Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΩΝΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ: «ΒΟΡΙΔΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟ».Επίθεση του Σάμπυ Μιωνή σε Βορίδη και «Διευθυντή  της  Καθημερινής»: «Εμείς οι Εβραίοι δεν ξεχνούμε ποτέ, γι’ αυτό κυνηγάμε ακόμα και τους τελευταίους εν ζωή ναζί, ακόμα και αν έχουν περάσει τα 100»

"Ως Ισραηλινός και Εβραίος, η Ιερουσαλήμ έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, όπως και στην καρδιά όλων των Εβραίων του κόσμου.

Για κάποιους για λόγους θρησκευτικούς και για άλλους για λόγους ιστορικούς. Για τον εβραϊκό λαό, η Ιερουσαλήμ ήταν, είναι και θα είναι η αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Γι’ αυτό και μας προκαλεί φρίκη όταν ένας ακροδεξιός πολιτικός προσπαθεί να ξεπλύνει τον αντισημιτισμό του αρθρογραφώντας υπέρ της μεταφοράς της πρεσβείας των ΗΠΑ στην ιερή αυτή πόλη.

Ακόμα και για τον πιο αγαθό, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει ότι εν μέσω όλων των δυσκολιών και των έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων που διατρέχουν την ελληνική πολιτική ζωή, ξαφνικά ο Μάκης Βορίδης, με το γνωστό ρατσιστικό βιογραφικό και τις νεοναζιστικές σχέσεις, έχει την ακατανίκητη επιθυμία αλλά και τον χρόνο να ασχοληθεί με το θέμα της μεταφοράς της αμερικανικής πρεσβείας στο Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ!

Φαίνεται ότι οι επικοινωνιολόγοι του Μάκη Βορίδη τού είπαν ότι με τις τόσο στενές σχέσεις που η Ελλάδα έχει συνάψει με το Ισραήλ, ο αντισημιτισμός δεν πουλάει πλέον και ότι πρέπει να βρει τρόπο να ξεχάσουν οι Εβραίοι το ποιος πραγματικά είναι.

Όμως, εμείς οι Εβραίοι δεν ξεχνούμε ποτέ. Γι’ αυτό άλλωστε γυρίσαμε στην πατρίδα μας ύστερα από 2.000 χρόνια διασποράς και γι’ αυτό κυνηγάμε ακόμα και τους τελευταίους εν ζωή ναζί, ακόμα και αν έχουν περάσει τα 100.

Δεν ξεχνάμε λοιπόν ότι ως μαθητής ο Βορίδης κυκλοφορούσε με το «Ο Αγών Μου» του Χίτλερ, ότι ίδρυσε τη νεοναζιστική, αντισημιτική οργάνωση «Ελεύθεροι Μαθητές», ότι ως φοιτητής ίδρυσε τη φασιστική οργάνωση «Φοιτητική Εναλλακτική», το ότι διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο ως γραμματέας της Νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ, ότι με μέντορα και καθοδηγητή τον Λεπέν ίδρυσε το ρατσιστικό κόμμα Ελληνικό Μέτωπο που είχε για σλόγκαν το ρατσιστικό «κόκκινη κάρτα στους μετανάστες», το ότι στις εθνικές εκλογές του 2000 ένωσε το κόμμα του με αυτό του αυτοαποκαλούμενου νεοναζί και αντισημίτη Κώστα Πλεύρη και ότι μπήκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο με το αντισημιτικό κόμμα του Καρατζαφέρη, ο οποίος υποστήριζε ότι «τα χέρια του Εβραίου μυρίζουν αίμα» και ότι στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν σκοτώθηκε κανένας Εβραίος γιατί όλοι τους είχαν ειδοποιηθεί να μην πάνε στη δουλειά τους…

Και φυσικά δεν ξεχνάμε την έντεχνη αμφισβήτησή του ως προς την αυθεντικότητα του ημερολογίου της Αννας Φρανκ.

Το ότι η προσπάθεια ξεπλύματος του Βορίδη έχει αρωγό την ιστορική εφημερίδα «Καθημερινή», σίγουρα θα ξάφνιασε πολλούς.

Όμως εμένα δεν μου προκαλεί εντύπωση διότι ο διευθυντής της συγκεκριμένης εφημερίδας με είχε πάρει προσωπικά τηλέφωνο, στις 10 Νοεμβρίου του 2011, όταν η εβραϊκή κοινότητα της Γερμανίας είχε στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον Λουκά Παπαδήμο για την υπουργοποίηση του Βορίδη.

Μου είχε ζητήσει, «για το καλό της χώρας», να κάνω ό,τι μπορώ για να μην υπάρχουν τέτοιου είδους διαμαρτυρίες.

Φυσικά και η απάντησή μου δεν του άρεσε καθόλου.

Όμως η απάντησή μου τιμούσε τη μνήμη των έξι εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος και στη μνήμη αυτών, εμείς οι Εβραίοι, δεν ξεπλένουμε ρατσιστές και αντισημίτες.

Το κορυφαίο ατόπημα του Λουκά Παπαδήμου και ιδιαίτερα του Αντώνη Σαμαρά που εγκαινίασαν το «ξέπλυμα» του Βορίδη, θα το κρίνει η Ιστορία.

Τις εφημερίδες και τους αρχισυντάκτες που προσπαθούν να ολοκληρώσουν το ξέπλυμα αυτό, ας τους κρίνουν οι αναγνώστες τους.

Το δε κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να σκεφτεί αν ο φιλελευθερισμός συνάδει με το βιογραφικό του Μάκη Βορίδη και αν η «βοριδοποίηση» του κόμματος είναι αυτή που επιτρέπει απαράδεκτα ρατσιστικά παραληρήματα σαν αυτό του βουλευτή Δαβάκη κατά των Ρομά συμπατριωτών μας.

Αυτό που όμως είναι βέβαιο, είναι ότι ο εβραϊκός λαός δεν μοιράζει συγχωροχάρτια με αντάλλαγμα ανειλικρινή αρθρογραφία και όψιμες απόψεις προφανούς σκοπιμότητας".

*Με αφορμή το άρθρο του Μάκη Βορίδη στη χτεσινή «Καθημερινή» υπέρ της απόφασης Τραμπ για μεταφορά στην Ιερουσαλήμ της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ισραήλ

Σάμπυ Μιωνής, Συν-επικεφαλής του Task Force for Antisemitism of the Jewish Agency, Τελ ΑβίβΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


Όταν  ένας  Έλληνας  αποφασίσει  να  γίνει  πολιτικός,  πρέπει  στην  αρχή  να  κάνει  μία  αίτηση  στην  αμερικανική  πρεσβεία.  Παλιά  αυτήν  την  αίτηση  την  έκαναν  στην  αγγλική  πρεσβεία,  ενώ  τελευταία  άρχισαν  να  την  καταθέτουν  απ’  ευθείας  στην  ισραηλινή.  Η  αίτηση  περνάει  από  ειδικές  επιτροπές,  παίρνει  αριθμό  προτεραιότητας  και  εφ’  όσον  εγκριθεί,  ο  υποψήφιος  πολιτικός  γίνεται  δεκτός  για  «εξεταστικές  δοκιμασίες».  Η  τελική  δοκιμασία  είναι  η  αποκοπή  των  όρχεων  των  υποψηφίων  ελλήνων  πολιτικών,  σε  ειδικό θάλαμο της  αμερικανικής  πρεσβείας.  Μόλις  ολοκληρωθεί  η  αποκοπή  των  όρχεων  και  πριν  την  έναρξη  της  σταδιοδρομίας των  "πολιτικών"  εναντίον  του  Ελληνικού  λαού,  δίνονται  στους  επιτυχόντες έλληνες  πολιτικούς  και  ειδικά  βραβεία,  αναλόγως  με  τις  δεξιότητες,  το  ταλέντο  και  τις  ιδιαίτερες κλίσεις  τους.   Σε  κάποιον  μπορεί  να  δοθεί  ένας  δονητής,  σε  άλλον  ειδικά  ψυχοφάρμακα,  σε  άλλο  ποικιλίες  καρότων, σε  άλλο  το  Ταλμούδ,  σε  άλλο  ομόλογα  της  Goldman  Sachs,  σε  άλλο  το  βραβείο  της  ακατάσχετης  ψευδολογίας,  της  υψηλής  απατεωνίας,  της  παθολογικής  κλεπτομανίας,  της  μιζέριας  του  "αντιφά",  της  υποταγής  στον  Μ.Α.Τ.Σ.  κλπ. 

ΒΟΡΙΔΗΣ
«ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΙΣ  ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ  ΜΟΥ  ΠΡΑΞΕΙΣ.  ΘΑ  ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΘΑ  ΚΑΝΩ  ΓΙΑ  ΣΑΣ».
Το  παρακάτω  κείμενο  είναι  η  ακριβής  δήλωση  που  έκανε  ο  τότε  υπουργός  του  «ελληνικού»  κράτους (!)  Βορίδης  προς  το  Κεντρικό  Ισραηλιτικό  Συμβούλιο.

 

 Καθημερινή  12/6/2014:
     «Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία της Ισραηλιτικής Κοινότητας, η οποία ερείδεται στον χώρο της  πολιτικής προελεύσεώς μου. Παρά ταύτα θεωρώ ότι θα έπρεπε μάλλον να αποδίδεται μεγαλύτερη σημασία στη δική μου στάση και στις δικές μου δηλώσεις, οι οποίες, αξίζει να σημειωθεί, δεν είναι όψιμες, αλλά ανατρέχουν σε βάθος χρόνου. Θα ήλπιζα να αξιολογείται περισσότερο η στάση μου απέναντι στη ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ, η στάση μου στο θέμα της ποινικοποιήσεως της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος, όσο και η στάση μου σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, όταν μου δόθηκε η δυνατότητα αυτή, όπως για παράδειγμα όταν ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑ στην απόκτηση  status μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, το οποίο επιζητούσε η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ  ΑΡΧΗ.
Μια επικοινωνία με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ θα αρκούσε για να επιβεβαιώσει τα γραφόμενά μου.

 

Αν όμως αυτά δεν αρκούν –ΚΑΙ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΠΩΣ  ΔΕΝ  ΑΡΚΟΥΝ- για να διαλύσουν τις ανησυχίες της Κοινότητας, τότε ευελπιστώ πως η αξιολόγηση των ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ  ΠΡΑΞΕΩΝ  ΜΟΥ θα μπορέσει να το επιτύχει».
«ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» ΤΩΝ  ΔΗΛΩΣΕΩΝ  ΒΟΡΙΔΗ
Ο  Βορίδης τον Απρίλιο του 2004, έδωσε  συνέντευξη  στην εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές», ως αρχηγός του  κόμματος  «Ελληνικό  Μέτωπο».
 Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο Βορίδης υποστηρίζει πράγματα για τα οποία νιώθει (;) απέχθεια σήμερα.
Ερώτηση:  Ποιους  θεωρείς ως δικούς σου πνευματικούς πατέρες.
Απάντηση:  «τους αγωνιστές του ΄21, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Παύλο Μελά, τον Ιωάννη Μεταξά και πολλούς άλλους.  Δόξα τω Θεώ εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε μακράν πιο καλά και άφθαρτα πρότυπα από τον κ. Μητσοτάκη»(!) Ερώτηση: Ο πολιτικός σας λόγος δεν θίγει το ζήτημα του σιωνισμού;
Απάντηση:  «Καλό είναι πριν διαπραγματευτούμε οποιοδήποτε ζήτημα να το ορίζουμε. Ο σιωνισμός τι είναι σε τελική ανάλυση; Ο Εβραϊκός εθνικισμός. Οι σιωνιστές τι έπραξαν; Την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Εάν αυτό το οποίο καταγγέλλεται μέσω της λέξης σιωνισμός είναι η επέμβαση του Ισραήλ στα εσωτερικά των άλλων κρατών, ή η γενικότερη επιρροή του Ισραήλ στην παγκόσμια πολιτική λόγω της επίδρασης στην πολιτική των ΗΠΑ, τότε θα συμφωνήσω με αυτήν την κριτική. Είναι πράγματι απαράδεκτο να επεμβαίνει είτε ευθέως το Ισραήλ είτε άλλοι φιλοσιωνιστικοί οργανισμοί στα εσωτερικά της Γαλλίας, της Αυστρίας ή της Ελβετίας.
Η στιγμή της ψήφου είναι η στιγμή της προσωπικής ευθύνης. Εδώ στην Ελλάδα, από τη μια μεριά μας αρέσει να τα ρίχνουμε στις αόρατες δυνάμεις –σιωνισμός- ή στην παντοκρατορία των ΗΠΑ, αλλά στην τελευταία ανάλυση πάμε και ψηφίζουμε σε ποσοστό 90% τους βασικούς εκπροσώπους του διεθνισμού, της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης. Εκεί ποιος μας φταίει»; 


ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΤΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΤΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  27 Ιανουαρίου 2017  

 «Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.

Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.
Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη.
Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας.
Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο  αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός  και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».Μπορούμε  να  κάνουμε  πλήθος  σημασιολογικών  επισημάνσεων:

 

1.   Άρχισε  ένας  δυναμικός  και ατελείωτος  διαγωνισμός  επικύψεων  των  «Ελλήνων  πολιτικών»  στους  γνωστούς  κύκλους. Οι  απίθανοι  «Έλληνες»  πολιτικοί  νομίζουν ότι  αν  δηλώσουν  δούλοι  των  σιωνιστών,  αν  επισκεφθούν  μερικές  συναγωγές, αν  διαβάσουν  λίγο  Ταλμούδ  και  Καμπαλά,  υμνώντας  δημοσίως  τον  Ιεχωβά,   αν  συνωμοτήσουν  εναντίον των  συμφερόντων  του  ελληνικού  λαού  και  υπέρ  των  διεθνών  τοκογλύφων,  θα  τα  εκτιμήσουν  όλα  αυτά  οι σιωνιστές αφέντες,  θα  τους  προωθήσουν  και  συγχρόνως  θα  αποκτήσουν  και… ταλέντο  ικανού  πολιτικού.  Δεν  κατάλαβαν,  ότι  για  να  προωθηθούν  δεν  φθάνει  το  υπαρκτό  ή  ανύπαρκτο  ταλέντο,  πρέπει  να  έχουν  και  τα  κατάλληλα  γονίδια.  Αυτοί  που  ελέγχουν την διεθνή  πολιτική  και τα  ΜΜΕ  και  όλα  τα  ραδιοτηλεοπτικά – κινηματογραφικά – μουσικά  εργαστήρια,  πριν  προσλάβουν  οποιονδήποτε,  θα  κάνουν  εξονυχιστική  και  συστηματική  μελέτη  του  γενεαλογικού  του  δένδρου.

 

2.     Γίνεται  φανερό  ότι  στην  Ελλάδα  σήμερα  5.000  άτομα  συγκεκριμένης  φυλής  κυβερνούν  μία  χώρα 11.000.000.  Οι δήθεν  «Έλληνες  πολιτικοί»  είναι  και  φέρονται  σαν  έκφυλα  χανουμάκια  μπροστά  σ’ αυτήν  την  φυλή.

 

3.  Ο  Βορίδης  και  ο  Γεωργιάδης  πιστεύουν  ότι  κάποτε,  με  την  βοήθεια  του  Ιεχωβά,  θα  κυβερνήσουν  και   αυτοί  την  έρημη τούτη  χώρα.  

 

4.    Όπως  καταλαβαίνει  και  ο  κάθε  ηλίθιος,  αυτές  οι  δηλώσεις  γίνονται  για  το  προσωπικό  συμφέρον  των  «δηλωσιών».  Σαν  περιεχόμενο  δεν  είναι  πειστικές,  δεν  εκφράζουν  αυθεντική  ομολογία  πίστης.

 

5.  Οι  ίδιοι  οι  εβραίοι  είναι  πολύ  ενοχλημένοι  με  τις  δηλώσεις  αυτές. Οι  πολιτικάντικες  αυτές  δηλώσεις  το  μόνο  που  κάνουν  είναι  να  πείθουν   και  τον  πλέον  δύσπιστο  για  την  διεθνή  ισχύ   των  Ιουδαίων.  Οι  άνθρωποι  αυτοί  όμως  δεν  επιδιώκουν  την  δημοσιοποίηση  της  δύναμής   τους.  Θέλουν  την  αφανή  και  διακριτική  διαχείριση  της  ισχύος  τους.    

6.  Οι  εβραίοι  και  οι  Έλληνες  σιχαίνονται  τους  προδότες.  Ο  κάθε  ένας  εκμεταλλεύεται   την  προδοσία  αλλά σιχαίνεται  τον  προδότη.  Προσέξτε  μία  οδηγία  της  ΜΟΣΑΝΤ  στους  πράκτορές  της,  τους  οποίους  στέλνει  για  να  εργασθούν  στην  Γαλλία:  «πολλοί  Γάλλοι  θα  σας  πουν  ότι  έχουν  εβραϊκό  αίμα,  ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΤΗΝ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΤΟΥΣ,  μη  τους  πιστέψετε».

7.   Μπορείτε να  φανταστείτε  τον  Αγαμέμνονα,  τον  Λεωνίδα,  τον  Περικλή,  τον  Κολοκοτρώνη  κλπ  να  λέει  τέτοιες  αναξιοπρεπείς,  βρωμερές,  αχαρακτήριστες  κουβέντες;   Δεν  μοιάζουν  όλα  αυτά  σαν  λόγια αντάξια  ενός  ΕΦΙΑΛΤΗ,  ΛΟΓΙΑ  ΕΝΟΣ ΔΟΥΛΟΥ;

8.  Μπορούμε  να  φανταστούμε  την  σκηνή  όπου  βουλευτές  και  υπουργοί  του  Ισραήλ,   απολογούνται  στον  Έλληνα  Πρέσβη  στο Ισραήλ  και  του  λένε  ότι:  «η  αξιολόγηση  των  μελλοντικών  πράξεών  μου, κλπ,  κλπ»;


9.  Η  ελληνοαμερικανική  οργάνωση  ΑΧΕΠΑ  μπορεί  να  επέμβει  στην  εσωτερική  πολιτική  του  Ισραήλ  και  να  απαιτήσει,  με  θρασύ  ύφος, η  «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»  του  Ισραήλ  να  χαρακτηρίσει  ορισμένα  κόμματα  του  Ισραήλ  «εγκληματικές  οργανώσεις»  και  να  φυλακίσει  ορισμένους  εβραίους;

10.     Πώς  έχει  καταντήσει  έτσι  ο  ελληνικός  λαός  και  εκλέγει  τέτοιους  ηγήτορες,  αυτός  ο  λαός  που  ήταν  πάντα  υπερήφανος  και  πρωτοπόρος,  αυτός  ο  λαός  που  κυβέρνησε  κάποτε  τον  κόσμο;
  Οι  παραπάνω  δηλώσεις  των  «Ελλήνων  πολιτικών»  θα  παραμείνουν  εσαεί  για  να  προκαλούν  ΑΙΩΝΙΑ  ΝΤΡΟΠΗ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΣΕ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΓΕΝΕΕΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΣΤΙΣ  ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ  ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.  


ΔΥΣΤΥΧΩΣ   ΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ  ΣΚΥΛΙΑ,  ΠΟΥ  ΤΡΩΝΕ  ΤΑ  ΨΙΧΟΥΛΑ,  ΠΟΥ  ΠΕΦΤΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΤΡΑΠΕΖΙ  ΤΩΝ  ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ  ΚΥΡΙΩΝ.


Ο  Ναζιραίος  Ιησούς  στην  Χαναναία:
 (Ματθαίος, κεφ. 15, «Ο δε Ιησούς  είπεν:  ουκ εστί καλόν λαβείν τον άρτον των  τέκνων  και  βαλείν  τοίς  κυναρίοις.  Η δε ελληνίδα  είπε: ναι, Κύριε, και  γαρ  τα κυνάρια  εσθίει  από  των  ψιχίων  των  πιπτόντων  από  της  τραπέζης  των  κυρίων αυτών».-
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΥ.Γ.ΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  Ο  ΣΑΜΠΙ  ΜΙΩΝΗ,  Ο  ΦΙΛΟΣ  ΤΟΥ  ΣΑΜΑΡΑ;

16  Ιανουαρίου  2018
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του άλλοτε στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κ. Σταύρου Παπασταύρου καθώς και κατά του επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για υπόθεση φόρου που ο πρώτος κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να αποφύγει. Η δίωξη για τον δικηγόρο κ. Παπασταύρου αφορά την κατηγορία της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου ενώ για τον ελληνοισραηλινό επιχειρηματία της άμεσης συνέργειας στην απόπειρα απάτης με αντικείμενο ποσό φόρου 460 χιλιάδων ευρώ για το έτος 2007.
Η απαγγελία κατηγοριών σε βάρος των δύο προσώπων έγινε στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε με αφορμή την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» και την εμπλοκή των νυν κατηγορούμενων με χρηματικά ποσά που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό της υπεράκτιας εταιρείας STABRI limited η οποία εμφάνιζε έδρα στις βρετανικές Παρθένες Νήσους.
Ο επίμαχος λογαριασμός στην ελβετική HSBC που είχε καταγραφεί στα αρχεία της λίστας , αφορούσε ποσό σχεδόν 5,4 εκατομμυρίων ευρώ και σύμφωνα με τον κ. Παπασταύρου τα χρήματα ανήκαν στην εν λόγω εταιρία η οποία είχε μοναδικό δικαιούχο και ιδιοκτήτη τον κ. Μιωνή και τον ίδιο εμπιστευματούχο της (Trustee). Και ο ίδιος ο ελληνοισραηλινός επιχειρηματίας έχει υποστηρίξει πως αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας.
Κατά τις εισαγγελικές αρχές η εν λόγω εταιρία, η οποία εμφάνιζε συνδικαιούχους τόσο τον πρώην σύμβουλο του κ. Σαμαρά όσο και τους γονείς του, λειτουργούσε με σκοπό την φοροαποφυγή και εν προκειμένω του επίμαχου ποσού που καταλογίστηκε για το έτος 2007 στον κ. Παπασταύρου και την μητέρα του.
Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση του λογαριασμού της εξωχώριας εταιρίας ο κ. Παπασταύρου κατέβαλε στις οικονομικές αρχές ποσό 3,3 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που υποστηρίζει πως του δάνεισε ο κ. Μιωνή, ώστε να μην σχηματιστεί σε βάρος του ποινική δικογραφία για τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με την κρίση των φορολογικών αρχών ο λογαριασμός αφορά τον κ. Παπασταύρου και το ποσό που καταγράφεται στην «λίστα Λαγκάρντ» είναι αποκρυβέντα εισοδήματα από την περίοδο του 2000 και μετά. Ωστόσο αν και το σκέλος της φοροδιαφυγής αρχειοθετήθηκε η επίμαχη πτυχή της υπόθεσης παρέμεινε στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας οδηγώντας στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Παπασταύρου που θεωρείται ο ιδιοκτήτης της εξωχώριας εταιρείας αλλά και σε βάρος του, κατά την εισαγγελική έρευνα, συνεργού του.
Η δικογραφία θα ανατεθεί σε Ανακριτή ο οποίος θα καλέσει τους δύο κατηγορούμενους σε απολογία.

Χρηματοπιστωτικός σύμβουλος-Αρθρογράφος-Εκπρόσωπος Τύπου του ισραηλινού στρατού-«Συνήγορος» της μητέρας του πρώην Πρωθυπουργού  Τζέφρυ  Παπανδρέου-Κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου  χρήματος…
Ο Σάμπι Μιωνής απασχόλησε  τη δημοσιότητα, όταν ως αυτόκλητος  συνήγορος της Μαργαρίτας Παπανδρέου την υπερασπίστηκε, όσον αφορά την εμπλοκή της στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.  Βέβαια, δεν το έκανε από αλτρουισμό, αλλά για να προστατέψει και τον εαυτό του.
Ο κ. Μιωνής, ο οποίος είναι γεννημένος στην Ελλάδα, αλλά από το 2006 ζει και δραστηριοποιείται με έδρα το Τελ Αβίβ, δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος, ούτε η κα Παπανδρέου έχουν σχέση με τη λίστα, ενώ τόνισε ότι η κυριότητα του επίμαχου λογαριασμού ανήκει σε ιρλανδικό αμοιβαίο κεφάλαιο.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Ο Μιωνής εμφανίζεται ως χρηματοπιστωτικός σύμβουλος, καθώς μαζί με το γόνο της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας Άγγελο Μεταξά, ίδρυσαν το 1997 μία εταιρεία συμβουλευτικών επενδυτικών υπηρεσιών, με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία το 2006 κατέληξε στην ελβετική τράπεζα EFG με ένα ποσό που ξεπέρασε τα 100 εκατ. δολάρια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», η εταιρεία συνεργάστηκε με κορυφαίες τράπεζες, ενώ το 2004 οι δύο συνεργάτες ιδρύουν ένα νέο hedge fund, με ενεργητικό 80 εκατ.δολαρίων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, την ίδια περίοδο, το ΣΔΟΕ έπειτα από μία ογκώδη καταγγελία τράπεζας που αφορούσε δραστηριότητες του κυρίου Μιωνή, οι οποίες χαρακτηρίζονταν ως «ξέπλυμα μαύρου χρήματος», ξεκινά έρευνες στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία πρώτη «λίστα Λανγκάρντ» με πληροφορίες απ' ευθείας μέσα από την ελβετική τράπεζα, με την οποία συνεργαζόταν ο Μιωνής.
Στελέχη του ΣΔΟΕ, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, εκτιμούν  ότι οι τότε ελεγκτές «συνάντησαν» για πρώτη φορά και το όνομα της μητέρας του πρώην Πρωθυπουργού.
Ωστόσο, η συνέχεια είναι αρκετά ομιχλώδης, όπως κάθε πτυχή της βρόμικης εκείνης περιόδου και η υπόθεση μπαίνει με συνοπτικές διαδικασίες στo αρχείο, με τον Μιωνή να επιβαρύνεται με ένα μικρό πρόστιμο για «ελλιπή τήρηση βιβλίων».
Ωστόσο, τώρα η εφημερίδα, επικαλούμενη έγκυρες πηγές, υποστηρίζει ότι αναζητούνται εκ νέου τα στοιχεία της τότε έρευνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιωνής εκτός από χρηματιστής δηλώνει επίσης αρθρογράφος τόσο σε μεγάλη ισραηλινή εφημερίδα, όσο και στο γνωστό blog  Huffington Post. 

Επίσης, στο παρελθόν υπήρξε και εκπρόσωπος Τύπου των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων. 

Με λίγα λόγια, ο κ. Μιωνής δεν είναι κάποιος τυχαίος. Είναι ο άνθρωπος με τις πολλαπλές ιδιότητες και τις διεθνείς διασυνδέσεις που κατά ένα περίεργο τρόπο βρίσκεται πάντα σε θέσεις-κλειδιά…

Ο συνεργάτης του κ. Παπασταύρου, ο κ. Μιωνής που διαχειρίζεται τεράστια κεφάλαια –όλα νόμιμα, όπως σπεύδει ο ίδιος να ξεκαθαρίσει- από το Τελ Αβίβ, 2006 εγκατέλειψε την Ελλάδα. Είναι ο άνθρωπος που έχει  στενή σχέση με τον έμπιστο του Αντώνη Σαμαρά που τον όρισε συνδικαιούχο σε τραπεζικούς λογαριασμούς με ιλιγγιώδη ποσά στην Ελβετία.

Αναπάντητο μένει ακόμα το ερώτημα των σχέσεων του κυρίου Μιωνή με την Αμερικάνικη IRS και τυχόν οφειλές του.
 Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το 2006 αντιμετώπισε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και επέστρεψε στο Ισραήλ, ως μόνιμος κάτοικος Τελ Αβίβ. Από το 2007 εμφανίζεται ως μόνιμος κάτοικος Γενεύης με προσωρινή διαμονή στο ...Π. Ψυχικό!

Είναι ποτέ δυνατόν να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, τον Sabby Mionis, ο οποίος αναζητείται για τεράστια υπόθεση φοροδιαφυγής από την αμερικανική εφορία (IRS), ύψους –τότε- 1 εκατ. δολ.; ‘Η θα μας πουν, πάλι, ότι πρόκειται για συνωνυμία; Διότι το όνομα Mionis το ανακαλύπτουμε σε έγγραφο του IRS που καταγράφει την υπόθεση φοροδιαφυγής υπ’ αριθμ. 319327706, με ημερομηνία 29.6.2006 και ύψος 957.502 δολ. Σημειώστε ότι, προφανώς, το ποσό έχει αυξηθεί σημαντικά έκτοτε (με τόκους και πρόστιμα). Σημειώστε, επίσης, την χρονολογία. Το 2006 ήταν που ο «άλλος» Μιωνής εγκατέλειψε την Ελλάδα και κατέφυγε στο Ισραήλ. Μάλιστα, ο «άλλος» Μιωνής έπαψε να είναι διαχειριστής των επίμαχων funds (που μεταβιβάστηκαν στην ελβετική τράπεζα EFG) λιγότερο από ένα μήνα αφού στοιχειοθετήθηκε η υπόθεση της τεράστιας φοροδιαφυγής κατά του Mionis στις ΗΠΑ…
Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ “ΚΑΡΦΩΣΕ” ΤΟΝ ΜΙΩΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ.
25.06.2020

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ και διοικητής της ΕΥΠ επί Κ.Καραμανλή, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αιφνιδίασε σήμερα τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής καθώς δια του συνηγόρου του Δημήτρη Τσοβόλα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την προανακριτική επιτροπή και δεν προτίθεται να απαντήσεις στις ερωτήσεις των μελών της, αφού προηγουμένως είχε καταγγείλει τον Σ.Μιωνή για «κατασκοπεία» αναφορικά με την παράνομη υποκλοπή της συνομιλίας του με τον Ν.Παππά.
Όμως ο κ. Παπαγγελόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να μείνει σε αυτή τη διαδικασία επειδή δεν κλήθηκαν οι μάρτυρες που είχε ζητήσει και επειδή η επιτροπή δεν δέχτηκε την κατά αντιπαράσταση εξέταση του με τον Αντώνη Σαμαρά.
Μάλιστα ο κ. Τσοβόλας ανέφερε ότι είναι παράνομη και άδικη η διαδικασία και ότι αποχωρούν αυτός και ο πελάτης του σε ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς έχουν παραβιαστεί τα στοιχειώδη δικαιώματα του κατηγορουμένου.
Στην αποχώρηση Παπαγγελοπούλου αντέδρασε η ΝΔ μέσω «κύκλων» η οποία συνδέει την αποχώρηση με τις αποκαλύψεις γύρω από την υποκλαπείσα συνομιλία Ν.Παπά-Σ.Μιωνή λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να θυσιάσει τον πρώην υπουργό.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ολοκληρώνονται οι εργασίες της προανακριτικής αφού δεν υπάρχει άλλος μάρτυρας και οι επόμενες 15 μέρες θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να συνταχθεί το πόρισμα της επιτροπής.
Στη συνέχεια αυτό θα κατατεθεί στην ολομέλεια του κοινοβουλίου και σε ειδική συνεδρίαση που θα γίνει μέσα στον Ιούλιο θα αποφασιστεί με μυστική ονομαστική ψηφοφορία εάν ο κ. Παπαγγελόπουλος παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο.
Το έγκλημα της κατασκοπείας, καθώς αποκαλύπτει κρατικά μυστικά, συνιστά η παράνομη καταγραφή και δημοσιοποίηση της συνομιλίας Παππά – Μιωνή, φέρεται να επεσήμανε κατά τη σημερινή του τοποθέτηση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την πιθανή εμπλοκή του στη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος πρότεινε συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, να επισημανθεί ότι με την παράνομη καταγραφή και δημοσιοποίηση της επίμαχης συνομιλίας έχει τελεσθεί το έγκλημα της Κατασκοπείας (Άρθρο 148 παρ. 1 και 2), διότι δημοσιοποιήθηκαν παρανόμως κρατικά μυστικά με τρόπο που μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο στα συμφέροντα του Κράτους.
Κατά τον κ. Παπαγγελόπουλο αυτό το κατάπτυστο και παράνομο usb έπρεπε να σταλεί απευθείας στον Εισαγγελέα πριν δημοσιοποιηθεί και μάλιστα από επιτροπή του Κοινοβουλίου.
Τότε, παρενέβη ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Μπούγας, ο οποίος απευθυνόμενος στον πρώην κυβερνητικό αξιωματούχο, είπε:
Μπούγας: Άρα είναι συνένοχος και ο Παππάς.
Παπαγγελόπουλος: Κύριε Πρόεδρε, ο διάλογος δεν είναι κατασκοπία. Η παράνομη καταγραφή και η διάδοση που έγιναν από τον Μιωνή συνιστά την πράξη της κατασκοπίας. Καμία ευθύνη δεν έχει ο Παππάς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Παπαγγελοπουλος φέρεται – χωρίς να κατονομάσει – να «φωτογράφισε» μέλη της προανακριτικής επιτροπής ως συνεργούς του Ελληνοϊσραηλινού επιχειρηματία στο έγκλημα της κατασκοπίας, «αυτοί δηλαδή που γνώριζαν και διέρρευσαν αυτό το υλικό. Ενδεχομένως και μέλη της Επιτροπής σας κύριε πρόεδρε», είπε κατά πληροφορίες, απευθυνόμενος στον κ. Μπούγα.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την κατάθεσή του, την προηγούμενη Τρίτη, ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε διαβάσει από τα πρακτικά ερωτήσεις του Θανάση Πλεύρη προς τον Νίκο Παππά τον Μάρτιο, κάτι που φέρεται να αποδεικνύει ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. γνώριζε από τότε για τις κασέτες Μιωνή.
Στη συνέχεια της κατάθεσής του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στην Ελένη Ράικου, για την οποία φέρεται να είπε ότι, «λίγο μετά την παραίτηση της, τον Απρίλιο του 2017, ήρθε στο γραφείο μου. Ουδέν παράπονο εξέφρασε, απλά μου είπε ότι θα αφιερωνόταν στα παιδιά της και θα πήγαινε σε αυτά».
Για τον σύζυγό της κ. Ράικου και το πόρισμα για την παράνομη συνταγογράφηση, ο κ. Παπαγγελόπουλος διερωτήθηκε «τι σχέση έχουν με την Τουλουπάκη οι ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ επί υπουργίας Κικίλια» κι εξέφρασε την προσωπική του άποψη για το τι θα έκανε αν ήταν στη θέση της πρώην εισαγγελέως: «Τη γυναίκα μου τη λατρεύω και πάλι αν ξαναγεννιόμουν αυτή θα παντρευόμουν. Δεν θα το έκανα μόνο αν είχε κάνει αυτά που έχει κάνει ο σύζυγος της κ. Ράικου».
Για τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο και την κατάθεση του εισαγγελέα Αθανασίου που είχε δηλώσει στην Επιτροπή ότι ο κ. Παπαγγελοπουλος τον είχε ρωτήσει «τι έχεις για Παπαχρήστο, δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι;», πρώην αναπληρωτής υπουργός φέρεται να είπε: «Με τον κ. Παπαχρήστο είχα μια πολύ καλή σχέση. Κάποιος θα τον έβαλε τον Αθανασίου να τα πει αυτά. Αποκλείεται να τα σκέφτηκε μόνος του. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ο Αθανασίου ήρθε και μου είπε κάτι για 2 εκατομμύρια. Εγώ του είπα κανε τη δουλειά σου. Σε σχέση με αυτό που κατέθεσε οτι είπα “δεν κοιτάς να φτιάξεις κάτι”, ρωτώ κυρίες και κύριοι, πως μπορείς σε μια φορολογική υπόθεση να φτιάξεις κάτι; Τι είναι, υπόθεση κλοπής ή ληστείας; Να πει ένας μάρτυρας διαφορετικά πράγματα από αυτά που είδε; Στα φορολογικά, που υπάρχουν έγγραφα, παραστατικά, πως να φτιάξεις κάτι;».
Όσο για τον ισχυρισμό Μιωνή, ότι ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης του είχε πει ότι ο κ. Παπαγγελοπουλος είναι αντισημίτης, ο πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος φέρεται να είπε ότι ο Ρουμπάτης είναι φίλος του και «ο Μιωνή εκθέτει τον Ρουμπάτη λέγοντας ότι του είπε- πράγμα που εγώ αμφισβητώ γιατί ο Μιωνή είναι ψεύτης- ότι ο Μίμης (Παπαγγελοπουλος) είναι αντισημίτης».
Αναφερόμενος στην εμπλοκή του ονόματος του Γιάννη Αλαφούζου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός διέψευσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τους ισχυρισμούς του εισαγγελέα Αθανασίου εναντίον του και τους απέδωσε στο γεγονός ότι δεν του έκανε τη χάρη να μεσολαβήσει για να ανανεωθεί η θητεία του: «Μύρια όσα ψέματα από τον Αθανασίου. Φωνάξτε τον Ζαγοραίο, γιατί δεν τον καλείτε, ενώ το έχουμε ζητήσει και γνωρίζει;
Ο Ζαγοραίος άσκησε άμεσα δίωξη. Με κατηγορεί ο Αθανασίου ότι πίεζα να τελειώνει με τον Αλαφούζο, γιατί ήταν σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για τα κανάλια. Μεγάλο ψέμα. Γιατί να μην στοχοποιήσω τον Μαρινάκη; Γιατί να επιτεθώ στον Αλαφούζο; Λέει ότι ζητούσα να τελειώνει ο έλεγχος. Δεν το είπα. Ας δεχθούμε όμως ότι είπα – επαναλαμβάνω δεν το είπα – να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Αυτό γιατί είναι παράνομο; Παράνομο είναι να ζητάς να κλείσει μια υπόθεση με συγκεκριμένο τρόπο.
Αντί να καταγγείλει όλα αυτά που σας κατέθεσε ο Αθανασίου, τον Φεβρουάριο του 2017, μου έκανε και το τραπέζι. Γιατί μου έκανε το τραπέζι; Είπε ότι επειδή είχε πετύχει το παιδί του ως εισαγγελέας.
Βέβαια τα αποτελέσματα βγήκαν τον Οκτώβριο του 2016. Αν θέλω να κάνω τραπέζι για το παιδί μου, φωνάζω το παιδί για να το επιδείξω. Γιατί δεν έφερε την γυναίκα του; Το παιδί του; Το έκανε για να με γλείψει. Ήθελε να ανανεωθεί η θητεία του.
”Δεν γίνεται ρε Παναγιώτη 6 χρόνια στην ίδια θέση”, του είπα».
Λάβρος ήταν ο πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος κατά του κ. Αθανασίου και για τους υπαινιγμούς, όπως φέρεται να είπε, του εισαγγελέα σχετικά με την ασθένεια της εισαγγελέως Διαφθοράς: «Αισχρός ο υπαινιγμός Αθανασίου για την νοσηλεία της κ. Τουλουπάκη. Έτσι το έμαθαν οι γονείς της. Από τη διαρροή της κατάθεσης Αθανασίου. Δεν γνώριζαν τίποτα οι άνθρωποι. Απορεί ο κ. Αθανασίου για τα νοσήλια και το δωμάτιο. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Η Τουλουπάκη είναι από πλούσια οικογένεια της Κρήτης. Έχει αδελφό γιατρό. Για την υγεία σου πουλάς και το σπίτι σου. Είχε ιδιωτική ασφάλιση Υγείας και έτσι κάλυψε τα έξοδα. Παρουσίασε την απόδειξη. Ρωτώ πόσα έδωσε? 3.000, 4000, που καλύφθηκαν από την Ασφαλιστική; Ο κ. Αθανασίου μπορεί να μας πει πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο διαρκείας στα επίσημα του γηπέδου; Πως πάει κάθε Κυριακή στα επίσημα;».
Μέχρι τις 15 Ιουλίου, αναμένεται να έχει εκδώσει πόρισμα για την παραπομπή ή όχι του κ. Παπαγγελόπουλου στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
.Ο ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ Ε=Μ.C² ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΡΙΤΣ ΧΑΖΕΝΕΡΛ (Fritz Hasenöhrl).


«Ο μεν γαρ Ελληνισμός πανταχού της γης εκταθείς και τας απάντων ανθρώπων ψυχάς κατασχών ούτως ύστερον μετά την τοσαύτην ισχύν και την επίδοσιν υπό της του Χριστού κατελύθη δυνάμεως». Ιωάννης Χρυσόστομος , "Κατά Ελλήνων", 15.

ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΤΡΟΜΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΡΕΙ (Ο ΗΛΙΘΙΟΣ) ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ.
4 σχόλια :

 1. ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ- ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ?

  ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ?

  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ?

  ΠΟΤΕ Θ' ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ Ν' ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΑΕΙ Ν' ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ?

  Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,
  Ας πάρουμε π.χ. το ενδεχόμενο να δοθεί από τον Τσίπρα η ονομασία Μακεδονία ή παράγωγά του στη ονομασία του Σκοπιανού μορφώματος. Όπως όλοι οι συνετοί άνθρωποι καταλαβαίνουν, αυτό δεν αποτελεί μόνο μια απλή συναισθηματική ήττα και εθνική μείωση, είναι ένα καίριο ζήτημα, που θίγει τις ευαισθησίες κάθε Έλληνα.
  Δημιουργεί το καταστροφικό προηγούμενο για αμφισβήτηση της Ελληνικής εθνικής συνοχής, των συστατικών στοιχείων, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε το σύγχρονο ελληνικό κράτος και έχουν αποτελέσει την επιβεβαίωση της αδιάσπαστης ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού. Του ζωτικού δηλαδή ερείσματος, που μας επέτρεψε να επιβιώσουμε και να διαμορφώσουμε τη σύγχρονη προοπτική μας στον σκληρό και ανταγωνιστικό κόσμο που ζούμε.
  Αυτό είναι η υπέρτατη προδοσία, προδοσία πολύ μεγαλύτερη από την προδοσία του Εφιάλτη.
  Και γνωρίζουμε καλά ότι αυτό ακριβώς επιδιώκει ο Τσίπρας και η συμμορία του.
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ των Ελληνικών θέσεων στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια θεσμικά όργανα.

  ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» χαρακτηρίζονται από προσωπική ανεπάρκεια, έλλειψη γνώσεων, ιδεοληψίες και αδιαφορία, σε συνδυασμό με πρακτοριλίκι, εξαρτήσεις και ψοφοδεείς συμπεριφορές.
  ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ είναι ανίκανες και διαβρωμένες.
  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ας το αφήσουμε, είναι ότι πιο παρακμιακό, αντιδραστικό και διεφθαρμένο υπάρχει.
  Ο ΣΤΡΑΤΟΣ; Κάθονται σαν κότες και τους αφοπλίζουν οι εχθροί. Δεν μάχονται, δεν πολεμούν.
  Από ποιόν να περιμένουμε δράση;
  Μήπως από μερικούς ξέπνοους γέροντες;
  Η δράση πάντα αρχίζει από το σφριγηλό τμήμα ενός λαού. Από τους 16άρηδες, τους 18άρηδες, τους 20άρηδες και τους 25άρηδες. Γι αυτούς υπάρχει το μέλλον. Σε όλο τον κόσμο οι νέοι και οι νέε είναι οι μπροστάρηδες στους αγώνες. Βλέπετε εσείς νεολαία στους δρόμους να τρέχουν για τα δίκαιά τους; Δυστυχώς δεν υπάρχουν νέοι και νέες στην Ελλάδα. Είμαστε μία χώρα που αφανίζεται.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥ: ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΣΑΣ».
  Σκοπιανοί που ζουν στον Καναδά ζητούν με έγγραφο από Μακεδονικό προϊόν να αφαιρέσει τον όρο Μακεδονία από την συσκευασία του. Σε μία άκρως προκλητική κίνηση προχώρησε η Καναδική αυτοαποκαλούμενη “Μακεδονική” ένωση σε ένα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα Μακεδονικά superfoods. Η ένωση των εθνικιστών Σκοπιανών του Καναδά με επιστολή τους ζητούν από την εταιρεία “Greece to you” να αποσύρει όλα τα προϊόντα της που εστάλησαν στον Καναδά και αναγράφουν ως περιοχή προέλευσης την Μακεδονία και ως χώρα προέλευσης φυσικά την Ελλάδα.
  Μάλιστα οι ενέργειές τους, έγιναν ακόμα πιο εμπρηστικές όταν σε τοπική τους εφημερίδα θρασύτατα στιγματίζουν τα διεθνούς φήμης Ελληνικά superfoods με βάση το μέλι βάζοντας την φωτογραφία του βραβευμένου προϊόντος, το οποίο μάλιστα έχει ψηφιστεί και ως το καλύτερο superfood του κόσμου. Γράφοντας ως τίτλο “Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται τον όρο Μακεδονία στις συσκευασίες σας. Μακεδόνες είμαστε μόνο εμείς”. Φυσικά η εταιρεία απάντησε σε έντονο ύφος και όπως ακριβώς άρμοζε σε μία τέτοια περίπτωση στέλνοντας μάλιστα την φωτογραφία που κυκλοφορεί σε όλα τα προφίλ στο facebook με το πρόσωπο του ιδιοκτήτη λέγοντας στον επίλογο της το γνωστό “Μολών λαβέ”.
  Τελικά η εταιρεία συνεχίζει την ραγδαία ανοδική της πορεία κάνοντας εξαγωγές σε 31 χώρες χωρίς φυσικά να αλλάξει την συσκευασία της. Το προϊόν για το οποίο έγινε το θέμα είναι αυτό που κατέκτησε πρόσφατα την πρώτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό γευσιγνωσίας, συσκευασίας και αγνότητας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.......ΕΝΩ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...