Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Εθνική Τράπεζα, Εκκλησία, Goldman Sachs και "Κρίση"


Φωτό αρχείου με τον υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο και τον επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, Πέτρο Χριστοδούλου.
Μετά από το σημαντικότερο σε "βαρύτητα" άρθρο του knossopolis, Ρότσιλντ Εθνική Τράπεζα και "Ελληνικό" Κράτος και την ενημέρωση σας ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος δεν υπήρξε ούτε Εθνική ούτε της Ελλάδος όπως......
άλλωστε και το δίδυμο αδερφάκι της η "Τράπεζα της Ελλάδος", αλλά ήταν και παραμένουν ιδιωτικές με το πλειοψηφικό πακέτο στα χέρια των Ρότσιλντ, ένα ακόμα στοιχείο έρχεται να συμπληρώσει το ΠΑΖΛ, ότι συνέταιρος των

Ρότσιλντ είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία... 

Για να δούμε μερικά πράγματα επί του θέματος: Εδώ βλέπουμε την "περιουσία" της Εθνικής Τραπέζης (την φανερή...) 

www.nbg.gr


www.nbg.gr 


Εδώ βλέπουμε το Δ.Σ. της Εθνικής Τραπέζης (μην συγχέετε το Δ.Σ. με τους ιδιοκτήτες, είναι διαφορετικά πρόσωπα, το ΔΣ είναι απλώς πολύ καλώς αμειβόμενοι υπάλληλοι) 

www.nbg.gr

www.nbg.gr 


Στο παραπάνω λινκ διαβάζουμε τα εξής: 



"Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της ΕΤΕ αποτελείται από επίλεκτα μέλη που συγκαταλέγονται μεταξύ των επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. 

Τα μέλη του Δ.Σ. εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα τρία (3) έτη, με δυνατότητα επανεκλογής, σύμφωνα με τα αναλυτικά οριζόμενα στο νόμο και στο Καταστατικό της Τράπεζας. 


Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΤΕ (μη εκτελεστικός) είναι ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας είναι ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας είναι ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου. 


Τα υπόλοιπα 10 μέλη του Δ.Σ. είναι μη εκτελεστικά. Ο κ. Αλέξανδρος Μακρίδης, Οικονομολόγος, ορίσθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο, ως εκπρόσωπός του, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ.3 του άρθρου 1 του ν. 3723/2008. Ο κ. Χαράλαμπος Μάκκας ορίσθηκε εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) σύμφωνα με τις προβλέψεις του ν. 3864/2010, άρθρο 6, παρ.10. 


Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 9.4.2013 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Θεόκλητος υπέβαλε την παραίτησή του, την οποία το Δ.Σ. αποδέχθηκε. 

Το 2011 τα μέλη του Δ.Σ. συμμετείχαν συνολικά σε 21 συνεδριάσεις". 


Σε παλαιότερο άρθρο το knossopolis είχε φανερώσει ότι η Εθνική διατηρεί offshore εταιρεία στα νησιά Cayman μαζί με την Credit Swiss με την οποία έχει στενότατες σχέσεις (δείτε τις απόλυτες αποδείξεις ΕΔΩ)
«Επιβεβαιώνω ότι η προθεσμία για το PSI λήγει στις 8 Μαρτίου», είπε στο Reuters ο κ. Xριστοδούλου, ενώ τις φήμες περί παράτασης της προθεσμίας διέψευσε και στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.
«Διαψεύδουμε τις φήμες για παράταση της προθεσμίας. Ισχύει ό,τι είπε στο Reuters την Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος», είπε ο αξιωματούχος.
http://www.ethnos.gr
Στο Δ.Σ. όμως βλέπουμε και έναν παλιό μας γνώριμο, τον Πέτρο Χριστοδούλου, τον οποίο το 2010 η Γαλλική Εφημερίδα Le Monde είχε θέσει στο στόχαστρο, λέγοντας ότι η τοποθέτηση του στην θέση του Προέδρου τουΟΔΔΗΧ (Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους) από τον GAP δεν ήταν τυχαία. Η προϋπηρεσία του στην Εθνική Τράπεζα και μετά στη Goldman Sachs ήταν χρήσιμη για να βάλει πόδι η Goldman Sachs στην Ευρώπη δημιουργώντας την οικονομική κρίση αφού γνώριζε καλά τις κακοτοπιές της Ελληνικής Οικονομίας. 



 

www.lemonde.fr 


"H Goldman Sachs στρατολογεί στην Ευρώπη ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την ισχύ της". 


Η Τράπεζα Αμερικανικών Συμφερόντων (Goldman Sachs) βαλμένη στο μακιγιάζ (κάλυμμα) του Ελληνικού χρέους, επωφελείται μέσα από συνεχείς επιρροές στις πρωτεύουσες της ΕΕ (Αθήνα). Ο Πέτρος Χριστοδούλου διορισμένος επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ είναι σήμερα στις πρώτες γραμμές, ως πρώην διευθυντής των αγορών και συμφωνιών της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος, και στην καρδιά των ερευνών που προαναγγέλθηκε από την FED (Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ) επάνω στις συμβάσεις που έχουν σχέση με το Ελληνικό Χρέος το οποίο είναι δεμένο με την Goldman Sachs 


02.03.2010 



Δείτε ΕΔΩ τα πρόσωπα της Goldman Sachs στην Ευρώπη, και ΕΔΩ το άρθρο στο οποίο η Γαλλική Εφημερίδα μιλάει για τους 3 Σωματοφύλακες της Goldman Sachs στην Ευρώπη. Τώρα αυτά τα πρόσωπα συνδυάστε τα με την Τριμερή Επιτροπή, την Λέσχη Μπίλτερμπεργκ και το ΕΛΙΑΜΕΠ κάνοντας κλικ ΕΔΩ καιΕΔΩ 


όταν θα τα διαβάσετε όλα αυτά και συμπεράνετε ότι είναι όλοι μια παρέα (Εκκλησία και Τραπεζίτες) και παίζουν με τις ζωές μας σαν να είμαστε πιόνια σε επιτραπέζιο παιχνίδι μην τα πιστέψετε... είναι συνωμοσιολογίες... 

₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...