Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Σύσταση  του  Ζ.Π.  Διαβάστε  το  κείμενο  με  προσοχή  και  καθίστε  να  σκεφτείτε.   Αυτή  την  κοινωνία  θα επιβάλλουν  
στους  ευρωπαϊκούς  λαούς  οι  γνωστοί  κύκλοι.   Η  προσπάθεια  άρχισε  μεθοδικά  από  το  1945.  Τα  γνωστά  μας  πρόσωπα,  οι  ίδιοι  που  κουβαλούν  τους  λαθρομετανάστες,  οι  Κλίντον,  η  Μέρκελ  και  ο  Σόϊμπλε,  ο  Σαρκοζί,  ο  Τσίπρας  με  το  Σύριζα  και  βέβαια  η  όπισθεν  αυτών  κρυπτόμενη  οικονομική  δύναμη  των  Ρότσιλντ,  Ροκφέλερ,  Σόρος.


"Το υπουργείο Παιδείας στην Νορβηγία ονομάζεται κυριολεκτικά: «Βασιλικό Υπουργείο Παιδιών και Ισότητας κάθε μορφής σεξουαλικής διαφορετικότητας».  Ο Υπουργός Παιδείας  «κύριος» Lisbakken, με μεγάλη δόση υπερηφάνειας, δήλωσε: «Εγώ είμαι ομοφυλόφιλος. Θέλω όλα τα παιδιά της χώρας, να είναι το ίδιο όπως είμαι εγώ».  Στην Νορβηγία την ώρα της γεννήσεως του παιδιού  είναι απαραίτητο να καθορισθεί τι είναι: γκέι, λεσβία, τραβεστί ή τρανσέξουαλ.  Ένα παιδί που γεννιέται σε μια φυσιολογική οικογένεια δεν μπορεί να προστατευθεί.  Οι γονείς μαζί με γιατρούς και νηπιαγωγούς καλούνται να διδάξουν στα παιδάκια  τον  «έρωτα διαφορετικών ειδών».  Το   προσωπικό των νηπιαγωγείων κι οι γονείς  πρέπει να εξασκήσουν τα παιδιά στον «αυνανισμό» έως τεσσάρων ετών και όχι αργότερα.  Επικρατεί  η  "επιστημονική"  γνώμη των ψυχολόγων και σεξο-θεραπευτών, οι οποίοι είπαν ότι  είναι ευεργετικό για τα παιδιά, να παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο. Η  Ευρωπαϊκή  Ένωση  συνιστά  στις  χώρες  της Ευρώπης να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια  στα νηπιαγωγεία και  τα  σχολεία.  Έτσι  κατασχέθηκε από τα νηπιαγωγεία όλη η γνωστή παιδική λογοτεχνία, όπως «H Σταχτοπούτα» και όλα τα παραμύθια των Αδελφών Γκριμ.  Αντί αυτών των κλασσικών βιβλίων προσφέρονται άλλα βιβλία, «σεξιστικά» [schёnliteratyur] τύπου «βασιλιάς και βασιλιάς» ή «ομοφυλόφιλα παιδιά». Εκεί, για παράδειγμα, υπάρχει ο πρίγκιπας που ερωτεύεται τον βασιλιά ή πρίγκιπα,  η  δεσποινίς-πριγκίπισσα ονειρεύεται να παντρευθεί την βασίλισσα, κ.ο.κ..
Τα παιδιά ήδη από τα Νηπιαγωγεία, πρέπει να ακούν τις ιστορίες, με την επίδειξη εικόνων από τα καινούργια βιβλία «schёnliteratyur», που θα τους διαβάζουν οι νηπιαγωγοί.
Η Νορβηγία είναι από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως, η οποία δημιούργησε Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών [Πανεπιστημίου Όσλο] το οποίο "μελετά" τις  αυτοκτονίες παιδιών από 0 μέχρι 7 ετών.   Αλλά πώς ένα νεογέννητο παιδί μπορεί να αυτοκτονήσει;  Αν  τα κακόμοιρα παιδιά μετά από τις σαδιστικές επιθέσεις καταλήξουν να πεθάνουν, τότε επισήμως αυτό καταγράφεται ως αυτοκτονία".  

 
Του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου δασκάλου –συγγραφέα 


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:


Οργάνωση: ΡΩΣΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ,  Συνέντευξη της Ιρίνα Bergseth στον Δημοσιογράφο Andrew Fefelov της Ρωσικής Εφημερίδας ΑΥΡΙΟ [9.5.13]. http://zavtra.ru/content/view/chto-na-nas-dvizhetsya/
https://en.wikipedia.org/wiki/Child_Welfare_Services_(Norway), όπου διαβάζουμε πολύ «ενδιαφέρουσες” πληροφορίες για τη δομή και τα «έργα” της περιβόητης  Barnevarn.ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Όταν πρωτοδιάβασα την συνέντευξη μιας Ρωσσίδας μάνας [Ιρίνα Bergseth] που ζούσε στην Νορβηγία δεν πίστευα στα μάτια μου. Κάθε φράση της, κάθε λέξη της ήταν μια δυνατή γροθιά στο στομάχι! Όμως αξίζει να την δούμε για να αντιληφθούμε πώς θέλουν κάποιοι την Ευρώπη των Εσχάτων.

Όταν μάλιστα το μέλλον αυτής της «σύγχρονης κοινωνίας», καθοδηγείται προς διαμόρφωση με τον πιο ύπουλο, τον πιο βρώμικο τρόπο επάνω στις ψυχές των παιδιών και αυτός ο εφιάλτης, βρίσκεται προ των πυλών και για την δική μας Πατρίδα, νομίζω πως επιβάλλεται με κάθε τρόπο να το αποτρέψουμε. Το κείμενο από το οποίο σταχυολογούμε τα βασικά του σημεία, είναι από συνέντευξη της 9ης Μαϊου 2013 μιας μάνας που η «τύχη» την έριξε στην «προηγμένη», πλούσια και «προοδευτική» αυτήν χώρα του Βορρά.
Δημοσιογράφος ήταν ο Andrew Fefelov της Ρωσσικής Εφημερίδας «ΑΥΡΙΟ».


Η Ιρίνα παντρεύτηκε το 2005 στην Μόσχα με πολίτη της Νορβηγίας, έχοντάς ήδη έναν γιο τότε 7 ετών. Εγκαταστάθηκαν στην Νορβηγία, στο χωριό Άουρσκογκ του Χιόκλαντ. Εν συνεχεία περιγράφει την νορβηγική κοινωνία που αποδομείται ηθικά ταχύτατα, αντιγράφοντας αμερικανικές νοοτροπίες. Κατά την Ρωσσίδα αυτή μητέρα παρά τον πλούτο της χώρας που οφείλεται στην εξόρυξη πετρελαίου η Νορβηγία δεν έχει αναπτύξει τις επιστήμες, παρά εκμεταλλεύθηκε την ξένη επιστημονική και τεχνολογική συνδρομή. Η Ιρίνα κατόρθωσε να διορισθεί δασκάλα σε μια γειτονική κοινότητα. Αμέσως μετά στην συνέντευξή της η Ιρίνα περιγράφει τις βασικές δομές του νορβηγικού σχολείου που το χαρακτηρίζει: «φτιαγμένο για διανοητικά καθυστερημένους».
Έτσι, σύμφωνα με την Ρωσσίδα αυτήν δασκάλα, το έργο του κρατικού σχολικού προγράμματος για το δημοτικό σχολείο συμπεριλαμβάνει οι δάσκαλοι να διδάξουν στα παιδιά το αλφάβητο, έως 13 ετών να μάθουν να μετρούν και να διαβάζουν τις ετικέτες των τιμών στα καταστήματα. Το διάβασμα μεγαλόφωνα στην τάξη δεν επιτρέπεται, επειδή το παιδί αισθάνεται «ντροπή» [εδώ να δείτε προσοχή στην «διαφορετικότητα»!].
Μάλιστα ειδικός δάσκαλος βγάζει το παιδί στον διάδρομο και μόνον εκεί ακούει το παιδί να διαβάζει, έτσι ώστε να μην ντροπιάσει το «μικρό»!


Ακόμη, ο δάσκαλος έχει το δικαίωμα να κάνει στα παιδιά μέσα στην ημέρα δύο ασκήσεις μαθηματικών! Αν τα παιδιά δεν μάθουν το μάθημα, τρεις ημέρες αργότερα, πάλι προσπαθεί να τους εξηγήσει την ύλη του περασμένου μαθήματος. Εργασία για το σπίτι για την εβδομάδα το πολύ 5-8 λέξεις στα αγγλικά, κατά την διακριτική ευχέρεια του παιδιού! Ουσιαστικά το διαφημιζόμενο από πολλούς εγχωρίους «παιδαγωγούς» ως κορυφαίο, είναι απλώς παράδειγμα της πλήρους υποβαθμίσεως της εκπαιδεύσεως.

Άλλωστε, δεν υπάρχουν μαθήματα λογοτεχνίας, ιστορίας, φυσικής, χημείας, φυσικής επιστήμης. Υπάρχει μόνο μια μορφή «μελέτης περιβάλλοντος», που ονομάζεται «αναθεώρηση», όπου τα παιδιά μαθαίνουν τον κόσμο σε γενικές γραμμές. Ξέρουν απλώς ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος υπήρξε. Όλα τα άλλα στοιχεία, σύμφωνα με την κρατούσα άποψη, είναι «κακοποίηση του παιδιού και της ψυχής του»! Μάλιστα, η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο δεν ταΐζει τα παιδιά στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία. Μόνο τρέφουν τα παιδιά, άπαξ εβδομαδιαίως, με κάποια «αηδιαστική σούπα», που ονομάζεται «ντοματόσουπα» από έτοιμη συσκευασία!

Ο μεγαλύτερος γιος της Ιρίνας, έχοντας κάνει μαθήματα για δύο χρόνια στο ρωσικό σχολείο, στην Νορβηγία ήταν σαν ένα παιδί θαύμα. Έως την 7η τάξη, δεν διάβαζε κάτι, μιας και δεν υπήρχε κάποια ανάγκη για να διδαχθεί. Στους τοίχους των σχολείων, άλλωστε υπάρχουν κατατοπιστικές απίστευτες ανακοινώσεις, όπως: «Εάν οι γονείς σας επιβάλουν να κάνετε τα μαθήματα, καλέστε στο [τάδε]τηλέφωνο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ελευθερωθείτε από τέτοιους γονείς.»!!!

Για την Ιρίνα ο μόνος τρόπος ασκήσεως της μνήμης του γιου της ήταν το πιάνο. Μάλιστα του έλεγε συχνά: «Μην τολμήσεις και πεις κάπου ότι έχεις μια τέτοια απαιτητική μητέρα.»
Μετά από έξι χρόνια παραμονής της Ιρίνα στην Νορβηγία ήλθε η ώρα να μάθει για το περιβόητο σύστημα «Barnevarn».
Πριν γνωρίσει όμως αυτό το «σύστημα», η Ιρίνα μετά την γέννηση του δευτέρου της παιδιού, χώρισε από τον άνδρα της. Τότε, πήρε δάνειο, αγόρασε διαμέρισμα και είχε μια φυσιολογική ζωή, χωρίς ποτέ να απασχολήσει τις αρχές του κράτους. Τα παιδιά έμειναν μαζί της, δεδομένου ότι ο μπαμπάς στεναχωρούσε τον γιο της (από τον πρώτο γάμο), και έθεσε θέμα να μην υπάρξουν συναντήσεις με αυτόν τουλάχιστον τον γιο.


Η Ιρίνα προσπάθησε τουλάχιστον ώστε ο πατέρας του παιδιού να μην μείνει μαζί του το βράδυ, διότι υπήρχε απειλή ξυλοδαρμού. Το νηπιαγωγείο κι άλλες κρατικές υπηρεσίες την πίεζαν να δίνει το παιδί στον πατέρα του. Έτσι ο μικρός γιος παρέμεινε με τον πατέρα του στην αρχή από δύο ώρες το Σάββατο ή την Κυριακή. Αλλά την τελευταία φορά, όταν έκλεισε τα τέσσερα του χρόνια, πέρασε με τον πατέρα του σχεδόν μια εβδομάδα. Στις 7/3/2011 η Ιρίνα πήγε στην αστυνομία του χωριού «Bjorlelangen», επειδή το μικρό αγόρι της είπε, ότι η θεία και ο θείος του, συγγενείς του πατέρα του, τον πόνεσαν στο στόμα και στον ποπό!
Της μίλησε για πράγματα, που εκείνη δεν μπορούσε στην αρχή να τα πιστέψει. Τότε αναλογίσθηκε στα σοβαρά μια νορβηγική λαϊκή παράδοση, συνδεδεμένη με το να σχετίζονται οι συγγενείς εξ αίματος στενά με παιδιά: αγόρια και κορίτσια!


Αρχικά, η Ρωσίδα μητέρα δεν μπορούσε να πιστέψει σ΄ αυτή την τρέλα ή ανοησία ή κόλαση. Πάντως, πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία. Την 8η Μαρτίου εκλήθη στην υπηρεσία της επιμελείας των παιδιών «Barnevarn». Η ανάκριση διήρκεσε έξι ώρες. Εκεί ήταν μόνο η Ιρίνα και τα παιδιά της.

Υποτίθεται ότι στην Νορβηγία υπάρχει ένα «υποδειγματικό» σύστημα προστασίας των παιδιών, που δημιουργήθηκε «για τα μάτια του κόσμου», ότι δήθεν αγωνίζονται και πολεμούν την αιμομιξία. Αργότερα η Ιρίνα συνειδητοποίησε, κάτι που νωρίτερα είχαν καταγγείλει και άλλοι γονείς, ότι τα κέντρα «Barnevarn», που υπάρχουν σε κάθε χωριό [!!!] σκοπό έχουν να εντοπίσουν την δήθεν «ομολογία» του παιδιού περί μη «καλής» μητέρας (ή πατέρα), να απομονώσει τα παιδιά αυτά από τους γονείς τους και να τους «τιμωρήσει» (παιδιά και γονείς ταυτόχρονα)!

Εκείνη την εποχή οι εφημερίδες στην χώρα έγραψαν ότι ένα κορίτσι 8 ετών, κατεδικάσθη σε καταβολή των δικαστικών εξόδων και καταβολή αποζημιώσεων στον βιαστή της για την παραμονή του στην φυλακή!
Τότε κατάλαβε και η Ιρίνα πλήρως ότι στην Νορβηγία, όλα είναι από την «ανάποδη».
Ουσιαστικά αντελήφθη ότι η παιδεραστία, ουσιαστικά, δεν θεωρείται έγκλημα [κάτι που συμβαίνει και σε άλλες «προηγμένες» ευρωπαϊκές χώρες, όπως την Ολλανδία] Πάντως στις 8/3/2011 ήταν η πρώτη φορά που κατασχέθηκαν και τα δύο παιδιά της Ιρίνα!


Η κατάσχεση γίνεται ως εξής: το παιδί δεν επιστρέφει από το νηπιαγωγείο ή το σχολείο, δηλαδή ουσιαστικά το κλέβουν από τους γονείς, εξαφανίζεται! Αυτό συμβαίνει επειδή το παιδί «το απομακρύνουν» για το … καλό του, από τους γονείς σε μυστική διεύθυνση. Οι υπέυθυνοι της είπαν αφοπλιστικά: «Καταλάβετε την κατάσταση, εσείς μιλάτε για παιδική κακοποίηση. Πρέπει να εξετασθείτε από γιατρό και να κριθείτε ότι είστε υγιείς.»

Έτσι η Ιρίνα έσπευσε στην κοντινή πολυκλινική [δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο] στο αυτοκίνητο την έβαλε η υπάλληλος της «Barnevarn», λέγοντας: «Εμείς θα σας βοηθήσουμε, θα παίξουμε με τα παιδιά σας, θα είναι στην υπηρεσία της προστασίας των παιδιών».

Όταν η Ιρίνα με τημ συνοδεία της υπαλλήλου έφθασε στην κλινική, ο μεγαλύτερος της γιος [13 τότε ετών] της τηλεφώνησε και την πληροφόρησε ότι ευρίσκονται ήδη σε ανάδοχη οικογένεια σε μυστική διεύθυνση! Η Ιρίνα προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, γιατί ακόμη και το κλάμα θεωρείται ψυχική ασθένεια, και σε αυτή την περίπτωση η «Barnevarn» θα εφήρμοζε καταναγκαστική ψυχιατρική!

Τελικά αποδεικνύεται ότι στην Νορβηγία υπάρχει ένα κρατικό πρόγραμμα, ποσοστώσεως για την απομάκρυνση των παιδιών από τους γονείς τους. Τα όργανα «προστασίας παιδιών» ανταγωνίζονται για την υλοποίησή του. Δημοσιεύονται μάλιστα ανά τρίμηνο πίνακες και διαγράμματα με τον αριθμό των «κατασχεμένων» παιδιών ανά επιλεγμένη περιοχή! Τέτοια σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα και σε περιπτώσεις απομακρύνσεως παιδιών από οικογένειες και στην Σουηδία [familypolice.ru].
Μία τέτοια έκθεση αναφέρει, ότι στην Σουηδία κατασχέθηκαν 300.000 παιδιά! Πρόκειται για μια ολόκληρη γενιά που εκλάπη από τους βιολογικούς γονείς!


Στην Σκανδιναβία συνεπώς οι παραδοσιακές οικογένειες βιώνουν ένα πογκρόμ! Μάλιστα, κάθε ανάδοχη οικογένεια εισπράττει 10 χιλιάδες Κορόνες [1100 ευρώ] Νορβηγίας/μήνα για κάθε ένα θετό παιδί. Ακόμη, κάθε υπάλληλος της Barnevarn λαμβάνει από τον κρατικό προϋπολογισμό ένα μεγάλο μπόνους γι” αυτή την «δουλειά», δηλαδή για την καταστροφή της «οικογενειακής φωλιάς» και την κλοπή των απογόνων. Μάλιστα ο ανάδοχος γονέας μπορεί να επιλέξει το παιδί «της αρεσκείας του», όπως στα σκλαβοπάζαρα. Για παράδειγμα, λέει η Ιρίνα: «σας άρεσε εκείνο το γαλανομάτικο κοριτσάκι ρωσικής καταγωγής και θέλετε να το πάρετε για αναδοχή, τότε καλέστε την Barnevarn και να πείτε: «είμαι έτοιμος, έχω ένα μικρό δωμάτιο για το παιδί …» αναφέροντας το όνομα του παιδιού. Και θα σας το παραδώσουν αμέσως».
Συνεπώς, πρώτα βρίσκεται η ανάδοχη οικογένεια, και στην συνέχεια αποσύρεται από τους βιολογικούς γονείς «κατόπιν παραγγελίας» το παιδί!


Μάταια κάποιοι ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων μάχονται με «αυτό το παντοδύναμο σύστημα της Barnevarn». Μάλιστα, οικογένειες που υπέφεραν από το σύστημα Barnevarn στις 3 Μαΐου 2013 διοργάνωσαν διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του βιαίου διαχωρισμού γονέων και παιδιών στην Νορβηγία.

Πάντως η χώρα αυτή, όσον αφορά στην κλοπή των παιδιών από τους γονείς τους, είναι μπροστά από τα υπόλοιπα κράτη, κι αυτό γιατί φαίνεται πως ο διαχωρισμός των παιδιών από τους γονείς τους αποτελεί εθνικό σχέδιο. Νορβηγική εφημερίδα με πηχαίο πρωτοσέλιδο έγραφε πέρυσι: «Το ένα πέμπτο των παιδιών στην Νορβηγία έχει «διασωθεί» από τους γονείς τους».
Συνεπώς περί τα 150 χιλιάδες παιδιά, «σωσμένα», ζουν πλέον όχι στο σπίτι με την μητέρα τους, αλλά σε μοντέρνα άσυλα, δηλαδή φυλακές οικογενειακού τύπου.


Πολλοί ανάδοχοι στην Νορβηγία δείχνουν προτίμηση σε παιδιά με αναπηρία [μήπως άραγε τα κάνουν ανάπηρα;] γιατί μπορούν να πάρουν μεγαλύτερες επιδοτήσεις. Όσο μεγαλύτερο είναι το τραύμα του παιδιού, τόσο περισσότερο κέρδος για τον «ανάδοχο»!

Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, από δέκα νεογέννητα μόνο τα δύο γεννιούνται από Νορβηγούς γονείς και τα οκτώ από τα δέκα είναι παιδιά των μεταναστών. Οι μετανάστες παρέχουν υγιές πληθυσμό στην χώρα, αφού στους μετανάστες δεν συνηθίζονται στενές σχέσεις μεταξύ συγγενών [αιμομιξίες] όπως αντίθετα συνηθίζονται στους Νορβηγούς. Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα παιδιά που γεννήθηκαν στην Νορβηγία και έπεσαν στα νύχια του συστήματος Barnevarn είναι παιδιά ρωσσικής καταγωγής. Σχεδόν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν από έναν ή δύο Ρώσσους γονείς είναι εγγεγραμμένα στις λίστες του «Barnevarn» κι αποτελούν την ομάδα «υψηλού κινδύνου» για «σωτηρια», δηλαδή αρπαγή.
Άμεσο αποτέλεσμα: Κάθε μήνα στην Νορβηγία αυτοκτονεί μια Ρωσσίδα γυναίκα!


Αιτίες που μπορεί η Barnevarn να επέμβει; Πολλές και ποικίλες: αναγκάζετε το παιδί σας να πλένει τα χέρια του με το ζόρι, η μαμά κουτσαίνει ή κλαίει, το παιδί σας τρώει με τα χέρια [συνέβη σε οικογένεια Ινδών μεταναστών] ε, τοτε… «είστε μια κακή μητέρα, το παιδί σας θα παρακρατηθεί!».

Το σύστημα «προστασίας» των παιδιών στην Νορβηγία βασίζεται σε «τεκμήριο ενοχής» των γονέων.

Άλλη αιτία, συχνή μάλιστα, που επεμβαίνει η «προστασία παιδιών» μπορεί να είναι η φράση που συχνά λένε οι γονείς στα παιδιά τους, και στην Ελλάδα: «θα σε σκοτώσω βρε!»
Τότε η Barnevarn λέει: «Θέλετε να σκοτώσετε τα παιδιά σας»!
Σε ανάλογες ανακρίσεις γονέων από τους εντεταλμένους της Barnevarn, αναγκάζουν τους γονείς με τον τρόπο τους να ευρίσκονται μόνιμα σε θέση να πρέπει να δικαιολογούνται συνεχώς.


Κάποτε οι δύστυχοι γονείς αντιλαμβάνονται πως από κάποια στιγμή και μετά είναι αδύνατον να δικαιολογηθούν. Ας αναλογισθούμε μόνομ πως η νορβηγική κρατική μηχανή, δίνει μυθικά βραβεία και μπόνους σε δικηγόρους, σε υπαλλήλους της επιτροπείας, σε δικαστές, σε ψυχολόγους, σε ψυχιάτρους, σε αναδόχους γονείς, σε εμπειρογνώμονες.
Για κάθε «κατασχεθέν»  γαλανομάτικο μωρό. Τότε οι πραγματικοί γονείς δεν έχουν κάποιαν πιθανότητα να διασώσουν το παιδί τους από το νορβηγικό «άσυλο».


Στην συνέντευξή της η Ιρίνα τονίζει: Οι δικηγόροι του «Barnevarn» μετέφραζαν και χρησιμοποίησαν εναντίον μου όλο το υλικό του ρωσσικού τύπου, που ανέφερε τα παιδιά μου. Είπαν στο δικαστήριο: «Είναι τρελλή, προστατεύει τα παιδιά της στον τύπο!»
Στην Δύση δεν υπάρχει ελευθερία του τύπου σε σχέση με τα παιδιά. Είναι αδύνατον να κάνει κάποιος έκκληση προς την κοινωνία». Άλλωστε, ισχύει ο Νόμος της ιδιωτικής ζωής (Νόμος περί προστασίας προσωπικών δεδομένων), ένας νόμος που φαίνεται πως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της Barnevarn.


ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ:

Το υπουργείο που έχει σχέση με παιδιά στην Νορβηγία ονομάζεται κυριολεκτικά: «Βασιλικό Υπουργείο Παιδιών και Ισότητας κάθε μορφής σεξουαλικής διαφορετικότητας». Οι σεξουαλικές μειονότητες στην Νορβηγία δεν είναι πλέον μειονότητες, οι κανονικοί φυσικοί (natoural) άνθρωποι είναι σήμερα μειονότητα.

Οι κοινωνιολόγοι έχοντας στην διάθεσή τους κάποια στοιχεία, διαπιστώνουν: το 2050 η Νορβηγία θα είναι περισσότεροι από 70% homo-χώρα.
Τι σημαίνει «homo», είναι δύσκολο να φαντασθεί κάποιος. Άλλωστε, η Νορβηγία, μα και άλλες δυτικές χώρες, νομιμοποίησε τουλάχιστον τριάντα είδη μη παραδοσιακού γάμου. Από την άποψη αυτή, η πιο «προχωρημένη» χώρα είναι η Νορβηγία, όπου «άνδρας» και «γυναίκα» είναι μάλλον έννοιες παρωχημένες. Δεν είναι τυχαίο, ότι στην Νορβηγία ένα παιδί που γεννιέται σε μια φυσιολογική οικογένεια δεν μπορεί να προστατευθεί.


Την τελευταία δεκαετία σε όλη την Ευρώπη εισήχθησαν κάποια σεξουαλικά πρότυπα που διέπουν την εκπαίδευση των παιδιών με ένα ορισμένο τρόπο (yadi.sk).
Οι κανονισμοί αυτοί είναι δεσμευτικοί προς όλα τα κράτη που υπογράφουν την σύμβαση (convention), την έγκριση της οποίας ενεργά «προωθούν τα λόμπυ» σήμερα στην Ελλάδα και την Ρωσία.   Ένα ειδικό τμήμα αυτού του «πανευρωπαϊκού σεξ στάνταρτ» αναφέρει πως πρέπει το προσωπικό των νηπιαγωγείων(!) κι οι γονείς, να εξασκήσουν τα παιδιά στον «αυνανισμό» έως τεσσάρων ετών (!) και όχι αργότερα.


Στο κείμενο αυτής της συμβάσεως λέγεται ξεκάθαρα, ότι οι γονείς μαζί με γιατρούς και νηπιαγωγούς καλούνται να διδάξουν τα παιδάκια «έρωτα διαφορετικών ειδών». Στην σελίδα 46 του εν λόγω εγγράφου αναφέρεται, ότι ένα νεογέννητο πρέπει να συνειδητοποιήσει την ταυτότητα φύλου του («gender identification»).
Ο επιβεβλημένος «σεξουαλικός διαφωτισμός» θεωρεί, ότι την ώρα της γεννήσεως του παιδιού σας, είναι απαραίτητο να καθορισθεί τι είναι: γκέι, λεσβία, τραβεστί ή τρανσέξουαλ (!!). Εάν το παιδί σας και πάλι δεν θα επιλέξει «φύλο» (¨gender»), θα βοηθήσει σ’ αυτήν την περίπτωση η πανίσχυρη νορβηγική «Barnevarn» ή η φινλανδική «Lastensuoelu», ή γερμανική «Yugendamt» κ.ο.κ.


Η Νορβηγία είναι από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως, η οποία δημιούργησε Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών [Πανεπιστημίου Όσλο] το οποίο μελετούν αυτοκτονίες παιδιών από 0 μέχρι 7 ετών! Αλλά πώς ένα νεογέννητο παιδί μπορεί να αυτοκτονήσει;
Μα εάν τα κακόμοιρα παιδιά μετά από τις σαδιστικές επιθέσεις καταλήξουν να πεθάνουν τότε επισήμως αποδίδεται ως αυτοκτονία!


Η Ιρίνα στην συνέχεια της συνεντεύξεώς της διηγείται πως στις 30-5-2011 δύο ένοπλοι αστυνομικοί και δύο υπάλληλοι του «Barnevarn» της πήραν και πάλι τα παιδιά. Εκείνη κάλεσε τον δικηγόρο της στο τηλέφωνο, κι εκείνος της είπε επι λέξει: «Σύμφωνα με τους νόμους της Νορβηγίας, είστε υποχρεωμένη να δώσετε τα παιδιά. Αν αντισταθείτε, τα παιδιά θα τα πάρουν έτσι κι αλλιώς, αλλά εσείς δεν θα τα δείτε ποτέ. Θα πρέπει να δώσετε τα παιδιά σας, και αύριο θα σας εξηγήσουν τι συμβαίνει!».

Τα παιδιά τα απεμάκρυναν αμέσως, χωρίς να δείξουν κάποιο επίσημο έγγραφο στην μητέρα τους. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως οι νορβηγικές εφημερίδες έγραψαν πως ένα αγόρι, το οποίο το πήραν από την μητέρα του ως παιδί, βιάστηκε σε όλα τα «άσυλα».
Μόλις έγινε 18 ετών, αγόρασε ένα όπλο, μπήκε στο «σπίτι» και πυροβόλησε τους αναδόχους γονείς.
Σε άλλην περίπτωση, ένα αγόρι από την Νορβηγία έκλαιγε όταν το πήραν, επειδή ήθελε την μητέρα του. Οι γιατροί είπαν, ότι το να κλαίει έτσι – είναι παράνοια!! Από τα φάρμακά που του χορηγούσαν με την βία, έγινε φυτό. Μετά τις φωνές του Τύπου, εστάλη πάλι στην μητέρα του αλλά σε αναπηρική καρέκλα! Δεν μπορούσε να μιλήσει, έχασε 15 κιλά και είχε πάθει δυστροφία, με μη αναστρέψιμες διαδικασίες.


Μετά από ένα και μοναδικό ραντεβού της Ιρίνας με τον μεγαλύτερό της γιο, έμαθε, ότι εκείνος έγραψε επιστολή στο Ρωσσικό Προξενείο. «Θα πεθάνω, αλλά θα αποδράσω από την Νορβηγία. Εγώ δεν θα ζήσω σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως.» Και μόνος του, κατάφερε να οργανώσει την απόδρασή του. Στο Διαδίκτυο ήλθε σε επαφή με τον Πολωνό Krzysztof Rutkowski, ο οποίος έχει ήδη καταφέρει να σώσει μια κοπέλα πολωνικής καταγωγής από το νορβηγικό «άσυλο». Ο Πολωνός τηλεφώνησε στην Ιρίνα ότι όταν όλα ήταν προετοιμασμένα και της είπε: «Αν θα πάρω τον γιο σας χωρίς εσάς, θα θεωρηθεί ότι κλέβω το παιδί κάποιου άλλου, αλλά αν είμαι μαζί σας, τότε θα θεωρηθεί, ότι βοηθώ την οικογένεια».

Η Ιρίνα δυσκολεύθηκε να αποφασίσει. Η επιλογή ήταν δίκοπο μαχαίρι: και οι τρεις να πεθάνουν στην Νορβηγία ή τουλάχιστον να σώσει τον εαυτό της και τον μεγαλύτερό τη γιο. Καθώς όμως η Ιρίνα πέρασε τα σύνορα της Πολωνίας, οι συνοριοφύλακες τους σταμάτησαν με το αίτημα της δήθεν «άλλης» επίσημης νορβηγικής μητέρας. Η αίτηση ανέφερε, ότι κάποια «θεία», η Ιρίνα δηλαδή, έκλεψε ένα παιδί από το έδαφος της Νορβηγίας.
Στην συνέχεια η Πολωνία, έδωσε το παιδί της σε μία Πολωνή θετή μητέρα. Και για να μεταφέρει η Ιρίνα το παιδί από την Πολωνία στην Ρωσσία, έκανε ανταλλαγή μεταξύ της Πολωνής και της Ρωσσίδας θετής μητέρας, που ήταν η γιαγιά του παιδιού και μητέρα της Ιρίνα. Απ΄ότι αντιλαμβανόμασθε στην Ευρώπη μία βιολογική μητέρα δεν μετράει.


Κι αν αυτά συμβαίνουν στην Νορβηγία, που ακόμη και ιερείς, γυναίκες κι άνδρες, δηλώνουν ανοικτά για τον «αντισυμβατικό» τους προσανατολισμό, τα ίδια συμβαίνουν και σε άλλες χώρες της Εσπερίας.
Για παράδειγμα μια άλλη Ρωσσίδα, η Ιρίνα Σ. 18 χρόνια ζούσε στην Αγγλία. Είχε εκεί έναν φίλο με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Κάποια στιγμή ανεκάλυψε τυχαία, ότι ο φίλος της είναι μέλος ενός «σαδομαζοχιστικού κλαμπ»!!. Το κοριτσάκι της, βλέποντας τηλεόραση που έδειχναν έναν ντόπιο δρομέα, φώναξε: «Μαμά, αυτός ο θείος ήρθε σε εμένα, για να παίξουμε τον γιατρό. Ω! Και η κυρία για να παίξει μαζί μου στο μπάνιο!» Η Ιρίνα Σ. Τότε πήγε σε έναν Βρεταννό παιδοψυχολόγο, ο οποίος της είπε «Αγαπητή μου είστε το «κατακάθισμα» της «χθεσινής ημέρας». Αυτά που μου είπατε δεν είναι διαστροφή, μα δημιουργικό σεξ για την ελίτ»!! Η κοπέλα δεν είπε τίποτε και χωρίς τυμπανοκρουσίες, πολύ σοφά, άρχισε να μαζεύει τα πράγματα και να προετοιμάζει την αποχώρησή τους για την Ρωσσία.


Συνεπώς, εάν εμείς, οι παραδοσιακοί γονείς, καθόμαστε και περιμένουμε, όπως τα φυτά τις «εξελίξεις», τότε θα χάσουμε αυτή την μάχη με τους ομοφυλοφίλους (ή το κάθε είδος gender-ιστών) για την υπεράσπιση των παιδιών μας. Οι «πειραματικές» περιοχές σήμερα είναι η Βόρεια Ευρώπη, οι ΗΠΑ , η Γερμανία, αλλά και οι πρώην βρετανικές αποικίες: Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία.
Όλες αυτές οι περιοχές είναι τα «hot points» από όπου έρχονται «SOS» από Ρωσσίδες μητέρες στην οργάνωση «Ρωσσίδες Μητέρες».
Αυτά τα σήματα, λάμψεις του πολέμου που ξεκίνησε ήδη για την ιερή εικόνα της παραδοσιακής χριστιανικής οικογενείας. Ουσιαστικά στις «προηγμένες» δυτικές κοινωνίες τα τελευταία 30 χρόνια τα λόμπυ του ενδιαφέροντος για την πώληση των παιδιών και της ανακατανομής των μαζών του πληθυσμού, θέσπισαν νόμους που πρεσβεύουν ότι το παιδί δεν είναι ένα με τον γονιό. Τα παιδιά ανήκουν σε κάποια αφηρημένη κοινωνία ή το κράτος.


Επιπλέον, σύμφωνα με την Σύμβαση της Χάγης περί κλοπής παιδιών [1980]ου υπέγραψαν έως το 2011 σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, τα παιδιά ανήκουν στην επικράτεια, στην οποία έζησαν τους τελευταίους τρεις μήνες!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ» ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ:

Η φιλοσοφία αυτών των [υπ]ανθρώπων αποκαλύπτεται από το πρόγραμμα του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος Νορβηγίας, για το οποίο μόλις πρόσφατα αναφέρθηκαν τα νορβηγικά μέσα ενημερώσεως.
Ο «κ». Lisbakken, Υπουργός Παιδείας, μη διστάζοντας, και με μεγάλη δόση υπερηφάνειας, δήλωσε: «Εγώ είμαι ομοφυλόφιλος. Θέλω όλα τα παιδιά της χώρας να είναι το ίδιο όπως είμαι εγώ». Δική του, αλλά και άλλων ομοϊδεατών του, ιδέα ήταν η προώθηση του κρατικού πειραματικού προγράμματος που υλοποιήθηκε με τα εξής μέτρα:
1.Κατασχέθηκε από τα νηπιαγωγεία όλη η γνωστή παιδική λογοτεχνία, όπως «η Σταχτοπούτα» και όλα τα παραμύθια των Αδελφών Γκριμ. 2.Αντί αυτών των κλασσικών βιβλίων προσφέρονται άλλα βιβλία, «σεξιστικά» [schёnliteratyur] τύπου «βασιλιάς και βασιλιάς» ή «ομοφυλόφιλα παιδιά». Εκεί, για παράδειγμα, υπάρχει ο πρίγκιπας που ερωτεύεται τον βασιλιά ή πρίγκιπα[!],  δεσποινίς-πριγκίπισσα ονειρεύεται να παντρευθεί την βασίλισσα, κ.ο.κ..
3.Τα παιδιά ήδη από τα Νηπιαγωγεία, πρέπει να ακούν τις ιστορίες, με την επίδειξη εικόνων από τα καινούργια βιβλία «schёnliteratyur», που θα τους διαβάζουν οι νηπιαγωγοί.


ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΡΕΪΒΙΚ:

Ένα παράδειγμα, και πάλι από καταγγελία στην ρωσσική Οργάνωση, δείχνει την παγκόσμια επέκταση του νεοταξικού αυτού φαινομένου.
Ρώσσοι τουρίστες ταξίδεψαν στην Νέα Ζηλανδία με βίζα 7 ημερών, η μητέρα, ο πατέρας και το παιδί.
Κάποτε ο γονέας φώναξε στο παιδί, ενώ το παιδί έκλαιγε δυνατά.
Αμέσως από μια καφετέρια ή ξενοδοχείο κάκεσαν την Υπηρεσία Προστασίας παιδιού!
Ήρθε ομάδα «σωτήρων» και πήραν το παιδί, «σώζοντάς το» από τους κακούς γονείς!
Ρώσσοι διπλωμάτες αγωνίστηκαν περισσότερο από έναν χρόνο, για να συναντηθεί το παιδί με τους βιολογικούς του γονείς!


Ας σκεφθεί κάποιος ότι ακόμη και καταδικασμένοι σε θανατική ποινή σε όλο τον κόσμο έχουν το δικαίωμα της αλληλογραφίας και της επικοινωνίας διά τηλεφώνου και εδώ μια βιολογική μητέρα δεν είναι σε θέση ούτε να μιλήσει με το παιδί της!

Ακόμη, με την ευκαιρία, ο Μπρέιβικ «έσωζε» την Νορβηγία από το Κυβερνόν Εργατικό Κόμμα «Arbeit party».
Στα ΜΜΕ δηλώσαν, ότι μισεί τους μουσουλμάνους.
Η πραγματική ιστορία του όμως είναι με δυο λόγια η εξής: Ο Μπρέϊβικ βιάστηκε για τέσσερα χρόνια από την Νορβηγίδα μητέρα του.
Το «Barnevarn» τον πήρε και «συνέχισε την πορεία του», ως συνηθίζεται.
Η κάθε ανάδοχη οικογένεια με την σειρά της του συμπεριφέρθη ανάλογα!
Στην συνέχεια, το αγόρι, από 9 ετών, ετοίμαζε την δράση του. Απομονωμένος, πλέον, του είπαν να σιωπά για το θέμα αυτό! Αυτή η πτυχή της υποθέσεως σταδιακά αναδύεται στα μέσα μαζικής ενημερώσεως. Οι Σουηδοί δημοσιογράφοι έφεραν στο φως την ιστορία.


Ανά πενταετία το «Barnevarn» κάνει έκθεση σχετικά με τους μετανάστες, των οποίων τα περισσότερα παιδιά είναι στο «Barnevarn». Σε αυτόν τον κατάλογο είναι επικεφαλής το Αφγανιστάν, μετά η Ερυθραία και το Ιράκ.
Από τα λευκά παιδιά η Ρωσσία είναι στην πρώτη θέση και στο γενικό κατάλογο των χωρών είναι στην τετάρτη.
Οι βιολογικοί γονείς λαμβάνουν από το κράτος άδεια να επισκεφθούν τα κλεμμένα παιδιά τους για δύο ώρες μία φορά το εξάμηνο!
Ο μεγαλύτερος γιος της Ιρίνα, ο οποίος διέφυγε στην Ρωσσία, πρακτικά είναι υποχρεωμένος να είναι στο «άσυλό» τους, ως «περιουσιακό στοιχείο» της χώρας (Norwegian bifolkning) μέχρι τα 23 του χρόνια.


Ακόμη, στη Νορβηγία και μόνο, 19.000 ΜΚΟ επικεντρώθηκαν στο θέμα μεταλλάξεως των παιδιών, δηλαδή της αλλαγής του γενετικού τους προφίλ (mutated) από τα «παρωχημένα»  είδη άνδρας, γυναίκα σε άλλα είδη, μη παραδοσιακά.
Αναγκαστικά τα παιδιά αναπτύσσονται σε ορισμένες μη παραδοσιακές κατηγορίες των genders.
Μία ολόκληρη γενεά γονέων σήμερα είναι υποχρεωμένοι να ζουν με αυτή την φρίκη.


Στην σύγχρονη Ευρώπη όλα αυτά παρουσιάζονται ως «ανοχή προς την διαφορετικότητα».
Τα παιδιά υποτίθεται στην Νέα Τάξη Πραγμάτων ότι έχουν το δικαίωμα στην σεξουαλική προτίμηση από μηδέν ετών[!], δηλαδή έχουν δικαίωμα να επιλέξουν από μια «ποικιλία σεξ και φύλων».


Εναντίον των γονέων και των παιδιών, λειτουργεί ένα καλά οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο ανά τον κόσμο. Ουσιαστικά, πίσω από την μάσκα της λεγομένης «juvenile justice» (δικαιοσύνης ανηλίκων), η οποία παρουσιάζεται με το πρόσχημα της δήθεν «σωτηρίας των παιδιών από βιαίους ή αλκοολικούς γονείς», διενεργείται ένα παγκόσμιο πείραμα μεταλλάξεως του φύλου των παιδιών.
Ένα τερατώδες πείραμα που εδώ και τριάντα χρόνια εξελίσσεται σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Σε Ευρώπη, Καναδά, ΗΠΑ, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, η πατρότητα και η μητρότητα συνθλίβονται και διαχωρίζονται με πλάνο σχέδιο.
Οι αριθμοί των παιδιών που «σώζονται» με αυτό το πρόγραμμα είναι: 200.000 στην Νορβηγία, 300.000 στην Σουηδία, 250.000 στην Φινλανδία, χιλιάδες στην Γερμανία, κ.ο.κ.
Κλεμμένες γενιές, κλεμμένες ζωές!


ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ – Ο ΤΥΠΟΣ:

Τα νηπιαγωγεία και σχολεία στην Ευρώπη μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια.
Αυτό είναι ένα αίτημα της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας.
Σύμφωνα με την επιτροπή, τα παραμύθια θα πρέπει να μιλούν για την σεξουαλική διαφορετικότητα.
Μάλιστα, Νορβηγοί ειδικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά επωφελούνται βλέποντας πορνό.


Οι συντάκτες της εκθέσεως συνιστούν επειγόντως νομοθετικά μέτρα στον τομέα της παιδικής λογοτεχνίας. Συγκεκριμένα, προτείνουν την εισαγωγή μιας πολιτικής της «ισότητας όλων των κοινωνικών τομέων».
Ένα παράδειγμα αυτής της εναλλακτικής λογοτεχνίας για τα παιδιά είναι ένα βιβλίο με τίτλο «Ο Βασιλιάς και ο Βασιλιάς» με εξώφυλλο δυο άνδρες να φιλιούνται. Σύμφωνα με την έκθεση, αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν για την «πραγματική σεξουαλική διαφορετικότητα της κοινωνίας». Στην πραγματικότητα, τα εν λόγω μέτρα έχουν ήδη ληφθεί σε ορισμένες χώρες, ιδιαίτερα στις σκανδιναβικές από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ως την «εμπροσθοφυλακή της Δυτικής δημοκρατίας» [sic]
Σε νηπιαγωγεία της Νορβηγίας, μάλιστα, το 2010 εισήχθη ένα πρόγραμμα υποχρεωτικής εκπαιδεύσεως, με επίκεντρο το «φύλο των σεξουαλικών μειονοτήτων».
Για τους «νυκτωμένους» γονείς οι οποίοι δεν είναι ενήμεροι για τις τελευταίες «τάσεις» στον τομέα της εκπαιδεύσεως σχετικά με το φύλο στην σύγχρονη κοινωνία, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Νορβηγίας VG Nett, δημοσίευσε πρόσφατα μια γνώμη των ψυχολόγων και σεξο-θεραπευτών οι οποίοι είπαν ότι ήταν ευεργετικό για τα παιδιά να παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο. Μετά από αυτό, θα πρέπει να μας εκπλήσσει ότι ο αριθμός των περιπτώσεων παιδοφιλίας αυξάνεται στην Νορβηγία;
Οι περισσότερες από αυτές συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια! Συχνά οι εφημερίδες γράφουν για τέτοιες «οικογενειακές» περιπτώσεις.


ΕΠΙΛΟΓΙΚΑ:
Ας ξυπνήσουμε, να σταματήσει η «πανούκλα» της τρίτης χιλιετίας. Ας απομονώσουμε την «ανοχή της διαστροφής», τουλάχιστον από ψυχές των αθώων παιδιών. Ας αντιληφθούμε γιατί γράφονται οι κατ΄επίφασιν αντιρατσιστικοί νόμοι και πού αποσκοπούν.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


4 σχόλια :

 1. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ=ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ CIA,KAI THΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!
  ΕΝΑΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΤΟΥ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΓΚΡΟΥΠ,ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΟΥΣ!ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;;;ΜΕ ΣΥΧΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΝΟΡΒΗΓΩΝ!
  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ;ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ/ΒΡΕΦΟΘΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!ΤΟ PIZZAGATE THΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΦΙΛΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ!
  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΝΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΥΣ!
  Η ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΪΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΩΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!ΦΡΙΚΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 21ος αιώνας: “Η Επανάσταση του ανθρώπινου Γένους”

  Καλή Χρονιά λοιπόν και ευτυχισμένο το 2017 από το National Geographic με το special θέμα “Η Επανάσταση του Φύλου” ή μάλλον “Η Επανάσταση του Γένους”, αν συνυπολογίσουμε ότι το gender μεταφράζεται ως φύλο, η ετυμολογία του όμως παραπέμπει στην ελληνική λέξη γένος. Υπέρτιτλος του θέματος: “Κατασκευάζοντας έναν άνθρωπο – Η Επιστήμη του Γένους – Τα κορίτσια σε κίνδυνο”. Στο κάτω μέρος της σελίδας το τσιτάτο του 9χρονου (πρώην αγοριού) Avery Jackson, που διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση: Επιτέλους, η καταπίεση τελείωσε, η ελευθερία ξεκίνησε! Να πώς:

  Διαβάστε το δημοσίευμα από το ιστολόγιο "Το καραβάκι της ιστορίας"
  "2017: Η Επανάσταση του (ανθρώπινου) Γένους. Καλή Χρονιά ! από το National Geographic"
  https://karavaki.wordpress.com/2016/12/19/2017-gender-revolution-n-geographic/

  ειδικά όσοι αμφιβάλλετε και σκέπτεστε ότι πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γράμμα από μία γυναίκα: Στάσου σαν άνδρας σε έναν θηλυκοποιημένο κόσμο (Από τον Κόκκινο Ουρανό).
  ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
  Της Mia Andrén (Nordfront)

  Άνδρες. Βιολογικά σχεδιασμένοι να είναι πολεμιστές. Ισχυρότεροι. Ταχύτεροι. Έχετε μια βαριά ευθύνη επάνω στους ώμους σας. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι τρομακτικό. Δέχεστε επιθέσεις από παντού. Σας μισούν και σας κατηγορούν για τα πάντα. Είναι μια σκληρή μάχη μπροστά σας και δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποθαρρυνθεί από τις φεμινίστριες, ακόμη και αν φωνάζουν πιο δυνατά ακόμα και αν φαίνονται πιο πολύ, δεν πρέπει ποτέ να πιστέψετε ότι ο αγώνας είναι για αυτές. Αντίθετα, θα πρέπει να σκεφτείτε τις μητέρες και τις αδελφές σας. Τις γυναίκες που δεν φαίνονται, τις γυναίκες που εργάζονται και μοχθούν για τα παιδιά τους ή για ό, τι μπορεί να κάνουν. Τις γυναίκες που δεν έχουν φωνή.

  Κορίτσια, νέα, αδιαμόρφωτα, ανασφαλή, δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και το μόνο πράγμα που ξέρουν είναι τα λεφτά του άνδρα ή αυτά που λένε οι φεμινίστριες. Πώς μπορείτε να τις κατηγορήσετε που δεν γνωρίζοντας καλύτερα; Πώς μπορείτε να τις κατηγορήσετε για την δειλία σας; Γιατί για να μιλήσουμε καθαρά, ας μιλήσουμε, γι 'αυτό που είστε. Δειλοί φουκαράδες που κρύβονται πίσω από αξιολύπητες δικαιολογίες όπως οι φεμινίστριες. Μπορώ να καταλάβω ότι αυτό είναι βολικό, αλλά η άνεση που σας αρέσει τόσο πολύ σύντομα θα είναι μόνο μια ανάμνηση.

  Πρέπει να καταλάβετε ότι ο βιασμός (των Ευρωπαίων γυναικών από τους λαθροεισβολείς) δεν οφείλεται στα ρούχα που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα. Είναι μια πράξη πολέμου, ένας τρόπος για να ταπεινωθείτε εσείς οι άνδρες. Δεν θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις φεμινίστριες, θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις γυναίκες σας, για τις μελλοντικές γενιές, για τους ανθρώπους μας, για την ελευθερία μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν δεν αρχίσετε να υψώνετε το ανάστημά σας και να υπερασπίζεστε τους ανθρώπους μας, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο. Θα πρέπει να ντρέπεστε που δεν κάνετε τίποτα και θα το μετανιώσετε όταν θα κρατάτε μία νεκρή κόρη στην αγκαλιά σας.

  Και για εσάς τους άνδρες που θέλετε να χτυπήσετε μια γυναίκα επειδή με τα λόγια της, έβλαψε την υπερηφάνεια σας, τι αξιολύπητες δικαιολογίες είναι αυτές για άνδρες; Μπορείτε να χτυπήσετε μια γυναίκα, αλλά όχι έναν εισβολέα; Αναλάβετε τις ευθύνες σας και οι φεμινίστριες θα σας ακολουθήσουν, αλλά πιο πολύ από όλα, νοιαστείτε για τις γυναίκες και τα κορίτσια που σας χρειάζονται πραγματικά. Δεν είμαστε εμείς οι εχθροί σας, οι εισβολείς είναι.
  Για εκείνους τους άνδρες που επέλεξαν να πολεμήσουν, έχω μόνο ένα πράγμα να πω: Σας ευχαριστούμε! Για το θάρρος σας, τη θυσία σας.

  Μπορεί όλες να μην έχουν το θάρρος να το πουν, αλλά υπάρχουν πολλές που είμαστε ευγνώμονες που είσαστε εκεί. Το θάρρος σας θα ανταμειφθεί μία ημέρα. Μην τα παρατάτε ποτέ, υπάρχουν πολλές γυναίκες πίσω σας, ακόμη και αν δεν ακούγονται ότι είναι τόσες όσες οι φεμινίστριες. Είμαστε ένας λαός τραυματισμένος που πρέπει να ξεχάσουμε όλες τις παλιές μνησικακίες και μαζί να αναστηθούμε από τις στάχτες και να επιστρέψουμε και πάλι στις πατρογονικές ρίζες μας. Και οι άνδρες, και οι γυναίκες. Δείξτε το δρόμο και θα ακολουθήσουμε.
  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...