Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»;


Σίγουρα θα έχετε δει / ακούσει / διαβάσει σχετικά με τους...μεγάλους αυτούς "φιλανθρώπους", που παρελαύνουν στα ΜΜΕ ειδικά σε περιόδους γιορτών κλπ, ζητώντας τον οβολό μας "για τα παιδιά", όπως λένε. Ποιοι κρύβονται όμως πίσω από αυτούς; Όχι μόνο μεγάλα επιχειρηματικά και μιντιακά συμφέροντα,ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΣΩΝΙΑ!!!
Έχουμε και λέμε: Ο Πρόεδρος του ιδρύματος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (και στην φωτογραφία αριστερά), εικονίζεται εδώ σε θερμή χειραψία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Ρόταρυ: 


Επιπλέον, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του "Χαμόγελου" την αναγγελία εκδήλωσης RotaryClub Elysée της Αθήνας, στην οποία συμμετέχει και το ίδρυμα: Όπως έχουμε γράψει - για όποιον έχει αμφιβολίες για την άρρηκτη σχέση Μασώνων - Ρόταρυ - οι δύο αυτές "οργανώσεις" έχουν άμεση συγγένεια,όπως για παράδειγμα ο Μανώλης Δελάκης, Επίτιμος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Χανίων ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας!!! Διότι μπορεί εσείς καλόπιστα να νομίζετε πως κάνετε...αγαθοεργίες υπέρ των παιδιών,αλλά στην πραγματικότητα εκείνοι που χαμογελάνε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...