Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πάλι ξεκίνησαν οι «σταυροφόροι»…


Απ’ όταν ξεκίνησαν τα γεγονότα στην Λιβύη, ήταν φανερό πως οι Η.Π.Α. μέσω ΝΑΤΟ θα επιδίωκαν την παρέμβαση σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου, προκειμένου να προχωρήσουν τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια «εκδημοκρατισμού» των αραβικών χωρών και εν συνεχεία προσθήκης τους στο παγκόσμιο κράτος που οργανώνεται. Τον Καντάφι, ενώ στην κυριολεξία τον αγκάλιαζαν οι ηγέτες της Δυτικής Ευρώπης, όταν ήρθε η ώρα εφαρμογής των γεωστρατηγικών σχεδίων του ΝΑΤΟ, η Δύση τον βομβάρδισε κι αυτός είχε φρικτό τέλος.
 
Σήμερα η κατάσταση έχει επεκταθεί σε άλλες χώρες με Αίγυπτο, Τυνησία και Τουρκία να αντιμετωπίζουν «στημένες» και επιμέρους δικαιολογημένες εξεγέρσεις στα εδάφη τους. Οι Αμερικανοί, διακατεχόμενοι από την γνωστή εδώ και χρόνια σατανική υποκρισία, δείχνουν μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα το υποτιθέμενο «ενδιαφέρον» τους για την επικράτηση θεσμών democracy στις αραβικές χώρες.

Η κατάσταση δεν θα σταματήσει εδώ. Η «ειρήνη» των παγκοσμιοποιητών απαιτεί κι άλλες ανθρωποθυσίες. Στην Συρία τα βρίσκουν δύσκολα λόγω Πούτιν αλλά τα σχέδια εμπεριέχουν και τον Λίβανο με τελικό στόχο την ανάληψη της Ιερουσαλήμ, όπου συναντιούνται όλες οι θρησκείες. Άλλωστε το παγκόσμιο κράτος χρειάζεται μια πρωτεύουσα και τι καλύτερο από τα πολυπολιτισμικά Ιεροσόλυμα, όπου θα μπορούσε διακηρυχτεί με περισσό θράσος η «παγκόσμια ειρήνη», με όλους να ξεχνούν το αίμα που έχει χυθεί από τους «πρωτομάστορές» της. 

Οι «σταυροφόροι» ετοιμάζονται λοιπόν να κατευθυνθούν εκ νέου ενάντια των ισλαμιστών, οι οποίοι στρατολογήθηκαν από τους ίδιους για να δημιουργήσουν εντάσεις, με τελικό σκοπό ακόμα μία φορά την Ιερουσαλήμ, η οποία και ενδέχεται να περάσει σε διεθνή εποπτεία.

Γενικά το λόμπι παγκοσμιοποιητών που κρύβεται πίσω από τον Λευκό Οίκο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επηρεάζει άμεσα και άλλες χώρες, όπως π.χ. η Αγγλία, δεν θα διστάσει κατά τα φαινόμενα να δημιουργήσει περαιτέρω εντάσεις στην ευρύτερη περιοχή μας, σε περίπτωση που θελήσουν να επιταχύνουν κι άλλο τις εξελίξεις.

Η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στις εστίες έντασης με τον Αντώνη Σαμαρά να επισκέπτεται σύντομα την Ουάσινγκτον. Η χώρα εγκλωβισμένη στα μικροπολιτικά παιχνίδια. Η ανάπτυξη δε, έρχεται το 2045 (!) σύμφωνα με το ΔΝΤ. Όποιοι ελπίζουν συνεπώς σε ριζική αλλαγή ακόμα και με εκλογές, ας αρχίσουν να επαναπροσδιορίζουν την σκέψη τους. Η προσοχή μας ας στραφεί καλύτερα στα εθνικά θέματα, τα οποία θα τεθούν σίγουρα στην συζήτηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ομπάμα.

Πηγή ΠΥΓΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...