Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ MISTER TSIPRAS (ΒΙΝΤΕΟ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ TRUMP ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ
Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ  -ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ- ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ  ΕΥΧΟΤΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ "ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" . ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΠΙΣΙΝΗ -ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ- ΤΟ ΤΡΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο MISTER TSIPRAS ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.
Ο έλληνας πρωθυπουργός μιλώντας πέρσι στο συνέδριο «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα, για την δημοκρατία στην Ευρώπη», αναφέρθηκε στον Τραμπ, ευχόμενος... «να μην μας βρει αυτό το κακό και εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ».
«Ποιος από εσάς θα πίστευε πριν λίγους μήνες ότι σήμερα στις ΗΠΑ το φαβορί για να πάρει το χρίσμα ως υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών θα ήταν ο κ. Τραμπ.
Και βεβαίως με όλα όσα σηματοδοτεί αυτή η υποψηφιότητα, και με τις ιδέες που εκπροσωπεί και με την απήχηση που βρίσκουν και η απειλή του να είναι πιθανόν πρόεδρος -ελπίζω να μην μας βρει αυτό το κακό- της ηγεμονεύουσας δύναμης, χώρας στον πλανήτη», είχε δηλώσει ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...