Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Το σχέδιο κατάρρευσης των ευρωπαϊκών οικονομιών αρχής γενομένης από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία!!!

ΤΕΛΕΓΚΡΑΦ- ΜΕΣΩ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΚΑΙ ΜΜΕ- 
Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου αποτελεί την μοναδική λύση διαδοχής!!! 
Το σχέδιο κατάρρευσης των ευρωπαϊκών οικονομιών αρχής γενομένης από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία!!! 
 Πρέπει να πούμε, ότι κυκλοφόρησε στην Αμερική και απαράδεκτο «άρθρο» της «Τelegraph», γραμμένο από κάποιο Ambrose-Evans-Pritchard, ο οποίος «έτυχε» να βρεθεί σε συγκρούσεις νεαρών διαδηλωτών και της Αστυνομίας, με τίτλο «Το ευρώ είναι το πιο αδύνατο νόμισμα και καταρρέει».
Γράφει ειδικότερα: Οι Έλληνες διαδηλωτές χτυπάνε την ευρωζώνη και την....Ευρωπαϊκή Ένωση!!! Και χτυπά περαιτέρω το ευρώ, λέγοντας ότι η Ελλάδα βρέθηκε ενοχοποιημένη από την Εurοstat για στατιστικές ατασθαλίες. Και το δημόσιο έλλειμμά της είναι 35 δισεκατομμύρια δολάρια.
 Και ακόμη: Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη. Οι τουρίστες φεύγουν και πάνε σε Τουρκία και Κροατία. Θα απαιτηθούν χρόνια να γυρίσουν στη διαλυμένη Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου αποτελεί την μοναδική λύση διαδοχής!!!

Προβλέπει η κρίση να μεταφερθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, με πρώτη την Ισπανία, όπου θα γίνουν συγκρούσεις. Από την πείρα του ως «ανταποκριτού», στις Βρυξέλλες, και ειδικού αναλυτή, επισημαίνει ότι Αθήνα, Στρασβούργο, Μασσαλία, Άμστερνταμ και Βρυξέλλες είναι ασταθείς πόλεις και απειλούνται από το τρομοκρατικό Ισλάμ!!!!
 Θα αντιδράσουν βίαια οι παράνομοι μετανάστες, ιδίως σε Ιταλία και Ισπανία, όπου θα ριμάξουν τα πάντα. Η Ευρώπη θα βυθισθεί βαθμιαία σε βαθειά ύφεση το 2009. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προβλέπει ανεργία στην Ισπανία του 15%. Ζητήθηκε από τους μετανάστες να φύγουν, αλλά θ’ αντιδράσουν βίαια. Οι συγκρούσεις θα φθάσουν στην Αγγλία, η οποία φλερτάρει τελευταία το ευρώ. Και καταλήγει ο ανεκδιήγητος με την πρόβλεψη συνέχισης των διαδηλώσεων στην Ελλάδα. Και ότι Έλληνες, Ισπανοί και Γάλλοι ζητούν τώρα το κλείσιμο της Κεντρικής Ευρωπαικής Τράπεζας, που εδρεύει στη Φραγκφούρτη…
Προφανέστατα ο «δημοσιογράφος» ξετύλιξε τους βαθύτερους αμερικανικούς πόθους για ευρω-κατάρρευση.
 Και ο πιο αδύνατος κρίκος στο σύστημα Ευρώ και Ευρώπη, είναι η Ελλάδα και μετέπειτα η Ιταλία, που έχουν το υψηλότερο δημόσιο χρέος και δεν αντέχουν δημόσιες ζημιές και κοινωνικές αναταραχές…
 http://krisaion.blogspot.gr/2010/09/blog-post_2541.html

http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...