Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΙΑΠΩΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ  ΟΙ  ΒΡΩΜΕΡΕΣ  ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ  ΠΟΡΝΕΣ,  ΓΙΑΤΙ  ΒΡΙΣΚΟΥΝ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΣΤΟ  "ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΤΗΝ  ΙΑΠΩΝΙΑ  ΛΙΓΟΤΕΡΟ  ΙΑΠΩΝΙΚΗ".
ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΣΤΗΝ  ΙΑΠΩΝΙΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ  ΤΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ. 
 ΤΙ  ΠΕΡΙΕΡΓΟ; 
(Από: VDARE – ΚΟΚΚΙΝΟ  ΟΥΡΑΝΟ,  με  τροποποίηση). 

Οι διεθνείς  βρωμερές  πληρωμένες  πόρνες  του  Ρότσιλντ  και  του  Ροκφέλερ,  οι  δημοσιογράφοι και  οι  πολιτικοί,  που  ο  Σόρος  τους  αυγατίζει  καθημερινά τις  καταθέσεις  τους, συνεχίζουν να στοχοποιούν την Ιαπωνία, για την  θέλησή  της  να  παραμείνει  Ιαπωνική.
Ο  αγγλόγλωσσος τύπος στην Ιαπωνία,  που  όλοι  υποψιαζόμαστε  από  ποιόν  ελέγχεται,  ξεσηκώθηκε  γιατί  τα  ιαπωνικά  δικαστήρια  απέρριψαν  τις  αιτήσεις  λαθρομεταναστών.  Δακρύβρεχτες ιστορίες σχεδιασμένες να προκαλέσουν συμπάθεια για τους κακόμοιρους τους αιτούντες άσυλο  στην  Ιαπωνία, αλλά το ενδιαφέρον τους δεν είναι τόσο για τον πρόσφυγα ή την οικογένειά του αλλά για να κάνουν την Ιαπωνία λιγότερο Ιαπωνική.  Μια από τις μεθόδους τους είναι το  θέμα  των  παιδιών, που το έχουν κάνει σημαία,  όπως  ακριβώς  ο  Τσίπρας  στην  Ελλάδα.


Η τελευταία περίπτωση είναι ο Γκουρσεβάκ Σινγκ. Νομίζει ότι είναι Ιάπωνας. Δεν είναι Ιάπωνας. Το ότι γεννήθηκε στην Ιαπωνία ήταν ζήτημα τύχης, ή ακριβέστερα, σκόπιμη πράξη των λαθρομεταναστών γονιών του. 
Όπως η Ινδία είναι έκφραση των λαών της και των θρησκειών της, έτσι και η Ιαπωνία είναι αντικατοπτρισμός του μοναδικού της λαού και του μοναδικού της πολιτισμού. Η Ιαπωνία είναι έθνος κράτος. Είναι ένα έθνος, ένας λαός, ένα πολίτευμα, ένας πολιτισμός. Η Ιαπωνία θέλει να παραμείνει Ιαπωνική, αλλά ο Γκουρσεβάκ Σίνγκ θέλει να το αλλάξει αυτό. Είναι Ινδός, Σιχ και Νοτιοασιάτης. Δεν μοιάζει με Ιάπωνα, δεν συμμετέχει στην ιαπωνική κουλτούρα, δεν ντύνεται ιαπωνικά, δεν ασκεί τα καθήκοντα της ιαπωνικής θρησκείας και παρά το γεγονός ότι μιλά ιαπωνικά, δεν είναι Ιάπωνας.


ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΣΤΗΝ  ΙΑΠΩΝΙΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ  ΤΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ. 
 ΤΙ  ΠΕΡΙΕΡΓΟ; 

Η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τη μετανάστευση με γνώμονα το συμφέρον του Ιαπωνικού λαού, της κουλτούρας και του έθνους. Αλλά πολλοί θέλουν να επιβάλουν τον πολυπολιτισμό και την αναρχία στην Ιαπωνία και στους Ιάπωνες, ακριβώς όπως οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι θέλουν να καταστρέψουν τη Λευκή Δύση με τη μετανάστευση, την πολυπολιτισμικότητα και την ποικιλομορφία:

 

Ο Γκουρσεβάκ Σίνγκ έγραψε την πρώτη του επιστολή στον υπουργό δικαιοσύνης της Ιαπωνίας όταν ήταν 10 ετών. Σχεδόν επτά χρόνια μετά, ακόμη γράφει. Συνολικά έχει γράψει πάνω από 50 επιστολές…


Οι γονείς του Γκουρσεβάκ που είναι Σιχ, έφυγαν για την Ιαπωνία από την Ινδία τη δεκαετία του 1990. Για πολλά χρόνια, ζούσαν χωρίς βίζα, λαθραία, μέχρι που τέθηκαν σε ένα καθεστώς που είναι γνωστό ως «προσωρινή άδεια» το 2001. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να μένουν στην Ιαπωνία για όσο χρόνο εξετάζεται η αίτησή τους για άσυλο.


Ο Γκουρσεβάκ που δεν έχει φύγει ποτέ από την Ιαπωνία, έχει κληρονομήσει το καθεστώς της προσωρινής άδειας και όλους τους περιορισμούς που συνδέονται με αυτήν. Η μοίρα αυτή τον έχει εκθέσει μαζί με άλλα 500 παιδιά που βρίσκονται στη δύσκολη κατάσταση να ζουν σε διαρκή αβεβαιότητα. [βλ. άρθρο. Η Ιαπωνία αφήνει τους αιτούντες άσυλο που απορρίφθηκαν και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν στη χώρα με δύσκολες επιλογές, The Japan Times/Reuters, 24 Νοεμβρίου, 2016.]


Οι αρθρογράφοι θρηνούν ότι οι Ιάπωνες φαίνεται ότι κρατούν σκληρή στάση εναντίον της ποικιλομορφίας:


Σε όλο το ιαπωνικό πολιτικό φάσμα, υπάρχει ευρεία υποστήριξη για να διατηρηθούν τα φράγματα της μετανάστευσης ψηλά. Πέρυσι, ο Πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε είπε ότι η λύση στα δημογραφικά προβλήματα της Ιαπωνίας είναι να εντάξουν περισσότερες γυναίκες και ηλικιωμένους στο εργατικό δυναμικό και όχι να χαλαρώσουν τους νόμους της χώρας για τη μετανάστευση.


Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για αυτό. Η οικογένεια Σίνγκ βρίσκεται στην Ιαπωνία εδώ και 20 χρόνια και ούτε ο πατέρας Σινκγ ούτε η μητέρα Σινκ νοιάστηκαν να μάθουν Ιαπωνικά, αλλά απαιτούν οι Ιάπωνες να παραδώσουν την κυριαρχία τους και την κουλτούρα τους σ’ αυτούς τους απρόσκλητους εισβολείς:

 ΟΙ  ΣΙΧ  ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ  ΜΙΑ  ΜΙΚΡΗ  ΙΝΔΙΑ  ΜΕΣΑ  ΣΤΗΝ  ΙΑΠΩΝΙΑ

Το πρώτο μέρος της συνάντησης ακολούθησε το πρότυπο των προηγούμενων συναντήσεων, είπε ο Μπάρπουρ. Μιλώντας μέσω ενός διερμηνέα Πουντζάμπι, ένας αξιωματούχος για τη μετανάστευση ρωτούσε τους Σίνγκ για τη ζωή τους και ιδιαίτερα για το πώς βιοπορίζονταν.


Οι Σινγκ νοιάζονται περισσότερο να παραμείνουν Ινδοί στην Ιαπωνία παρά να ενσωματωθούν στην κουλτούρα της χώρας:


«Είπα ότι δεν  μπορούσαμε να αφήσουμε τα παιδιά μας, γιατί είναι ακόμη μικρά» θυμήθηκε ο Μπάρπουρ. «Και έχουν θρησκευτικές ανάγκες όπως μια δίαιτα για χορτοφάγους και να φοράνε τουρμπάνια…


Μια τηλεόραση εκπέμπει προσευχές Σιχ ζωντανά από τον Χρυσό Ναό στο Αμριτσάρ, προπύργιο της θρησκείας των Σιχ στη Βόρεια Ινδία…


Πρόσφατα μια Κυριακή του Σεπτεμβρίου, ο Μπαρπούρ, θρησκευτικός αρχηγός στην τοπική κοινωνία Σιχ, ήταν επικεφαλής στις προσευχές σε έναν ναό στο Τόκυο. Ο Γκουρσεβάκ έπαιζε την τάμπλα (τα παραδοσιακά τύμπανα που χρησιμοποιούνται στις τελετές),  καθώς η μητέρα του και οι αδελφές του έψελναν προσευχές. Αργότερα, σέρβιραν πιάτα με αχνιστές “ντάαλ” (φακές) και “τσαπάτις” (ψωμί πίττα) στο εκκλησίασμα των 60 ανθρώπων.


Οι Σίνγκ είναι πολύ απαιτητικοί από την Ιαπωνία και τους Ιάπωνες, αλλά θέλουν να δημιουργήσουν μια μικρή Ινδία μέσα στην Ιαπωνία και όχι να προσπαθήσουν να γίνουν Ιάπωνες. Και αυτό δεν είναι αποδεκτό από τους Ιάπωνες.


ΟΙ  ΙΑΠΩΝΙΚΟΙ  ΝΟΜΟΙ


Σοφά ο ιαπωνικός νόμος περί εθνικότητας δεν προβλέπει υπηκοότητα λόγω γέννησης – η απλή γέννηση δεν κάνει Ιάπωνα πολίτη ένα άτομο που γεννιέται στην Ιαπωνία εκτός αν οι γονείς του είναι Ιάπωνες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σοφό διότι απαγορεύει τους λαθρομετανάστες να αγκιστρώνονται στην Ιαπωνία γεννώντας παιδιά.


Και σοφό διότι ακόμη και ο Γκουρσεβάκ που μιλά Ιαπωνικά δεν θέλει να γίνει Ιάπωνας, θέλει να παραμείνει Ινδός.


Ο Γκουρσεβάκ Σίνκγ, δεν είναι Ιάπωνας με καμία έννοια

Και αυτό εφαρμόζεται σε όλους τους λαθρομετανάστες, όχι μόνο αυτούς που είναι φυλετικά και από εξωτερική εμφάνιση μη Ιάπωνες:


Ένας Ταϊλανδός έφηβος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιαπωνία έχασε σε μια έφεση εναντίον της απόφασης ενός κατώτερου δικαστηρίου που διατήρησε την εντολή απέλασής του, τονίζοντας την βαθιά απροθυμία της χώρας να αποδεχθεί μη Ιάπωνες, ενώ ο πληθυσμός της γηράσκει και μειώνεται.


Το Ανώτερο Δικαστήριο του Τόκιο αποφάσισε ότι ο Ουτινάν Γουόν, ένας 16χρονος μαθητής Λυκείου χωρίς βίζα, πρέπει να εγκαταλείψει την Ιαπωνία. Η μητέρα του Γουόν είχε ήδη φύγει από την Ιαπωνία αφού οι δικαστές του κατώτερου δικαστηρίου είπαν ότι ο γιος της θα μπορούσε να κερδίσει την υπηκοότητα αν αυτή επέστρεφε στην Ταϊλάνδη. [Βλ. άρθρο Δικαστήριο στο Τόκιο διατηρεί την εντολή απέλασης για Ταϊλανδό έφηβο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιαπωνία,The Japan Times/Reuters, 6-12-2016]


Αντίθετα με τον Γκουρσεβάκ Σινγκ, ο Ουτινάν Γουόν μπορεί να περάσει από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης ως Ιάπωνας, όπως πολλοί Κορεάτες μετανάστες μετά από πολλές γενιές, αλλά παραμένουν στα μάτια των Ιαπώνων Κορεάτες. Και ο Γουόν είναι Ταϊλανδός όπως δείχνει το όνομά του, όχι Ιάπωνας. Δεν μπορεί να γίνει Ιάπωνας στα μάτια των Ιαπώνων.



Ο  Ταϊλανδός Ουτινάν Γουόν, Σε έναν ξένο δείχνει Ιάπωνας, αλλά οι Ιάπωνες ξέρουν καλύτερα
ΟΙ  ΙΑΠΩΝΕΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Και τόσο προβληματισμένοι είναι οι Ιάπωνες για το έθνος τους που ακόμη και τα δικαστήρια της Ιαπωνίας υποστηρίζουν τη συνεχή ύπαρξη της Ιαπωνίας και των Ιαπώνων:


Οι δικαστές του Ανωτέρου Δικαστηρίου είπαν σε γραπτή απόφασή τους: «Πρέπει να πούμε ότι η απόφαση (του κατώτερου δικαστηρίου) και εντολή απέλασης είναι νομικά ορθές.»


Αν και ο Γουόν δεν διαβάζει και δεν γράφει Ταϊλανδέζικα, μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα και είναι αρκετά νέος για να προσαρμοστεί στη ζωή πίσω στην Ταϊλάνδη, είπαν οι δικαστές.


Η Ιαπωνία είναι υπερήφανη που είναι μια κοινωνία συναίνεσης. Όλη η συμπεριφορά και οι πράξεις τους από την παιδική ηλικία και μετά κρίνονται από άλλους όσον αφορά πόσο η συμπεριφορά αυτή συμβάλλει στα επικρατούντα ήθη και τις κοινές αξίες. Η πολυπολιτισμικότητα δεν συμβάλλει σε μια ειρηνική, ασφαλή και αρμονική Ιαπωνία.


ΣΤΗΝ  ΙΑΠΩΝΙΑ  ΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΕΧΘΡΟΙ  ΤΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ. 
ΣΤΗΝ  ΙΑΠΩΝΙΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ  ΣΩΜΑ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ  ΤΟ  ΕΘΝΟΣ.

Στην Ιαπωνία, οι δικαστές δεν είναι εχθροί του έθνους και υποστηρίζουν την πολιτική και κοινωνική αρμονία που υπάρχει τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη σύγχρονη Ιαπωνία, αντίθετα με τη δική μας χώρα.


Επειδή η Ιαπωνία δεν διοικείται από δικαστές που αναμιγνύονται στους μεταναστευτικούς νόμους, διαταράσσουν τη φυλετική αρμονία στην Ιαπωνία και καταστρέφουν το έθνος εκ των έσω. Βέβαια, υπάρχουν ελάχιστοι ακτιβιστές του Πολιτιστικού Μαρξισμού στην Ιαπωνία που υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΤΟΥ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ  ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

"Αυτό είναι το μάθημα για τον εκλεγέντα Πρόεδρο Ντόναλτ Τραμπ και τον Γενικό Εισαγγελέα Jefferson Sessions. Το Δικαστικό Σώμα πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τους ορθά απονεμόμενους μεταναστευτικούς νόμους και να προστατέψει το έθνος. Και η ιθαγένεια με βάση το δίκαιο του εδάφους και η μετανάστευση πρέπει να σταματήσουν καθώς είναι το μέτωπο από το οποίο αναδύεται η σύγκρουση σε οποιαδήποτε κοινωνία.

Η κοινωνική και πολιτική αρμονία της Ιαπωνίας είναι μαθήματα που πρέπει να πάρουμε, ότι η πολυπολιτισμικότητα σκοτώνει όχι μόνο τα άτομα αλλά ολόκληρες κοινωνίες. Και αν δείξετε αυτοσυγκράτηση με τα μωρά που τα κάνουν σημαία, μπορείτε να κερδίσετε τη μάχη για μια ασφαλή Αμερική. Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει μουσουλμανική τρομοκρατία ή εκτεταμένη εγκληματικότητα στην Ιαπωνία. Υπάρχει κοινωνική αρμονία μέσω της συναίνεσης και της φυλετικής ενότητας".
ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΕΛΛΗΝΑ,  ΚΑΤΟΙΚΟΥ  ΙΑΠΩΝΙΑΣ

"Θα ήθελα να συμπληρώσω πως ένας από τους πιο σημαντικούς Ιάπωνες λογοτέχνες είναι στην πραγματικότητα Ελληνοϊρλανδος (γεννήθηκε στην Λευκάδα και μεγάλωσε στην Ιρλανδία). Ήρθε στην Ιαπωνία και πολιτογραφηθηκε ως Ιάπωνας, αλλάζοντας το όνομά του. Σχεδόν το σύνολο των Ιαπώνων τον γνωρίζουν με το Ιαπωνικό του όνομα και θεωρούν πως είναι Ιάπωνας,αφου κανείς δεν τον αναφέρει με το Ευρωπαϊκό του όνομα, δηλ. Λευκάδιος Χέρν.

Είμαι περήφανος για την Ιαπωνία, όπου η λέξη "σοσιαλισμός" είναι βρισιά. Είμαι περήφανος για την Ιαπωνική εκπαίδευση (από τις κορυφαίες παγκοσμίως) γιατί οι μαθητές δεν μαθαίνουν ανόητες ιστορίες για στρουμφάκια και πριγκίπισσες, αλλά τους μύθους του Αισώπου και τους αθλους του Ηρακλή.


Ζω στην Ιαπωνία πολλά χρόνια και η ποιότητα του πολιτισμού τους ακόμα με εκπλήσσει. Αυτό όμως που θαυμάζω είναι πως θέλουν να διατηρήσουν τον πολιτισμό τους αυτούσιο. Όταν κάποιος σχολιάσει κάποιο κακό σημείο του πολιτισμού τους (κανένας πολιτισμός δεν είναι τέλειος) οι Ιάπωνες του δείχνουν ευγενικά αλλά παγερά την πόρτα:"αν δεν σας αρέσει φύγετε, κύριε".






Η λέξη κλειδί είναι "ξένος": ένας Νιγηριανός έχει διαφορετική αντιμετώπιση από έναν Έλληνα, όπως και ένας λευκός από έναν μαύρο (τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει). Η ζωή στην Ιαπωνία δεν είναι δύσκολη, απλώς θέλει πειθαρχία. Δεν θα μπεις σπρώχνοντας σαν το ζώο στο λεωφορείο, θα περιμένεις στην ουρά. Δεν θα περάσεις με κόκκινο, δεν θα κάνεις κοπάνα, δεν θα βρωμίσεις τον χώρο.
Οι περισσότεροι ξένοι δεν είναι πρόθυμοι να προσαρμοστουν και μετά από λίγο καιρό βγάζουν τον χειρότερο εαυτό τους. Εκεί έρχεται η αστυνομία και τους πετάει έξω και όλα όμορφα.
Ένας ξένος μπορεί να παραμείνει στην Ιαπωνία αν μπορεί να αποδείξει πως μπορεί να κάνει κάτι που ένας Ιάπωνας δεν μπορεί (ή μπορούν να το κάνουν λίγοι) όπως π.χ. μεταφραστές, μάγειρες, καθηγητές. Αν βέβαια η εταιρεία σε απολύσει, πρέπει να φύγεις από την χώρα. Αν είσαι καλός στην δουλειά σου, πληρώνεις τους φόρους σου και δεν κάνεις μαλακίες, δεν έχεις πρόβλημα".-
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

2 σχόλια :

  1. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΙΩΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη αυτή....
    Ξέρουν πολύ καλά τί κάνουν οι Ιάπωνες.
    Διατηρούν την καθαρότητα τής φυλής τους.... Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε και εμείς οι Έλληνες, αν είχαμε καθαρή Δικαιοσύνη και οι πολιτικοί μας ενδιαφέρονταν για τό καλό της χώρας μας αντί για τις καρέκλες της εξουσίας.
    Διανύουμε τόν πλήρη αφανισμο μας ως φυλή με την εισαγωγή της περιουσιας πολυπολιτισμικότητας.Πρεπει να αφυπνιστουμε πριν νά είναι πολύ αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...