Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ


Ο  Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης  δήλωσε: «Από τις 6μμ σήμερα, το Δημαρχείο της Αθήνας θα φωτιστεί στα χρώματα της τουρκικής σημαίας, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών ενεργειών». 

Ούτε ο δήμαρχος της Άγκυρας δεν φωταγώγησε το δημαρχείο του με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας!
 Ο  κυβερνητικός  εκπρόσωπος  δήλωσε για  τον  Έλληνα διπλωμάτη που κατέχει θέση στο πρωθυπουργικό επιτελείο  του  Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου  και  την  «σχέση»  που  έχει  ο  «διπλωμάτης – τρομάρα  μας»  με  την  τουρκάλα  Feyza, υψηλόβαθμο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα.

«Ο πρωθυπουργός επιλέγει τους συνεργάτες του με κριτήρια την επάρκεια, την ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη και πάνω απ' όλα την εντιμότητα. Κάποιοι, ακολουθώντας χυδαίο κιτρινισμό, μπορεί να θεωρούν ότι η προσωπική ζωή πρέπει να αποτελεί κριτήριο για την επιλογή των συνεργατών του πρωθυπουργού. Θεωρούμε αυτή τη θέση απολύτως απαράδεκτη».

ΟΙ  ΔΥΟ  «ΕΛΛΗΝΕΣ»  ΠΟΥ  Ο  ΜΕΤΑΞΑΣ  ΘΑ  ΤΟΥΣ  ΚΡΕΜΟΥΣΕ. 
Ο  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ,  ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ  ΚΑΙ  ΠΛΑΔΑΡΟΣ  «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ»  ΛΑΟΣ,  ΑΦΟΥ  ΕΣΤΕΙΛΕ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΤΟΥ  ΣΤΟ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,  ΕΙΣΑΓΕΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΑΝΤΙΔΡΑ  ΠΛΕΟΝ  ΣΕ  ΤΙΠΟΤΕ,  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΣΑΝ  ΠΡΩΤΗ  ΤΟΥ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΕΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΚΛΙΝΙΚΑ  ΝΕΚΡΟΣ,  ΕΝΑ  ΠΤΩΜΑ  ΣΕ  ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ. 

ΑΣ  ΧΑΣΟΥΜΕ  ΜΕΡΙΚΑ  ΝΗΣΙΑ,  ΔΕΝ  ΠΕΙΡΑΖΕΙ.  ΘΑ  ΤΑ  ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ  ΠΙΣΩ.
Ζουράρις:  «Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μη μας πάρουν» Όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε αυτή τη δήλωση ισχυρίστηκε ότι «το σχήμα καθ’ υπερβολή του Αριστοτέλη το έκανα για να δείξω τη γελοιότητα των απαιτήσεων των Τούρκων».




Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΔΩΣΕ  ΔΙΑΤΑΓΗ  ΣΤΟ  ΓΕΝΙΚΟ  ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ  ΝΑ  ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ  ΣΕΝΑΡΙΑ,  ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΤΟ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ,  ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΣΕ  «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ  ΗΤΤΑΣ»  ΣΕ  ΑΙΓΑΙΟ  ΚΑΙ  ΘΡΑΚΗ.


Τα μισά από τα "αληθινά" σενάρια που επεξεργάζονται στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής  Άμυνας,  κατόπιν  οδηγιών  του  Τσίπρα, επιχειρούν να προβλέψουν τι θα γίνει ΜΕΤΑ από μια ελληνική στρατιωτική ήττα.  Αυτοί που κυβέρνησαν  τα  τελευταία  20  χρόνια  την  Ελλάδα  (και οι στρατιωτικές ηγεσίες)  καλό είναι να γνωρίζουν ότι θα κληθούν να λογοδοτήσουν, αν συμβεί το απευκταίο στην ασφάλεια της χώρας τα επόμενα χρόνια.
 


ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΤΣΙΠΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 


Με το νόμο Παρασκευόπουλου είχε βγει από τη φυλακή ο Αφγανός δολοφόνος της 19χρονης γερμανίδας  φοιτήτριας. H
 δικηγόρος  Μαρία  Ελένη Νικοπούλου, του  Αφγανού «πρόσφυγα», δήλωσε:  «Πράγματι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που φέρεται να σκότωσε την 19χρονη στην Γερμανία και να επιτέθηκε στην 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα. Αν και είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και είχε μεταφερθεί στις φυλακές Βόλου, κατάφερε να αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νόμου Παρασκευόπουλου - Τσίπρα  4322/2015  «περί αποσυμφόρησης των φυλακών»
 και αποφυλακίστηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2015. 

«Κοιμάται ήσυχος το βράδυ ο Παρασκευόπουλος;» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τον Αφγανό δολοφόνο της 19χρονης Γερμανίδας που αφέθηκε ελεύθερος από τις ελληνικές φυλακές βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου. «Βιάστηκε και σκοτώθηκε μια νεαρή κοπέλα στη Γερμανία γιατί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφάσισαν να αδειάσουν τις φυλακές παρά την αντίθεση των δικαστικών αρχών» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ο τέως υπουργός χασκογέλαγε στην εθνική αντιπροσωπεία όταν ο ίδιος του επισήμαινε το πρόβλημα. «Αναρωτιέμαι αν θα χασκογελάει τώρα όταν θα σκέφτεται το πρόσωπο της κοπέλας στη Γερμανία».



Ο  Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης  φώτισε το Δημαρχείο με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας με πρόσχημα την συμπαράστασή του στα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη, σε μια περίοδο που η Τουρκία όχι μόνο απειλεί αλλά Τούρκοι βουλευτές έχουν δηλώσει ότι θα μας στείλουν την ελληνική σημαία με κούριερ από τα Ίμια.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕ… ΚΟΥΡΙΕΡ

Πρόκειται βέβαια για μια πρωτοβουλία μιμητισμού, καθώς η φωταγώγηση κτιρίων προς συμπαράσταση για διάφορα γεγονότα ξεκίνησε από το εξωτερικό και ως καλοί «μίμοι» σε αυτή τη χώρα τρέχουμε να αναπαράγουμε ότι κυκλοφορεί.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ανάμεσα στα θύματα των Τούρκων αστυνομικών  ήταν και ένας αρχιβασανιστής των Κούρδων αστυνομικός και αυτός που σκοτώθηκε εχθές.  Προφανώς ο  Καμινης και προς τιμή του φωταγώγησε το δημαρχείο με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας.

Δεν πρόκειται για συμπαράσταση. Θα μπορούσε να την εκφράσει, εάν ήθελε με μια ανακοίνωση ή και ένα τηλεγράφημα. Άλλωστε αυτή την εξέφρασαν και με το παραπάνω ο πρωθυπουργός και όλη η πολιτική ηγεσία του τόπου.

Κανείς δεν είπε ούτε απαγόρευσε στον Καμίνη ή τον όποιο Καμίνη να μην συλλυπηθεί την τουρκική κυβέρνηση για τους νεκρούς. Αλλά αυτό μέχρι να φωταγωγήσει το Δημαρχείο με την τουρκική σημαία έχει μεγάλη, τεράστια απόσταση.

Πρόκειται για μια καθαρή πράξη υποτέλειας και δουλοπρέπειας ως να «ευφραίνεται η καρδία» του Δημάρχου Αθηναίων ότι ο... Αγάς θα τον χαιδέψει "στοργικά" στο κεφάλι και  θα του βάλει καλό βαθμό.

Και όλα αυτά απέναντι σε μια χώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση διαγκωνίζονται μεταξύ τους ως προς το ποιος θα εκφράσει τις πιο ακραίες θέσεις απέναντι στη χώρα μας: Θέλουν να μας στείλουν την ελληνική σημαία που κυματίζει στα Ίμια «πεσκέσι», δεν αναγνωρίζουν την εθνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και φροντίζουν να το αποδεικνύουν με πράξεις. 

Για την ιστορία ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε: «Από τις 6μμ σήμερα, το Δημαρχείο της Αθήνας θα φωτιστεί στα χρώματα της τουρκικής σημαίας, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών ενεργειών», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση.






Δηλαδή  για  να  καταλάβουμε  το  «πνεύμα»,  όχι  το  πορτοφόλι  του  ΚΑΜΙΝΗ:  Τιμάει  τους  νεκρούς  τούρκους  αστυνομικούς,  που  δέρνουν  και  σκοτώνουν  τους  Κούρδους, γιατί  δεν  βρίσκουν  να  σκοτώσουν  Έλληνες  βέβαια.  Τους  Έλληνες,  όσους  δεν  σκότωσαν  το  1955,  τους  έδιωξαν  από  την  Πόλη.  (Ανάμεσα στα θύματα των Τούρκων αστυνομικών  ήταν και ένας αρχιβασανιστής των Κούρδων αστυνομικός και αυτός που σκοτώθηκε εχθές).  Τιμάει  τους  τούρκους  με  τα  χρώματα  της  τουρκικής  σημαίας,  που  κατά  τα   άλλα,  όταν  πρόκειται  για  την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ,  «είναι  ένα  πανί»,  όπως  διαλαλεί   αυτός,  ο  Μπουτάρης,  ο  Τσίπρας,  ο  Βαρβιτσιώτης  και  όλα  τα  υπόλοιπα  τσογλάνια.   Πως  μπορείς  με  "ένα  πανί"  να  τιμήσεις  κάποιον;
    

  
Ή  μόνο  με  την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ  έχουν   πρόβλημα,  αλλά  με  τις  σημαίες  των  άλλων  κρατών  όχι,   και  ειδικά  με  την  τουρκική,  την  αλβανική,  την  σκοπιανή  και  την  εβραίικη;

ΟΙ  ΠΟΙΝΕΣ:

Στο Ισραήλ το κάψιμο της ισραηλινής σημαίας τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως και τριών χρόνων.  

Στην Τουρκία το κάψιμο της σημαίας τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τριών ετών. Εάν κάποιος βγάλει από τον ιστό και πετάξει κάτω την σημαία τιμωρείται με ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ ετών !

Στην Αλβανία κάθε δημόσια προσβολή της σημαίας, όπως και του εθνικού ύμνου της χώρας συνιστά έγκλημα και τιμωρείται με πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης έως ενός έτους.

 

Άρθρο 181 του Ελληνικού  Ποινικού Κώδικα,  που  ποτέ  δεν  εφαρμόζεται:  «Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών».
   


Ένας  νέος  Έλληνας  «διπλωμάτης»  αγάπησε σφόδρα μία νεαρή τουρκάλα,  υπάλληλο της τουρκικής διπλωματίας. Κάποια στιγμή  ο νέος, ο οποίος εκτός από ωραίος ήταν και "ταλαντούχος", έγινε  διπλωματικός σύμβουλος του  Τσίπρα.  Και όταν έναν χρόνο πριν ο Αλέξης μετακόμισε στο Μαξίμου, η νεαρή τουρκάλα έκανε αίτηση στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να πάρει μετάθεση στην Αθήνα. Κι επειδή είναι γνωστές οι ευαισθησίες των τούρκων στον έρωτα, δόθηκε η άδεια αμέσως και η νεαρά τοποθετήθηκε ως η Νο2 της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα και είχε πλέον την δυνατότητα να βρίσκεται συνεχώς με τον νεαρό διπλωματικό σύμβουλο του Αλέξη…


Η τουρκική κυβέρνηση, όπως κάθε  σοβαρή  κυβέρνηση, ελέγχει  την προσωπική ζωή  των  κρατικών υπαλλήλων που κατέχουν ιδιαίτερες –ευαίσθητες θέσεις. Ως εκ τούτου, η προϊσταμένη αρχή ελέγχου, στην περίπτωση αυτή η τουρκική ΜΙΤ, γνώριζε από την πρώτη στιγμή για τον έρωτα της νεαρής ταλαντούχου διπλωματικής υπαλλήλου.


Όταν διαπίστωσε πως ο νεαρός (και ταλαντούχος) Έλληνας απέκτησε μία ιδιαίτερη θέση συμβούλου επί διπλωματικών θεμάτων του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, τότε από την ΜΙΤ δόθηκε το «πράσινο φως» για την επανένωση των νέων ερωτευμένων



Επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δημοσίευμα εφημερίδας για την Τουρκάλα Feyza, υψηλόβαθμο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, η οποία έχει σχέση με Έλληνα διπλωμάτη που κατέχει θέση στο πρωθυπουργικό επιτελείο στο Μέγαρο Μαξίμου.


Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το δημοσίευμα που προκάλεσε και σχετική ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου.


Αφού έκανε μια παύση δύο δευτερολέπτων, θέλοντας να εκφράσει τη δυσφορία του στο ερώτημα που έθεσε ο δημοσιογράφος, ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε: «Ντρέπομαι τόσο για το δημοσίευμα όσο και για την ερώτηση του κ. Λοβέρδου. Ο πρωθυπουργός επιλέγει τους συνεργάτες του με κριτήρια την επάρκεια, την ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη και πάνω απ' όλα την εντιμότητα.


Κάποιοι, ακολουθώντας χυδαίο κιτρινισμό, μπορεί να θεωρούν ότι η προσωπική ζωή πρέπει να αποτελεί κριτήριο για την επιλογή των συνεργατών του πρωθυπουργού. Θεωρούμε αυτή τη θέση απολύτως απαράδεκτη». 


Στην ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος επισήμανε ότι το θέμα του Έλληνα διπλωμάτη που συμβιώνει με Τουρκάλα της πρεσβείας στην Αθήνα είναι «ένα ζήτημα ιδιαιτέρως ευαίσθητο, τόσο για την εθνική μας ασφάλεια, όσο και για την ελευθερία και προστασία της ιδιωτικής ζωής» προσθέτοντας ότι «η διφυής υπόσταση του συγκεκριμένου θέματος επιβάλλει γενικές αναφορές κι όχι εξειδικευμένο λόγο».


«Μήπως ο συγκεκριμένος διπλωμάτης που εξ ορισμού χειρίζεται σοβαρότατα διπλωματικά θέματα της χώρας, θα μπορούσε να προσφέρει στην πατρίδα και την υπηρεσία του από άλλη θέση κι όχι από αυτήν του διπλωματικού σας γραφείου;» σημείωνε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθετε: «Μήπως η κοινή λογική αλλά και η διεθνής εμπειρία επιβάλλουν έναν τέτοιον από μέρους σας χειρισμό;».-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Σημείωση: Παραθέτουμε βίντεο στο οποίο ο Σταύρος Λυγερός αποκαλύπτει ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού ο Βαγγέλης Καλπαδάκης ο οποίος σχεδίασε την πρόσφατη επίσκεψη του Τσίπρα στην Θράκη, επισκέφθηκε το ιδιωτικό μειονοτικό λύκειο που χρηματοδοτείται από το τουρκικό προξενείο και δεν έχει άδεια λειτουργίας και δεν επισκέφθηκε το κρατικό ελληνικό μειονοτικό λύκειο.
Επίσης αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει σύμβουλο ο οποίος είναι παντρεμένος με τουρκάλα η οποία έχει υπηρετήσει ως τουρκάλα στο ΝΑΤΟ.

*********************************




Τα συμπεράσματα δικά σας.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



2 σχόλια :

  1. Παραθέτουμε βίντεο στο οποίο ο Σταύρος Λυγερός αποκαλύπτει ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού ο Βαγγέλης Καλπαδάκης ο οποίος σχεδίασε την πρόσφατη επίσκεψη του Τσίπρα στην Θράκη, επισκέφθηκε το ιδιωτικό μειονοτικό λύκειο που χρηματοδοτείται από το τουρκικό προξενείο και δεν έχει άδεια λειτουργίας και δεν επισκέφθηκε το κρατικό ελληνικό μειονοτικό λύκειο.
    Επίσης αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει σύμβουλο ο οποίος είναι παντρεμένος με τουρκάλα η οποία έχει υπηρετήσει ως τουρκάλα στο ΝΑΤΟ.
    https://www.youtube.com/watch?v=g5CInIHMPzE
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τσεχίας: Η Μέρκελ υπεύθυνη για την επίθεση στο Βερολίνο - Οι μετανάστες δεν έχουν θέση στην Ευρώπη. ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ.

    Ο υπουργός Οικονομικών της Τσεχίας, Αντρέι Μπάμπις, δήλωσε ότι η Καγκελάριος φέρει την ευθύνη για την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά στη γερμανική πρωτεύουσα, όπου ένα φορτηγό σκότωσε 12 ανθρώπους. Πρόσθεσε ακόμη ότι οι μετανάστες δεν έχουν θέση στην Ευρώπη.
    «Πρέπει να σταματήσει το μεταναστευτικό κίνημα που χτυπά την ήπειρο», δήλωσε ο Μπάμπις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα parliamentnilisty.cz. Πολλοί κεντροευρωπαίοι πολιτικοί έχουν ασκήσει σκληρή κριτική στον τρόπο που η ΕΕ αντιμετωπίζει την προσφυγική κρίση, αλλά και στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων της Μέρκελ.
    «Δυστυχώς, αυτή η πολιτική ευθύνεται για αυτή τη φοβερή πράξη. Ηταν εκείνη που άφησε τους μετανάστες να μπουν στη Γερμανία και ολόκληρη την Ευρώπη σε ανεξέλεγκτα κύματα, χωρίς χαρτιά, και κατά συνέπεια χωρίς να γνωρίζει ποιοι είναι πραγματικά», δήλωσε ο Τσέχος υπουργός Οικονομικών. «Η Γερμανία πληρώνει ακριβό τίμημα για αυτή την πολιτική», πρόσθεσε ο επικεφαλής του ANO, το οποίο ηγείται των δημοσκοπήσεων ενόψει των εκλογών που αναμένεται να διεξαχθούν έως τον Οκτώβριο.
    Η καλύτερη λύση, σύμφωνα με τον ίδιο, για τη μεταναστευτική κρίση είναι η οικονομική ενίσχυση των χωρών της βόρειας Αφρικής. «Η λύση είναι ειρήνη στη Συρία και επιστροφή των μεταναστών στα σπίτια τους. Δεν υπάρχει θέση για αυτούς στην Ευρώπη», κατέληξε.

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...