Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 87 ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ: «Ο ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Ο SOROS, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ».



Ο  ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ  ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ.ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ  ΜΙΣΟΣ  ΠΟΥ  ΤΡΕΦΕΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ,  ΜΟΝΟ  ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ.  
(Πόσο  αβυσσαλέο  μίσος  τρέφουν  αυτοί  οι  έκφυλοι  τύποι,  Τσίπρας  και  Μουζάλας,  για  να  θέλουν  να  καταστρέψουν  με  αυτόν  τον  τρόπο  τον  ελληνικό  λαό,  εισάγοντας  επίτηδες  λαθρομετανάστες  και  σκεπτόμενοι  με  χαρά  και  αγαλλίαση  τα  επόμενα  χρόνια,  που  αυτοί  θα  σφάζουν  τους  Έλληνες,  μέσα σε  συνθήκες  εμφύλιου  σπαραγμού, όπως  περιγράφει  στο  βιβλίο  του  ο  Κωνσταντίνος  Μόσιαλος.  Η ρητορεία  τους περί «προσφύγων» δεν  ισχύει  βέβαια  για  τον  στενό  τους  σύμμαχο, ΤΟ  ΠΙΟ  ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ  ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ,  που δεν έχει δεχτεί ούτε έναν «πρόσφυγα», που υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια το  αίμα  του,  τις   παραδόσεις και την θρησκεία του, αλλά απαιτεί από όλους τους άλλους να αλλοτριωθούν  από την παγκοσμιοποίηση,  που  επιβάλλουν  οι  ομόφυλοι  οικονομικοί  διεθνείς  αφέντες,  οι  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ  του  Τσίπρα  και  Μουζάλα).
 "Γιατί οι διάφορες «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ (στην
πλειονότητά τους αδρά χρηματοδοτούμενες και από την ενδεή Ελλάδα) δεν δραστηριοποιούνται πρώτιστα στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, αντί της χώρας μας, ώστε να βοηθήσουν επί τόπου και να απαλειφθεί έτσι η μάστιγα του δουλεμπορίου;  (O  Τσίπρας  με  την   απόφασή  του),  που  είναι παράνομη και αντισυνταγματική, δημιουργεί μία  αυτοκαταστροφική πολιτική, καθώς συνέπειά της θα είναι η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από άλλες εθνότητες.  H Ελλάδα καθίσταται πόλος έλξης λαθρομεταναστών και ουσιαστικά προσκαλεί νέα, ακόμη πολυπληθέστερα κύματά τους στο έδαφός της, και μάλιστα σε καιρό δραματικής έντασης του φαινομένου.  Δήλωση Οζάλ «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ‘δω μεριά και να τελειώνουμε με αυτούς» (Παρόν, 8-3-2009)".

 Υπόμνημα 87 καθηγητών πανεπιστημίου για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα προς τους -  τρομάρα  μας  -   "πολιτικούς  ηγέτες  της  χώρας",  γνωστούς  πράκτορες  ξένων  πρεσβειών.
Απρ 19, 2015

Υπόμνημα για το χειρισμό του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος απέστειλαν προς την πολιτική ηγεσία 87 καθηγητές πανεπιστημίου. Το κείμενο του υπομνήματος έχει ως ακολούθως:
"Εκφράζουμε τη βαθύτατη ανησυχία μας εν όψει της αντικατάστασης των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών από λεγόμενες «ανοιχτές δομές φιλοξενίας», σύμφωνα με την εξαγγελία της κυβέρνησης και μετά την πρόσφατη απόφασή της για απελευθέρωση κρατουμένων από τα κέντρα αυτά. Διερωτώμεθα τί ακριβώς σημαίνουν οι «ανοιχτές δομές», αν όχι την κατάργηση κάθε περιορισμού στην είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα ανεξέλεγκτου αριθμού λαθρομεταναστών, στην πλειονότητά τους εισερχομένων από την Τουρκία και προερχομένων κυρίως από μουσουλμανικές Ασιατικές και Αφρικανικές χώρες (Αφγανιστάν, Πακιστάν, Συρία, Αλγερία, Σομαλία, σύμφωνα με την ανάλυση της Frontex για το 2013 και 2014) και τον μέγιστο δημογραφικό κίνδυνο και την υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας που αυτές συνεπάγονται. Πρόσφατα παραδείγματα κρουσμάτων τυφλής βίας σε Ευρωπαϊκές πόλεις καταδεικνύουν τραγικά και για πολλοστή φορά την πλήρη αποτυχία του καταναγκαστικού «πολυπολιτισμικού» μοντέλου.
Τονίζουμε ότι είναι πρακτικά ουτοπική η υποχρέωση των λαθρομεταναστών, όπως αυτή διατυπώθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να δηλώσουν τόπο διαμονής και να παρουσιάζονται την πρώτη και την δέκατη πέμπτη κάθε μήνα στην Αστυνομία και ότι με αυτήν την τακτική η Ελλάδα καθίσταται πόλος έλξης λαθρομεταναστών και ουσιαστικά προσκαλεί νέα, ακόμη πολυπληθέστερα κύματά τους στο έδαφός της, και μάλιστα σε καιρό δραματικής έντασης του φαινομένου. Η αλματώδης αύξηση των μεταναστευτικών ροών σύμφωνα με έγγραφο του αν. υπουργού ευρωπαϊκών υποθέσεων (9-3-20-15) έχει ήδη εκτιναχθεί στο 223.22%, τη στιγμή που το κράτος των Τζιχαντιστών σχεδιάζει αποστολή τρομοκρατών στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας, Ισπανίας και Ιταλίας, σύμφωνα με έγγραφο που έδωσε στην δημοσιότητα το Βρεταννικό Ίδρυμα Quilliam για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας (Δελτίο Ειδήσεων ΝΕΡΙΤ, 2-3-2015).
                Ο  ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ  ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ  ΜΟΥΖΑΛΑΣ. ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ  ΜΙΣΟΣ  ΠΟΥ  ΤΡΕΦΕΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ,  ΜΟΝΟ  ΜΙΑ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΤΟ  ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ.  
  (Πόσο  αβυσσαλέο  μίσος  τρέφουν  αυτοί  οι  έκφυλοι  τύποι,  Τσίπρας  και  Μουζάλας,  για  να  θέλουν  να  καταστρέψουν  με  αυτόν  τον  τρόπο  τον  ελληνικό  λαό,  εισάγοντας  επίτηδες  λαθρομετανάστες  και  σκεπτόμενοι  με  χαρά  και  αγαλλίαση  τα  επόμενα  χρόνια,  που  αυτοί  θα  σφάζουν  τους  Έλληνες,  μέσα σε  συνθήκες  εμφύλιου  σπαραγμού,  όπως  περιγράφει  στο  βιβλίο  του  ο  Κωνσταντίνος  Μόσιαλος. 
Η ρητορεία  τους περί «προσφύγων» δεν  ισχύει  βέβαια  για  τον  στενό  τους  σύμμαχο, ΤΟ  ΠΙΟ  ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ  ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ,  που δεν έχει δεχτεί ούτε έναν «πρόσφυγα», που υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια το  αίμα  του,  τις   παραδόσεις και την θρησκεία του, αλλά απαιτεί από όλους τους άλλους να αλλοτριωθούν  από την παγκοσμιοποίηση,  που  επιβάλλουν  οι  ομόφυλοι  οικονομικοί  διεθνείς  αφέντες,  οι  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ  του  Τσίπρα  και  Μουζάλα). 
Επισημαίνουμε ακόμη ότι η εξαγγελία της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου λίγες μέρες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ (Τα Νέα, 28-1-2015) ότι θα δοθεί ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα προσκρούει στην απόφαση 460/2013 του Συμβουλίου Επικρατείας η οποία απορρίπτει την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και τα τέκνα τους, ακόμα και αν αυτά γεννήθηκαν στην χώρα μας. Η οποιαδήποτε κυβερνητική κίνηση που θα αντιτίθεται σε αυτήν την απόφαση, πέραν του ότι θα είναι παράνομη και αντισυνταγματική, συνιστά αυτοκαταστροφική πολιτική εκ μέρους των Ελλήνων καθώς συνέπεια της θα είναι η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από άλλες εθνότητες, κατάσταση κατά καμία έννοια νόμιμη ή κοινώς αποδεκτή. Τονίζουμε δε οι υπογράφοντες το παρόν κείμενο ότι ούτε έλλειμμα ευαισθησίας έχουμε ούτε αγνοούμε τα επιχειρήματα για τη χορήγηση ιθαγένειας σε παιδιά λαθρομεταναστών γεννημένα στην Ελλάδα. Υπογραμμίζουμε όμως ότι η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών και η αντικειμενική αδυναμία ενσωμάτωσής τους στην Ελληνική κοινωνία, αφ’ ενός λόγω των τεράστιων αριθμών τους και αφ’ ετέρου λόγω της πλήρους ετερότητας του πολιτιστικού τους υποβάθρου από το ελληνικό, ενέχει θανάσιμους κινδύνους για τους Έλληνες, ένας από τους οποίους είναι και η δημιουργία ενεργών φυτωρίων εξτρεμιστών-τζιχαντιστών.

Τόσο το θέμα της προσωρινής κράτησης των λαθρομεταναστών όσο και αυτό της απόδοσης ιθαγένειας έχουν άμεση συνάφεια με το ευρύτερο πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας. Καμία πολιτική δεν θα είναι αποτελεσματική μακροπρόθεσμα, αν δεν κατανοήσουμε τον μηχανισμό που προκαλεί τις μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα.
Κατόπιν πολυετούς βιωματικής παρατήρησης έχουμε πλέον σαφέστερη εικόνα της διαδικασίας της λαθρομετανάστευσης. Ο μεγαλύτερος όγκος των εισερχομένων στη χώρα μας γίνεται στα σύνορα με την Τουρκία. Μέρος των μεταναστών καταφθάνει στη χώρα αυτή οδικώς και μέρος αεροπορικώς από χώρες με τις οποίες η Τουρκία έχει συνάψει συμφωνίες κατάργησης αδείας εισόδου. Δημιουργούνται ερωτήματα όπως:

1. Γιατί οι λαθρομετανάστες θεωρούνται «πολιτικοί πρόσφυγες» όταν τα κράτη καταγωγής τους διαθέτουν εγκαθιδρυμένα πολιτεύματα διεθνώς αναγνωρισμένα με διενεργούμενες ελεύθερες εκλογές, κράτη στων οποίων τις πρεσβείες Ευρωπαϊκών χωρών ή τα Γραφεία του ΟΗΕ θα μπορούσαν να ζητήσουν και να λάβουν απευθείας άσυλο; Με ποιά λογική το ελληνικό κράτος καλείται να αποδεχθεί τον αυτοχαρακτηρισμό τους ως «πολιτικών προσφύγων» όταν είναι αντικειμενικά αδύνατο να εξακριβωθεί αν πρόκειται για άτομα με βεβαρημένο ποινικό μητρώο ή στρατευμένα από οπουδήποτε; Στην ανάλυση της Frontex για το 2014 επισημαίνεται ότι συχνά λαθρομετανάστες ισχυρίζονται ότι προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές κρύβοντας την αληθινή τους εθνικότητα, και τονίζεται η περίπτωση καταζητούμενου Τσετσένου τρομοκράτη που παρίστανε τον Σύρο.

2. Άπαντες οι αλλοδαποί κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα εμφανίζονται ως μη κατέχοντες διαβατήρια. Πως όμως μπορούν να διασχίζουν ελεύθερα τόσα παρεμβαλλόμενα κράτη εφαρμόζοντα συνοριακούς ελέγχους διαβατηρίων; Όσοι διατείνονται ότι είναι πολιτικοί πρόσφυγες γιατί δεν αιτούνται άσυλο, όπως τους το επιτρέπει η Σύμβαση της Γενεύης, στα όμορα ή στα ενδιάμεσα κράτη, και δη στην Τουρκία, που υποχρεούνται να επιληφθούν σχετικά;

3. Γιατί οι διάφορες «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ (στην πλειονότητά τους αδρά χρηματοδοτούμενες και από την ενδεή Ελλάδα) δεν δραστηριοποιούνται πρώτιστα στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, αντί της χώρας μας, ώστε να βοηθήσουν επί τόπου και να απαλειφθεί έτσι η μάστιγα του δουλεμπορίου;

4. Γιατί διαθέτουν χιλιάδες ευρώ για να εισέλθουν παράνομα στην μακρινή Ελλάδα, και να γίνουν οικονομικοί μετανάστες άτομα οι οικονομίες των χωρών των οποίων αναπτύσσονται με πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς ΑΕΠ (Παγκόσμια Τράπεζα, 2014) από ό,τι η δική μας, αντί να τα χρησιμοποιήσουν στην πατρίδα τους προς ριζική αντιμετώπιση των βιοποριστικών τους προβλημάτων;

Τα ερωτήματα αυτά καταδεικνύουν ότι το φαινόμενο δεν είναι άσχετο από την πάγια πολιτική της γείτονος χώρας για εθνική υπονόμευση της Ελλάδας, ίσως με τη συνεργασία ή την ανοχή άλλων χωρών. Θυμίζουμε την περιβόητη δήλωση Οζάλ «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ‘δω μεριά και να τελειώνουμε με αυτούς» (Παρόν, 8-3-2009). Η ελαστικότητα των ελληνικών νόμων επιτείνει το πρόβλημα διότι αποτελεί κίνητρο για τη λαθρομετανάστευση και ουσιαστικά διευκολύνει την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου.

Για τους λόγους αυτούς, και διότι το 86% των Ελλήνων ζητούν έλεγχο της λαθρομετανάστευσης, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ιδρύματος Pew Research Center (12-5-2014), είναι επιτακτική και άμεση ανάγκη να εφαρμόσει η ελληνική πολιτεία τους νόμους όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Πιο συγκεκριμένα προτείνουμε τα εξής:

1. Άμεση καταγγελία και κατάργηση των εθνοκτόνων κανονισμών Δουβλίνο Ι, ΙΙ & ΙΙΙ.

2. Επίκληση των πραγματικών λόγων της ανθρωπιστικής κρίσης για αναστολή της Συνθήκης της Γενεύης, άλλως εφαρμογή του «γεωγραφικού περιορισμού» όπως προβλέπει η Σύμβαση αυτή και εφαρμόζει η Τουρκία. Αόριστη αναστολή παροχής ασύλου έως ότου η Ελλάδα ξεπεράσει τη δριμεία ανθρωπιστική κρίση, διότι μια χώρα σε οικονομική και δημογραφική κρίση δεν μπορεί να χορηγεί άσυλο σε εκατομμύρια αλλοδαπών.

3. Επαναπατρισμός όλων των παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών, ανεξαρτήτως εάν κατέχουν εκ των υστέρων «νομιμοποιητικά έγγραφα» που είναι άκυρα (αφού μια παράνομη πράξη, η παράνομη είσοδος, δεν μπορεί να έχει έννομες συνέπειες) είτε με δικά τους έξοδα είτε με έξοδα των Πρεσβειών τους. Έτσι η ελληνική κυβέρνηση θα αποτελέσει το διεθνές παράδειγμα πάταξης της μάστιγας του δουλεμπορίου και της στυγνής ρατσιστικής εκμετάλλευσης ανθρώπων.

4. Απλοποίηση των περιπτώσεων χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας με νόμο που θα προβλέπει αποκλειστικά και μόνον τις κάτωθι τρείς περιπτώσεις: α) Τέκνο που έχει έναν τουλάχιστον γονέα Έλληνα πολίτη με τη γέννησή του, β) Τέκνο που έχει υιοθετηθεί από Έλληνα πολίτη πριν την ενηλικίωσή του, γ) Αλλοδαπός διακεκριμένος λόγω εξαιρετικής υπηρεσίας που προσέφερε στην Ελλάδα

5. Κατάργηση νόμων όπως ο νόμος Καστανίδη (Ν. 3904/2010) που συνέτειναν στην γιγάντωση της εγκληματικότητας και ουσιαστικά απαγορεύουν στις αρχές την απέλαση των παραβατικών αλλοδαπών ανεξαρτήτως βαθμού εγκλήματος.

6. Δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού στα πρότυπα της Αυστραλίας σε πλήθος γλωσσών και διανομή του στις Πρεσβείες τους μέσω της διπλωματικής οδού και του διαδικτύου, με το οποίο να καθίσταται σαφές ότι ο παρανόμως εισελθών στην Ελλάδα αλλοδαπός θα απελαύνεται άμεσα.

7. Επαναφορά της αρμοδιότητας φύλαξης των συνόρων της ελληνικής επικράτειας στις Ένοπλες Δυνάμεις, τον μοναδικό φορέα της Άμυνας της χώρας σύμφωνα με το Σύνταγμα.

8. Σε περίπτωση που το ζήτημα της απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς παρουσιασθεί ως νομοσχέδιο στην Βουλή, λόγω της υψίστης κρισιμότητας της κατάστασης συντρέχουν τόσο οι αντικειμενικές όσο και οι ουσιαστικές προϋποθέσεις ενεργοποίησης του σχετικού άρθρου 44, παρ. 2 του Συντάγματος περί άμεσης διεξαγωγής δημοψηφίσματος ώστε να αποφασίσει ο ελληνικός λαός επ’ αυτού".

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

1. Ιωάννης Αβραμίδης, Καθηγητής, Α.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

2. Δημοσθένης Κ. Αγγελίδης, Ομότιμος Καθηγητής, Α.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

3. Σταύρος Α. Αναγνωστόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

4. Ιωάννα Αναστασοπούλου, Καθηγήτρια, Ε.Μ.Π., ΕΛΛΑΣ.

5. Αντώνιος Ανδρεάτος, Καθηγητής, Σχολή Ικάρων, ΕΛΛΑΣ.

6. Ιωάννης Αργυρόπουλος, PhD, Διευθυντικό στέλεχος, AT&T Labs, ΗΠΑ.

7. Δρ. Ευάγγελος Βαλλιανάτος, Λόγιος, Συγγραφεύς, ΗΠΑ.

8. Αντώνης Βαρδουλάκης, Καθηγητής, Α.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

9. Αλέξανδρος Βογιατζής, Αν. Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ.

10.   Eleftherios N. Botsas, Ph.D., Professor Emeritus, Oakland University, ΗΠΑ.

11.   Νικόλαος Γεωργαντζόγλου, Καθηγητής, Ε.Κ.Π.Α., ΕΛΛΑΣ.

12.   Σωτήριος Γεωργιάδης, Υποναύαρχος εν αποστρατεία Πολεμικού Ναυτικού, ΕΛΛΑΣ.

13.   Δημήτριος Α. Γεωργίου, Καθηγητής, Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

14.   Γεώργιος Γιαννόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

15.   Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

16.   Παναγιώτης Γιαννούλης, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

17.   Nina Gatzoulis, Professor, University of New Hampshire, ΗΠΑ.

18.   Demetrios J. Constantelos, Professor Emeritus, Richard Stockton University, ΗΠΑ.

19.   Socrates Dokos, PhD, Associate Professor, UNSW, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

20.   Spyros Economides, Professor Emeritus, California State University, ΗΠΑ.

21.   Αθανάσιος Επίσκοπος, Αν. Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΕΛΛΑΣ.

22.   Παύλος Ευθυμίου, Ομότιμος Καθηγητής, Α.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

23.   Christos C. Evangeliou, Professor, Towson University, Maryland, ΗΠΑ.

24.   Κλεάνθης Θραμπουλίδης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

25.   Pandelis Halamandaris, Professor Emeritus, Brandon University, ΚΑΝΑΔΑΣ.

26.   Paul Peter Hatgil (Apostolos Panayiotis Hatgilakos), Professor Εmeritus, University of Texas, ΗΠΑ.

27.   Maria Hatzoglou, Professor, Case Western Reserve University, Cleveland Ohio, ΗΠΑ.

28.   Petros Ioannou, Professor, University of Southern California, ΗΠΑ.

29.   Thomais Kakouli-Duarte, PhD, Lecturer, Institute of Technology Carlow, ΙΡΛΑΝΔΙΑ.

30.   Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Ph.D. (Philosophy, Geneva University), President of the European League of Geneva, ΕΛΒΕΤΙΑ.

31.   Rev. Dr. Lambros Kamperidis, Université de Sherbrooke, Quebec, ΚΑΝΑΔΑΣ.

32.   Δημήτρης Λ. Καράμπαλης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

33.   Χρήστος Καράτζιος MD, Επίκουρος Καθηγητής, Κέντρο Υγείας Πανεπιστημίου ΜcGill, Μόντρεαλ, ΚΑΝΑΔΑΣ.

34.   Konstantinos Kontzialis, Post doctoral fellow, McGill University, ΚΑΝΑΔΑΣ.

35.   Παναγιώτης Κ. Κολιόπουλος, Καθηγητής, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ.

36.   Ιωάννης Κόντος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΚΠΑ, ΕΛΛΑΣ.

37.   Λεωνίδας Κουμάκης, Νομικός, συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ.

38.   Ηλίας Κουρούμαλης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ.

39.   Χριστόφορος Κουτίτας, Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ.

40.   Μαίρη Κουτσελίνη, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ.

41.   Γεώργιος Κυριακού, Καθηγητής, Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

42.   Demosthenes Konstantatos, Ph.D., Greenwich CT, ΗΠΑ.

43.   Μιλτιάδης Κύρκος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, ΕΛΛΑΣ.

44.   Πέτρος Κωμοδρόμος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ.

45.   Ιωάννης Β. Κωνσταντόπουλος, Prof. Emer. Ecole Polytechnique de Bruxelles, ULB, Πρ. Καθηγητής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ΕΛΛΑΣ.

46.   Νίκος Κωτσοβίνος, Ομότιμος Καθηγητής, Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

47.   Αναστάσιος Λαζαρίδης, PhD, Professor Emeritus, Widener University, Chester, PA, ΗΠΑ.

48.   Μαρία Αλεξ. Λευτάκη, Επίκουρος Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

49.   Αστέριος Λιώλιος, Καθηγητής, Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

50.   Xanthippi Markenscoff, Distinguished Professor, University of California, San Diego, HΠA.

51.   Κώστας Μελακοπίδης, τ. Αν. Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ.

52.   Lefteris Mermigas, Dept. of Pathology, SUNYAB, ΗΠΑ.

53.   Aristotle Michopoulos, Ph.D., Professor, Hellenic College, MA, ΗΠΑ.

54.   Nicholaos L. Moraitis, Ph.D., University of California, ΗΠΑ.

55.   Γιώργος Μπαλόγλου, τ. Αν. καθηγητής, Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης, Θεσσαλονίκη , ΕΛΛΑΣ.

56.   Δημήτριος Μπάρος, MSc, PhD, Πανεπιστημιακός Υπότροφος Τ.Ε.Ι. Πάτρας, ΕΛΛΑΣ.

57.   Δημήτριος Μπέσκος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

58.   Ιωάννης Μπουλούκος, Υποναύαρχος Π.Ν. (ε.α.), ΕΛΛΑΣ.

59.   Στέφανος Παϊπέτης, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

60.   Δημήτριος Παντελής, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΕΛΛΑΣ.

61.   Γρηγόριος Παπαγιάννης, Dr. Phil., Αν. Καθηγητής, Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

62.   Α. P. (Tom) Papadopoulos, r. Senior Research Scientist, Adjunct Professor (Guelph, Laval), Ontario, ΚΑΝΑΔΑΣ.

63.   Kyriakos Papadopoulos, Professor, Tulane University, ΗΠΑ.

64.   Νικόλαος Θ. Παπαδόπουλος, MD, PhD, Ομότιμος Καθηγητής, Α.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

65.   Μάρω Παπαθανασίου, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ, ΕΛΛΑΣ.

66.   Στέφανος Παπακώστας, τ. Καθηγητής Deree College, University of Indianapolis, ΕΛΛΑΣ.

67.   Σταύρος Π. Παπαμαρινόπουλος, τ. Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

68.   Νικόλαος Παπαροδόπουλος, τ. Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ΕΛΛΑΣ.

69.   Παναγιώτης Αλ. Παταργιάς, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ΕΛΛΑΣ.

70.   Γιώργος Παύλος, Αν. Καθηγητής, Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.

71.   Βασίλης Περδικάτσης, Ομότιμος Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ.

72.   Ellene Phufas-Jousma, Professor SUNY ERIE, Buffalo NY, ΗΠΑ.

73.   John Psarouthakis, PhD, Universities of Michigan and Edinburgh-Scotland, ΕΛΛΑΣ.

74.   Evangelos Rigos, Mariner Master, BBA, Pace University NY, ΕΛΛΑΣ.

75.   Κωνσταντίνος Π. Ρωμανός, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ΕΛΛΑΣ.

76.   Αντώνιος Σανγβινάτσος, PhD, Οικονομικός Αναλυτής, PIMCO, Los Angeles, ΗΠΑ.

77.   Βιργινία Σιζιόπικου, Αν. Καθηγήτρια, University of Alabama at Birmingham, ΗΠΑ.

78.   Ηλίας Σταμπολιάδης, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ.

79.   Georgia Triantafillou, Professor, Temple University, PA, ΗΠΑ.

80.   Τατιάνα Τσακιροπούλου, Καθηγήτρια, University of Alabama, ΗΠΑ.

81.   Μαρία Υψηλάντη, Επίκουρος Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ.

82.   Αναστάσιος Φίλιππας, Ομότιμος καθηγητής Ε.Μ.Π., ΕΛΛΑΣ.

83.   Vasilis Fthenakis, Professor, Columbia University, New York, NY, ΗΠΑ.

84.   Νικόλαος Φυτρολάκης, Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Π., ΕΛΛΑΣ.

85.   Παύλος Χατζηκωνσταντίνου, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.

86.   Ιωάννης Χατζόπουλος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ΕΛΛΑΣ.

87.   Γεώργιος Μ. Χορς, Αναπληρωτής Καθηγητής , Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.


  Η  ΓΕΝΙΑ  ΤΟΥ  "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ"

Η  γενιά  που  μας  κυβερνά  εδώ  και  40  χρόνια, η γενιά  του  «Πολυτεχνείου»,  ξεπρόβαλε  ορμητικά, για  να αντιπαρατεθεί  δήθεν στο  «σύστημα». Το  αποτέλεσμα:  πολύ  γρήγορα  αποτέλεσε      τον  βασικό  κορμό   του  πιο διεφθαρμένου πολιτικού,  οικονομικού,  κοινωνικού και              πνευματικού  κατεστημένου  του συστήματος αυτού

 Πουθενά  αλλού  στον  κόσμο,  σε  αστικά και  κομμουνιστικά  καθεστώτα,  η κολοσσιαία   διαχειριστική ανικανότητα,  η  βαθύτατη διαφθορά   των  ιθυνόντων  του  συστήματος  και  η  πρακτόρευση  ξένων συμφερόντων,  δεν  αναδείχθηκαν  τόσο  φανερά όσο  στην  περίοδο  της σαραντάχρονης  επικυριαρχίας   της  «γενιάς  του Πολυτεχνείου». 

Η  γενιά  του  «Πολυτεχνείου»  οδήγησε  την   αγαπημένη  μας  πατρίδα  στην πλήρη υποταγή   στα κελεύσματα των ξένων επικυρίαρχων, στους οποίους παρέδωσε τα κλειδιά της  διακυβέρνησης  της χώρας, υποτάσσοντας τον πληθυσμό της, σε ένα ανελέητο καθεστώς πενίας και μετατρέποντας την Ελλάδα  σε μια σύγχρονη αποικία χρέους.  Σήμερα  μάλιστα  θέλουν  να  ολοκληρώσουν  γρήγορα  το  ανατεθέν  σ΄αυτούς  έργο,  με  την  μερική  ή  ολική  αντικατάσταση  του  αυτόχθονα  ελληνικού  λαού  με  Ασιάτες  και  Αφρικανούς  λαθρομετανάστες,  αρπάζοντας  τα  σπίτια  των  γηγενών  και  δίνοντάς  τα  σε  εποίκους. 

 Στην  Γαλλία   ένας  σύμβουλος  του  Σοσιαλιστικού    Κόμματος  (το think tank “Terranova” -(«νέα γη», ή νέα χώρα ή νέος λαός)  δήλωσε πρόσφατα ότι:   «δεν θα πρέπει να ανησυχούμε πολύ για το Εθνικό Μέτωπο  της  Γαλλίας, γιατί  δεν θα καταφέρει να έρθει στην εξουσία για δημογραφικούς λόγους».

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ  ΠΟΥ  ΤΟ  ΠΑΝΕ; 
Θα  φέρουμε  τόσους  λαθρομετανάστες,  θα  τους  
χορηγήσουμε  το δικαίωμα  ψήφου,  ώστε  οι  
γνήσιοι  Γάλλοι  θα  γίνουν  μειοψηφία και  ποτέ  
δεν  θα  μπορέσουν  να  εκλέξουν  την  
κυβέρνηση  που θέλουν.
Κάτι  ανάλογο  είχε  πει  και  ο  Γιωργάκης  Παπανδρέου  για  την Ελλάδα  το  2010.

ΤΣΙΠΡΑΣ: "Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΕΚΦΥΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ  ΤΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ:
Ξέρουμε  ότι  δεν  είναι  ούτε  η  βλακεία  τους, ούτε ο ιδεαλισμός αυτό που τους κινεί.
Είναι ένα συνειδητό μίσος για  την  πατρίδα  μας  και επιθυμία για πόλεμο.
 Είναι συνεργασία με τον κατακτητή και  στοιχηματισμός  για τη νίκη του.
Εκείνοι που σπέρνουν ανέμους  εμφυλίου πολέμου, θερίζουν θύελλες.
Κατά πάσα πιθανότητα αυτές  θα είναι αιματηρές.
Να  ξέρουν  ότι  στην  Ελλάδα  αλλά  και  στην  Ευρώπη  θα  χάσουν τον πόλεμο που προκάλεσαν.
Εμείς  οι  αντιστασιακοί  έχουμε  περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε, επειδή  υποκινούμαστε  
από την πίστη στις ρίζες μας, ενώ οι  λαθρομετανάστες  
και  οι  ντόπιοι συνεργάτες  τους,  υπόκεινται σε  ξένα  αφεντικά.-
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

6 σχόλια :

  1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
    «Οι πόντιοι δεν είναι Έλληνες, είναι ιθαγενής φυλή Μουσουλμάνων, που τους ξαπόστηλαν το 1923 στην Ελλάδα».
    Επίσης μας συνιστούν να γνωρίσουμε τους μελλοντικούς μας γείτονες, που κουβαλούν στην πατρίδα μας: 13χρονη Αγγλίδα που τόλμησε να κάνει βόλτα σε μουσουλμανικό γκέτο του Λονδίνου, βιάστηκε, δολοφονήθηκε και την κομμάτιασαν σε μηχανή του κιμά.

    Μια πρωτοφανής ιστορία συνέβη πρόσφατα στο Λονδίνο με μια έφηβη κοπελίτσα 13 ετών, την Charlene Downes, που είχε τολμήσει να κάνει μια βόλτα σε αραβόφωνη μουσουλμανική περιοχή στο Blackpool.

    Στην περιοχή αυτή διάφορες σπείρες μουσουλμάνων νταβατζήδων παρασέρνουνε μικρές κοπέλες με κάποια μικρή αμοιβή και τις εκμεταλλεύονται πουλώντας τες για σεξ στους πελάτες τους. Η κοπέλα αυτή εξαφανίστηκε πριν από λίγα χρόνια και οι έρευνες για να την βρουν απέβησαν άκαρπες. Η αστυνομία αφού άνοιξε πρόσφατα ξανά αυτήν την υπόθεση, συνέλαβε δύο μουσουλμάνους υπόπτους οι οποίοι στην συνέχεια ομολόγησαν το φρικτό έγκλημα.

    Οι δύο μουσουλμάνοι κακοποιοί που ομολόγησαν το έγκλημα λέγονται Mohammed Reveshi και Iyad Albattikhi

    Οι μουσουλμάνοι αυτοί αφού παρέσυραν την κοπέλα, την εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά και μετά την σκότωσαν. Στην συνέχεια μετέφεραν το πτώμα για να κρύψουν τα ίχνη του εγκλήματος , σε ένα κεμπάπ εστιατόριο και εκεί την κατακομμάτιασαν και την πέρασαν από μηχανές του κιμά, που το πρόσφεραν στην συνέχεια στους πελάτες του εστιατορίου.

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΡΥΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ;-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΗ+ΣΗΜΙΤΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ "ZWEI PROFESSOREN,VATERLAND VERLOREN" ΤΟΥ ΚΑΪΖΕΡ....ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΦΕΣΟΡΟΥΣ ΕΤΣΙ;

    ΟΙ ΟΓΔΟΝΤΑΠΕΝΤΕ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΡΙΣΕ!ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΟΦΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΤΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ/ΣΑΒΒΑΤΑΣΤΕΣ/ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΕΝΑ ΤΟΥΣ!

    ΤΥΧΑΙΑ Η ΜΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΕΠΙ ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑ,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΠΕΝΑΚΗΔΩΝ;
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΕΫ!
    ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ!
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!ΤΥΧΑΙΟ;ΟΧΙ!Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ....ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ=ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΦΥΓΕ.ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΙΛΛΑΡΥ;

    ΣΤΟ YOUTUBE ΓΡΑΨΤΕ:SPIRIT COOKING KAI ΦΡΙΞΤΕ!
    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ...ΚΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ :
    https://www.youtube.com/watch?v=eeXv9M-XAhI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ:
    «ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ».
    Η ΠΙΟ ΒΙΑΙΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

    Ο Ρ.Τ.Ερντογάν σήμερα απείλησε και πάλι με ακύρωση της συμφωνίας που έχει συνάψει για το «Προσφυγικό» με την Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας πως αν ανοίξουν τα σύνορα της Τουρκίας, η Ευρώπη (δηλαδή η Ελλάδα γιατί η Ευρώπη έχει κλείσει τα σύνορά της με την Ελλάδα) «δεν θα ξέρει τι να κάνει με 3 εκατ. «πρόσφυγες», που θα εισέλθουν στο έδαφός της».
    Απλά θα επέλθει τέτοια πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας μας που θα την στείλει πίσω στο 1800 από άποψη εθνολογικής/θρησκευτικής αναλογίας: 40% μουσουλμάνοι (ήδη υπάρχουν 1 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ελλάδα από τα παλαιότερα μεταναστευτικά κύματα και τους μουσουλμάνους της Θράκης) και 60% χριστιανοί. Μην ξεχνάμε ότι πόλεις όπως η Τρίπολη, η πρωτεύουσα της Αρκαδίας σε πληθυσμό 80.000 είχαν 40.000 Τούρκους (οι 35.000 βρωμεροί κατακτητές μουσουλμάνοι εκκαθαρίστηκαν κατά την απελευθέρωσή της το 1821).
    Πρακτικά οι Έλληνες στα νησιά του Αιγαίου μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν δεν αντιμετωπιστούν με στρατιωτικά μέσα οι ροές των προσφύγων, θα είναι μειονότητα, προς μεγάλη χαρά του Τσίπρα, του Μουζάλα, του Θεοδωρίδη και πολλών πουλημένων μασόνων της Ν.Δ. όπως του Παυλόπουλου, του Δένδια, του Αλιβιζάτου...

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ (ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».

    Τα Blog και τα Social Media «έδωσαν φωνή στον καθένα να έχει πολιτικό λόγο». 10.11.2016, Συνομιλία Πάγκαλου με δημοσιογράφο.
    Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πληρωμένος «δημοσιογράφος» γνωστού συγκροτήματος, που λέγεται ότι ελέγχεται από τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας (Ιντζέλιτζενς Σέρβις), συνομιλούσε με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, γνωστό αριστερό «πολιτικό», που λέγεται, ότι δεν ελέγχεται από μόνο μία ξένη μυστική υπηρεσία. Αναζητώντας οι δύο άνδρες τα αίτια της εκλογικής επιτυχίας του Ντόναλντ Τραμπ, συμφώνησαν ότι φταίνε τα blogs και τα social media «που έδωσαν φωνή στον καθένα να έχει πολιτικό λόγο» (Πάγκαλος) και πως «ο λαός δεν μας έχει πλέον ανάγκη” (Μπογδάνος).
    Οι δύο τυπικοί εκπρόσωποι του βρωμερού πολιτικοδημοσιογραφικού αριστερού κατεστημένου της χώρας, τεθλιμμένοι για την απίστευτη επιτυχία του Τραμπ, υποστήριξαν ότι «είναι λυπηρό που οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν πλέον να καθοδηγούν τον κόσμο. Δεν μπορεί ο καθένας να έχει το δικαίωμα έκφρασης πολιτικού λόγου. Η άποψή του λαού πρέπει πάντοτε να συνταιριάζει με αυτήν που εκφράζει το δημοσιογραφικό και πολιτικό κατεστημένο».
    Οι «πράκτορες πολιτικοί και δημοσιογράφοι» είχαν μέχρι σήμερα το μοναδικό «προνόμιο» να μας κυβερνούν, γιατί μόνον αυτοί είχαν την "ικανότητα" να ξέρουν τι είναι καλό για τον αμόρφωτο και φτωχό λαό. Τώρα που απέκτησε φωνή ο λαός, μέσω του διαδικτύου, «κάνει συνεχώς λάθη».
    «Λάθη» βέβαια εννοούν την αντίδραση του λαού στους νταβατζήδες δημοσιογράφους, που έπαιρναν δάνεια, με αντάλλαγμα να προβάλλουν τους «κατάλληλους» πολιτικούς. Μετά οι «κατάλληλοι έλληνες πολιτικοί» ήξεραν το καλό μας στο Χρηματιστήριο, στα swap, στα θαλασσοδάνεια, στα υποβρύχια, στη Siemens, στις υποκλοπές, στο σχέδιο Ανάν, στο ΔΝΤ, στα Μνημόνια.
    Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΛΕΗΜ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ: «Κάθε ημέρα στο γραφείο, στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας για το ποιούς πολιτικούς κλπ. είχαμε συναντήσει και με ποιούς θα έπρεπε να επιδιώξουμε να συνεχίσουμε τις επαφές μας».

    Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA στην Αθήνα) μας ρωτούσε ποιούς είχαμε συναντήσει το περασμένο βράδυ.
    Του δείχναμε με περηφάνια τη μικρή στοίβα με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία λέγοντας:

    «τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως».-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;


    Η Αθηναϊκή Δημοκρατία ουδεμία σχέση έχει με τις σύγχρονες (SOROS) ψευτοδημοκρατίες του Τσίπρα, του Μητσοτάκη και της Μέρκελ.
    Η ιδιότητα του Αθηναίου πολίτη ήταν αποκλειστικά θέμα καταγωγής και όχι τόπου γέννησης ή διαμονής.
    Έτσι όλοι οι πάσης φύσεως λαθρομετανάστες και οι απόγονοί τους, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γίνουν ποτέ Αθηναίοι πολίτες.
    Στην καλύτερη των περιπτώσεων ο ξένος δεν θα κατοικούσε καν μέσα στην Αθήνα, αλλά εκτός των τειχών αυτής και λεγόταν ΜΕΤΟΙΚΟΣ. Ως μέτοικος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, δεν συμμετείχε στις αποφάσεις του Δήμου και δεν μπορούσε να διεκδικήσει κανένα είδος πολιτικής ή άλλης εξουσίας. Πάσης φύσεως «αλληλεγγύες» ή οικονομικές παροχές προς τους μη πολίτες ήταν κάτι αδιανόητο επί Αθηναϊκής Δημοκρατίας, αντιθέτως οι μέτοικοι κατέβαλαν το ΜΕΤΟΙΚΙΟΝ ως φόρο στην τοπική οικονομία που συγκαταλέγετο στα επίσημα έσοδα του κράτους.
    Στα επόμενα χρόνια, αν προχωρήσει η παγκοσμιοποίηση, θα ειπωθεί ότι αυτοί που δημιούργησαν τον Πολιτισμό στην πλανήτη γη, ήταν «ρατσιστές», «ναζί» και «φασίστες».-

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...