Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ, Η ΕΥΡΩΠΗH  Ευρώπη δεν είναι  το κατασκεύασμα  της  CIA,  του  Ρότσιλντ  και  των  άλλων  τοκογλύφων,  που  αποκαλούν  "Ευρωπαϊκή  Ένωση".  Η  Ευρώπη  είναι  μία  ομάδα  λαών  με  κοινές  φυλετικές  ρίζες  και  κοινό  πολιτισμό.  Είναι  η  ενιαία  κοινή  μας  πατρίδα.  Για  να  το  νοιώσουμε  αυτό,  να  νοιώσουμε το βαθύ μυστήριο δάσος της καταγωγής μας,  πρέπει  να  πάμε  στους  προγονικούς  ναούς  μας  και  να  σκεφτούμε.  Τα  ιερά  μας  βιβλία  είναι η Ιλιάδα  και η Οδύσσεια, ποιήματα στα οποία βασίστηκε η Ευρωπαϊκή ψυχή.
Από αυτά εμπνεύστηκαν όλοι οι θρύλοι  των  Ελλήνων,  των Κελτών και των αρχαίων Γερμανών,  οι  οποίοι εκδηλώνουν με έναν τρόπο ανώτερο μια σιωπηρή πνευματικότητα.

Ένα σακίδιο στον ώμο όπως άλλοτε, και  οι  νέοι  της  Ευρώπης  θα πρέπει να φύγουν  για να συναντήσουν τα  αγόρια  και  τα κορίτσια της μεγάλης μας πατρίδος, της Ευρώπης, να ξανά ανακαλύψουν τα ιερά μέρη του Κέλτικου και Γερμανικού πολιτισμού, που βασίζονται στην παράδοση του Ελληνικού  πολιτισμού. 

Μετά την καταστροφικό πόλεμο του 1914  και  του  1945,  η Ευρώπη των Λαών κοιμήθηκε, τσακισμένη από ένα βάρος τεράστιο, καθώς και από διαμελισμούς,  χωρίς να υπολογίζουμε όλα όσα έγιναν για να την ταπεινώσουν.  Εξωευρωπαϊκές  δυνάμεις  την υποδούλωσαν.  Σήμερα  οι    Ευρωπαίοι είναι μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις. Οι μεγάλες προκλήσεις θα φέρουν την ποθητή αναγέννηση. Το  ξύπνημα της Ευρώπης  έρχεται.
Επιλογή άρθρων«ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ»


ΟΙ ΕΒΡΑΙΕΣ ΝΥΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


Η «ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΟΣΙΟΥ‏

ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΡΟΣ: «Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ».‏

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΟΥΣΤΟΥΡΙΤΣΑ: "Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ"‏

Η ΣΑΠΦΩ ΚΑΙ Ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ‏

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;‏

21 ΜΑΪΟΥ 2013 Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ‏

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ‏

Η ΕΛΛΑΔΑ EINAI H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ, ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΔΕΞΙΟΙ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΨΥΧΗ

Α' ΜΕΡΟΣ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ TOY ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;


Η ΕΛΛΑΔΑ EINAI H ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΕΝΑΣ ΑΓΓΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΥΦΥΗΣ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΜΑΣ

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ "ΟΙ ΧΟΧΟΛΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ"

Ο ΣΟΡΟΣ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ».


ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: «Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.

OI ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

ΟΤΑΝ Ο ΑΣΑΝΤ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΗ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ «ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ».

«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΑ». ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΓΛΑΣΚΩΒΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ

ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ, ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ». ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ». («Es gibt noch Richter in Berlin»)

ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: «ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ».

Ο ΣΟΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΟΡΟΣ: «Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΧΙ ΟI ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS».

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ NSA, ZAN ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΩΣ «ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ». ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ.

ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ «ΑΥΓΗΣ» ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. «ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΥ ΠΟΥΤΙΝ».


Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΙΧΗ, (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ)».

ΧΕΜΙΝΓΟΥΑΙΗ: «Ο ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ»


ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ Η 22Α ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΙΤΑΛΙΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ: «ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ».

Ο ΣΑΡΚΟΖΙ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΕΓΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ, ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ: «ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ».
ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΙΩΝΙΑΝΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΝΟΜΠΕΛ. ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ; ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ.

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΣΣΟΣΙΕΪΝΤΕΤ ΠΡΕΣ. ΡΩΙΤΕΡ κλπ), ΣΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΣΑΝ «ΡΩΜΑΪΚΕΣ».

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΓΕΡΑΣΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ Ο ΓΕΡΑΣΗΝΟΣ

ΣΥΡΙΑ, Η «ΜΙΚΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 10 ΑΙΩΝΕΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΚΑΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


Η ΓΑΛΙΛΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΦΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


ΤΟ 1940 ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ. «ΠΡΕΠΕΙ NA ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ».

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΧΑΡΤΕΣ (2016) ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΟΖ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

«Η ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ».

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...