Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

                   ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ( ΣΕΙΡΑ : ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ )

Πόλεμος οπουδήποτε, 

οποτεδήποτε, με οποιοδήποτε τρόπο,


(any place, any time, by any means).

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πολέμων που δεν ξέρουν ή δεν μπορούν ή δεν θέλουν να διεξάγουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Αν δεν θέλουμε να αφανιστούμε ως  Ελληνικό   Έθνος, οφείλουμε να απεγκλωβιστούμε πλήρως από το ρωμέικο ψευδοκράτος  της  συμφοράς, να μην αναμένουμε τίποτε από αυτό το μισελληνικό έκτρωμα.  Οι νέες ένοπλες δυνάμεις, ενός νέου Ελληνικού καθεστώτος, πρέπει να μάθουν να διεξάγουν πόλεμο υπό οιαδήποτε συνθήκη.  Μετά τόσα χρόνια ξένης
κατοχής, οι ευρώδουλοι "πατριώτες" δεν αναγνωρίζουν καταστάσεις ακηρύκτου πολέμου.  Η πραγματοποίηση πολεμικών ενεργειών αποδεικνύεται από τα γεγονότα και τα αποτελέσματα που επιφέρουν οι πολεμικές επιχειρήσεις.  Μετά από 8 χρόνια μνημονιακής γενοκτονίας στην Ελλάδα, δεν έχει ιδρυθεί ακόμη σχολή οικονομικού πολέμου
  
 

ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ  ΑΜΥΡΑΣ
Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πολέμων που δεν ξέρουν ή δεν μπορούν ή δεν θέλουν να διεξάγουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Έτσι  έχουμε θρησκευτικό πόλεμο, πυρηνικό, βιοχημικό, διαστημικό, ηλεκτρονικό, διαδικτυακό, αστικό(επίθεση και άμυνα), τρομοκρατικό, δημογραφικό, εθνοτικό, φυλετικό, πολιτισμικό, επαναστατικό, παρατεταμένο, επικοινωνιακό, πολιτικό, σμήνους(swarming), διπλωματικό, συμμαχικό(δημιουργία-διάλυση συμμαχιών) κλπ.
Επιπλέον οι  σημερινές ελληνικές  ένοπλες  δυνάμεις  δεν μπορούν, δεν θέλουν, δεν ξέρουν να διεξάγουν πόλεμο για την υπεράσπιση διαφορετικών τύπων συνόρων, π.χ. δημογραφικών, πολιτισμικών, θρησκευτικών, οικονομικών συνόρων. 
(Μετά από 8 χρόνια μνημονιακής γενοκτονίας στην Ελλάδα, δεν έχει ιδρυθεί ακόμη σχολή οικονομικού πολέμου).
Ούτε μπορούν να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό σε οιοδήποτε σημείο του πλανήτου, ανά πάσα στιγμή, με οιοδήποτε τρόπο (any place, any time, by any means).
Δεν διαθέτουν ούτε τον εφοδιασμό/επιμελητεία, ούτε τις υποδομές, ούτε την εκπαίδευση, ούτε το δόγμα, ούτε την ιδεολογία για να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό.
Αλλά οι νέες ένοπλες δυνάμεις, ενός νέου Ελληνικού καθεστώτος, πρέπει να μάθουν να διεξάγουν πόλεμο υπό οιαδήποτε συνθήκη.

Οι μελλοντικοί Έλληνες στρατιωτικοί πρέπει να εκπαιδεύωνται για να ανταποκριθούν σε όλα τα είδη πολέμων, για να υπερασπιστούν όλα τα είδη συνόρων, σε όλα τα πεδία πολέμων, και στην ανάληψη ενεργειών σε οιοδήποτε χρόνο και τόπο, με οποιοδήποτε τρόπο.
Μεταξύ άλλων ενεργειών, πρέπει να προετοιμάζωνται για να στρατολογούν, οργανώνουν, εκπαιδεύουν, εξοπλίζουν, χρηματοδοτούν ξένα στρατεύματα και ξένους διαδηλωτές εκτός Ελλάδος, για την πραγματοποίηση εισβολών και επαναστάσεων σε εχθρικές χώρες.
Η Ελληνική στρατιωτική ισχύς πρέπει να προσμετράται με το πόσα ξένα κινήματα μπορεί να στρατολογήσει ως πολλαπλασιαστή ισχύος του Ελληνισμού.
Δεν έχει σημασία αν οι στρατολογούμενοι είναι επαναστατικά κινήματα (κομμουνιστικά, θρησκευτικά, εθνικιστικά, αναρχικά, φιλελεύθερα), μισθοφορικές εταιρείες, ξένοι στρατοί, αντάρτικες/τρομοκρατικές οργανώσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η ανάπτυξη στρατιωτικών, πολιτικών, θρησκευτικών, εθνοτικών, και πολιτισμικών βάσεων της Ελλάδος στο εξωτερικό.

Αν υποθέσουμε ότι πρέπει να γίνει μία επιχείρηση αποκτήσεως επιρροής στα Σκόπια, οι Έλληνες επιτελείς θα πρέπει να στρατολογήσουν, εκπαιδεύσουν, οργανώσουν, χρηματοδοτήσουν, ταυτοχρόνως, εθνικιστικές, φιλελεύθερες, αναρχικές, θρησκευτικές, κομμουνιστικές, κλπ ομάδες, ώστε αφ' ενός να αποκτήσουμε κυριαρχία πλήρους φάσματος, αφ' ετέρου να δημιουργηθούν πολλαπλά ρήγματα στον κοινωνικό ιστό του κράτους-στόχου.
Θα αποτελούσε στρατηγικό λάθος η ευθυγράμμιση με ένα ξένο κίνημα, ακόμη και αν ήταν φίλα προσκείμενο στον Ελληνισμό. Εφ' όσον αποσκοπούμε στην σταδιακή διάλυση ενός εχθρικού κράτους, θα πρέπει να αυξήσουμε στο μέγιστο τις εσωτερικές αντιθέσεις και τις αιτίες συγκρούσεων.
Ένα Ελληνικό στρατηγικό σχέδιο διαλύσεως της ΕΕ, θα πρέπει να περιλαμβάνει ενίσχυση όλων των αντιπάλων της ΕΕ, από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά, από λαθρομεταναστολάγνους μέχρι σωβινιστές, από αναρχικούς μέχρι εθνικοσοσιαλιστές, από άθεους μέχρι φανατικούς προτεστάντες, από φανατικούς φεμινιστές μέχρι υπέρμαχους της παραδοσιαρχίας, από σταλινικούς μέχρι νεοφιλελεύθερους. Οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις και οι πολλαπλές κρίσεις στην ΕΕ θα φτάσουν σε κάποια στιγμή να διαλύσουν την Ευρώπη στα εξ ων συνετέθη.

Αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πρέπει να ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας σκέψη και συμπεριφορά, βασικά στοιχεία στρατηγικής (any time, any place, by any means).

ΕΝΑ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Οι ισλαμιστές προηγούνται κατά πολύ στην τέχνη του επαναστατικού πολέμου

Η ιδεολογία των ισλαμιστών επ' ουδενί λόγω επιτρέπεται να μας εμποδίζει να αναλύουμε την στρατηγική τους. 
Περιορίζοντας διαρκώς την ανάλυσή μας στο θέμα της τρομοκρατίας, δεν εμβαθύνουμε την μελέτη μας στον τρόπο διεξαγωγής επαναστατικού πολέμου των ισλαμιστών.

Αντιθέτως οι ισλαμιστές φαίνονται πολύ διαβασμένοι στην διεξαγωγή παρατεταμένου αντάρτικου πολέμου. Έχουν μελετήσει τις τεχνικές του Μάο τσε Τουνγκ, και συγχρόνως εφαρμόζουν στρατηγική υβριδικού πολέμου με εξελιγμένα χαρακτηριστικά οργανωτικής δικτυώσεως(networked swarming warfare).

Εις ό,τι αφορά τις τεχνικές επαναστατικού πολέμου έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προηγούμενες γενιές καθότι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο αντάρτικο.

Αν θέλουμε να επιβιώσουμε, πρέπει να αναλύσουμε τις τεχνικές τους και να τους ξεπεράσουμε στην στρατιωτική τέχνη.

Υπάρχει άφθονη βιβλιογραφία στο διαδίκτυο για τις τεχνικές που χρησιμοποιούν:


New Masters of Revolutionary Warfare: The Islamic State Movement (2002-2016), http://www.terrorismanalysts.com/pt/index.php/pot/article/view/523/html


The Islamic State and the Return of Revolutionary Warfare, 



Πρέπει να ιδρύσουμε άμεσα 

σχολές οικονομικού πολέμου

Τα μνημονιακά χρόνια περνούν, ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται, και ακόμη να συσταθούν σχολές οικονομικού πολέμου ώστε να αποφοιτούν στελέχη που να αντιλαμβάνωνται την φύση των κινδύνων και τις μεθόδους διεξαγωγής του οικονομικού πολέμου.

Τα ευρωγιουσουφάκια όχι μόνον αρνούνται την σύσταση σχολών οικονομικού πολέμου, αρνούνται ακόμη και την ύπαρξη οικονομικού πολέμου εις βάρος της Ελλάδος.

Αν δεν θέλουμε να αφανιστούμε ως Έθνος, οφείλουμε να απεγκλωβιστούμε πλήρως από το ρωμέικο ψευδοκράτος, να μην αναμένουμε τίποτε από αυτό το μισελληνικό έκτρωμα.

Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να ιδρύσουμε άμεσα σχολές οικονομικού πολέμου σε όλη την Ελλάδα με αυτοδίδακτους καθηγητές.
Τα γελοία ευρωγιουσουφάκια προτιμούν να αυτοκτονήσουν παρά να ανταποδώσουν οικονομικά πυρά στους ευρωπαίους κατακτητές. 

Ο  ΑΚΗΡΥΚΤΟΣ  ΠΟΛΕΜΟΣ

Μετά τόσα χρόνια ξένης κατοχής, οι ευρώδουλοι "πατριώτες" δεν αναγνωρίζουν καταστάσεις ακηρύκτου πολέμου.

Αρκετοί ευρώδουλοι "πατριώτες" ανησυχούν τώρα για την κλιμάκωση των σχέσεων Ελλάδος-Τουρκίας, και ήδη αρκετοί ψελλίζουν την λέξη "πόλεμος".
Διεξάγεται ακήρυκτος πόλεμος διαφορετικών μορφών εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά τα ευρωγιουσουφάκια δεν θέλουν να το παραδεχθούν. 
Αν το παραδεχθούν, προφανώς θα πρέπει να πολεμήσουν. Συνεπώς δεν θέλουν να συγκρουστούν με τους φίλους τους τούς ευρωπαίους.

Επισήμως δεν έχει κηρυχθεί πόλεμος από την τουρκική πλευρά, ούτε πρόκειται η ευρώδουλη κυβέρνηση των Συριζα-Ανελ να αποδεχθεί ότι διεξάγεται πόλεμος εις βάρος της Ελλάδος από την Τουρκία.

Ο ακήρυκτος πόλεμος(undeclared war) είναι κάτι συνηθισμένο στο διεθνές πολιτικό περιβάλλον.
 Οι ΗΠΑ παρότι ενεπλάκησαν σε πολλούς πολέμους από το 1945 και εντεύθεν, δεν έχουν κηρύξει επισήμως τον πόλεμο σε κάποια χώρα. 
Συγκαλύπτουν την χρήση βίας με άλλους όρους, πχ ανθρωπιστική επέμβαση, ειρηνευτική αποστολή, αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις, πάντως όχι κήρυξη πολέμου.

Για τα ευρωγιουσουφάκια, αν δεν κηρυχθεί επισήμως πόλεμος από το 4ο Ράιχ, ή αν δεν το ανακοινώσει ένα καθεστωτικό κανάλι, ή αν δεν το αποδεχθεί μία ελληνόφωνη μνημονιακή κυβέρνηση, τότε δεν υφίσταται πολεμική σύγκρουση.

Από το 2010 αυτή η ασυνήθιστη κατάσταση ταλαιπωρεί τον Ελληνικό Λαό. Υφιστάμεθα ακήρυκτο οικονομικό πόλεμο και κατοχή από την ΕΕ και το 4ο Ράιχ, αλλά αφού δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Τρόικα και επίσημη αναγνώριση από τις ελληνόφωνες μνημονιακές κυβερνήσεις, οι δυτικόφιλοι "πατριώτες" δεν θεωρούν ότι υφίσταται η κατοχή και ο πόλεμος.

Όταν ένα μέρος του πληθυσμού εθίζεται σε τέτοιους βλαβερούς τρόπους σκέψεως, είναι φυσικό να μην μπορεί να αναγνωρίσει ούτε τον ακήρυχτο πόλεμο από κράτη εκτός ΕΕ.

Η πραγματοποίηση πολεμικών ενεργειών αποδεικνύεται από τα γεγονότα και τα αποτελέσματα που επιφέρουν οι πολεμικές επιχειρήσεις, και όχι από τις δηλώσεις των κυβερνήσεων και τα δελτία ειδήσεων των καθεστωτικών καναλιών.

Όσοι αφελείς δεν αναγνωρίζουν την έννοια του ακηρύκτου πολέμου, και τα διαφορετικά είδη πολέμων μη-στρατιωτικής μορφής  (πχ οικονομικός πόλεμος), κάνουν τεράστιο κακό στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 


    ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ  ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  Ζ.Π.


1.   Clausewitz, Carl von  Περί του πολέμου  Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Βάνιας, 1999
2.   Κονδύλης Παναγιώτης  Θεωρία του πολέμου  Αθήνα: Εκδόσεις Θεμέλιο, 1998
3.   Hart Liddel  Strategy  New York: Meridian, 1991 
     Το βιβλίο μεταφράστηκε στην Ελληνική από το Γενικό Επιτελείο Στρατού το 1963
      υπό τον τίτλο Η έμμεσος στρατηγική, και από τις εκδόσεις Βάνια στη Θεσσαλονίκη
4.   Paret Peter ed.  Οι δημιουργοί της σύγχρονης στρατηγικής: Από το Μακκιαβέλλι στην πυρηνική εποχή
      Αθήνα: Εκδόσεις Τουρίκη, 2004
5.    Sun Tzu  Η τέχνη του πολέμου του Sun Tzu  Αθήνα: Δίαυλος, 2015
6.    Mao tse-Tung  Περί ανταρτοπολέμου  Αθήνα: Εκδόσεις επικοινωνίες, 2005
7.    Nye Joseph   Ήπια ισχύς: Το μέσο επιτυχίας στην παγκόσμια πολιτική
       Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2005
8.    Πλατιάς Αθανάσιος  Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγική στο Θουκυδίδη
      Αθήνα: Βιβλιοπωλείον της Εστίας, 2007
9.    Luttwak Edward  Η υψηλή στρατηγική της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας
       Αθήνα: Εκδόσεις Τουρίκη, 2012
10.    Παπασωτηρίου Χάρης Βυζαντινή Υψηλή Στρατηγική, 6ος-11ος αιώνας
        Αθήνα: Ποιότητα, 2002
11.   Kagan Donald  Ο Πελοποννησιακός Πόλεμος
         Αθήνα: Ωκεανίδα, 2000


 Επιλεγμένες ιστοσελίδες προτεινομένων βιβλιογραφιών




Διαβάστε επίσης: 






Υ.Γ.    ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ



«Η “θερμή” ένοπλη σύγκρουση με την Τουρκία δεν μπορεί να αποφευχθεί» δηλώνουν τ. υπουργός Άμυνας & ναύαρχος ε.α. του ΠΝ

Την εκτίμηση ότι είμαστε στα πρόθυρα ενός μη απευκταίου θερμού επεισοδίου με την Τουρκία διατύπωσαν σε ανοικτή συζήτηση που διεξήχθη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης  του Δήμου Ηλιούπολης  ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο αντιναύαρχος ε.α. Βασίλης Μαρτζούκος ο Χρήστος Γιαλουρίδης καθηγητής γεωστρατηγικής Παντείου Πανεπιστημίου με συντονιστή τον διευθυντή του pronews.gr Τάσο Γκουριώτη.

«12 σενάρια θερμού επεισοδίου επεξεργάζεται ο Ερντογάν για να  χτυπήσει  την  Ελλάδα».

Συνολικά 12 σενάρια για πρόκληση θερμού επεισοδίου επεξεργάζεται ο Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες του Διεθνολόγου -Στρατιωτικού Αναλυτή, Θανάση Δρούγου.
Τα πέντε από αυτά επικεντρώνονται στην Κυπριακή ΑΟΖ καθώς ο Ερντογάν δήλωσε στη Βάρνα ότι δεν θα υποχωρήσει στο θέμα των υδρογονανθράκων.



2 σχόλια :

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ3 Απριλίου 2018 στις 11:47 π.μ.

    .
    Ο επικινδύνως εχθρός δεν είναι ο τούρκος, αυτόν τον μασάμε! Ο ποιο επικίνδυνος εχθρός, είναι η δανειακή σύμβαση!!!
    .
    ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ !
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΙ , ΗΛΙΚΙΑ ΥΓΕΙΑ , κ.τ.λ. κ.τ.λ.
    ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ……….
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ – Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η – ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ !
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ .
    .
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…………………..
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ …..
    ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΝΑΛΗΣΗΣ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΩΝ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ , ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ,
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΑΣ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΑΣ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΟΟΟΟΛΟΥΣ !
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ .
    ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    Σχόλιο:
    ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΥΣΑΒΩΝΑΣ , ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ !
    ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ !
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ !
    ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕSΜ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ – Ε Λ Ε Ο Σ –
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !
    – Ε Λ Ε Ο Σ – ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΄ΟΛΑ ΤΟ ESM !
    ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ !
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2015 !
    ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ !
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ !
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !
    ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    – Ε Λ Ε Ο Σ – ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ .
    ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ !
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………….
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2018/04/02/%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CF%89%CF%82-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA/
    .
    ΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ! ! !
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ …..
    ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ,
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΑΣ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΑΣ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΟΟΟΟΛΟΥΣ !
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ4 Απριλίου 2018 στις 1:09 μ.μ.

    Τρίτη, 3 Απριλίου 2018
    Δήθεν χρέος


    Δήθεν χρέος

    Γράφει ο Πέτρος Μ.

    Τελευταία που βρίσκομαι σπίτι μου λόγω και ενός ατυχήματος που είχα, συνηθίζω να μακρυγορώ αναγράφοντας όμως μόνο αλήθειες. Για αυτό παρακαλώ διαβάστε τα παρακάτω που δεν τα ακούω από κανέναν δημοσιογράφο μας, σε κανένα ΜΜΕ μας:
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………..
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/blog-post_728.html#ixzz5BdrcYv8X

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...