Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ε.Υ.Π.: ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ




ΙΩΝ  ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ


"Άλλα κράτη αρπάζουν πολιτείες και χώρες και εμείς και εκείνα που είναι δικά μας δεν τα κρατούμε. Σκιαζόμαστε μη μας πουν οι Ευρωπαίοι πως δεν είναι δικά μας... 


Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το Έθνος, και το ξέρω επειδή γι' αυτό ίσα ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια· άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σ' όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει ό,τι γίνει. Ξυπνώ κάθε ύπνο, κεντρίζω κάθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω κάθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή.


Ποιος τον μέλει για την κυβέρνηση την ελληνική; Ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται γι' αυτήν; Τι με νοιάζει αν κινδυνεύει να πέσει η Κυβέρνηση, ο Βασιλιάς, οι Βουλευτές, οι Υπουργοί και να ποδοπατηθεί το Σύνταγμα και η καθολική ψηφοφορία και να μείνει στους δρόμους ο τμηματάρχης, ο ψηφοφόρος, ο νομομηχανικός - αφού ξεχνούν το Έθνος; Τι αντιπροσωπεύει η ελληνική κυβέρνηση; Βέβαια όχι το Έθνος. Αν το αντιπροσώπευε, έπρεπε να είχαμε προ πολλού απελπισθεί. Οι Έλληνες κοντεύουν να πιστέψουν πως το ελληνικό το κράτος είναι πραγματικότητα. Και εγώ αρνούμαι την πραγματικότητα αυτή. Οι Έλληνες πάνε να πιστέψουν πως η αλήθεια είναι το κράτος και το κράτος η αλήθεια. Και όμως μπορεί η ελληνική αλήθεια να είναι κάθε άλλο παρά το κράτος, να είναι κάτι που να μην το βλέπουν οι πολλοί και όμως να υπάρχει...


Γιατί βλέπω άλλα φώτα εγώ και άλλα οι πολλοί; Δεν είναι εύκολο να φωτίσω το Έθνος μου; Γιατί είμαι μόνος κατάμονος. Όταν ένας του Γένους δεν φοβάται, πως μπορεί και φοβάται το Γένος; Όταν το Γένος φοβάται, πως ένας του Γένους δεν φοβάται; Εγώ να φοβηθώ δεν μπορώ, πώς να κάμω το Έθνος μου ατρόμητο; Όταν ένας του Γένους δεν θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί; Αφού εγώ δεν το θέλω, πώς μπορεί να χαθεί το Έθνος μου;


Οι δικοί μας οι αντάρτες είμαστε εμείς, συ και εγώ, και ο άλλος, φθάνει να το θέλουμε.
Η επιτυχία θα έλθει άμα δεν την συλλογίζεστε. Θα έλθει άμα συλλογίζεσθε πάντα το σκοπό: Μας φτάνουν πια οι μάρτυρες. Χρειάζονται ήρωες. Γενείτε ήρωες".


Απόσπασμα από το  βιβλίο του  Μακεδόνα  Ίωνα Δραγούμη «Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα». Είναι το πρώτο βιβλίο που συνέγραψε το 1907, εμπνεόμενος από τον Μακεδονικό Αγώνα, το οποίο και είχε αφιερώσει στον γαμπρό του Παύλο Μελά. Πρόκειται για ένα βιβλίο με έντονο αυτοβιογραφικό χαρακτήρα, στο οποίο εκφράζεται ξεκάθαρα τόσο η πολιτική του ιδεολογία, όσο και η φλογερή του Αγάπη προς την Πατρίδα και η Πίστη του στις αιώνιες αξίες του Έθνους και του Ελληνισμού.


“Στην ΕΥΠ  υπηρετούν περίπου 1500 άτομα, άνδρες και γυναίκες, ενώ για τα ελληνικά δεδομένα ο μισθός τους είναι εξαιρετικά ικανοποιητικός”.


«Η υπηρεσία είναι διαβρωμένη, όταν οι υπάλληλοι δεν έχουν τι να κάνουν, είναι λογικό να δουλεύουν για άλλους (εννοεί για ξένες μυστικές υπηρεσίες)»!


«Οι περισσότεροι έλληνες  πράκτορες  ήταν αγράμματοι και άσχετοιΈστελναν κάποιον στο εξωτερικό, μόνο και μόνο για να πάρει την οικοσκευή και το αφορολόγητο αυτοκίνητο και στην πραγματικότητα δεν ήταν σε θέση να σου φέρει  ούτε τσιγάρα από το περίπτερο».


«Στην ΕΥΠ μπαίνουν τα παιδιά των διπλωματών, των στρατιωτικών και οι γιοι των πρακτόρων που είναι άνεργοι.  Δημοσιοϋπαλληλίκι, οχτάωρο…

Οι περισσότεροι  έλληνες  πράκτορες  της  ΕΥΠ  είναι ψωνάρες.

Καυχιόνται αριστερά και δεξιά, τι δουλειά κάνουν… προσπαθούν να βγάλουν γκόμενα με τις πλάτες της υπηρεσίας».

“Πράκτορας  της  ΕΥΠ  γράφει  σε  εφημερίδες  και  παραθέτει πληροφορίες για στελέχη της ΕΥΠ και τις τοποθετήσεις τους σε νευραλγικά πόστα εντός και εκτός Ελλάδος».

«Διαβαθμισμένα έγγραφα της  ΕΥΠ  τα οποία έπρεπε  να  βλέπουν  δύο το πολύ τρεις άνθρωποι, άρχισαν να κυκλοφορούν σαν διαφημιστικά φυλλάδια σε γραφεία βουλευτών και υπουργών».  

«Χιλιάδες  εβραίοι  πράκτορες  της  CIA    καθημερινά  δίνουν  στην  Μοσσάντ  όλα  τα  μυστικά  της υπηρεσίας  τους, ακόμη και τα  σχέδια της  ατομικής  βόμβας  έχουν  δώσει  στο  Ισραήλ,  και… προάγονται  γι  αυτό – διαβάστε  την  υπόθεση  Ντάλλες.  Επίσης  διαβάστε  το  άρθρο  των  "Αυτοχθόνων   Ελλήνων"  της  8.6.2015:  8 ΙΟΥΝΙΟΥ 1967 ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ».

"Η ένταξη στη Μοσάντ είναι πολύ δύσκολο πράγμα, αφού από τους 5000 που επιλέγονται κάθε τρία χρόνια, το πολύ 15 να κατορθώσουν να ενταχθούν στην οργάνωση.  Γενικά για να φτάσει κανείς στο σημείο να γίνει μέλος της Μοσάντ θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να δώσει τη ζωή του για το Ισραήλ.  Οι εκπαιδευόμενοι της Μοσάντ διδάσκονται να λένε απλώς στο κοινωνικό περιβάλλον τους πως δουλεύουν στο υπουργείο άμυνας.  Η μυστική αυτή υπηρεσία προσπαθεί να είναι όσο μυστικότερη γίνεται, και αντίθετα με τη cia κι άλλες μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, οι ιθύνοντές της δεν είναι γνωστοί, δεν αναφέρεται δημόσια το μέρος του προϋπολογισμού του Ισραήλ που πάει στην υπηρεσία, ούτε είναι επισήμως γνωστό το κεντρικό γραφείο της. Αν και ισχυρή, η οργάνωση είναι πολύ μικρή, με περίπου 1200 εργαζόμενους, μαζί με τις καθαρίστριες και τους οδηγούς. Η επιτυχία της οφείλεται μεν στο φανατισμό και την αποφασιστικότητα των μελών της, οι οποίοι σχεδόν ποτέ δε θα’λεγαν ούτε ένα πράγμα για τη δουλειά τους.  Η Μοσάντ λοιπόν λειτουργεί σχεδόν ανεξάρτητα απ’το κράτος του Ισραήλ, και πρακτικά δε λογοδοτεί σ’αυτό.  Στην  Μοσάντ  υπάρχει  αυστηρή επιλογή και εκπαίδευση των μελών αυτής της κλειστής ομάδας, που, εκτός από την υψηλή νοημοσύνη κι ευστροφία τους, θα πρέπει επίσης σίγουρα νά’χουν ανεπτυγμένα όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κατασκόπου, όπως την τεχνική του χαμαιλέοντα (αληθοφανέστατη κάλυψη για παραπλάνηση), την αποφασιστικότητα, την  τάση  να  είναι  αδίστακτοι".

Η  Ε.Υ.Π.:

1.  Πρέπει  να  είναι  Εθνική.  Ανήκει  η  σημερινή  ΕΥΠ  στο  Ελληνικό  Έθνος;  Ιδρύθηκε  από  την  CIA  και  σήμερα  λέγεται  ότι  ελέγχεται  από  την  Μοσάντ.  

2.  Πρέπει  να  είναι  Υπηρεσία.  Δηλαδή  να  έχει  μία  στοιχειώδη  οργάνωση,  κάποιο  ΔΙΚΟ  ΤΗΣ  σύστημα  λειτουργίας,  ένα  οργανόγραμμα,  μία  αυτόνομη  μέθοδο  επιλογής  προσωπικού,  μία  ανεπηρέαστη   εσωτερική  δομή  για  εργασία  και  εξέλιξη  των  στελεχών  της.   Έχει  σήμερα  τέτοια  χαρακτηριστικά  υπηρεσίας  η  ΕΥΠ;

3.   Πρέπει  να  συγκεντρώνει  Πληροφορίες.  Να  γνωρίζει  τα  πάντα  όσα  συμβαίνουν  στον  κόσμο,  να  προβλέπει  μελλοντικές  καταστάσεις  και  κυρίως  να  ξέρει  και  να  εξουδετερώνει  όλους  τους  εχθρούς  της  πατρίδας.  Έχει  τέτοιες  ιδιότητες  η  σημερινή  ΕΥΠ;



Διαβάστε τα αρθρα:


ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA. ΤΟΝ ΚΑΤΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ». ΕΥΠ, Α΄ ΜΕΡΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΥΠ, Β΄ ΜΕΡΟΣ

ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΟΥ ΒΟΥ. ΕΥΠ, Γ΄ ΜΕΡΟΣ



Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΟΣΑΝΤ, ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙ – ΕΥΠ. ΕΥΠ, Δ΄ ΜΕΡΟΣ





ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...