Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΑΤΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΦΙΑΛΤΗ.
Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ
ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΚΡΟΥΪΟΣ

Ο  ΑΘΛΙΟΣ  ΑΠΟΓΟΝΟΣ  ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ  
ΓΚΡΟΥΪΟΣ.
Ο  ΠΑΠΠΟΥΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΓΚΡΟΥΪΟΣ  ΗΤΑΝ  ΕΝΑΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ.

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ  ΤΗΣ 
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΣΤΑ  ΒΟΥΝΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΠΙΝΔΟΥ.
Ο  ΕΓΓΟΝΟΣ  ΓΚΡΟΥΪΟΣ  ΕΓΙΝΕ  Ο  ΓΝΩΣΤΟΣ   ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ
ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

Ο  προδότης  Γκρουέφσκυ  γεννήθηκε  στις  31 Αυγούστου  1970  στα  Σκόπια. Κατάγεται, από τον πατέρα του, από την Αχλάδα  Φλώρινας.  Το  πραγματικό  του  Ελληνικό  επώνυμο  είναι   Γκρούϊος.

Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΗΡΩΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΓΚΡΟΥΪΟΣ

Ο  παππούς   του  προδότη  Γκρούϊου,  Νικόλαος  Γρούϊος   (1911 - 1940) πολέμησε  ηρωϊκώς  ως  στρατιώτης  του  Ελληνικού Στρατού κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου, πληγώθηκε στη μάχη   στα  βουνά  της  Ελληνικής  Πίνδου  και πέθανε  στο  στρατιωτικό  νοσοκομείο  Φλώρινας  στις  19  Νοεμβρίου
1940  σε ηλικία   29  χρονών.

Είναι  θαμμένος  στο  αγαπημένο  του  χωριό  και  τον σκεπάζει ελληνικό  χώμα.   Το όνομά του είναι  χαραγμένο  στο  ηρώο  της  Αχλάδας,  μαζί  με τους  συγχωριανούς  του  που σκοτώθηκαν στους Βαλκανικούς  Πολέμους,  στη μικρασιατική  εκστρατεία και  τον  Β΄ Παγκόσμιο  Πόλεμο.

Ο  ΠΑΤΕΡΑΣ  ΤΟΥ  ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΥ ΑΡΠΑΧΤΗΚΕ  ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

Ο  πατέρας  Γκρούϊος  αρπάχτηκε  το 1949,  στο 
παιδομάζωμα  των εβραιοκομμουνιστών  του  Ζαχαριάδη,   
σε   ηλικία  μόλις  9 ετών  και  τον πήγαν  στην  Σερβία  του  εβραίου  Τίτο
και  του  εβραίου  Πιάντε.   Εκεί  οι εβραιοκομμουνιστές   έκαναν  πλύση  εγκεφάλου  στα  ελληνόπουλα, ότι  δεν  είναι  Έλληνες  αλλά  «Μακεδόνες». Εάν  τους  έβγαινε  θα τους  έκαναν  και  
περιτομή
για  να  μοιάζουν  με  τους  αρχηγούς Μαρξ, Λένιν,  Σιφ,  Βάρμπουργκ,  Ροκφέλλερ,  
Πάρβους, Τρότσκυ, Καγκάνοβιτς, Τίτο,  Πιάντε,  Μπεναρόγια  και  όλο  το  κακό 
συναπάντημα.

H μητέρα του  προδότη  είναι  και  αυτή  αρπαγμένη ελληνίδαβλάχα  
από  τον  Αρχάγγελο  Πέλλας.


Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Σας παρουσιάζουμε το γενεαλογικό δέντρο του νέου πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, εστιάζοντας σε όχι και τόσο γνωστά στοιχεία. Ένα απ' αυτά είναι η καταγωγή της μητέρας του απο το Βούνο της Χιμάρας καθώς και η ενεργή συμμετοχή της οικογένειάς του στην κυβέρνηση του Χότζα.

Ο πατέρας του Έντι, είναι  ο  Κριστάκ Ράμα  (Χρηστάκης  Ράμας)  με καταγωγή από  την  Βορειοηπειρωτική  πόλη  Δυρράχιο  (Δύο  ράχες,  αρχαία  Ελληνική  πόλη  Επίδαμνος).  Ήταν γλύπτης στο επάγγελμα. Οι συγχωριανοί του τον θεωρούσαν βλάχο -  τσίντσαρο,  δηλαδή  Έλληνα. Ήταν μέλος του κοινοβουλίου του Χότζα.

Μητέρα του  Έντι  Ράμα  είναι η Ανέτα Κολέκα απ' το Βορειοηπειρωτικό  χωριό Βούνο της Χιμάρας, με σπουδές ιατρικής στην Πολωνία. Πατέρας της  Ανέτας  Κολέκα  ήταν ο  Έλληνας  Βορειοηπειρώτης  Πέτρος Κολέκας, πολιτικός μηχανικός με σπουδές στην Φλωρεντία. Αδερφός του Πέτρου ήταν ο Σπύρος Κολέκας, επίσης πολιτικός μηχανικός με σπουδές στην Ιταλία, όπου διετέλεσε υπουργός της κατοχικής κυβέρνησης του 1942 και μετέπειτα, υπουργός του Χότζα για πολλά χρόνια. Το γένος της μάνας του Πέτρου και Σπύρου Κολέκα (προγιαγιάς του Έντι) είναι Νούση. Αδέρφια του πατέρα της είναι ο Γκόγκος και ο Κοσμάς Νούσης. Ο πρώτος δολοφονήθηκε από  φανατικούς Αλβανούς,  λόγω  της  Ελληνικής  καταγωγής  του  και ο δεύτερος ήταν επί χρόνια πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα.

 ΚΑΙ  ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ  ΚΛΕΦΤΗΣ  ΚΑΙ  ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ 

Ο Ράμα έχει αποθησαυρίσει ένα καθαρό ποσό 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα πλούτη του κ. Ράμα είναι κατατεθειμένα σε διεθνείς τραπεζικούς λογαριασμούς του οικογενειακού του κύκλου και στενών συνεργατών

Άρθρο  του  αμερικανού  δημοσιογράφου Πήτερ Τέϊς, ο οποίος ειναι ερευνητής και γνώστης της αλβανικής γλώσσας.

Η Αλβανία Υπό τον Ζυγό των Ανερχόμενων Πλουτοκρατών

Peter Tase, Eurasia Review, 11-12-16

Το νέο έτος θα φέρει εκλογές στην Αλβανία και στον λαό της.

Στο μεταξύ ο κ. ΄Εντι Ράμα και οι έμπιστοί του διέθεσαν μεγάλα κονδύλια σε πρόγραμμα για να βολέψουν πλουσιοπάροχα πολυάριθμο προσωπικό στο Γραφείο του Πρωθυπουργού δαπάναις των Αλβανών φορολογουμένων.

Το 2017, τελευταίο χρόνο της πρωθυπουργικής θητείας του, ο κ. Ράμμα και οι εταίροι του αναμένεται να συνεχίσουν να διάγουν ένα βίο χλιδής (στην Αλβανία και στο εξωτερικό), ενώ οι συμπατριώτες τους ζουν υπό τις χειρότερες συνθήκες που έχουν γνωρίσει στα τελευταία 26 χρόνια του μεταβατικού δημοκρατικού συστήματος.

Με την έγκριση του εθνικού προϋπολογισμού του 2017, το Αλβανικό Κοινοβούλιο εξασφάλισε πολλές επί πλέον βαλίτσες με χρήματα  – επιπλέον των εκατομμυρίων ευρώ που απέδωσε η μαζική καλλιέργεια χασίς στο Βερμός (;) και στο Κονισπόλ (;)-χρήματα των φορολογουμένων Αλβανών στον κ. Έντι Ράμα και τους διεφθαρμένους υπουργούς του, που έχουν αποθηκεύσει τα πλούτη τους στο εξωτερικό και βαθμολογούνται ως οι πλουσιότεροι ολιγάρχες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με περσινές εκτιμήσεις του Οργανισμού  Ευρωπαϊκής Ασφαλείας και Συνεργασίας, ο κ. Ράμα έχει αποθησαυρίσει ένα καθαρό ποσό 200 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που ασφαλώς και σε αναλογία διογκώθηκε κατά το τρίτο έτος της πρωθυπουργίας του, δοθέντος ότι εισπράττει τουλάχιστον είκοσι τοις εκατό ως προμήθεια από τη συνολική δαπάνη κάθε δημόσιου έργου που εκτελούν έμπιστες ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες κερδίζουν σε δημόσιους διαγωνισμούς τις συμβάσεις  για αναπτυξιακές υποδομές, δημόσια έργα, υπηρεσίες υγείας και πληροφορική τεχνολογία.

Σύμφωνα με στοιχεία από τα «Panama Papers» και άλλες αξιόπιστες πηγές, , που συνεργάζονται σε σταθερά αναπτυξιακά προγράμματα στην Αλβανία και τελούν σε στενή διασύνδεση με τον εκ Βενεζουέλας οικονομολόγου Ρικάρντο Χάουσμαν, προγράμματα που ελάχιστη επίδραση έχουν στη ζωή του μέσου Αλβανού.

Ο κ. Αναστάς Ανγκτζέλι, στενός συνεργάτης του κ. Ράμα, βουλευτής και τέως υπουργός Οικονομικών, οδηγεί ένα ολοκαίνουργιο Αούντι Α8 στους δρόμους των Τιράνων.

Ο κ.Τώλαντ Μπάλλα, άλλος βουλευτής, υπεύθυνος για τις ευκαιρίες απασχόλησης στην κυβέρνηση Ράμα, έχει καθιερώσει ταρίφα 2.000 ευρώ προκαταβολή για κάθε υποψήφιο για μια θέση στο Δημόσιο.

Ο κ. Γκέντι  Γκαζέλι, πρεσβευτής του κ. Ράμα στη Τουρκία, έχει βεβαρυμμένο φάκελο ως υπάλληλος των τελωνείων, περίοδο κατά την οποία καταγγέλθηκε ότι έκρυβε μεγάλα χρηματικά ποσά όποτε είχε την ευκαιρία να επιτρέψει την είσοδο στην Αλβανία μεγάλων φορτίων εμπορευμάτων, χωρίς την καταβολή των προβλεπόμενων τελών.

Το 2017, το εσωτερικό του Γραφείου του Πρωθυπουργού θα γνωρίσουν 641 νέοι υπάλληλοι, όταν στην Εθνοσυνέλευση υπάρχουν μόνο 405 για να οργανώνουν την καθημερινή δραστηριότητα των 140 βουλευτών, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος και οι δύο αντιπρόεδροι.

Το Γραφείο του Πρωθυπουργού έχει περισσότερους υπαλλήλους από το υπουργείο Οικονομικών (με 580 υπαλλήλους), το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών (με 440) και το υπουργείο Εξωτερικών ( με 506, συμπεριλαμβανομένων  αυτών που υπηρετούν στο εξωτερικό) και το υπουργείο Ενσωμάτωσης (με 113 υπαλλήλους).

Ενώ το προσωπικό του κ. Ράμα θα φτάσει τα 640 άτομα, του Προέδρου της χώρας δεν ξεπερνά τα 76. Επιπλέον ο ετήσιος προϋπολογισμός δαπανών του πρωθυπουργού είναι 27,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ του Προέδρου είναι μόλις 1,5 εκατομμύριο.

Το πολυτελές στυλ ζωής του πρωθυπουργού της Αλβανίας δεν εκφράζεται μόνο από τον μεγάλο αριθμό υπηρετών στην Αυλή του, αλλά και από το πολύ μεγάλο ποσό χρημάτων που θα έχει στη διάθεσή του στο νέο οικονομικό έτος, σχεδόν 28 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ίσο προς τις συντάξεις 1.200 Αλβανών ή προς 10.000 υποτροφίες στο εξωτερικό.

Κάθε υπάλληλος στο Γραφείο του πρωθυπουργού θα εισπράξει περί τις 43.000 ευρώ τον χρόνο, ( ή 3.000 τον μήνα), δηλαδή το ισόποσο 20 συντάξεων κάθε μήνα.

Επιπλέον ο κ. Ράμα σχεδιάζει να δαπανήσει άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων (τελευταίας σειράς) από την Μερσέντες Μπενζ, ενώ για τα κυβερνητικά γραφεία θα δαπανηθούν άλλα 6,6 εκατομμύρια ευρώ για  έπιπλα, αναδιαμόρφωση και άλλες δαπάνες συντήρησης.

Η αλληλεπίδραση μεταξύ της κυβέρνησης του κ. Ράμα και των Αλβανών πολιτών είναι το ίδιο παγερή όπως στο παρελθόν και αποτελεί μαρτυρία της στάσης των Τιράνων απέναντι στην συντριπτική φτώχεια του έθνους.

Αλλά το γεγονός δεν φαίνεται να ασκεί την παραμικρή επίδραση στο επίπεδο πολυτέλειας των προσωπικών δαπανών του κ. Ράμα.
 Ένας νέος Ενβέρ Χότζα γεννιέται στην Αλβανία
Όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην Αλβανία δείχνουν έναν ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο σχιζοφρενή πρωθυπουργό ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του Ενβέρ Χότζα. Για να γίνει αυτό, το μόνο που έχει απομείνει να περάσει σαν νόμο, είναι να μην μιλάς άσχημα για το σύστημα και τον πρωθυπουργό όπως έκανε τότε και ο τζάτζη Ενβέρης. Άλλωστε ο Εντβίν Κριστάκης Ράμα, είναι παιδί αναθρεμμένο και μεγαλωμένο από τον Βουνιώτη θείο του Σπύρο Κολέκα, υπουργό του τότε συστήματος και ρουφιάνο του τζάτζη.
Πληροφορίες από εφημερίδες προσκείμενες προς το δημοκρατικό κόμμα καθώς και από το προσωπικό προφίλ του Σαλί Μπερίσα στο facebook, θέλουν τον Ράμα να βαδίζει στις γειτονίες και να δείχνει με το δάχτυλο στην αρμόδια αρχή για τις κατεδαφίσεις (ΙΝUK) ποια κτήρια θα ρίξουν ανάλογα με την αρέσκειά του (μόνο στην Αλβανία συμβαίνουν αυτά).
Συγκεκριμένα στις 16/8/2014 ο Sherif Llanaj, κάτοικος του Αυλώνα ενημερώνεται εν ώρα εργασίας πως το INUK του κατεδαφίζει το σπίτι, όταν έφτασε στο σημείο ζήτησε να του δώσουν την απόφαση καθώς δεν είχε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Όπως του είπαν δεν είχαν κάποια απόφαση και ότι πριν 2 μέρες είχε περάσει ο "σχιζοφρενής" πρωθυπουργός και έδωσε την εντολή για κάτι τέτοιο. Το σπίτι το είχε αγοράσει από το κράτος το 1995 ενώ κατοικούσε σε αυτό από το 1971. Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια.
Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο Δυρράχιο, μόνο που αυτή τη φορά ο πολίτης ήταν παρόν όταν ο Ράμα έδειχνε το σπίτι, όταν ζήτησε να μάθει πληροφορίες από τον ίδιο, ο πρωθυπουργός του απάντησε να τα βρεις με τα δικαστήρια.
Στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την φυλάκιση αυτών που κλέβουν ρεύμα, η ιντερνετική σελίδα lapsi-al, βγάζει στη φόρα φωτογραφία της βίλας που χτίζει ο Ράμα στο βουνό Ντάιτι στην περιφέρεια Τιράνων, που δείχνει να συνδέεται το σπίτι με ρεύμα παράνομα και χωρίς ρολόι αφού στο όνομα του δeν υπάρχει συμβόλαιο σύνδεσης με ρεύμα (το σπίτι της φωτογραφίας). Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω, μόνο που ο απλός πολίτης είναι πάντα αμαρτωλός.
Στο προσκήνιο έρχεται και άλλη μια υπόθεση που αφορά το ρεύμα στη πόλη Κούκσι στο βορά της Αλβανίας, όπου με προσωπική παρέμβαση του Έντι Ράμα, βγαίνει από τη δουλειά δικαστής που αθωώνει πολίτη ο οποίος είχε φυλακιστεί χωρίς λόγο για κλοπή ρεύματος. Το δικαστήριο αποφάσισε αφού παρουσίασε αδυναμία πληρωμής, αφού είναι 6 μελής οικογένεια με χωρίς εισόδημα και περιουσία. Αυτό ήρθε σε αντίθεση με την εντολή του Ράμα στους δικαστές να μην δικαστεί κανένας με λιγότερο απο 3 χρόνια φυλακή, αυτό κι αν λέγεται δικτατορία.
Πρωτεύοντα ρόλο έχει αναλάβει η αστυνομία, ως τιμωρός του καθεστώτος Ενβέρ Ράμα, πραγματοποιώντας συλλήψεις όχι δολοφόνων πλέον αλλά απλών αδύναμων πολιτών.
Στις 22 Νοεμβρίου το Δημοκρατικό κόμμα καλεί σε συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Αλβανίας κόντρα σε ένα κράτος αστυνομοκρατούμενο καθώς και για τα νέα μέτρα εξαθλίωσης και φτώχειας που οδηγείτε ο αλβανικός λαός.
Αναγέννηση ήταν το σύνθημα στην προεκλογική εκστρατεία του Ράμα και εννούσε το Χοτζικό κράτος της τρομοκρατίας.
Γιώργος Χιμαριώτης  Πηγή: www.himara.gr
Ο ΣIΧΑΜΕΡΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ EΡΝΤΟΓΑΝΟ προπάππους του EΡΝΤΟΓΑΝ ήταν επικεφαλής αντάρτικης   ομάδας Ελλήνων του Πόντου εναντίον των Τούρκων  κατακτητών. Το επίθετο του προπάππου του Ερντογάν ήταν  το εξισλαμισμένο Bakatoglu Memis. 


Η οικογένεια άλλαξε επίθετο το 1934, διότι η λέξη ‘Bakat’, που  ήταν το επίθετο της οικογένειας, εθεωρείτο βρισιά, γιατί όλοι  οι Έλληνες αντάρτες αποκαλούνταν ‘Bakat’.

 Στον Πόντο,  συνεπώς, η λέξη αυτή είχε τη σημασία Έλληνα αποστάτη, του  επαναστάτη εναντίον των Τούρκων.

Τούρκοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο Ερντογάν έχει ελληνική  καταγωγή, από το χωριό Ποταμιά της Ριζούντας του Πόντου.


Ο ερευνητής Cezmi Yurtsever αναφέρει ότι με τον εξισλαμισμό   των Ποντίων ταυτόχρονα έγινε αλλαγή του δημογραφικού  χαρακτήρα του Πόντου, αλλάζοντας τις ελληνικές ονομασίες  χωριών και πόλεων με τουρκικές. Όπως αναφέρει, παρόλο ότι  έχουν περάσει τόσα χρόνια που ο Fatih Sultan Mehmet  που  κυρίευσε τον Πόντο, εξισλαμίζοντας τον ελληνικό πληθυσμό    και με φιρμάνι (διάταγμα) άλλαξε τις ονομασίες, μέχρι  σήμερα οι κάτοικοι του Πόντου χρησιμοποιούν την  ελληνική ονομασία των χωριών τους.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...