Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ NSA….



Ιδρύματα: I.S.C.- Χέριταζ και Τσέιθαμ Χάουζ.
Ποίος ίδρυσε τα ιδρύματα;

Το 1970, οι εταιρίες πετρελαίων, BP, SELL, EXON, TEXACO, το Αμερικανικό Κέντρο Εθνικής Στρατηγικής, το περιβόητο ΑΚΠΕΣ ( το ΑΚΠΕΣ υποστηρίζεται από την οικογένεια Μέλον, που είναι κληρονόμοι της πολυεθνικής πετρελαίων Γκάλφ Όϊλ), χορήγησαν κονδύλια στον Μπράϊαν Κρόζιερ να δημιουργήσει στο Λονδίνο το Ινστιτούτο για την μελέτη συγκρούσεων (I.S.C.) . 

Επίλεκτα μέλη του ήταν ο αντιναύαρχος Λουΐς Μαίηλυ, Γενικός Διευθυντής της αντικατασκοπείας, στο Υπουργείο Άμυνας (1972-1975). Ο Ρίτσαρντ Κλάτερ, υποστράτηγος ε.α., που ήταν ο επιτελικός νους για την εκπαίδευση του Αγγλικού Στρατού, στις τακτικές για την Βόρεια Ιρλανδία. 



Ο σερ Ρόμπερτ Τόμσον, Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου Νίξον και εμπνευστής της θεωρίας των (Αποκλεισμένων χωριών), για να μην κατατάσσονται στο αντάρτικο οι χωρικοί (εφαρμόστηκε στην Μαλαισία)……

Στη χρηματοδότηση βέβαια του I.S.C., κατά τα 2/3 συνέλαβε η CIA για να έχει τον πρώτο λόγο. Η συνταγή της κατασκευασμένης ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ του Ινστιτούτου I.S.C. εφαρμόστηκε το 1982 στην Τζαμάϊκα, όταν στην εφημερίδα Νταίηλυ Κλήνερ της Τζαμάϊκα γράφτηκαν άρθρα από τον Π. Μος που κατασυκοφαντούσαν προσωπικά τον Πρωθυπουργό Μάϊκλ Μάνλυ. Ο Π. Μος και ο Μπρόσγκραβ, δημιούργησαν το δήθεν σχέδιο ΑΖΕΜ του Λεονίτ Μπρέζνιεφ. Ήταν τόσο τρομακτικό, που κάποιοι υψηλά ιστάμενοι Αμερικανοί αξιωματικοί, το χαρακτήρισαν Σχιζοφρενικό.
 
Παράλληλα, στην Αμερική λειτουργεί και το Ίδρυμα Χέριταζ που ασχολείται, όπως ακριβώς και το I.S.C., με ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ καθεστώτων. Αλλά και το Ίδρυμα Τσέϊθαμ Χάουζ, εκτός από τις «ειδικότητες» των δύο προηγούμενων Ιδρυμάτων, η κύρια ενασχόλησή του είναι η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και οι ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ επιχειρήσεις, όπου συνεργάζεται άμεσα, με τις ειδικές ομάδες….



ΤΟ I.S.C.


Το Ινστιτούτο για την μελέτη συγκρούσεων, ήταν αρχικά όργανο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ της CIA, το οποίο γνώριζε η Αγγλική Αντικατασκοπία. Όμως το Ινστιτούτο αυτό, αποδείχθηκε πως δεν ήταν απλά ένα όργανο Προπαγάνδας. Ο βασικός του ρόλος ήταν και είναι η Πολιτική Δράση, η αντικατασκοπία, οι αναλύσεις και προτάσεις προς την NSA για Αποσταθεροποίηση καθεστώτων.

Τον Ιούλιο του 1977, το Ινστιτούτο οργάνωσε μια συνάντηση με θέμα την στρατηγική του Τερματισμού της Ύφεσης και του τρόπου της επαναπόκτησης από την Αμερική, του ρόλου του διεθνούς ρυθμιστή.

Στη συζήτηση έλαβαν μέρος οι Μπράϊαν Κρόζιερ, Ρόμπερτ Μος, ο υποστράτηγος Φέργκιους Λινκ, Γεν. Διευθυντής της Αγγλικής αντικατασκοπείας, υπεύθυνος του Εξωτερικού τμήματος του «Εκόνομιστ» Μπράϊαν Μπρίντχαμ, ο συνταγματάρχης της NSA Φλέτσερ Προύτυ, ο Κάρτερ, αρχηγός της NSA, ο Γιαν Έλλιοτ, και πολλοί εν ενεργεία και αποστρατεία έμμισθοι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών.

Ο Μ Κρόζιερ ήταν πράκτορας της CIA και ο Ρ. Μος, μόλις είχε πάρει προαγωγή : Από την CIA είχε μεταπηδήσει στην NSA!.... ο Κρόζιερ χρησιμοποιούσε τα δημοσιογραφικά καλύμματα του ανταποκριτή του «Νάσιοναλ Ρεβιού»και του ανταποκριτή του «Σόβιετ Άναλυστ».

Κατόπιν, όταν ο Κρόζιερ ασχολήθηκε με άλλα «πιο σημαντικά», τις περισσότερες από τις θέσεις αυτές πήρε ο Ρόμπερτ Μος.

Ο Μος ήταν ο συγγραφέας των ομιλιών της πρώην Πρωθυπουργού Μάργκαρετ Θάτσερ. Επίσης δούλεψε για τον ΣΑΧΗ της Περσίας και τον ΣΟΜΟΖΑ.

Στη Χιλή, έλαβε μέρος στην αποσταθεροποίηση του καθεστώτος Αλλιέντε μαζί με τον Φράνκ Καρλούτσι και τον Β. Γουώλτερ. 

Αποφασίστηκε λοιπόν στη συγκέντρωση αυτή, η αποσταθεροποίηση του καθεστώτος στην ΕΛΛΑΔΑ. Η επιχείρηση θα άρχιζε από το 1989 μέχρι και το 1993. καμμιά Ελληνική Κυβέρνηση δεν θα έπρεπε να κυβερνήση με κάποια ηρεμία. Θα εδημιουργούντο πελώρια Εσωτερικά και Εξωτερικά προβλήματα, μέχρι ηΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ να ΤΣΑΚΙΣΕΙ.
«Μετά βλέπουμε….» συμπέρανε ο συνταγματάρχης της NSA Φλέτσερ Προύτυ.

Πρέπει ακόμα να λειτουργήσει η Κατασκευασμένη ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ στο εξωτερικό και εξωτερικό της Ελλάδας..!.....

Υπάρχουν κι άλλα Ιδρύματα, αλλά δεν είναι η στιγμή για ονοματα και διευθύνσεις!........

Αγαπητέ αναγνώστη…. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αθανάσιος Στριγάς
Αποσπάσματα από τα βιβλία του. 


Σχόλιο: Ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, είναι αυτό που δηλώνει; ή μήπως όχι; Ψάχνουμε να βρούμε ποιοί τον έστειλαν!......Ποιοί τον προστατεύουν; .. Και ένα ερώτημα:ο ΓΑΠ και όλοι αυτοί πρέπει να μακροημερεύσουν; Αντί να αυτοκτονούμε;


http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...