταβάλλουν όλοι αυτοί οι αστυνομικοί των 4 τμημάτων, να ανταποκριθούν στην εφιαλτική εγκληματικότητα που μαστίζει τις γειτονιές της Αθήνας, τους ΕΦΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , προκαλώντας την οργή, για το άδικο άδειασμα, την αδιαφορία και την ύποπτη συμπεριφορά τόσο της ηγεσίας του Υπουργείου όσο και της αστυνομίας, καθώς και των εκπροσώπων της δικαιοσύνης που αφήνει τους συλληφθέντες ελεύθερους.
 
 

2 σχόλια :

  1. πραγματικα ειχαε πολυ κοσμο αυτη η συγκεντρωσ,ειχαν ερθει επιτροπες πολιτων απο πολλες περιοχες,αλλα ως γνωστο κανενα καναλι δεν ειχε ερθει να καταγραψει την συγκεντρωση και την πορεια που ακολουθησε, αν ειχαν μαζευτει καμια δεκαρια λαθρομεταναστες με τιποτα αναρχικους ουρα θα εκαναν τα καναλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι μαγειρεύουν οι εντολείς... γι αυτό δεν πλησιάζουν τα εκτελεστικά όργανα στις τελευταίες συγκεντρώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...