Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Παιδομάζωμα αναρχικών στις πλατείες!! - Ετοιμάζουν νέα γενιά ανθελλήνων!

Οι παρακρατικοί δηλητηριάζουν τις παιδικές ψυχές. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι γνωστοί φιλοτρομοκράτες, σε μια πλατεία της Αθήνας, ετοιμάζουν «κίνηση αλληλεγγύης» για την απελευθέρωση του Κ. Σακκά που ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού για σωρεία κακουργημάτων.
Η πλατεία λοιπόν ήταν γεμάτη από μικρά ανήλικα παιδιά που έπαιζαν αμέριμνα απουσία φυσικά των γονέων τους. Οι αναρχικοί δεν έχασαν την ευκαιρία, προσέλκυσαν τα παιδιά, τα έβαλαν στην σειρά για να βλέπουν το πανό που ετοίμαζαν το οποίο μάλιστα ήταν γραμμένο στα αλβανικά!  Άλλωστε είναι γνωστό ότι στις τάξεις των αναρχικών έχουν ενταχθεί πολλοί αλβανοί δεύτερης γενιάς, μάλιστα υπάρχουν και προφυλακισμένοι αλβανοί μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Σημειώνουμε ότι προφυλακισμένοι αναρχικοί τάχθηκαν ανοιχτά με επιστολές τους ακόμα και υπέρ των αλβανών δολοφόνων που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων. 
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σύγχρονο παιδομάζωμα όπου ανθέλληνες αναρχικοί και αλβανοί προσελκύουν ανυποψίαστα ελληνόπουλα σε πλατείες και παιδικές χαρές χωρίς να γνωρίζουν οι γονείς των παιδιών απολύτως τίποτα. Σκοπός του είναι να μετατρέψουν τα παιδιά σε σύγχρονους γενίτσαρους γεμίζοντας με μίσος τις αθώες ψυχές τους για οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει. 
Είναι πραγματικά να απορεί κανείς πού είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές και τι κάνουν; Mε την σκανδαλώδη ασυλία που προσφέρουν σε όλους αυτούς τους ανθελληνικούς κύκλους τα ελληνόπουλα είναι έρμαια στα χέρια τους για να χρησιμοποιηθούν στα σκοτεινά σχέδια που προετοιμάζουν εις βάρος της Ελλάδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...