Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕ. ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ, ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΝΤΡΑΪΖΑΜ. ΟΛΟΙ - ΟΛΟΙ - ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA. ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ: «ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ».



Αυτή είναι η κόρη του Γερμανού αξιωματούχου που δολοφόνησε ο Αφγανός - Πλήρωσε την πολιτική της  εβραιοκομμουνίστριας  Μέρκελ με το ίδιο του το παιδί.

ΘΑ  ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ,  ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΑΝΑΛΟΓΑ;

ΑΦΓΑΝΟΣ  «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ»  17  ΕΤΩΝ  ΒΙΑΣΕ  ΚΑΙ  ΕΠΝΙΞΕ  19ΧΡΟΝΗ  ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ  ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ. ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ 27ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ.
Ο δήμαρχος του Freiburg Dieter Salomon ζητάει από τους Γερμανούς να μην «γενικεύσουν» λόγω του περιστατικού.

                                              
 

 Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ «ΒΡΑΖΕΙ»  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ  ΕΒΡΑΙΑΣ  ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ  ΜΕΡΚΕΛ  ΠΟΥ  ΤΟ  ΜΟΝΟ  ΠΟΥ  ΘΕΛΕΙ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΤΗΣ,  ΕΙΝΑΙ  Η  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΗΣ  ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ  ΤΟΥ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ.

Μια πολιτική για την οποία δεν έχει δείξει το παραμικρό σημάδι μεταμέλειας  και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - το  μόνο  μέσο  που  είναι  σχετικά  ελεύθερο - έχει ξεκινήσει μια έκρηξη οργής κατά της  Εβραίας καγκελαρίου.

 Αυτό που προκαλεί περαιτέρω θυμό όμως είναι ότι ο δράστης ήταν γνωστός στην Αστυνομία  για  βίαιο παρελθόν.

Η γερμανική  κοινωνία  εξεγείρεται και από  την κάλυψη του θέματος από τα γερμανικά ΜΜΕ που επιχειρούν να το υποβαθμίσουν καθώς αρνούνται να καλύψουν την ιστορία λέγοντας ότι «πρόκειται για ένα ατύχημα επαρχιακής σημασίας».

Ο δήμαρχος του Freiburg Dieter Salomon ζητάει από τους Γερμανούς να μην «γενικεύσουν» λόγω του περιστατικού

Ήδη το AfD κατηγορεί για την ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών χωρίς χαρτιά στην χώρα παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία είχε προειδοποιήσει για «τους κινδύνους που έρχονται μαζί με την μαζική μετανάστευση»

Ο Χουσεΐν Κ., 17 ετών, πόσταρε τη φωτογραφία του στο Facebook μόλις 7 ημέρες πριν σκοτώσει τη 19χρονη Μαρία Λαντενμπέργκερ, ο πατέρας της οποίας είναι ανώτατος νομικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκή Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψή του μετά από δείγμα DNA του που βρήκε στο φουλάρι της άτυχης κοπέλας. Ο Αφγανός, ο οποίος φιλοξενείτο σε μία οικογένεια στο Φράιμπουργκ, θα δικαστεί το 2017.

Η 19χρονη Μαρία ήταν φοιτήτρια ιατρικής και εργαζόταν εθελοντικά σε καταυλισμό προσφύγων στην πόλη Φράιμπουργκ. Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν η άτυχη κοπέλα γνώριζε τον δολοφόνο.

Η Μαρία Λαντενμπέργκερ επέστρεφε στις 16 Οκτωβρίου στο σπίτι της με το ποδήλατο, μετά από ένα πάρτι που διοργάνωνε το πανεπιστήμιό της, όταν δέχθηκε επίθεση σε ένα μονοπάτι.

Ο δράστης, αφού την ακινητοποίησε, τη βίασε και στη συνέχεια την έπνιξε. Αφού βεβαιώθηκε πως είναι νεκρή, την πέταξε νεκρή στον ποταμό Ντράιζαμ.

 Τώρα, διερευνάται αν ο Χουσεΐν Κ. βρίσκεται πίσω και από τη δολοφονία μιας άλλης κοπέλας, της 27χρονης Κάρολιν Γκρούμπερ, που επίσης βρέθηκε νεκρή στο ίδιο ποτάμι στις 10 Νοεμβρίου, δηλαδή έναν μήνα μετά τη δολοφονία της Μαρία Λαντενμπέργκερ.

Eίναι η εικονιζόμενη στην φωτογραφία που ακολουθεί

Ο Χουσεΐν Κ. γεννήθηκε στο Γκάζνι του Αφγανιστάν και πήγε στη Γερμανία ως ανήλικος παράνομος μετανάστης τον Νοέμβριο του 2015.   Σε πολυάριθμα ποστ που ανέβαζε στο Facebook, παρουσίαζε τον εαυτό του ως ράπερ και εμφανιζόταν να έχει τα μαλλιά προς τα πίσω με τζελ και να φορά παντελόνια για τζόκινγκ και αθλητικά παπούτσια.

Πριν από τη δολοφονία της Μαρίας, στις 16 Οκτωβρίου, είχε μακριά μαλλιά, αλλά τα έκοψε αμέσως μετά το έγκλημα.  Ακόμα μία «περίεργη» φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Facebook τον περασμένο Ιούνιο, απεικόνιζε έναν λυκάνθρωπο να κρατά στα χέρια του μια νεαρή παρθένα.  


Τώρα, ο Χουσεΐν Κ. βρίσκεται προφυλακισμένος σε φυλακές ανηλίκων και περιμένει τη δίκη του, που εκτιμάται ότι θα γίνει στις αρχές του 2017.

ΒΙΑΣΜΟΣ  ΑΝΑΠΗΡΗΣ  ΣΤΗΝ   ΣΟΥΗΔΙΑ  ΑΠΟ  ΕΞΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  11.10.2016


Ανάπηρη γυναίκα βιάστηκε από έξι μετανάστες στη Σουηδία.  Μια γυναίκα, καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, έπεσε θύμα βιασμού από έξι μετανάστες στη Σουηδία.  Μία γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από έξι μετανάστες σε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Σουηδία, το οποίο επισκέφθηκε προκειμένου να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.  Ο πρώτος από τους βιαστές της επιτέθηκε όταν εκείνη βρισκόταν ήδη στην τουαλέτα, και στη συνέχεια άλλοι πέντε μετανάστες που φιλοξενούνται στο κέντρο έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία της να αντιδράσει, βιάζοντάς την και εκείνοι επί δύο ώρες. Τις επόμενες ημέρες, έξι άνδρες περίπου 20 ετών συνελήφθησαν από τις αρχές, όμως στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, για άγνωστους ακόμα λόγους.  Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της τοπικής κοινωνίας που πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε πόλη του Γκότλαντ. Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Torbjörn Nilsson, δήλωσε ότι αυτό το περιστατικό είναι πρωτοφανές στο νησί, όπου η εγκληματικότητα είναι πολύ χαμηλότερη από άλλες περιοχές της χώρας.  Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Expressen, όλοι οι ύποπτοι είναι αιτούντες άσυλο.




ΝΟΡΒΗΓΟΣ  "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΒΙΑΣΤΗΚΕ  ΑΠΟ  ΣΟΜΑΛΟ

Νορβηγός «αριστερός  πολιτικός»  βιάστηκε από Σομαλό. Τώρα  έχει  τύψεις που τον απέλασαν.  Οι «δημοσιογράφοι» έδειξαν να  «κατανοούν»  την  στάση  του  Νορβηγού «αριστερού  πολιτικού».  Η   κοινωνία  παρακολουθεί  απαθής, σαν  μια  εκφυλισμένη  αγελάδα.

ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ  ΤΗΝ  ΕΙΣΒΟΛΗ  ΤΩΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ  ΠΟΥ  ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ  Η  ΕΒΡΑΙΑ  ΜΕΡΚΕΛ 

Το Ισραήλ απελαύνει βίαια όλους  τους λαθρομετανάστες στέλνοντάς τους πίσω στην πατρίδα  τους, την ίδια ώρα που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα αιτήματα "ασύλου" από το 2009!



Την ίδια ώρα το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική και στην Ευρώπη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων προς όλες τις λευκές χώρες προκειμένου να αποδεχτούν όσο γίνεται περισσότερους λαθρομετανάστες στα εδάφη τους.


Τον Δεκέμβριο του 2015, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στη Γερμανία εξέδωσαν επίσημη δήλωση χαιρετίζοντας την εισβολή των λαθρομεταναστών στη Γερμανία, αποκαλώντας την "σωστή" και "εξέλιξη προς μια ανοικτή κοινωνία".




Σε μια επίσημη δήλωση που δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, με τίτλο “Wir Juden wissen, wie bitter Flucht ist” («Εμείς οι Εβραίοι καταλαβαίνουμε τι πάει να πει να είσαι πρόσφυγας»), ο Ronald S. Lauder, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC) και ο Δρ Josef Schuster, πρόεδρος του Κεντρικού Εβραϊκού Συμβουλίου στη Γερμανία και αντιπρόεδρος του WJC, επιτέθηκαν σε όλους τους Γερμανούς που αντιτίθενται στην μεταναστευτική πλημμυρίδα της χώρας τους, αποκαλώντας τους «νεο-ναζί».

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΕΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση, το ποινικό τμήμα του ΑΠ (πρόεδρος Χρ. Παρασκευά, εισηγητής Γ. Αναστασάκος) απέρριψε αίτηση του Πακιστάν για την έκδοση 26χρονου Πακιστανού προκειμένου να αντιμετωπίσει κατηγορία ανθρωποκτονίας (φέρεται ότι μαζί με άλλα δέκα άτομα συμμετείχε σε συμπλοκή για περιουσιακές διαφορές, με δύο θύματα). Στην αρεοπαγιτική απόφαση (1737/16) τονίζεται ότι, ανεξάρτητα από το εάν υπάρχουν ή όχι ενδείξεις ενοχής, τυχόν έκδοσή του θα αντέβαινε σε κανόνες της διεθνούς και της εσωτερικής έννομης τάξης αφού ο σεβασμός της ανθρώπινης ζωής αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα  κλπ,  κλπ.
Ελληνική  "Δικαιοσύνη"...


ΠΟΙΟΣ  «ΕΛΛΗΝΑΣ»  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΕΙΠΕ  ΤΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ;

«Στο ζήτημα του προσφυγικού θα δοκιμαστεί η ίδια η έννοια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν επιτρέπεται -και δεν επιτρέπεται κυρίως εμείς, τα μεγάλα κεντροδεξιά κόμματα, που απαρτίζουμε την οικογένεια του ΕΛΚ- να επιτρέψουμε στις φωνές της ξενοφοβίας και του λαϊκισμού να κυριαρχήσουν στον δημόσιο διάλογο, γύρω από αυτό το θέμα. Είναι απόλυτη υποχρέωση της ΕΕ να κινηθεί με ταχύτητα στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων. Είναι, επίσης, υποχρέωση των κρατών μελών να αντιληφθούν ότι η διαχείριση αυτού του ζητήματος ξεπερνάει τα όρια και τις δυνατότητες της μικρής Ελλάδας, Η Ευρώπη της αλληλεγγύης σημαίνει εκ των πραγμάτων συμμετοχικότητα. Η Ευρώπη οφείλει να δώσει μια συγκροτημένη απάντηση στο προσφυγικό και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα»

Ο ανυποψίαστος αναγνώστης θα νομίζει  βέβαια  ότι  οι  παραπάνω   δηλώσεις  είναι  του  πράκτορα  του  Σόρος «πρωθυπουργού»  της  Ελλάδας  Τσίπρα.

Αυτές είναι οι ακριβείς  δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη για το «προσφυγικό».


Ο   ΝΕΟΣ  ΓΑΛΛΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΚΑΖΝΕΒ,  «ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΕΓΑΛΑ  ΚΕΝΤΡΩΑ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ»  ΤΟΥ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,  ΠΟΥ  ΑΠΟΝΕΥΡΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ  ΛΑΟΥΣ,  ΕΔΩ  ΚΑΙ  70  ΧΡΟΝΙΑ:  «Η  ΚΑΡΔΙΑ  ΜΟΥ,  Η  ΣΤΟΡΓΗ  ΜΟΥ,  Η  ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ,  ΤΟ  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ  ΜΟΥ,  ΤΟ  ΠΝΕΥΜΑ  ΜΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΓΙΑ  ΣΑΣ,  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ».  ΟΧΙ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΓΝΗΣΙΟΥΣ  ΓΑΛΛΟΥΣ  ΒΕΒΑΙΑ.

 Ο 53χρονος Μπερνάρ Καζνέβ (Bernard Cazeneuve), μέχρι πρότινος υπουργός Εσωτερικών, θα είναι ο αντικαταστάτης του Μανουέλ Βαλς στον πρωθυπουργικό θώκο της Γαλλίας. Το 2011, ο τώρα  απερχόμενος,  πρωθυπουργός της Γαλλίας Manuel Valls είπε ότι ο γάμος του με την Εβραία βιολονίστρια Anne Gravoin τον συνέδεσε «με έναν αιώνια τρόπο» με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό. Είπε επίσης ότι «ο αντι-Σιωνισμός είναι μια πρόσκληση στον αντισημιτισμό».


ΟΙ  «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»  ΣΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη, εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη". "Η CIA, οι τραπεζίτες και οι μεγάλες εταιρείες, όπως, π.χ., η Shell, κανονίζουν, ποιοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν τα ρεπορτάζ, τα οποία συνήθως ήταν πλουσιοπάροχα καλυμμένα με πεντάστερα ξενοδοχεία, δωρεάν μετακινήσεις με ελικόπτερα, πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο και φαγητά στα καλύτερα εστιατόρια, συν τα δώρα (χρηματικά ή άλλα, όπως πανάκριβα ρολόγια) στο τέλος της αποστολής»…«Για κάθε «καλό ρεπορτάζ» και ανάλογα με το πόσο αυτό επηρεάζει την κοινή γνώμη, ο Αμερικανός πρέσβης στην Γερμανία πληρώνει από 3.670 μέχρι και 14.700 ευρώ τους δημοσιογράφους».
 Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).  

«Υπήρξα δημοσιογράφος επί 25 χρόνια. Είχα σπουδάσει για να γράφω ψέματα, να προδίδω τις αρχές μου και να μην λέω την αλήθεια στον κόσμο. Αποφάσισα να σηκωθώ όρθιος και να πω ότι δεν είναι σωστό εκείνο που έχω κάνει στο παρελθόν: Να χειραγωγήσω τους ανθρώπους. Δεν είναι σωστό αυτό που έχουν κάνει συνάδελφοί μου στο παρελθόν, επειδή δωροδοκήθηκαν για να προδώσουν τον λαό, όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη».
Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).  

«Μια ημέρα, η BND (η γερμανική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών) ήρθε στο γραφείο μου στην εφημερίδα “Frankfurter Allgemeine”. Και να θυμάστε ότι η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών, ή BND έχει δημιουργηθεί απευθείας από τη CIA. Παρά το γεγονός ότι ουδεμία είχα ιδιαίτερη πληροφορία ή ειδήσεις για τον Καντάφι, ήθελαν να γράψω ένα άρθρο για τον συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι και τη Λιβύη… Μου έδωσαν όλες τις μυστικές πληροφορίες και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν να υπογράψω το άρθρο». Την άλλη ημέρα δημοσιεύθηκε στην Frankfurter Allgemeine, αλλά ήταν εξ ολοκλήρου το έργο της BND, είπε ο Ulfkotte στην RT. Το άρθρο αναφερόταν στα σχέδια του Καντάφι να κατασκευάσει μυστικά εργοστάσιο παραγωγής δηλητηριωδών αερίων στην Rabtha. «Η είδηση την επομένη είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Μπορείτε να το θεωρήσετε αυτό δημοσιογραφία;».

Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).



«ΣΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΤΗΣ  ΕΒΡΑΙΑΣ  ΜΕΡΚΕΛ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  ΚΑΙ  Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΘΛΙΨΗΣ  ΓΙΑΤΙ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ  ΤΟ  ΠΑΙΔΙ  ΣΟΥ  ΟΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

 

ΈΝΑ  ΑΞΙΟΛΟΓΟ  ΑΡΘΡΟ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  «ΚΟΚΚΙΝΟ  ΟΥΡΑΝΟ»  07.12.2016

 ΤΟ  ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ  ΕΝΑΣ  ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Ο  Wolfgang Hübner,  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΦΡΑΝΓΚΦΟΥΡΤΗ.  (Σημείωση:  ο  Γερμανός  αποκαλεί - και  αυτός - τους  γερμανούς  δημοσιογράφους  «πουτάνες» - «οι πόρνες των μέσων ενημέρωσης» – ίσως  διάβασε  το  άρθρο  των  «Αυτόχθονων  Ελλήνων»  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ   ΠΟΥΤΑΝΕΣ»;   της  21.07.2015

 


 




Άλλο ένα θύμα της κουλτούρας “welcome refugees” και “open borders” ήταν η 19χρονη Maria Ladenburger, κόρη του Dr. Clemens Ladenburger, διακεκριμένου δικηγόρου και νομικού συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ήταν φοιτήτρια ιατρικής και εργαζόταν εθελοντικά σε hot spot.

 

Η κοπέλα επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι. Ο δράστης την βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam. Όπως αποδείχθηκε, δράστης είναι ένας «17χρονος» Αφγανός «πρόσφυγας». Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψή του, καθώς βρήκε πάνω στο φουλάρι της κοπέλας το DNA του.

 

 

 

Τα μεγάλα κανάλια της Γερμανίας - κατά την πάγια τακτική τους - θεώρησαν σκόπιμο να μην αναφέρουν το βιασμό και τη δολοφονία της 19χρονης κοπέλας. Το ARD π.χ., ο μεγαλύτερος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, υποστήριξε ότι η ιστορία ήταν «πάρα πολύ τοπικής σημασίας» και δεν άξιζε να την μάθει ο γερμανικός λαός.

 

Η Μαρία και οι γονείς της δραστηριοποιούνταν στο κίνημα “welcome refugees. Το παρακάτω δοκίμιο εξετάζει τη δολοφονία της στο πλαίσιο της «welcome κουλτούρας».

 


«ΣΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΤΗΣ  ΕΒΡΑΙΑΣ  ΜΕΡΚΕΛ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  ΚΑΙ  Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΘΛΙΨΗΣ  ΓΙΑΤΙ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ  ΤΟ  ΠΑΙΔΙ  ΣΟΥ  ΟΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

 

 

ΤΟ  ΑΡΘΡΟ  ΤΟΥ  ΓΕΡΜΑΝΟΥ
Wolfgang Hübner
 



«Υπάρχουν εγκλήματα που δεν μας λένε μόνο για τον δράστη και το θύμα, αλλά και για την κατάσταση της κοινωνίας και της χώρας στην οποία συμβαίνουν. Η ταπείνωση, ο βιασμός και η δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας ιατρικής Maria στο Φράιμπουργκ είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα τέτοιο έγκλημα . Οι ύποπτες και αηδιαστικές προσπάθειες «κατευνασμού» και σχετικοποίησης των υπευθύνων για την «welcome κουλτούρα» και οι πόρνες των μέσων ενημέρωσης δεν πρόκειται να το αλλάξουν αυτό καθόλου. Ακριβώς το αντίθετο: όλη αυτή η χορωδία των αγχωμένων κατευναστών της λαϊκής οργής το μόνο που κάνει είναι να επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι αρμόδιοι που άφησαν τον δολοφόνο να διασχίσει τα σύνορα του κράτους το 2015 γνωρίζουν πολύ καλά την συνενοχή τους σε αυτή την φρικτή πράξη, η οποία δεν ήταν η πρώτη ενός «πρόσφυγα της Μέρκελ» και, δυστυχώς, δεν θα είναι η τελευταία.



Το νεκρό κορίτσι προερχόταν από μια οικογένεια της κοινωνικής ελίτ της Γερμανίας, η οποία πασχίζει να είναι κοσμοπολίτικη, «ανεκτική» και φιλική προς τους ξένους σχεδόν με οποιονδήποτε τρόπο, και ναι, ακόμη και με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό είναι το πνεύμα με το οποίο σίγουρα είχε ανατραφεί η Μαρία, και που ενέπνευσε αυτήν την ελίτ κοπέλα να συμμετάσχει σε εθελοντική εργασία για τους " πρόσφυγες της Μέρκελ ", αναμφίβολα με έναν ειλικρινή και ιδεαλιστικό τρόπο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος - άλλωστε, είναι εντελώς αηδιαστικό - να εκφραστεί περιφρόνηση και σαρκασμός για το θύμα της δολοφονίας μετά θάνατον. Επειδή η Μαρία έκανε μόνο διπλά και τριπλά αυτό που η ισχυρά προστατευμένη καγκελάριος συμβούλεψε τον γερμανικό λαό να κάνει, δηλαδή να επιδιώξει την άμεση επαφή με τους ξένης κουλτούρας "πρόσφυγες". Και μπορεί κανείς επίσης να υποθέσει ότι οι γονείς του νεκρού κοριτσιού δεν είχαν καμία αντίρρηση για τις δραστηριότητές της εκεί.



Ο πατέρας της Μαρίας είναι ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΕΕ και ενεργός χριστιανός στην επίσημη Καθολική Εκκλησία. Αποδεικνύεται από ένα τεκμηριωμένο κείμενο, ότι είναι ενεργός υποστηρικτής αυτής της «welcome κουλτούρας», η οποία του έχει κοστίσει τώρα την ζωή της κόρης του, πάνω στο άνθος της ηλικίας της. Ούτε αυτό, για χάρη της ευσέβειας και της συμπόνιας, είναι λόγος για περιφρόνηση και γελοιοποίηση. Ωστόσο, υπάρχει επιτακτικός λόγος να θέσουμε το ερώτημα: γιατί οι γονείς της Μαρίας επιλέγουν να μην εκφράσουν κανένα σημάδι θυμού ή απελπισίας μπροστά σε αυτόν τον φρικτά βάναυσο, βίαιο θάνατο του παιδιού τους στη νεκρολογία της; Η Μαρία δεν είχε πέσει θύμα μιας μοιραίας ασθένειας ή ενός τραγικού ατυχήματος, αλλά ενός άγριου δολοφόνου, ο οποίος, μετά την ικανοποίηση του πόθου του, «την πέταξε» σε ένα ποτάμι.

 

 

Αυτή η πράξη δεν πρέπει, ακόμη και χάριν της εντολής της χριστιανικής φιλανθρωπίας, να αρνηθεί την οργή για το θύμα, την πρόσκληση για τιμωρία. Όταν η νεκρολογία δημοσιεύτηκε, οι γονείς και οι αδελφές της Μαρίας δεν μπορούσαν να γνωρίζουν ακόμη ποιος θα συλληφθεί ως δράστης. Αλλά δεν μπορούσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ότι ο δολοφόνος θα ήταν ένας «πρόσφυγας της Μέρκελ». Πρέπει να υπάρχει κάποια εντελώς παράλογη περιφρόνηση, καθώς και άγνοια λόγω ιδεολογίας ώστε να κάνεις έκκληση στη νεκρολογία για δωρεές σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση για "πρόσφυγες", ενώ ακόμα υπάρχει αβεβαιότητα για το τι θα προκύψει από την αναζήτηση του δολοφόνου.


 

 [Λέει η νεκρολογία : Αντί για αποστολή λουλουδιών, ζητάμε δωρεές σε ... (Καθολική φιλανθρωπική οργάνωση για εκπαιδευτικό έργο στο Μπαγκλαντές), τραπεζικός λογαριασμός . ..., Ή για ... (πρωτοβουλία ντόπιων μαθητών για τους πρόσφυγες), τραπεζικός λογαριασμός. ..., Λέξη-κλειδί "Μαρία".]



Η οικογένεια έχει τώρα να ζήσει με την αφόρητη αλήθεια για το θάνατο της κόρης τους, δηλαδή το ότι το δικό τους παιδί θυσιάστηκε στην ηθικά-ιμπεριαλιστική ύβρη των φορέων και υποστηρικτών αυτής της «welcome κουλτούρας». Πώς σκοπεύουν να ζήσουν οι γονείς με αυτό το τεράστιο βάρος; Αλλά δεν αφορά μόνο αυτούς τους γονείς της κοινωνικής ελίτ της Γερμανίας. Είναι πολύ περισσότερο το γεγονός ότι εκείνοι οι πολίτες αυτής της χώρας που σκανδαλίζονται γι' αυτό και για άλλα εγκλήματα, θυμώνουν και ανησυχούν βαθιά, θα πρέπει τώρα να περιμένουν να τους απαγορευτεί να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, την απογοήτευση τους και την ανασφάλεια που νιώθουν.



Ό, τι είναι αυτό που εμποδίζει τους γονείς της Μαρίας να δείξουν μια εντελώς φυσική αντίδραση - αυτό που είναι ακόμη απαραίτητο για την επιβίωση του ατόμου και της  κοινωνίας - εμείς, οι αγανακτισμένοι και θυμωμένοι δεν πρέπει να δεχτούμε με οποιοδήποτε κόστος την αντίδραση εκείνων των ανθρώπων, οι οποίοι αποδείχτηκαν εξίσου ανίκανοι και απρόθυμοι να προστατεύσουν τα σύνορα της χώρας μας, καθώς και την κοινωνία από τις αναμενόμενες συνέπειες της εισβολής που θέλησε η Μέρκελ.

 

Μια χώρα της οποίας οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης προτιμούν να αντιμετωπίσουν  τον βάρβαρο βιασμό και τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας ως απλή λεπτομέρεια, είναι μια βαθιά άρρωστη χώρα, που εν μέρει αγωνίζεται για την αυτο-εξόντωσή της. Όσοι σκοπεύουν να αρνηθούν αυτήν την ασθένεια και την παρότρυνση για αυτο-καταστροφή έχουν το δικαίωμα, και δεν πρέπει να διστάσουν να κοντραριστούν με αυτούς, οι οποίοι επιδιώκουν να αρνηθούν την δική τους ευθύνη  για την νεκρή Μαρία. Το έτος 2016 ξεκίνησε με το σοκ των μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων αλλοδαπών «προσφύγων» στην Κολωνία και αλλού. Τελειώνει τώρα με μια φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν νεαρό «πρόσφυγα». Το μήνυμα για το 2017 είναι σαφές για το μέρος της Γερμανίας που εξακολουθεί να θέλει να ζήσει: Όποιος θέλει ακόμα να συνεχίσει να ανέχεται τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης που είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά δεν έχει στο μυαλό του το μέλλον αυτής της χώρας».

Του Wolfgang Hübner, Φρανκφούρτη

 

 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...