Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΣ -ΟΙ ΘΕΡΕΙΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...

Στάχυες του Σίτου... Μες από μια εργώδη διαδικασία θα μας δώσουν τον Άρτο, την γήινη έκφανση της ουράνιας Αμβροσίας!Βότρυες της Αμπέλου... Μες από μια μετουσιωτική διαδικασία θα μας δώσουν τον Οίνο, την γήινη έκφανση του ουρανίου Νέκταρος!

Ο δημήτριος και ο διονύσιος καρπός, δηλ. ο Άρτος και ο Οίνος ενούμενοι μυστικώς, δημιουργούν την θεία Μετάληψη, την θεία Κοινωνία!

[ Έχετε σκεφθεί ότι ουσιαστικά το Μαύρο Ιερατείο και οι πολυπληθείς υπηρέτες του ελέγχουν τις ψυχές των Ελλήνων μες από παραποιημένες αρχαίες τελετουργίες της Ελληνικής Θρησκείας... διαστρεβλώνοντας έντεχνα τον αρχικό σκοπό τους; Μετατρέποντας, δηλαδή, μια Πάναγνη Τελετή ανύψωσης της ψυχής σε μια "ανθρωποφαγική" Τελετή βρώσεως και πόσεως "σώματος και αίματος"!!
"Ποίαν άλλην βαρβαρότητα εισάξετε εις τον ανθρώπινον βίον;" ρωτούσε με αγωνία ο Φιλόσοφος Πορφύριος στο 15τομο έργο του "Κατά Γαλλιλαίων (Χριστιανών)"... ]

(Φωτογραφίες: Ιαλυσσός -Λήψεις από το "Βασίλειο του Αχιλλέως" , την Φθιώτιδα γαία)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...