Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

  "ΟΙ  ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ  ΑΝΔΡΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ"
 Ο  καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης λέει:
«Άνδρες και κροκόδειλοι παρουσιάζουν σήμερα σχεδόν τους ίδιους  γενετικούς εκφυλισμούς. Στην περίπτωση των κροκοδείλων της Τάμπα, οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι σε βιομηχανικά απόβλητα, παρατηρούμε πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, σμίκρυνση του μεγέθους των όρχεων και αδιαφορία στις προκλήσεις των θηλυκών για αναπαραγωγή».

  ΑΓΟΡΙΑ  ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ  ΧΩΡΙΣ  ΟΡΧΕΙΣ

Αγόρια γεννιούνται χωρίς όρχειςείτε μόνο με έναν, όπως επίσης έχει πολλαπλασιαστεί 3,5 φορές η συχνότητα εμφάνισης ασθενειών που είναι συγγενικές με την κρυψορχία και τον υποσπαδία.


  ΠΕΦΤΕΙ  Η  ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ  
ΑΝΔΡΙΚΟΥ  ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ 
 Τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος γονιμοποίησης του ανδρικού σπέρματος φθίνει. Μελέτες στατιστικής έχουν δείξει ότι μειώνεται ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ανά εκσπερμάτιση και η μέση κινητικότητα αυτών, ενώ συγκριτικά με 40 χρόνια πριν ο μέσος αριθμός παραγόμενων σπερματοζωαρίων είναι περίπου ο μισός.

Η πολύκροτη τελευταία  μελέτη 

Η  ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ  ΤΩΝ  ΤΑΛΕΝΤΩΝ  

ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ»   του  L. Winter  διαπιστώνει ότι:
 "τον 20ο αιώνα εμφανίσθηκε απότομη  και   δραματική  μείωση  παραγωγής ταλέντων». 
"Τον 20ο  παρήχθησαν πολύ λιγότερα  ταλέντα   από  τον  19ο  και  τον   21ο  αιώνα  η  γέννηση  των  ταλέντων  στην  Ευρώπη  ουσιαστικά  
μηδενίζεται".

ΤΟ  ΕΙΔΟΣ  ΤΗΣ  ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ  ΚΑΙ  Η  ΖΩΪΚΗ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Σε  ποντίκια  δόθηκε   άφθονη  τυποποιημένη  τροφή  σε  στενά 
κλειστά  αμπάρια  γεμάτα  σιτάρι. 
Το  αποτέλεσμα:  Ατελείωτο σεξ  με υπερφαγία,  υπερπληθυσμός, 
αιμομιξία,  υπερκινητικότητα, αναρχία, τρέλα, αυτοκτονικές  τάσεις,  κανιβαλισμός.      
Τα  τέκνα  μιας  τυπικής  ελληνικής  οικογένειας μεγαλώνουν  
κλεισμένα σε  ένα  άθλιο  στενό  διαμέρισμα,   με   τυποποιημένη  πλαστική  τροφή.
Τα  παιδιά  γίνονται   έτσι μικρόψυχα,  μίζερα,  φοβισμένα, ατομικιστικά,  απείθαρχα,  υπερκινητικά,   με  δεκάδες  ψυχικές 
αναστολές και προβλήματα,  φιλήδονα,  ναρκομανή   και  αναρχικά.  
Δεν  αναπτύσσουν  ομαδικό  πνεύμα,  παραμελούν  την   σωματική 
εκγύμναση  και  βελτίωση,  δεν έχουν στόχους,  ούτε  όρεξη  για εργασία. 
Η πνευματική  και  συναισθηματική  ωρίμανση αλλοιώνεται, 
αναστέλλεται  ή  νεκρώνεται  ολοσχερώς  και  οι  σωματικές  και   ψυχικές  διαστροφές  έχουν  τον  πρώτο  λόγο. 

 Τι  είδους  συναισθήματα  θα αναπτύξουν  κλεισμένα σε  ένα κλουβί   και για ποιο πράγμα πρέπει να πολεμήσουν και να υπερασπισθούν; 
  Για  το  διαμέρισμα;

 Στο  τέλος οι αρσενικοί  νεοέλληνες  μαντραχαλάδες,  
αν δεν  καταλήξουν σε κάτι  χειρότερο,  
γίνονται   άγαμοι προβληματικοί   φοβισμένοι   
30άρηδες,  40άρηδες  και  50άρηδες,   μένουν  
με  τους  γονείς   και  τους  ταΐζει  η  μαμά  και  η γιαγιά,  φοβούνται  τις  γυναίκες  και  τελικά   στρέφονται   σε  διαστροφές.  
Οι  καταθλιπτικές  γεροντοκόρες  πάλι  ασχολούνται 
με  καφεμαντεία,  αστρολογία,  κηδείες,  "προφητείες",  (αγαπημένο  σπορ  των  ορθόδοξων  ρωμιών  πριν  από  κάθε  καταστροφή),  νοσηρή  θρησκευτικότητα  ή  όπως   συμβαίνει  με  τις  σκύλες,υποκύπτουν  στον  έρωτα  αθλίου  τινός  ψωροσκύλου, παντρεύονται  ένα  πακιστανό  και  ασπάζονται  το   Ισλάμ,  όπως  άρχισε   να  συμβαίνει   τελευταία.  

Η  ΜΙΣΗ  ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ  ΠΟΡΝΕΙΟ
Οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα στοιχεία της έρευνας είναι πρωτοφανή, καθώς φανερώνουν πως η μισή και πλέον Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με το ροζ Διαδίκτυο. "Οι άντρες έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν την φαντασία τους και δεν σκέφτονται αληθινούς ανθρώπους στις ζωές τους όπως για παράδειγμα τις κοπέλες τους ή τις πρώην τους- δεν αντλούν 'υλικό' από την ερωτική βάση του μυαλού τους".

 ΑΔΥΝΑΜΙΑ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  SEX 
Σύμφωνα με μία  μελέτη  της  εφημερίδας  Independent  «οι επονομαζόμενοι Millennials (εκείνοι που γεννήθηκαν από τις αρχές του '80)  είναι  η πρώτη καταγεγραμμένη γενιά που κάνει λιγότερο σεξ από ότι οι γονείς τους στην ίδια ηλικία.

ΟΙ  ΤΕΛΕΙΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
"Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα: ότι διέθετε και συνεχίζει να διαθέτει τέλειους πολιτικούς. Απλώς δε διαθέτει τίποτε άλλο. Οι πολιτικοί της είναι τόσο τέλειοι και καταλαμβάνουν τόσο χώρο στο κοινωνικό γίγνεσθαι που δεν αφήνουν τίποτε άλλο να ανθίσει".
    

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ. 
O  ΛΗΘΑΡΓΟΣ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
"Οι  Ευρωπαϊκοί  λαοί δεν έχουν  την αντοχή να προκαλέσουν την παραμικρή εξέγερση,  μία  έλλειψη κουράγιου, ένα  καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην εισβολή  ξένων  λαθρομεταναστών, μια συναίνεση στην αυτοκτονία,  στην  αυτοεξαφάνιση του ευρωπαϊκού έθνους. Δεν  υπάρχει καμία λαϊκή αντίδραση, οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτεί την άμεση λογοδοσία των βρωμερών,  πρακτόρικων  και  ανίκανων  ευρωπαϊκών  κυβερνήσεων. Αντίθετα  υπάρχει  μία πλαδαρότητα  χαμαιτυπείου,  μία  απάθεια,  ένας ανήκουστος λήθαργος του ευρωπαϊκού  πληθυσμού, του λαού  που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του ευρωπαϊκού  έθνους μας".




Γράμμα από μία γυναίκα: Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο
(Από  τον  Κόκκινο  Ουρανό).

ΕΝΑ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΑΡΘΡΟ  ΜΙΑΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΑΣ  ΓΥΝΑΙΚΑΣ    Της Mia Andrén (Nordfront)

"Άνδρες. Βιολογικά σχεδιασμένοι να είναι πολεμιστές. Ισχυρότεροι. Ταχύτεροι. Έχετε μια βαριά ευθύνη επάνω στους ώμους σας. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι τρομακτικό. Δέχεστε επιθέσεις από παντού. Σας μισούν και σας κατηγορούν για τα πάντα. Είναι μια σκληρή μάχη μπροστά σας και δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποθαρρυνθεί από τις φεμινίστριες, ακόμη και αν φωνάζουν πιο δυνατά ακόμα και αν φαίνονται πιο πολύ, δεν πρέπει ποτέ να πιστέψετε ότι ο αγώνας είναι για αυτές. Αντίθετα, θα πρέπει να σκεφτείτε τις μητέρες και τις αδελφές σας. Τις γυναίκες που δεν φαίνονται, τις γυναίκες που εργάζονται και μοχθούν για τα παιδιά τους ή για ό, τι μπορεί να κάνουν. Τις γυναίκες που δεν έχουν φωνή.
Κορίτσια, νέα, αδιαμόρφωτα, ανασφαλή, δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και το μόνο πράγμα που ξέρουν είναι τα λεφτά του άνδρα ή αυτά που λένε οι φεμινίστριες. Πώς μπορείτε να τις κατηγορήσετε που δεν γνωρίζοντας καλύτερα; Πώς μπορείτε να τις κατηγορήσετε για την δειλία σας; Γιατί για να μιλήσουμε καθαρά, ας μιλήσουμε, γι 'αυτό που είστε. Δειλοί φουκαράδες που κρύβονται πίσω από αξιολύπητες δικαιολογίες όπως οι φεμινίστριες. Μπορώ να καταλάβω ότι αυτό είναι βολικό, αλλά η άνεση που σας αρέσει τόσο πολύ σύντομα θα είναι μόνο μια ανάμνηση.
Πρέπει να καταλάβετε ότι ο βιασμός (των Ευρωπαίων γυναικών από τους λαθροεισβολείς) δεν οφείλεται στα ρούχα που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα. Είναι μια πράξη πολέμου, ένας τρόπος για να ταπεινωθείτε εσείς οι άνδρες. Δεν θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις φεμινίστριες, θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις γυναίκες σας, για τις μελλοντικές γενιές, για τους ανθρώπους μας, για την ελευθερία μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν δεν αρχίσετε να υψώνετε το ανάστημά σας και να υπερασπίζεστε τους ανθρώπους μας, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο. Θα πρέπει να ντρέπεστε που δεν κάνετε τίποτα και θα το μετανιώσετε όταν θα κρατάτε μία νεκρή κόρη στην αγκαλιά σας.
Και για εσάς τους άνδρες που θέλετε να χτυπήσετε μια γυναίκα επειδή με τα λόγια της, έβλαψε την υπερηφάνεια σας, τι αξιολύπητες δικαιολογίες είναι αυτές για άνδρες; Μπορείτε να χτυπήσετε μια γυναίκα, αλλά όχι έναν εισβολέα; Αναλάβετε τις ευθύνες σας και οι φεμινίστριες θα σας ακολουθήσουν, αλλά πιο πολύ από όλα, νοιαστείτε για τις γυναίκες και τα κορίτσια που σας χρειάζονται πραγματικά. Δεν είμαστε εμείς οι εχθροί σας, οι εισβολείς είναι.
Για εκείνους τους άνδρες που επέλεξαν να πολεμήσουν, έχω μόνο ένα πράγμα να πω:
Σας ευχαριστούμε!
Για το θάρρος σας, τη θυσία σας.
Μπορεί όλες να μην έχουν το θάρρος να το πουν, αλλά υπάρχουν πολλές που είμαστε ευγνώμονες που είσαστε εκεί. Το θάρρος σας θα ανταμειφθεί μία ημέρα. Μην τα παρατάτε ποτέ, υπάρχουν πολλές γυναίκες πίσω σας, ακόμη και αν δεν ακούγονται ότι είναι τόσες όσες οι φεμινίστριες. Είμαστε ένας λαός τραυματισμένος που πρέπει να ξεχάσουμε όλες τις παλιές μνησικακίες και μαζί να αναστηθούμε από τις στάχτες και να επιστρέψουμε και πάλι στις πατρογονικές ρίζες μας. Και οι άνδρες, και οι γυναίκες.
Δείξτε το δρόμο και θα ακολουθήσουμε".



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


2 σχόλια :

  1. Η ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
    Σε τελευταία έγκυρη διεθνή αξιολόγηση οι Έλληνες μαθητές κατέλαβαν μόλις την 43η θέση και οι Γερμανοί την 16η ανάμεσα σε 72 χώρες.

    Σημερινά αποτελέσματα έρευνας από την Eurostat: Το 64,2% των Ελλήνων καπνίζει παθητικά - Μία ακόμη αρνητική πρωτιά - Οι Έλληνες είναι οι δεύτεροι πιο θεριακλήδες στην Ευρώπη.
    Μία ακόμη αρνητική πρωτιά δίνει στην Ελλάδα έρευνα της Eurostat, σύμφωνα με την οποία σχεδόν τα 2/3 των Ελλήνων καπνίζουν παθητικά σε καθημερινή βάση.
    Το 62,2% των Ελλήνων που εκτίθενται στον καπνό του τσιγάρου σε κλειστούς χώρους είναι το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη, σύμφωνα με την έρευνα. Ακολουθεί η Κροατία με 44,7% και η Βουλγαρία με 40,5%. Στον αντίποδα, η Σουηδία φαίνεται πως είναι η χώρα που προστατεύει καλύτερα τους πολίτες της από το παθητικό κάπνισμα, στο οποίο εκτίθενται μόνο το 5,9%, ενώ ακολουθεί η Φινλανδία με 6,3%.
    Δεύτεροι πιο «θεριακλήδες» οι Έλληνες
    Η Ελλάδα έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό καπνιστών- το 32,6% των πολιτών- πίσω από τη Βουλγαρία (34,7%), ενώ οι λιγότεροι είναι στη Σουηδία (16,7%) και τη Μ. Βρετανία (17,2%).
    Σύμφωνα με την Eurostat, ένας στους 4 πολίτες της ΕΕ άνω των 15 ετών (24%) είναι καπνιστής. Το γραφείο στατιστικών της ΕΕ περιέγραψε το κάπνισμα ως «έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία που μπορούν να αποφευχθούν στην ΕΕ», σημειώνοντας ότι αυτή η βλαβερή συνήθεια συνδέεται με τον καρκίνο, τις καρδιακές και αναπνευστικές παθήσεις.
    Κατά μέσο όρο, οι Ευρωπαίοι άνδρες (28,7%) είναι πιο πιθανό να καπνίσουν σε σύγκριση με τις γυναίκες (19,5%).
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΟΣΑ: ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ.
    Στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης του ΟΟΣΑ εξακολουθεί να βρίσκεται η Ελλάδα στον κλάδο της Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε&Α), σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Οργανισμού
    Όπως αναφέρεται ενδεικτικά, το δημόσιο ερευνητικό σύστημα, σε μεγάλο βαθμό, είναι απομονωμένο από τον παραγωγικό τομέα, ενώ τα δημόσια ερευνητικά κέντρα και τα πανεπιστήμια δεν τείνουν να αξιοποιήσουν εμπορικά τα ερευνητικά τους αποτελέσματα, όπως φαίνεται και από τον υπερβολικά χαμηλό αριθμό των πατεντών τους.

    Στην έκθεση επισημαίνεται επίσης, ότι ο επιχειρηματικός τομέας έχει ανεπαρκή απόδοση σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης, ότι η οικονομική ύφεση έχει προκαλέσει απώλεια ανθρωπίνου δυναμικού για Ε&Α και ότι οι συνθήκες για καινοτομία απέχουν πολύ από το να θεωρηθούν ευνοϊκές.

    Στο ίδιο πλαίσιο, υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα στερείται κορυφαίων ιδιωτών επενδυτών σε Ε&Α και ότι οι ελληνικές εταιρείες, σε γενικές γραμμές, δεν διακρίνονται για την καινοτομία τους.

    Στην κορυφή της σχετικής κατάταξης συναντάται η Kορέα, η οποία δαπανά το 3,74% του ΑΕΠ της στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης, ενώ ακολουθούν οι ΗΠΑ με δαπάνες της τάξης του 2,17%. Ο μέσος όρος των χωρών του ΟΟΣΑ κυμαίνεται στο 1,76% του ΑΕΠ.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...