Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Α. Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΚΡΟΥΪΟΣ

Ο  ΑΘΛΙΟΣ  ΑΠΟΓΟΝΟΣ  ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ  ΓΚΡΟΥΪΟΣ
Ο  ΠΑΠΠΟΥΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΓΚΡΟΥΪΟΣ  ΗΤΑΝ  ΕΝΑΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ.  
ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ  ΤΗΣ  
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ   ΣΤΑ  ΒΟΥΝΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΠΙΝΔΟΥ.
Ο  ΕΓΓΟΝΟΣ  ΓΚΡΟΥΪΟΣ  ΕΓΙΝΕ  Ο  ΓΝΩΣΤΟΣ   ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΥ.


Ο  προδότης  Γκρουέφσκυ  γεννήθηκε  στις  31 Αυγούστου  1970  στα  Σκόπια. Κατάγεται από τον πατέρα του, από την Αχλάδα  Φλώρινας.  Το  πραγματικό  του  Ελληνικό  επώνυμο   
είναι   Γρούϊος.
Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΗΡΩΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΓΚΡΟΥΪΟΣ
   Ο  παππούς του  προδότη  Γκρούϊου,  Νικόλαος  Γρούϊος  (1911 - 1940) πολέμησε 
ηρωϊκώς  ως  στρατιώτης  του  Ελληνικού Στρατού κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου, πληγώθηκε στη μάχη στα  βουνά  της  Ελληνικής  Πίνδου  και πέθανε  στο  
στρατιωτικό  νοσοκομείο  Φλώρινας  στις  19  Νοεμβρίου  1940  σε ηλικία   29  χρονών.   
Είναι  θαμμένος  στο  αγαπημένο  του  χωριό  και  τον  σκεπάζει ελληνικό  χώμα.   Το όνομά του είναι  χαραγμένο  στο  ηρώο  της  Αχλάδας,  μαζί  με τους  συγχωριανούς  του  που σκοτώθηκαν στους Βαλκανικούς  Πολέμους,  στη μικρασιατική  εκστρατεία και  τον  Β΄ Παγκόσμιο  Πόλεμο.
Ο  ΒΡΩΜΕΡΟΣ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΓΚΡΟΥΕΦΚΥ

Ο  ΠΑΤΕΡΑΣ  ΤΟΥ  ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΥ ΑΡΠΑΧΤΗΚΕ  
ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ
Ο  πατέρας  Γκρούϊος  αρπάχτηκε  το 1949,  στο παιδομάζωμα  των εβραιοκομμουνιστών  του  Ζαχαριάδη,   σε   ηλικία  μόλις  9 ετών  και  τον πήγαν  στην  Σερβία  του  εβραίου  Τίτο  
και  του  εβραίου  Πιάντε .  Εκεί  οι εβραιοκομμουνιστές   έκαναν  πλύση  εγκεφάλου
  στα  ελληνόπουλα, ότι  δεν  είναι  έλληνες  αλλά  «Μακεδόνες». Εάν  τους  έβγαινε  θα τους  έκαναν  και  περιτομή,  για  να  μοιάζουν  με  τους  
αρχηγούς Μαρξ, Λένιν,  Σιφ,  Βάρμπουργκ,  Ροκφέλλερ,  Πάρβους, Τρότσκυ, 
Καγκάνοβιτς, Τίτο,  Πιάντε,  Μπεναρόγια  και  όλο  το  κακό συναπάντημα.   H μητέρα του  προδότη  είναι  και  αυτή  αρπαγμένη ελληνίδα   βλάχα  από  τον  Αρχάγγελο  

Το  όνομα   του  ΕΛΛΗΝΑ  ΗΡΩΑ  είναι  χαραγμένο  στο   Ηρώο  του  χωριού του.
      ΓΡΟΥΪΟΣ  Νικόλαος  
   ΑΘΑΝΑΤΟΣ
   Έπεσε  υπέρ  πατρίδος
      ΑΙΩΝΙΑ  Η  ΜΝΗΜΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΑ 
         ΗΡΩΑ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΓΚΡΟΥΪΟΥ. 

Νικόλαος Γρούιος, ο  Έλληνας  ήρωας  παππούς του, που γεννήθηκε στο χωριό Αχλάδα της Φλώρινας και σκοτώθηκε το 1940 στα βουνά της Βορείου  Ηπείρου, πολεμώντας τους Ιταλούς εισβολείς.

  «Να έρθει εδώ ο κ. Γκρούεφσκι να δει το όνομα του παππού του, στο Ηρώο του χωριού. Πέθανε για την Ελλάδα  κι όχι για τη «Μακεδονία», ήταν Έλληνας, όχι  Βούλγαρος» λένε  οι  κάτοικοι της Αχλάδας.  Πολλοί  υπερήλικες  μάλιστα υπήρξαν  και συμμαθητές  του παππού του  προδότη  Ν. Γκρούεφσκυ.

Ιωάννης  Χολέβας,   «Οι Έλληνες  σλαβόφωνοι  της Μακεδονίας,  εκδ. Πελασγός, 
1999».

«Στο αμιγές σλαβόφωνο χωριό Μπάχοβο (Πρόμαχοι) της Καρατζόβας, δεν κατόρθωσε ΠΟΤΕ, σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα να μπει Βούλγαρος, όπως και σε πολλά χωριά της Φλώρινας. Όταν ό ηρωικός και αγαθός καπετάνιος του Βάλτου Τέλλος Άγρας (Αγαπηνός) αποφάσισε να συναντηθεί στο Βέρμιο άοπλος με τούς Βουλγάρους βοεβόδες Κατσάπτσικ και Ζατάν, για να διαπραγματευθεί ειρήνη στη Μακεδονία, ό σλαβόφωνος ψυχογιός του Αντώνης Μίγγας τον προειδοποίησε πώς οδεύουν κατ’ ευθείαν στο θάνατο, αλλά τον ακολούθησε. Και όταν πράγματι, οι Βούλγαροι τούς συνέλαβαν, κάλεσαν τον Μίγγα να ενωθεί μαζί τους και να σωθεί. Αλλά, ό σλαβόφωνος Μακεδόνας, ακλόνητος και σιωπηλός αρνήθηκε. Συμμερίσθηκε τη μαρτυρική πορεία και τη διαπόμπευση, τούς βασανισμούς και τελικά την αγχόνη στην καρυδιά του Βλαδόβου, πού από τότε φέρει το όνομα Άγρας. Σλαβόφωνες γυναίκες του χωριού με κίνδυνο της Ζωής τους και των παιδιών τους, κατέβασαν τα δύο νεκρά παλικάρια του γένους και τα κήδεψαν νύχτα. Αυτή ήταν ή εθελοθυσία κι αυτήν την εθελοθυσία προτίμησαν οι σλαβόφωνοι Μακεδόνες. Γιατί ήθελαν να μείνουν Έλληνες και να πεθάνουν Έλληνες».


Τι  κοινό  συνδέει  αυτούς   τους  τρεις  Ιουδαίους;
Η  ΑΣΙΓΑΣΤΗ  ΔΙΨΑ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
   
    «Οι  εβραίοι όταν δεν  κυριαρχούν λένε πως καταδιώκονται,  και όταν  θρονιαστούν  στην  εξουσία επιδιώκουν να  κάνουν την ζωή στους άλλους αφόρητη».  Ερνέστος  Ρενάν.
    Ο  Στάλιν  το  1948  δήλωσε:  «θα  σηκώσω  το  μικρό  μου  δακτυλάκι  και ο  Τίτο  θα  πέσει».  Ραιημόν  Καρτιέ,  «Μεταπολεμική  παγκόσμια  ιστορία».
     Ένας  εβραίος  όμως  που  άρπαξε  την  εξουσία  είναι  δύσκολο  να  πέσει. Ο  (μη;)  
εβραίος  Στάλιν,  σε  5  χρόνια  μετά  την  παραπάνω  υπερήφανη δήλωση,  μας  άφησε   
χρόνους  και  μάλιστα    από  το  χέρι  του  βοηθού  του και  καλύτερού  του  φίλου,  του  εβραίου  Καγκάνοβιτς.

1.  Μολότωφ,  η  γυναίκα  του  ήταν  εβραία  με  μεγάλη  επιρροή  στο κομμουνιστικό  
κόμμα  της  Ρωσίας.  Αναφέρεται  σαν  Καρπόφσκαγια.  Ο αδελφός  της  ήταν  ο…αμερικανός   πολυεκατομμυριούχος  Σαμουήλ  Κορπ, ένας  βασιλιάς  των  πετρελαίων.

2.  Όλο  το  γνωστό  σόι  του  Στάλιν  παντρεύτηκε  Ιουδαίους.  Ο  υιός του Ιάκωβος και η κόρη του Σβετλάνα  είχαν  παντρευτεί  μέλη της «εκλεκτής» φυλής, ο  δε εγγονός του, Ιωσήφ, εθεωρείτο  καθαρόαιμος  Εβραίος εφόσον γεννήθηκε  από  Εβραία  μητέρα.

3.  Όλο  το  λεγόμενο  γιουγκοσλαβικό κομμουνιστικό κόμμα  ήταν ένα μάτσο  δολοφόνοι  και  αλήτες   εβραίοι.  O  αντιπρόεδρος  του  Τίτο  ήταν  ο εβραίος  Μωσέ  Πιάντε,  ένας 
λυσσαλέος  ανθέλληνας.  Αυτός  μαζί  με  τον εβραίο  Τίτο  (Ιωσήφ  Βάις  Μπρός)  για  να  χτυπήσουν  την  Ελλάδα,  (και συνεργαζόμενοι  με  τραπεζίτες  τύπου  Σιφ  και  πράκτορες  τύπου Μπεναρόγια)  μετονόμασαν  την  τότε  επαρχία  της  Σερβίας  Βαρδάσκα  και δημιούργησαν  την  «Μακεδονία».  Από  πού  και  ως  πού  «καθολικός»  ο Τίτο;  Δεν  
κοιτούσε τα  περιτετμημένα αιδοία  του  όταν ουρούσε κάθε πρωί; Το εβραϊκό Χόλυγουντ   αφιέρωσε  στον  Τίτο,  ειδικά  στον  Τίτο, άφθονες  ταινίες   που  τον  υμνούν.  Ας  το  
σκεφθούμε.  Το εβραιοκομμουνιστικό  καπιταληστικό  Χόλυγουντ  εξύμνησε  με  ταινίες  
τα κατορθώματα  των  κομμουνιστών  Τίτο  και  Πιάντε.



Ο  ΙΔΡΥΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ  ΚΟΜΜΑΤΟΣ  ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΜΟΣΕ  ΠΙΑΝΤΕ  (Mosa Pijade)   1890 – 1957.
ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ  ΙΔΡΥΣΕ  ΤΗΝ  ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΤΗΣ  
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΧΤΥΠΗΣΕΙ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΟΙ  ΔΥΟ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ    ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΟΙ  ΤΙΤΟ  ΚΑΙ ΠΙΑΝΤΕ ΤΟ  1943  «ΠΟΛΕΜΟΥΝ  ΤΟΝ  ΦΑΣΙΣΜΟ».  ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ  ΕΝΑ 
ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ  ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΜΕ 
ΠΑΝΩ  ΑΠΟ  1.000.000  ΣΦΑΓΕΝΤΕΣ  ΣΕΡΒΟΥΣ  ΚΑΙ  ΚΡΟΑΤΕΣ  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΝΕΝΟΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥ.


Ο  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ  ΠΑΡΒΟΥΣ 
ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΔΥΟ  ΒΟΗΘΟΥΣ  ΤΟΥ,  ΛΕΝΙΝ  ΚΑΙ  ΤΡΟΤΣΚΥ.

ΜΕ  ΠΟΙΟΝ  ΤΡΟΠΟ  ΟΙ  ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ  ΤΩΝ  ΣΚΟΠΙΩΝ  ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΝΑ  
ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ   ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΤΟΥΣ  ΑΛΛΑΞΑΝ  ΜΕ  ΤΟ  ΖΟΡΙ  ΤΑ  ΕΠΙΘΕΤΑ  ΤΟΥΣ. 

Χαρακτηριστικές των αλλεπάλληλων σερβικών και βουλγαρικών καταπιέσεων επί των ελληνικών πληθυσμών της  Βόρειας  Μακεδονίας, υπήρξαν οι διαδοχικές αλλαγές των ελληνικών επωνύμων: ο Παναγιωτίδης, π.χ. μετονομάστηκε από τους Σέρβους το 1913 σε Παναγιώτοβιτς, από τους Βουλγάρους το 1916 σε Παναγιώτωφ, από τους Σέρβους το 1919 πάλι σε Παναγιώτοβιτς, από τους Βουλγάρους το 1941 σε Παναγιώτωφ και τέλος από τους (Σλαβο-) "Μακεδόνες" του Εβραίου  Τίτο το 1945 σε Παναγιωτόφσκυ. 

Η κατάληξη των ελληνικών επωνύμων σε -σκυ υιοθετήθηκε ως μία ουδέτερη, σλαβικού χαρακτήρα κατάληξη, εφ' όσον η κατάληξη -ωφ θύμιζε Βουλγαρία και η κατάληξη -ιτς Σερβία. Μέχρι και σήμερα τα επώνυμα των ελληνικής καταγωγής κατοίκων της Π.Γ.Δ.Μ. (1.000.000  Έλληνες)  φέρουν την κατάληξη -σκυ, με πρώτο συνθετικό το παλιό ελληνικό επώνυμο.
Έτσι  και  ο  πρωθυπουργός  του  «κράτους  των  Σκοπίων»  πρόσθεσε  το  -έφσκυ  στο  όνομά  του  και  νομίζει  ότι  μ’ αυτόν  τον  τρόπο  βαφτίσθηκε 
«Μακεδών».


ΤΙ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΩΝ  
ΣΚΟΠΙΩΝ;
Από το 1991 ο Νικόλας Μιχαηλόφσκι –Κωνσταντινίδης  από την Βλαχόφωνη Ρέσνα  της κατεχόμενης  Βόρειας  Μακεδονίας   πέρασε ατελείωτες ώρες στα αστυνομικά τμήματα,   όπου με το κεφάλι του εξασκούνταν οι αστυνομικοί στην ρώσικη ρουλέτα,  επειδή δήλωσε δημόσια Έλληνας.
Ο  Έλληνας  Ντούνης,  κάτοικος  της  Ελληνικής  Αχρίδας  (Λυχνίδα),  δολοφονήθηκε  πριν  λίγο  καιρό  εν ψυχρώ σε καφενείο της Αχρίδας όταν του απαγόρευσαν την είσοδο, λέγοντάς του πώς :   «Έλληνες και σκυλιά εδώ δεν γίνονται δεκτά».
 Κάποιοι άλλοι Έλληνες  έκαναν μήνες να βγουν από τα σπίτια τους.  Όταν  ο 
Μιχαηλόφσκι επισκέφθηκε  την «ελληνική»  πρεσβεία μας να πει για τα προβλήματα
 και τους βασανισμούς του,  δεν του άνοιξαν καν.
   Οι  γενναίοι  υπάλληλοι  της  Ελληνικής  πρεσβείας  του μίλησαν από το παραπόρτι της  πρεσβείας,  λέγοντας του ότι:
 «Η κυβέρνηση των Αθηνών, δεν γνωρίζει καμία ελληνική μειονότητα στην ΦΥΡΟΜ».-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Πρόταση  του  γράφοντος  σήμερα  παραμονή  της  28ης Οκτωβρίου:  Την  19η 
Νοεμβρίου  2015,  συμπληρώνονται 75  χρόνια που  έπεσε υπέρ  πατρίδος ο ήρωας  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΓΚΡΟΥΪΟΣ.  Προτείνω  να  στηθεί  ανδριάντας  στο  χωριό  του, Αχλάδα  Φλώρινας,  παρουσία  όλης  της  πολιτικής  και  στρατιωτικής  ηγεσίας.   Η πατρίδα  πρέπει  να  τιμά  τα ηρωικά  τέκνα  της. Ο  Νικόλαος  Γκρούϊος  πέθανε για  την
  Ελλάδα. 


1 σχόλιο :

  1. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΡΟΥΪΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

    Η Εισαγγελέας των Σκοπίων ζήτησε το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του κόμματoς του Γκρουέφσκι (Νικόλαου Γρούιου) VMRO-DPMNE και έθεσε ζήτημα και για τον Νίκολα Γκρούεφσκι, με την υποψία της παράνομης χρηματοδότησης, του ξεπλύματος χρήματος και της κατάχρησης εξουσίας, σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο.
    Όπως μεταδίδει η «Φωνή της Αμερικής» (Voice of America) στην βουλγαρική γλώσσα των Σκοπίων, σε δύο από τις τρεις νέες έρευνες προκύπτει ως κύριος ύποπτος ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι.
    Η πρώτη έρευνα αναφέρεται στην περίοδο 2009-2015 και σημειώνεται η παράνομη χρηματοδότηση του VMRO-DPMNE, με κύριο ύποπτο τον Νίκολα Γκρούεφσκι καθώς και άλλα 13 ανώτερα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
    Η πρώτη εκτίμηση της παράνομης χρηματοδότησης ανέρχεται στα 4,9 εκατ. ευρώ.
    Η Ειδική Εισαγγελέας διατύπωσε τη θέση ότι τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από δωρεές κατά παράβαση του νόμου, δεν αποδόθηκαν στο κράτος αλλά κατέληξαν σε αγορές ακινήτων, ξενοδοχείων και εστιατορίων για ιδιωτικούς σκοπούς.
    Η δεύτερη έρευνα αναφέρεται στην κατασκευή των οδικών αξόνων Κίτσεβο-Οχρίδας και Μιλαντνίνοφτσι- Στιπ που είχε ανατεθεί από μια κινεζική εταιρεία και όπου η ζημιά που προκλήθηκε στο δημόσιο ανέρχεται στα 155 εκατ. ευρώ.
    Στην υπερτίμηση αυτή συνδέονται άμεσα ο Νίκολα Γκρούεφσκι, ο Βλαντίμιρ Πεσέφσκι – τότε αναπληρωτής πρωθυπουργός- και ο υπουργός Μεταφορών Μίλε Γιανακιέσκι.
    Η τρίτη έρευνα αναφέρεται στην κατασκευή τριών επαύλεων στο χωριό Ζελενίκοβο, έξω από την πόλη των Σκοπίων. Στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται ο τέως πρωθυπουργός και συγγενείς του.

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...